![]() |
#1921 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch - część II
Witajcie
![]() Aluniaaa okolice Rzeszowa, a dokładnie Krosno (wesele siostry) Lazurowaa czekam na e-maila, ebooka mam, znalazłam ![]() Pozdrowienia, lecę kroić ciasta ![]() ![]()
![]() |
#1922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powaliłaś mnie tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Raczkowanie
|
'About three things I was absolutely positive: first, Edward was a vampire. Second, there was a part of him – and I didn't know how dominant that part might be – that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.'
Zmierzch [film] ![]()
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
|
http://img831.imageshack.us/img831/3...cullenboys.png
zobaczcie co zrobiłam! ![]() Death is peaceful. Easy. Life is harder.
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-27 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
"– A ja jestem grzeczna – wtrąciła Renesmee. Wsłuchałam się w jej dźwięczny głosik,
zastanawiając się, jakie odczucia wywoływałby u nowych przybyszy. – Nigdy nie gryzę ani dziadka, ani Sue, ani Billy’ego. Kocham ludzi. I ludzi-wilków, takich jak mój Jacob." PŚ
![]() |
#1927 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() postaram się być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie czytałam. ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Raczkowanie
|
bliźniacy Weasley rządzą.
![]() ![]()
![]() |
#1929 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a cytat -> ![]() ![]() ![]() nawiaskiem mówiąc- Wy nie macie umiaru ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czemu wcześniej nie zwróciłam uwagi na ten fragment? hmmm... Cytat:
Ewentualnie zaserwuje sobie film, w oczekiwaniu na chwię spokoju koniecznego do przeczytania książki ![]() Jutro ide na koncert Czesław Śpiewa ![]() ![]() ![]() ![]() a cytatu chwilowo nie będzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Raczkowanie
|
ej, dziewczyny. Mam pytanie. Można na wizażu obrazek w podpis wrzucić?
'– Zanim cię poznałem, Bello, moje życie przypominało bezksiężycową noc. Mrok rozpraszały jedynie nieliczne gwiazdy przyjaźni i rozsądku. A potem pojawiłaś się ty. Przecięłaś to ciemne niebo niczym meteor. Nagle wszystko nabrało barw i sensu. Kiedy znikłaś, kiedy meteor skrył się za horyzontem, znów zapanowały ciemności. Otoczyła mnie czerń. Nic się nie zmieniło, poza tym, że twoje światło mnie poraziło. Nie widziałem już gwiazd. Wszystko straciło sens. Chciałam mu wierzyć. Tyle że opisał, jak wyglądał mój świat bez niego, a nie na odwrót. – Kiedyś twoje oczy przyzwyczają się do ciemności – wymamrotałam. – W tym cały problem – jakoś im to nie wychodzi.' KwN
![]() |
#1931 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale ten jest jednym z moich ulubionych jak nie ulubionym hmmm Ja jutro tez zakupy ![]() Udanego koncertu
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Wtajemniczenie
|
"Isabella Swan, I promise to love you every moment of forever"
Eclipse [film] za każdym razem gdy słyszę te słowa to jakoś mi tak dziwnie... ![]() już się nie mogę doczekać kiedy będzie na DVD. Przypomniało mi się, że jak byłam w kinie na Zaćmieniu i Bella "napadła" na Edwarda w łóżku, a ten się "wykręcił" ![]() to dziewczyny się śmiały, a jeden facet na całe kino "nie śmiejcie się, teraz już nie ma takich facetów" (tutaj jeszcze większy śmiech w odpowiedzi) ![]() ![]() mina mojej mamy w tym momencie- bezcenna ![]() Edit: Masumi11- dzięki ![]() ![]() Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2010-08-27 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fragment o kinie - ![]() Za każdym razem, kiedy patrzyłam na idealne rysy mojego towarzysza, serce zaczynało mi bić mocniej, upewniając mnie, że jest na swoim miejscu. KwN
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-27 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha ha ha niezle ![]() Ja pamiętam że na premierze eclipse siedziały obok mnie jakies pindy i strasznie rozbawił je pierscionek zareczynowy ( że chyba taki duży ) i tak mi z***ały cała scene zareczyn że dostałam prawie szału i musiałam na nie warknac. Dzięki Bogu za dwa dni szłam na maraton wiec juz spokojnie wysłuchałam i usłyszałam przepiekna sia-my love ![]()
![]() |
![]() |
#1935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nad "my love" właśnie pracuje. I tak nie przebije oryginału (w sumie to nawet nie mam zamiaru), ale uwieeeelbiam to śpiewać. Z tekstem tylko mam problem :/ Mam nadzieje, że zdążę wszystko dopracować przed wejściem do studia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i to wszystko co mam do powiedzenia ![]() bo Emm mis ie nie podobał, miał dziwne włosy, edzio jeszcze jakoś ujdzie ![]() super Ci to wyszło ![]() chyba nie można, bo ja też chciałam wstawić a tu :dupa: Cytat:
![]() dobry ten facet ![]() chciałabym go poznać ![]() XD cytat boooski ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szkoda, że tych obrazków nie da się wrzucić. ;/
![]() |
![]() |
#1938 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to już!!!! matko przecież takiego to tylko ze świecą szukać!!!! i jeszcze z dziewczyną poszedł ja pierdziele!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety głosu od Bozi nie dostałam..... Jak nagranie bedziu juz gotowe to poprosze ![]() Poczułam jego wargi przy moim uchu. -Kocham cię - szepnął. -Ja też cię kocham. -Wiem. - Znów się zaśmiał, ciuchutko. Obrócilam głowę w stronę jego twarzy. Zgadł o co mi chodzi. Pocałował mnie w usta. -Dzięki - westchnęłam. -Do usług. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- ja wam musze powiedziec że na premierze nie zwróciłam uwagi ale na maratonie było sporo facetów i to nie "łepków" tylko facetów z pannami, ojcowie z córkami, maż z zona obok mnie siedział. Byłam bardzo mile zaskoczona naprawdę.
![]() |
![]() |
#1941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może wcześniej jakieś domowej roboty demo Wam tu wcisnę :p a tymczasem - amambada.muzzo.pl (ostatni kawałek to strasznie stare nagranie, ale mam do niego sentyment). ach...a cytat ![]() "A ja, po raz pierwszy od tak długiego czasu, że prawie się zawstydziłem, usiadłem do wspaniałego fortepianu usytuowanego tuż przed wejściem. Przebiegłem delikatnie ręką po klawiszach, sprawdzając tony. Wciąż był perfekcyjnie nastrojony. Na górze, Esme przerwała swoje zajęcia i przekrzywiła głowę. Edward znów gra. (...) Nowa piosenka. Już tak dawno . . . Co za cudowny ton. Pozwoliłem by melodia podążyła w nowym kierunku, dodając linie basowe. (...) - Graj dalej. – ponagliła Esme. Moje ręce znów się zatrzymały. Kiedy mnie o to prosiła, podeszła i położyła ręce na moich ramionach. Utwór był zachwycający, jednak niekompletny. (...) - Jest do tego jakaś historia? – zapytała z uśmiechem w głosie. (...) Była historia do tej melodii i kiedy ją tylko ujrzałem, poszczególne kawałki utworu dopasowały się do siebie bez wysiłku. Historia opowiadała o śpiącej dziewczynie w małym łóżku, gęste czarne włosy, rozrzucone, poskręcane jak wodorosty na poduszce…" MS Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2010-08-27 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam MS, naprawde mam nadzieje że bedzie kiedys wydane.
A najlepiej chyba cała saga oczami Edwarda - to tez było by ciekawe.... Stronke przepatrze i przesłucham sobie w domku ![]()
![]() |
#1943 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wpadnę zaraz na stronkę. ;] Amambada, umarłam. Jaki ty masz głos! Pozazdrościć talentu. ![]() ![]()
'I've never given much thought to how I would die. But dying in a place of someone I love seems like good way to go.' [Twilight] Edytowane przez Vint_ Czas edycji: 2010-08-27 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Wtajemniczenie
|
![]() Miasteczko Czesławowi chyba też się spodobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Raczkowanie
|
no to się cieszę
![]()
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
Jezu dziewczyno !!!!
Niezły głosik ![]()
![]() |
#1948 |
Wtajemniczenie
|
![]() "-Ale ci wali serce - zauważył. -Jakby koliber szamotał się tam, w środku. Dobrze się czujesz?" Zaćmienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Raczkowanie
|
Spadam zmoknąć. xd Nie rozpisujcie się za bardzo.
Mój ulubiony: [pisany z pamięci, nie wiem czy dobrze.] '- Boże! - Co? - Oh, nic. Wszystko. - Co dokładnie? - spytał, spięty? - Ty mnie kochasz!' KwN
![]() |
#1950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() świetne ![]() nie zmoknij za bardzo ![]() "- Oczywiście, że cię kocham. Kocham jak wariat." KwN Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2010-08-27 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.