Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające.... - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 12:32   #3211
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość
Witam lasencje
Opowiem Wam teraz wszystko dokładnie. Pojechałam sobie na urlop do przyszłej bratowej, rewelacyjna dziewczyna. Była u mojego brata i czekała aż dostanę urlop żeby mnie ze sobą zabrać do siebie. Więc...mój urlop opóźnił się o tydzień bo pokłóciłam się z szefową i nie chciała mi dać. Teraz widzę że nic się nie dzieje bez powodu bo gdybym dostała go tydzień wcześniej nie poznałabym swojego ciacha!!!
No więc, prze pierwszy tydzień troszkę zwiedzałyśmy (tyle ile można było tam zwiedzać bo mało tego). Dziewczyna mieszka na wsi która liczy sobie 8 domów, czyli jakieś 380m długości. Okolica piękna. Z domu dokładnie 3 kroki do najprawdziwszego lasu, w nocy przychodząsarny i inne zwierzęta do ogródka Zakochałam się w tej okolicy. Do zwiedzania było raptem Brzesko, Tarnów i Kraków oczywiście ale to godzinka drogi stamtąd. Chyba w Brzesku była rzeźba na której był kawałek wiersza mówiący znów o tym że nic się nie dzieje bez powodu. Jak pojechałam we wtorek, tak w niedzielę przyszły teść mojego brata zabrał mnie i bratową do Szczawnicy w góry i na Słowację rowerami. Było super i miło spędziłam czas. W Szczawnicy kupiłam sobie podkowę na której jest napisane "Szczawnica przynosi szczęście" . Wróciliśmy wieczorem a tam niespodzianka - moje ciacho czeka na nas z jej bratem. Widział mnie dzień wcześniej i chciał mnie poznać, czekał tam cały dzień I tak przegadaliśmy całą noc, wypiliśmy sobie martini i było miło, ale odpychałam go od siebie mimo że kusił jak diabeł (bo hmmm...troszkę się upił i zrobił się namolny), no generalnie wyrzuciłam go z domu. 3 dni go nie było. Spotkałam go przejeżdżając koło jego domu to mi pomachał ale wyglądał na zmieszanego. W końcu wzięłam jego nr i napisałam do niego że przez niego spóźniłam się na pociąg (bo miałam wracać w poniedziałek, iść do gina itd a postanowiłam zostać tam) a on teraz nawet na karty nie przyjdzie. Przybiegł w te pędy, poszliśmy do sąsiada i potem zamiast pójść do domu poszłam z nim na spacer. W życiu czegoś takiego nie przeżyłam, było tak romantycznie, noc, las obok, czyste niebo...jeja dziewczyny nie wyobrażacie sobie... Postanowiłam sobie: dobra, biorę ciacho, w końcu jestem sama i mogę robić co zechcę. Ale po tym wszędzie mnie ze sobą ciągał. Gdzie się nie wybierał zabierał mnie ze sobą. Mieliśmy niewiele czasu bo ja wyjeżdżałam w niedzielę, on z resztą też bo pracuje za granicą i przyjeżdża raz na jakiś czas na tydzień (wycałuję moją szefową po stopach za to że mi ten urlop przesunęła ). Potem ja wyjechałam, on wyjechał a kontakt nadal utrzymany. Cały czas smsujemy i zamierzamy się kiedyś jeszcze spotkać napewno. Jezu ja nie rozumiem mi się podobają niscy i krępi faceci a ten ma ok 1.90, jest szczupły, owłosiony i ma taki uśmiech że się rozpływam... A jego głos? O rany.... Tak czy siak nie jesteśmy "razem" bo... No właśnie.
Chłopak jest 5 lat młodszy ode mnie i nie chce się jeszcze wiązać na poważnie. Dodatkowo jest taki problem że on też jest zaplątany w beznadziejny romans z mężatką (!!!!!!!) która od ROKU obiecuje rozwód (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Staram mu się oczywiście wytłumaczyć że to bez sensu... On o tym wie ale jeszcze nie ma w sobie tyle siły żeby to uciąć raz na zawsze. W końcu mi też to wiele czasu zajęło... Najbardziej rozwaliło mnie to że mój ex nie wiedział że jadę do kogoś. Powiedziałam mu po prostu że wsiadam w pociąg i jadę w cholerę sobie odpocząć. Gadałam z nim przez telefon to pytał nawet czy będę spała na dworcu, czy mam gdzie przenocować itd. Miałam wrócić w poniedziałek i się z nim spotkać, pogadać... Nie wróciłam, minął tydzień a myślicie że on zadzwonił???? Może ktoś mnie zabił, może coś mi się stało... NIC!! NIE ZAINTERESOWAŁ SIĘ WCALE! Więc go ostatecznie olałam nawet jako znajomego i po powrocie nawet cześć ode mnie nie usłyszał.
Teraz gorąca prośba do Was kochane bo co tyle babek to nie jedna Jak mam tego chłopaka usidlić??? Generalnie podłoże jest. Interesuje się mną, utrzymuje kontakt, nawet dał mi swoje zdjęcia (hi hi nie wiem po co ale ok ) ale muszę coś wymyślić żeby przestał myśleć o tamtej mężatce i zajął się swoim życiem! (he he czyli mną )
On twierdzi że jeśli ona się dowie że ją ze mną "zdradził" to go sama pogoni i "będzie mógł sobie ułożyć życie". Jezu jaka zdrada skoro ona zdradza podwójnie? Męża z nim, jego z mężem??? No nic, nie ważne, zamierzam pokonać tą przeszkodę i usidlić chłopaka bo jest boski Wymyślicie coś? Buźka dziewczyny Czekam na Wasze pomysły

Bardzo sie cieszę że wczasy były udane
Wiedziałąm że kiedys i ty spotkasz kogos wartościowego , i to w mniej najoczekiwanym momencie

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:35   #3212
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
jeszcze 3 godziny do wynikow
a jak wyjdzie beta pozytywna to mimo wszystko moze przyjsc @?
to juz chyba nie jest zalezne ode mnie
nie nawet minimalny winik oznacza ciąże chyba jakos powiżej 1 czy jakos tak, ja mialam malutka bo 48 czyli zaraz po zaplodnieniu

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:36   #3213
Myszeczka86
Zakorzenienie

Kliwia widzę że ten robot już od 330 zł można kupić , a Ja szczerze polecam

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-08-27, 12:39   #3214
aa2
Zakorzenienie

ja tam jak juz będe kupować to ta Kasie bo ma bardzo dobre opinie i na necie i wsród ludzi którzy to uzywaja no i mam sprawdzone bo kuzynka używa od paru lat i jeszcze nic sie z tym nie stało wiem ze dużo miejsca ale reszta tylko troche sie wielkoscia różni
a teraz w media jest własnie w promocji i ma własnie tarke do ziemniaków
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:39   #3215
Serdelekk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Serdelku już własnie pisałm dziś jak sie tylko pojawiłas ale chyba przeoczyłas więc:
wiem ze cwiczysz chodzisz na yoge no i chciałam sie zapytać czy wiesz cos na temat pilates bo zastanawiam sie czy sie nie zapisac chodzi mi o to czy to jest monotonne i na czym dokładnie polega -oczywiście jesli wiesz no i czy działa jak sie regularnie ćwiczy i jak ćwiczyłas to czy polecasz??
Ty juz kiedys sie mnie o to pytalas ja pamietam i wtedy Ci odpiadalam i to bardzo dlugiego posata kochana a dzis to faktycznie nic nie czytam, nie mam czasu za bardzo
Jesli chodzi o pilates to sa to zjacia z pilkami, moga byc roznej wielkosci, male lub duze, zalezy od trenera. Ja chodzilam krotko na pilates, poniewaz srednio mi sie podobal, jak dla mnie zbyt monotonny. Ogolnie cwiczenia trzeba wykonywac wolno i dokladnie. Ja lubie tylko kilka cwiczen na pilce i to na tej duzej jedynie. Ogolnie pilates jest dobry na plecy, na sylwetke, ale jesli ktos sie chce odchudzic, to watpie, ze to da jakies rewelacyjne efekty...za malo czlowiek sie przy tym meczy, to raczej jest taka gimnastyka. Sprobuj w kazdym razie, kady lubi cos innego mozeTobie akurat bardzo sie spodoba

http://emigracjadoswiadczenia.blogspot.com/

http://ac46dikvuzbl8l0kvdzf07z6bw.ho...REEENERGYTESLA
Serdelekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:41   #3216
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
nie nawet minimalny winik oznacza ciąże chyba jakos powiżej 1 czy jakos tak, ja mialam malutka bo 48 czyli zaraz po zaplodnieniu
czyli jak bedzie pozytywna to @ nie powinna przychodzi
Stary 2010-08-27, 12:42   #3217
kliwia
Zakorzenienie

agus moze przyjsc okres bo moze dojsc do poronienia

myszka a jaki model?

madziorka super historia. No utrzymuj kontakt. Musicie sie znowu spotkac 5 lat mlodszy to ile ma? A z ta mezatka z romansu to chcial sie wiazac na powaznie paskuda.

aa2 no Kasia nie ma tylko mlunka do miesa, tak to ma wszytskie opcje yhm......
Na razie i tak nie kupujmey. MOze na swieta, a moze dopiero w przyszlym roku
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:43   #3218
motylek85
Zakorzenienie

Madziorka cieszę się strasznie razem z tobą ale nie mam pojęcia jak usidlic takiego faceta a to dlatego, że sama raz miałam podobną sytuację... Spotykałam się z chłopakiem o 2 lata młodszym ode mnie i wiedziałam, że on spotykał się wcześniej z sąsiadką mężatką gdy jej mąż pracował (jest kierowcą tira)... W sumie to nie zakochałam się w nim a podobał mi się średnio więc tu może jest różnica bo jak się okazało on cały czas chodził do tamtej... i nawet jak z nim zerwałam to tamtej nakłamał, że to on ze mną zerwał bo był ze mną tylko po to żeby tamtej zrobic na złośc... eeech poplątana historia ale tobie życzę innego zakończenia skoro między wami coś zaiskrzyło to szansa jest tylko szkoda, że dzieli was ta odległośc... bo jednak co na miejscu i osobiście to nie to samo co przez smsy i telefony... trzymam mocno kciuki i wierzę, że niedługo coś wymyślisz w końcu nic nie dzieje się przypadkowo

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:44   #3219
agus87
Zakorzenienie

ło
czyli pozostaje sie modlic, zeby nie przyszla@
Stary 2010-08-27, 12:46   #3220
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
he słodkie to jest jak facet tak reaguje i w ogóle, aż jak to przeczytałam to mi sie przypomniało jak mój męza przed wychodzeniem dopracy zawsze calował mi brzuszek a dopiero potem mnie bo mówił z dzidzia młodsza a ja mogę poczekać, jak zasypialiśmy to dotykał brzuszek no i w ogóle mówił do brzuszka ach jak bym chciała zeby znów tak było, strasznie to jest fajne
znów tak będzie zobaczysz, i pewnie całkiem niedługo
też słodki twój mężuś , że dzidzia młodsza.

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:47   #3221
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serdelekk Pokaż wiadomość
Ty juz kiedys sie mnie o to pytalas ja pamietam i wtedy Ci odpiadalam i to bardzo dlugiego posata kochana a dzis to faktycznie nic nie czytam, nie mam czasu za bardzo
Jesli chodzi o pilates to sa to zjacia z pilkami, moga byc roznej wielkosci, male lub duze, zalezy od trenera. Ja chodzilam krotko na pilates, poniewaz srednio mi sie podobal, jak dla mnie zbyt monotonny. Ogolnie cwiczenia trzeba wykonywac wolno i dokladnie. Ja lubie tylko kilka cwiczen na pilce i to na tej duzej jedynie. Ogolnie pilates jest dobry na plecy, na sylwetke, ale jesli ktos sie chce odchudzic, to watpie, ze to da jakies rewelacyjne efekty...za malo czlowiek sie przy tym meczy, to raczej jest taka gimnastyka. Sprobuj w kazdym razie, kady lubi cos innego mozeTobie akurat bardzo sie spodoba

teraz po opisie cos sobie przypomniałam he sklerotyk ze mnie kurcze to chyba dlatego ze za duzo na główce
no ale dziekuje za odpowiedź
Stary 2010-08-27, 12:47   #3222
kliwia
Zakorzenienie

aa2 a ten Kasia to juz od 250zl w skepach internetowych

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-08-27 o 12:48
Stary 2010-08-27, 12:48   #3223
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
haha ty masz pryszcze a ja włosy normalnie tak mi hormony buzują, że włosy rosną tam gdzie ich wcześniej nie było na tyłku teżwięc ciesz się bo pryszcze zejdą a te włosy to chyba będę musiała później skosici wokół pępka też mam nadmiar odkąd jestem w ciąży... ech no ale poświęcę się, niech se na razie będą, później będę z nimi walczyc
włosy też mam... na samym środku, ale nie chciałam się chwalić, ale skoro się chwalisz to ja też )

blog

fotografia

Stary 2010-08-27, 12:49   #3224
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
włosy też mam... na samym środku, ale nie chciałam się chwalić, ale skoro się chwalisz to ja też )
to chyba wszystkie mamy
ja mam tez duzo na brzusiu takiego meszku

Stary 2010-08-27, 12:50   #3225
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
ło
nie przyjdzie, mi po bladziuchnej kreseczce nie przyszła

blog

fotografia

Stary 2010-08-27, 12:50   #3226
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jak bedzie pozytywna to @ nie powinna przychodzi
kochana ja trzymam za was podwójne kciuki i nie chcę ujmowac nic twojemu szczęściu ale trzeba miec na uwadze, że różne rzeczy się zdarzają... np ostatnio na skarbmamy dziewczyna zafasolkowała, beta ponad 25 czyli nie rewelacyjna, po 2 dniach beta 31 a po kolejnych chyba też 2 dniach już tylko 3... więc nie można się sugerowac tym, że skoro beta pozytywna to wszystko będzie ok, ale oczywiście tobie tego życzę bo takie przypadki jak opisałam zdarzają się bardzo rzadko dlatego też ważne jest kontrolowanie bety w pierwszych dniach tzn sprawdzanie czy po 48 godzinach prawidłowo wzrasta tak więc po dzisiejszej pozytywnej sprawdz przyrost w poniedziałek bo pewnie przez weekend laboratorium zamknięte będzie. tylko do wszystkiego podchodź na spokojnie bo teraz to jest dla ciebie najważniejsze barrrrdzo mocno przepraszam, ze taki mało pozytywny post ale nie można w 100% powiedziec, że jeśli beta pozytywna to @ nie może przyjśc...

♥37/40♥
Stary 2010-08-27, 12:50   #3227
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
ło
przestan sie zamartwiac na zapas, jak ciaza bedzie prawidlowa to nie poronisz, wszystko bedzie dobrze, skad u ciebie takie mysli

Stary 2010-08-27, 12:52   #3228
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Podałąm ci linka do tego robota

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-08-27, 12:52   #3229
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
nie przyjdzie, mi po bladziuchnej kreseczce nie przyszła
mi tak samo
a krecha byla w sumie golym okiem nie widoczna

Stary 2010-08-27, 12:53   #3230
aa2
Zakorzenienie

oj kliwio bardzo nieładnie tak straszyć kolezanke, ryzyko poronień jest zawsze ale trzeba sie nastawiac pozytywnie

Cytat:
ło
kochana na razie póki ni ema i miałas cień to myślę ze mozesz sie cieszyć i nie ma możliwości jesli jesteś w ciaży zeby przylazłą@ no chyba ze należysz do grona kobiet w ciązy które do jakiegoś miesiąca mają krwawienia ale jak masz ciń krechy i beta wyjdzie pozytywnie to znaczy że jest ciąża i @ ni epowinno byc

a co do poronień to niestety czasem sie zdaża ale ni ewolno mysleć że na pewno tak sie stanie BARDZO PROSZE NASTAWIAĆ SIE POZYTYWNIE!!! psychika bardzo działa i lepiej ni ekrakac
Stary 2010-08-27, 12:54   #3231
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82

Cytat:

madziorka super historia. No utrzymuj kontakt. Musicie sie znowu spotkac 5 lat mlodszy to ile ma? A z ta mezatka z romansu to chcial sie wiazac na powaznie paskuda.
2 tyg temu skończył 23...

Cytat:
Madziorka cieszę się strasznie razem z tobą ale nie mam pojęcia jak usidlic takiego faceta a to dlatego, że sama raz miałam podobną sytuację... Spotykałam się z chłopakiem o 2 lata młodszym ode mnie i wiedziałam, że on spotykał się wcześniej z sąsiadką mężatką gdy jej mąż pracował (jest kierowcą tira)... W sumie to nie zakochałam się w nim a podobał mi się średnio więc tu może jest różnica bo jak się okazało on cały czas chodził do tamtej... i nawet jak z nim zerwałam to tamtej nakłamał, że to on ze mną zerwał bo był ze mną tylko po to żeby tamtej zrobic na złośc... eeech poplątana historia ale tobie życzę innego zakończenia skoro między wami coś zaiskrzyło to szansa jest tylko szkoda, że dzieli was ta odległośc... bo jednak co na miejscu i osobiście to nie to samo co przez smsy i telefony... trzymam mocno kciuki i wierzę, że niedługo coś wymyślisz w końcu nic nie dzieje się przypadkowo
Mam nadzieję że to się inaczej skończy. On wyleczył mnie to może i ja wyleczę jego?
but it meant everything to me.
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 12:55   #3232
kliwia
Zakorzenienie

aa2 czy ja strasze? bylo pyt to odpowiedzialam, przeciez nikomu tego nie zycze

myszka teraz dojrzalam linka
Nooo duze to cudo.

madziorka łojeny 23 to mlodziutki no ale mam nadzieje ze uda Ci sie go wyleczyc
Stary 2010-08-27, 12:56   #3233
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
oj kliwio bardzo nieładnie tak straszyć kolezanke, ryzyko poronień jest zawsze ale trzeba sie nastawiac pozytywnie

kochana na razie póki ni ema i miałas cień to myślę ze mozesz sie cieszyć i nie ma możliwości jesli jesteś w ciaży zeby przylazłą@ no chyba ze należysz do grona kobiet w ciązy które do jakiegoś miesiąca mają krwawienia ale jak masz ciń krechy i beta wyjdzie pozytywnie to znaczy że jest ciąża i @ ni epowinno byc

a co do poronień to niestety czasem sie zdaża ale ni ewolno mysleć że na pewno tak sie stanie BARDZO PROSZE NASTAWIAĆ SIE POZYTYWNIE!!! psychika bardzo działa i lepiej ni ekrakac
pozytywne myślenie przede wszystkim

Stary 2010-08-27, 12:56   #3234
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie w promocjach też czasem jest i cena jest swietna

Cytat:
przestan sie zamartwiac na zapas, jak ciaza bedzie prawidlowa to nie poronisz, wszystko bedzie dobrze, skad u ciebie takie mysli
no dokładnie nie ma co ,trzeba być dobrej mysli
Stary 2010-08-27, 12:56   #3235
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha a co tam, w ciąży to normalne chyba potem się tym zajmę będzie bolało ale co tam będę chciała byc piękna mamusia to się trzeba będzie wziąc przez zimę za siebie co by na lato znów móc się pięknie pokazac w stroju
Cytat:
to chyba wszystkie mamy
ja mam tez duzo na brzusiu takiego meszku
hahaha Pamelcia skubańcu, ty blondynka jesteś więc masz meszek a ja szatynka mam włochy

♥37/40♥
Stary 2010-08-27, 12:57   #3236
Myszeczka86
Zakorzenienie

Kliwia jeszcze raz wklejam linka do tego robota

http://www.agito.pl/roboty-kuchenne/...FRCPzAodjjA6UA

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-08-27, 12:58   #3237
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie w promocjach też czasem jest i cena jest swietna

no dokładnie nie ma co ,trzeba być dobrej mysli
tak wiem to po sobie bo w 1ciazy ciagle chodzilo mi po glowie ze cos sie moze stac no i wykrakałam
a teraz od poczatku byłam pozytywnie nastawiona ze musi byc dobrze, jest dobrze i tak bedzie

Stary 2010-08-27, 12:59   #3238
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja trzymam za was podwójne kciuki i nie chcę ujmowac nic twojemu szczęściu ale trzeba miec na uwadze, że różne rzeczy się zdarzają... np ostatnio na skarbmamy dziewczyna zafasolkowała, beta ponad 25 czyli nie rewelacyjna, po 2 dniach beta 31 a po kolejnych chyba też 2 dniach już tylko 3... więc nie można się sugerowac tym, że skoro beta pozytywna to wszystko będzie ok, ale oczywiście tobie tego życzę bo takie przypadki jak opisałam zdarzają się bardzo rzadko dlatego też ważne jest kontrolowanie bety w pierwszych dniach tzn sprawdzanie czy po 48 godzinach prawidłowo wzrasta tak więc po dzisiejszej pozytywnej sprawdz przyrost w poniedziałek bo pewnie przez weekend laboratorium zamknięte będzie. tylko do wszystkiego podchodź na spokojnie bo teraz to jest dla ciebie najważniejsze barrrrdzo mocno przepraszam, ze taki mało pozytywny post ale nie można w 100% powiedziec, że jeśli beta pozytywna to @ nie może przyjśc...
Cytat:
okej
macie racje
co ma byc to bedzie
trzeba myslec pozytywnie
skad takie mysli??
bo co czytam na forach to naprawde straszne duzo dziewczyny ma 2 kreski a pozniej @ i doopa

bede sie starac myslec pozytywnie!!
Stary 2010-08-27, 12:59   #3239
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha a co tam, w ciąży to normalne chyba potem się tym zajmę będzie bolało ale co tam będę chciała byc piękna mamusia to się trzeba będzie wziąc przez zimę za siebie co by na lato znów móc się pięknie pokazac w stroju

hahaha Pamelcia skubańcu, ty blondynka jesteś więc masz meszek a ja szatynka mam włochy
no tobie to juz w ogole wspolczuje ale taki nasz urok...
mnie tez zdarzaja sie pojedyczne czarne wlochy

Stary 2010-08-27, 13:00   #3240
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość
2 tyg temu skończył 23...

Mam nadzieję że to się inaczej skończy. On wyleczył mnie to może i ja wyleczę jego?
no ja też mam taką nadzieję

aha i żeby nie było, ja też nie chciałam straszyc, też tylko odpowiadam na pytanie oczywiście trzeba myślec, że będzie dobrze

♥37/40♥
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości