|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Czytałam właśnie posta Gosikk i to co pisałaś o tej swojej koleżance, która jest zawiedziona, że zaszła w ciążę i urodziła dziewczynkę... (swoją drogą gUpia PIPA z tej koleżanki) i przypomniało mi się co Caro pisała o kimś z rodziny komu urodziła się dziewczynka (chyba Oliwka) i mama się jakoś do niej nie garnęła. Caro jak tam ta mama i dzidzia się czują i zmieniło się już coś u nich...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Cinka - Eve pisze, że chciała kalosze Olkowi kupić
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Co komu przeznaczone na drodze rozkraczone - tak mawiała moja babcia do mojej mamy
![]() ![]() Magduchahaha a Ty skąd wiesz, po jakiemu to...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
bo moja mądrość i inteligencja nie znają granic
![]() Czytam moja droga, czytam, co piszecie: pytałaś kilka postów wcześniej Eve, czy się nauczyła węgierskiego, a ona Ci teraz udawania, że tak, pisząc do Ciebie w tym języku ![]()
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
myslalam, ze znasz wegierski ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupa na nozkach ??? ![]() Nie mow HOP, za 20 lat... kto wie co bedzie ??? ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Magducha nie wiedzialam, ze wegierski jest tak popularnym jezykiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Cześć kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() Ale zaszalałyście, tyle stron napisać, wszystko przeczytałam, ale nie jestem w stanie odpisać ![]() Ursull, trzymam kciuki za tż, oby udało się tym razem. Caro, Eve, która się zamieni na dzieci ze mną? Sczęściary, że macie takich śpiochów, mój wstaje codziennie między 5,30 a 6,30. I do tego nocne pobudki. Od ponad roku ani razu nie mogłam powiedzieć, że jestem wyspana ![]() ![]() Gosikk, cieszę się że z fasolką wszystko oki ![]() Ewelajna, nie bagatelizuj tych nerek, to poważna sprawa. Ja też miałam anemię w ciąży, po porodzie się nie badałam, ale muszę iśc na pobranie krwi, bo coś kiepsko się czuję, wciąz jestem zmęczona ![]() Kurko, nie zazdraszczam takiej alergii, ale sa i dobre strony. Dzięki diecie laseczka jesteś ![]() Żabula, Marcel miał p porodzie atopowe zapalenie skóry, miał bardzo brzydkie policzki, szorstkie i czerwone i plamy w różnych miejscach na ciele. Lekarka zapisała mu maść, smarowałam nią kilka tygodni, ale nie za bardzo pomagało. Teraz od jakiegoś pół roku nie ma juz żadnych śladów atopii, wydaje mi się że albo z tego wyrósł, albo słoneczko i świeże powietrze na to zaradziły. Ma tylko jeszcze leciutki ślad pod kolankiem, zauważyłam, że pogarsza się to jak nosi spodnie, więc coś w tym słoneczku i świeżym powietrzu musi być ![]() Marcel ostatnio nauczył się wołać na ręce ( w jego słowniku to endle ![]() ![]() ![]() ![]() Siedzę w pracy i strasznie mi się nic nie chce, dobrze, że dzisiaj piątek, niestety smutno mi, bo tż pracuje przez cały wekend od rana do nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie znowu siedziałam w tej toalecie....
![]() ...i teraz wymyśliłam, że każde z tych czternastu dzieci byśmy mogły mieć z innymi Tż-tami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boże... w Teleexpresie by chyba o nas wtedy mówili... ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Katrin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
a Olek sprzata... tzn. wsuwa odsunieta krzesla, zamyka szafki, szuflady, odklada kawalek jabluszka z powrotem do mieseczki, butelke na miejsce....
od kilku dni go obserwuje i powiem Wam, ze nie moge uwierzyc w to, co widze... maly mamusiowy pedancik ![]() Cinka ale moj tz takie ladne dzieci robi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
No i doopa,TZ nie zdał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Ursull
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I uspokój się... nie tylko ten jeden ładne dzieci robi ![]() ![]() ![]() Zawsze po deszczu jest tęcza i świeci słońce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Magducha,
![]() ![]() ![]() Cinka, to nie chodzi o płeć, ona właśnie chciała koniecznie dziewczynkę kiedy już zaszła. To jej TŻ jest rozczarowany płcią bo marzył o dwóch synach ![]() ![]() ![]() Eve, kupa na nóżkach albo i rączkach pewnego młodzieńca ![]() ![]() Katrin, ![]() ![]() ![]() Ursull, przykro mi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- A nieprawda, bo mój TŻ robi najładniejsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
dooooopa tam, nie znasz sie ![]() Ty zaraz z pracy wyjdziesz, a ja..... jeszcze w pizamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Gosikk
oj chyba czas zebys do okulisty sie przeszla ![]() chyba jednak sie ubiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Cinka, ja to bym tego mojego tż czasem chętnie zamieniła na następnego, tylko że nie tak łatwo o lepszy model
![]() ![]() Eve, weź mów po ludzku, a nie jakieś eszte meszte. Nic nie panimaju ![]() Gosikk, co za głupol z tego gościa, jak można nie kochać swojego dziecka? Trzeba by mu pałą przylać na opamiętanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Gosikk a Ty już dołączyłaś do mamuś marcowo-kwietniowych 2011?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Katrin
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cinka juz majowo-czerwcowe sa , a zaraz sie pojawia lipcowki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Miłego weekendu dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
To pałą w nich...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Gosikk
mam na tym watku kolezanke, moze Ci zalatwic "zauwazenie" ? ![]() ![]() walnij je raz czy drugi pala i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Seonko daj pyska
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
az wstyd sie przyznac... moja kartka dla Ursull lezy na biurku... zawsze tak jest, kupie albo zrobie kartke, ale juz jej nie wypisze i nie wysle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Superżabulka a ty na co masz alergię? Szkoda,że Jasio też podłapał. To się bidulek musi męczyć z tym swędzeniem
![]() ![]() Kuro masz jeszcze to tiramisu? Bo ja bym reflektowała ![]() Mellcia od czego to rozwolnienie u Aleksia? Smarujesz mu skórkę sudocremem? Ewelain niestety z oblewania nici ![]() ![]() ![]() Cinka zdecydowanie to pracoholizm u ciebie,żeby nawet na urlopie do pracy chodzić. To tak samo jak mój TZ i teść. Ten drugi to naet na urlopie prcował za darmo,bo zlecenie ważne było ![]() ![]() ![]() ![]() Magduchaha ![]() ![]() Eve z bardzo ładnym akcentem mówisz po węgiersku ![]() ![]() ![]() ![]() Gossik ja wpierwszej ciąży miałam zgagę non stop,a teraz nie mam wogóle 9wczoraj był pierwszy raz). Wychodzi na to,że na dziewczynkę z włoskami jest zgaga,a na łysego chłopca nie ma. A Aleks miał włoski jak się urodził? Katrin to wpadnij do mnie,u nas ciepło i słonecznie ![]() ![]() Seonko wiesz tyle tych kartek do mnie szło ostatnio,że przez to przestój na poczcie mieli,stąd to opóźnienie ![]() ![]() A ja wam powiem,że mój TZ najładniejsze dzieci robi,wiem,bo mam na to więcej dowodów,niż wy. Jego córka z pierwszego małżeństwa to też śliczna dziewczynka ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-08-27 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Ursull
ta kartke to moze na rocznice wysle? ![]() ![]() ![]() ![]() z wegierskiego mature zdawalam ... |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Cinka, Ty weź jakiś Stoperan zażyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
a zgage w ciazy tez mialam, ale na samej koncowce, za to non-stop
![]() Ursull a skad wiesz, moze moj tz tez ma inne dzieci ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.