|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
a ja idę za 3 tygodnie , a potem za miesiąc na kolejne, a w miedzy czasie imprezka rocznicowa rodziców... trochę dużo tego ... ale fajnie pobawimy się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
My juz przezylismy 5 wesel , takze narazie wystarczy
![]() chilanes: dasz rade , kiedys napewno spojrzysz na to z innej perspektywy , trzymaj sie ![]()
#3513 |
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
![]() Od soboty jestem szczęśliwa mężatką ![]() Tym które jeszcze tego nie przeżyły życzę takiego pięknego dnia ![]() ![]() ![]() Nie marzyłam nawet, że będzie tak pięknie i że będziemy tacy szczęśliwi ![]() ![]() ![]() ![]() Jak będę miała zdjęcia to wkleję, koniecznie te z poprawin ![]()
#3514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black, ja coś przegapiłam czy już mi się wszystko pomyliło - kiedy Ty masz ślub? Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że masz przede mną, ale relacji nie pamiętam a nigdzie nie mogę znaleźć Twojej daty ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3516 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne, że w pracy dawają sobie rade bez Ciebie będziesz teraz na pewno sokojniejsza i mniej zestresowana bo nie będziesz sie tak bardzo wszystkim przejmować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niemartw się, na pewno coś znajdziesz, jakaś super praca czeka na Ciebie i dostaniesz ją w najmniej oczekiwanym momencie ![]() ta co dostałam teraz jest ok, tylko że to umowa o dzieło wiec nie mam zadnych składek itd. No ale na rok myśle to będzie dobre a potem będe szukała znowu w przedszkolu albo szkole etatcik ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i tż'ta ![]() ![]() teraz czekamy na relacje i foteczki ![]() Jejku ja dziś nie umiałam się z łóżka zwlec, taka pogoda deszczz kapie od rana nic tylko spać ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze raz wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- a w ogóle mieliśmy wczoraj dostać zdjęcia od foto i dostaliśmy... na zwykłej płycie, zdjęcia ze ślubu i z pleneru. Zdjęć z wesela brak! Zdjęcia które miały być zrobione np. w sepii były normalnie w kolorze, miałam wrażenie że ten foto wybrał tylko te zdjęcia które nie były rozmazane i po prostu nam dał. A w ogóle to TŻ się z nim umówił na starówce i dzwoni do niego gdzie ten jest a on mówi że pojechał już do domu bo pada i że zostawił nam zdjęcia w... LODZIARNI! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-08-27 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;21663224]Pocieszę Cię, że my do dziś nie mamy fotobooka (chociaż zdjęcia w formie elektronicznej nam dał) bo teraz usłyszałam , że do końca tygodnia się fotobooki zrobią ale to zalezy jak laminat na okłdce wyschnie bo czasem wysycha 3 dni a czasem tydzień, a czasem trzeba poprawiać bo przy zginaniu się odkleja i się kolejny tydzień czeka.... coś czuję, że jak dziś zadzwonię to pewnie powie, że laminat nie wyschnął albo poprawiają..... kręci jak może a PDFa z tego fotobooka do dziś nie dostałam[/QUOTE]
no to jest rzeczywiście załamujące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
czesc
ale mnie dzis głowa boli, pogoda do kitu no wlasnie za 2 tygodnie sie wyjasni czy to fasolek czy fasolinka ![]() Cytat:
![]() co do pracy z dziecmi to ja tez to uwielbiam i bardzo sie ciesze ze od razu po studiach znalazłam prace i robie to co lubie ![]() certina4 niepowazny ten wasz fotograf
![]() |
#3522 |
Konto usunięte
|
Pocieszę Cię , że nie tylko Ty masz przeboje z fotografem....a przy okazji się wygadam, że oczywiście zadzwiniłam i co? tak jak przypuszczałam usłyszałam, że jest problem... bo introligator się rozchorował i lezy w szpitalu i się opóźni wszystko..... wrrrr w następnym tygodniu wyjdzie i się zobaczymy..... masakra!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;21667466]Pocieszę Cię , że nie tylko Ty masz przeboje z fotografem....a przy okazji się wygadam, że oczywiście zadzwiniłam i co? tak jak przypuszczałam usłyszałam, że jest problem... bo introligator się rozchorował i lezy w szpitalu i się opóźni wszystko..... wrrrr w następnym tygodniu wyjdzie i się zobaczymy..... masakra![/QUOTE]
omg ![]() ![]() mój tata się wkurzył i powiedział że jak w sobotę zdjęć nie będzie to jedziemy do niego, zabieramy swoje zdjęcia ( które tez miał obrobić ) i pieniądze i zanosimy do innego foto ![]() kurcze musze się uczyć a pogoda jest tak beznadziejna że nic mi sie nie chce... a jeszcze pralka mi się chyba popsuła ![]() ![]() metka fajnie że już niedługo będziecie znać płeć dzidziusia ![]() ciekawe jak tam Asiulek przed wielkim dniem ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-08-27 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Wtajemniczenie
|
Witam, nie mialam jakis czas internetu, chcialam sie pochwalic ze 12.08 przyszla na swiat moja corcia, waga 3730, 56cm, 10 pkt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Rozeznanie
|
Moje GRATULACJE!!!
![]() |
#3526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no no Kochana, super ![]() musicie być mega szczęśliwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Certi, jakiś niepoważny ten Wasz fotograf. Zero profesjonalizmu ![]() Dziewczynki, mam dzisiaj chwilę to napiszę moją relację. Okrojoną, bo musiałabym do jutra chyba pisać, żeby wam wszystko opowiedzieć ![]() W piątek położyłam się późno spać, bo jeszcze dużo spraw załatwialiśmy z Tztem. TZ pojechał do siebie, a ja jeszcze robiłam pedicure, czytałam wizaż, wzięłam kąpiel. Czułam, że coś mnie drapie w gardle, to na noc wzięłam jeszcze aspirynę i spałam jak dziecko. Obudziłam się 2 min. przed budzikiem niestety zachrypnięta i z objawami zapalenia tchawicy ![]() Pogoda była przepiękna, idealna na ślub.Dobrze, że nie było 36 stopni, bo chyba bym się rozpłynęła. Do fryzjera miałyśmy z mamą na 8:30, więc spokojnie wstałam, umyłam głowę, zjadłam sobie kanapkę i kawkę wypiłam. Potem poszłyśmy z mamą dekorować klatkę. Miałam tego nie robić, ale stwierdziłam, ze chociaż tą paskudną poręcz zakryję organtyną, a że mieszkam na parterze to dużo roboty nie było. Potem zawiozłam mamę do fryzjera, a sama pojechałam do kwiaciarni zobaczyć bukiety i odebrać kwiatek do włosów i wróciłam do fryzjera. Wróciłam do domu (masakra, jak niewygodnie prowadzi się samochód w welonie wpiętym we włosy), znowu coś zjadłam, wzięlam szybki prysznic i poszłam sobie do kosmetyczki ![]() ![]() Potem wróciłam do domu, i powoli zaczęłam sie ubierać. Przyjechała moja świadkowa do pomocy przy sukni ![]() Potem przyjechali kamerzysta i fotograf, i byli w szoku, że ja w ogóle zdenerwowana nie jestem i mówili, że TZ strasznie sie stresuje ![]() ![]() A potem TZ, błogosławieństwo i pojechaliśmy do kościoła (za wcześnie ![]() Na mszy było ok, TZ się denerwował, a ja dalej nic. Zapomnieliśmy kartek do spowiedzi, i swiadek prawie się o to w zachrystii z księdzem pokłócił, bo nie chciał nam ksiądz komunii udzielić!! A na koniec kazania życzył wszystkim miłej uroczystości pogrzebowej ![]() O mało nam goście się nie wywrócili ![]() Pierwszy taniec nam wyszedł ładnie, wszystkim się podobał bardzo, trochę za szybko chyba tańczyliśmy bo zostalo nam muzyki, ale nieważne ![]() No i potem zabawa. Goście bawili się dobrze, my też. Wszyscy mówili, ze tak wyluzowanej panny młodej w zyciu nie widzieli, a ja po prostu byłam szczęśliwa, więc czym się miałam stresować?? Wesele skończyło się przed 3, a w hotelu byliśmy ok. 5 dopiero, bo musieliśmy wszystko z sali pozabierać ( w niedzielę było następne wesele, i lodówki musiały być wolne). Ja jestem zadowolona ![]() ![]() Dziewczyny, wiem , że się łatwo mówi, ale nie stresujcie się o ile to możliwe, bo nie ma czym. To piękny dzień ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-08-27 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3531 |
Wtajemniczenie
|
Agawoo no właśnie nie mamy żadnej umowy bo to po znajomości było załatwiane i wczesniej tej facet ze wszystkim się wyrabiał i dlatego go wzięliśmy, a teraz ma jakąś pracę inną i całe dnie tam spędza a zdjęcia obrabia w wolnym czasie i tak się tłumaczy...
fajna relacja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agawoo ładna relacja ![]()
![]() |
#3533 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyobrazcie sobie ze we Wloszech za fotoksiazke licza sobie 1000euro!!!Dlatego my tez na razie damy sobie spokoj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dalej sie stresuje,zamowilismi dzisiaj pare drobiazgow i ksiege gosci,musimy sie wreszcie wziac za etykietki na alkohol i za maile do zespolu i fotografa,ale na wszystko brakuje czasu ![]() ![]()
![]() |
#3534 |
Wtajemniczenie
|
agawoo: fajna relacja, i ta uroczystosc pogrzebowa
![]() ![]()
#3535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja o Tobie myślałam wlaśnie przez otatnie dni bo Cie długo nie było ![]() całuski dla Ciebie i Alusi ![]() ![]() agawoo, świetna relacja ![]() ![]() Cytat:
![]() staniczka nie kupiłam, bo jakoś nie miałam natchnienia ![]() ![]() niema się co stresować, u nas 3 tygodnie i też jeszcze mnóstwo spraw do załatwienia, tż nawet garniaka nie ma jeszcze kupionego ![]() a z tą fotokosiążka to masakra tyyyyyle kasy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Konto usunięte
|
Agawo nieźle z tą uroczystościa pogrzebową - uśmiałam się
![]() A my za to mielismy karti ze spowiedzi tylko ksiadz ich od nas zapomniał zabrać i nie daliśmy ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Adwokat diabła
|
Capri, gratuluję przyjścia na świat Alusi
![]() ![]() metkaa, pochwal się jak będziesz wiedziała ![]() weźcie mnie na wesele, pliz.. będę grzeczna ![]() a tak poza tym mam twarz jak muchomorek, całą mnie pryszczami wysypało! żenada! ![]()
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;21681282]Agawo nieźle z tą uroczystościa pogrzebową - uśmiałam się
![]() A my za to mielismy karti ze spowiedzi tylko ksiadz ich od nas zapomniał zabrać i nie daliśmy ... ![]() No a my musieliśmy donieść po ślubie. Akurat trafiliśmy w kancelarii na tego samego księdza. Powiedziałam, że uznajemy, że pogrzeb też już mamy opłacony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.