![]() |
#3601 |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XVII
![]() ale zimno... chyba koniec pomykania w gołych stopach. Nienawidzę skarpetek i rajstop ![]()
#3602 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pogratulowac prawie pełnej kolekcji ![]() Moja też rok temu była pełna ![]() Ale z czasem ciągle nowe zachcianki mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś zbierałam na potege przepisów na drinki ![]() Ba! nawet sama wymyślałam o dziwacznych nazwach ![]() ![]() chyba, ze bardzo nietrwały i trzeba się zlewać ![]() Polly - długo trzyma się toto? ![]() Kurczę, mam nadzieję, że w SP będzie, po pracy zara lecę testować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co za parszywy dzień - jest mi zimno i strasznie chce się spać ![]() ![]() Dobrze, że już piątek i jutro nie trzeba będzie nigdzie wypełzać rano z ciepłego łóżka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 07:27 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po stokroś ![]() Dzięki ![]() ----------------------- Właśnie zjadłam sobie pycha 2 śniadanko (w tym tempie jeszcze 3 dziś będzie) ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-27 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Wpisz tu zomzing
|
cze, Maja to się przestawi na więcej cieni
![]() ![]() co do Szamanki - rozczarował mnie ten film, bo jest jakiś takiś, hmm, technicznie kiepski? Sama pani Petry jako femme fatale jakoś nie trafia w moje wyobrażenie czegokolwiek, co ma symbolizować "zniszcz miłości" ![]() z pokrętów dobrze wykonanych to np. TO albo TO |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja snickersa ![]() ![]() Cytat:
![]() mi wystarczają te, co mam ![]() ![]() Tytusa mam ochotę obejrzeć ![]() Ale Antychryst? O nie... jeden z niewielu filmów, które wyłączyłam przed czasem - tego się nie dało oglądać ![]() ![]() ![]() edit: skoro mowa o pokręconych filmach o niszczącej miłości, to mi się Gorzkie Gody podobały ![]() (pamiętacie scenę z brzytwą? Mrr... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Nindżopesz
|
Kurnaaa, napisałam się i strona wygasła
![]() Skarbiątko, zapomniałam zapytać - znalazł się Twój kociaczek? ![]() Kameno, mój TŻ wystąpił na naszym ślubie w nowych trumniakach z chamskimi oczo***...mi zielonymi nalepkami na podeszwach. Ja o nich zapomniałam, musiał cudnie wyglądać kiedy klęczał ![]() A dziś mgła i pod moim blokiem też pachnie grzybami ![]() Drogie wizażystki. Skoro w poniedziałek zacznie mi się 9-ty tydzień a ja nie haftuję to jakie są rokowania? I czy to normalne, że już łapie mnie nagły a potworny głód i muszę szybko coś przekąsić? Cykam się, że w I trymestrze utyję jak beczka (w sumie nie wiem czemu się boję, póki co schudłam 1 kg ![]() Coś jeszcze chciałam ale nie pamiętam. A w kwestii kosmetyków: różów zero, pudry 4, korektory 2, szminek 0, błyszczyk 1, lakier 1, cieni 2 (+ 2 na zapas) a wszystkie biało, szaro, czarne. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-27 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
Jeeejciu zaraz zwariuje,jutro wesele a ja siedzę goła i nie wiem co założę
![]() I nie wiem sukienka -stonka ( bidnie w niej wyglądam),czy spódnica i bluzka i kurczę co na wierzch ![]() ![]() ! nie kupuję ubrań a potem masz..babo placek.Czuję że będę wyglądać jak pipa na tym weselu ![]() Ja nie wiem jak to jest,wyrzucam i wyrzucam ubrania,raz w tygodniu i dalej nie mam co na siebie włozyć ![]() a w ogóle to po co Oni się żenią ![]() Red nie ma kotka,ani nikt go nigdzie nie widział Red jak nie wymiotujesz jeszcze to jest szansa że już nie będziesz
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-27 o 08:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ja nie mogłam tych widoków zdzierżyć ![]() brzydota może być fascynująca i ciekawa. Ale ta dla mnie nie była ![]() Zdecydowanie obrzydliwa ![]() Cytat:
![]() nie każda laska wymiotuje podczas ciąży ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za to np. kosmetyków do stylizacji włosów praktycznie nie używam: lakier i piankę kupiłam z pół roku temu i do dziś stoją chyba nietknięte ![]() Cytat:
![]() ![]() bo rodzina naciskała? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 08:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
najbardziej eleganckie jakie mam to dżinsy
![]() ![]() może i tak,bo tak się bujają już kupę lat a tu nagle w styczniu oznajmiają że w sierpniu będzie ślub ![]() ![]() I książkę mam kupić zamiast kwiatków i kupon totka,tylko kurdę jaką książkę,od tygodnia myślę,bo co,jeśli dostaną 10 takich samych ![]() poradzę się Was.. jaką bluzkę do tej spódnicy założyć by było najlepiej? Załącznik 3363657 albo czy może być taka sukienka: Załącznik 3363665
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-27 o 08:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
chyba zapominają Cytat:
wg mnie d oJade jest mało podobny-przede wszystkim nie jest mietowy, ani nie ma śladu kwiatów. Jest za to bardziej drzewny i bardziej gorzki, i zdecydowanie bardziej samczy ![]() Cytat:
jest dosyć intensywny...na bloterze trzyma sie juz 16 godzin i nadal czuc wyraźnie
![]() |
#3612 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Flo-nie przyjeżdżam na inspekcję,weź mnie tu nie denerwuj ![]() Miałam iść do fryzjera,ale nie ma miejsca dzisiaj ![]() ![]() ![]() I deszcz pada ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to spódnica... powiem Ci, co ja bym do niej dała: czerwoną koszulę z długim rękawem, szerokim kołnierzem i mankietami (z satyny lub koronki czy czegoś lekko prześwitującego), na nią opcjonalnie satynowy gorset bez ramiączek, a do tego czarna kolia i czerwona szminka ![]() ![]() Tudzież, w wersji dla blondynki - błękitna bluzka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nom ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 09:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
U mnie też pada, ale mnie nie jest smętnie- to mój klimat- smutek i zapomnienie (tak nazywałam ten specyficzny nastrój jako dziecko). Nic nie razi w oczy i jest klimatycznie, a rajstopy zawsze mam "ubierające" i z jajem.
Co do metek na podeszwach, pewnie jest jak z liściem na głowie- dlatego dobra byłaby akcja "mów drugiemu o jego podeszwach", a już szczególnie osobom praktykującym, bo podeszwy najbardziej widać na klęczkach- możnaby to jakoś wpleść w słowa "przekażcie sobie znak pokoju" ![]() Jak byłam w Łodzi, uratowałam przyjaciółkę przed spowiedzią o 7mej rano w dzień chrzcin, teraz sama powinnam się wyspowiadać, aczkolwiek podpis wyszedł zupełnie jak oryginał od księdza- z roboty jestem dumna, ale w końcu to fałszerstwo i trochę mi głupio
![]() |
#3616 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- U mnie zimno i leje... rozgrzewam ręce kubkiem z kawą... lato, ku*wa mać! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
dobra,ludziska kochane, a to? :
Załącznik 3363802 łachy mi się kończą ![]() nienawidzę wesel ani żadnych tego typu styp ![]()
![]() |
#3619 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() brr... ![]() chyba podpis na zaświadczeniu, ze koleżanka u spowiedzi była? ![]() Cytat:
![]() bo - ciuchy trzeba zanabyć (jakbym się zrobiła na zuuuo i najczarniejszy mhrrrok, to by się chyba dziwinie patrzyli ![]() ![]() -Bo muza nie ta - bo osoby owarzyszącej wymagają, której nigdy nie mam ![]() - no i oczywiście wszystko kosztuje - jak nie ciuchy, to i tak za tę 1 noc wątpliwych przyejmności trzeba grubą kasę dać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 10:19 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie przestałam uważać ze mam dużo kosmetyków ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co za pogoda do d*** ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Karteczka z którą idziesz do spowiedzi i potem ksiądz się na niej podpisuje
![]() ![]() Mnie też się zdarzyło podrobić ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ale żeby ochrzcic dziecko rodzice nie muszą byc wierzący...to jak mają iśc do spowiedzi ![]() aaaa...chyba ze koleżanka była chrzestną matką ![]()
![]() |
#3623 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
grozi wypollizowaniem
|
czy limonka i limetka to jest to samo?
#3627 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aż mi się mojito zachciało
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, nigdy nie piłam mojito ![]() Polly, jak chcesz, to moge w domu opszuakć swoich przepisów na drinki i parew wrzucić - spisywałam swego czsasu z książek, neta itp - same takie w miarę proste do wykonania, z dostepnych składników (wódka, rum, gin itp), bez jakiś dziwacznych drinków z kilku rodzajów drogich lub trudno dostępnych likierów itp ![]() edit: kiedyś słyszłąm jeszcze o drinku o wdzecznej nazwie Mózg http://www.tipy.pl/artykul_476,jak-z...wawy-mozg.html sa różne wersje - z likierem, a absyntem, z wódką, z wermutem... taki sam efekt "mózgowy" zrobiłam zalewając bailey's colą. wyglądało paskudnie, w smaku tez taie sobie (bailey's jak się "zważył" to się zrobił glutowaty ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3630 |
Nindżopesz
|
W hipermarketach sprzedają miętę w doniczkach
![]() A, mam taką książkę 1001 drinków czy jakoś tak, jeśli dadzą mi kiedyś zwolnienie to będę miała czas ją tutaj przepisywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.