![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
już nie będzie, nie będzie słońca i wiatru. jedynie mróz, śnieg i ciemne chmury. mam nadzieję, że ze mną było Ci lepiej, niż we mnie. "jesteś dla mnie jak powietrze." tak niezbędna, czy tak niewidzialna ? dwa razy więcej miłości w fusach herbaty. chciałabym tak słodkie życie jak w filmach disney'a.
#392 |
Raczkowanie
|
taki talent Mnie okradł ?
![]() aż się uśmiechnęłam ![]() też coś zabieram od Ciebie do notesiku ![]() ![]()
#393 |
Raczkowanie
|
` jedną z najbardziej absurdalnych sytuacji w moim życiu,
była ta, kiedy odchodząc życzyłeś mi szczęścia. `
![]() |
#394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
WiecznieZakochana !
Jesteś harcerką ? Ja też ![]() ![]() Niestety nie mogłam jechac .. ![]() ![]() Z jakiej chorągwi jesteś ? ![]() _________________________ _ __ZaagubiOna_ , poprostuAsiss , patrysiowa_ <3 - perfidnie okradłam . ![]()
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-08-27 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki ;* jestem tu całkiem nowa, ale wasze opisy czytam i perfidnie podkradam już od dawna.. wiem, że jesteście naprawdę cudowne i dlatego miałabym prośbę.. sytuacja jest taka, że wykonujemy z przyjaciółką album ze zdjęciami dla naszej wspólnej przyjaciółki na jej urodziny i potrzebujemy cytatów o przyjaźni. Wiem, że jest ich w zasadzie pełno wszędzie, ale są tak powszechnie znane, a ja chciałabym coś oryginalnego.. liczę na Was i z góry dziękuję ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miło mi poznać pana..
pan wie, że musi teraz poskładać moje serducho, bo jakiś łobuz mi je stłukł. witam cię, nie zapomnij, że kocham też.!! nowy rok szkolny, ale to nie to samo... ciebie już tam nie spotkam, nie poprosisz mnie o uśmiech, nie ogrzejesz zmarzniętej ręki podczas czekania na autokar.
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
podziękował. ![]() misia_TKA - ![]() Nie będę wpasowywać się do Twojego życia. Nie jestem jakąś ku.rwa bransoletką, która ma pasować do bluzki. Są rzeczy, na które stale będziemy czekać. Tramwaj, Boże Narodzenie, Miłość. Ludzie łudzą się, że zamkną oczy, a Bóg powie im co mają zrobić. Zapominamy o tym, że jakbyśmy usłyszeli głos w swojej głowie, ostatnią osobą, o której by pomyśleli byłby właśnie On. Ludzie powinni czasem posłuchać głosu własnego sumienia, mimo iż ono często nie zgadza się z tym co chcemy lub z tym co mądre. Ale to jest właśnie ten głos, którego nie umiemy zignorować i który jest dowodem na to, że Bóg istnieje, a my wciąż jesteśmy ludźmi.
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2010-08-27 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Zwróciłam się do Was z prośbą i cały czas liczę na pomoc^^, ale zalogowanie tutaj zainspirowało mnie do spróbowania swoich sił w opisach i oto moje marne wypociny:
Potrzebuję plasterka.. na serce. -Czy Ty mnie kochasz? -Ciebie? Skąd. Po prostu lubię czasem na Ciebie patrzeć, a serce przy tym wali mi jak oszalałe. A gdy rozmawiamy, całe moje ciało drży, a dusza unosi się gdzieś tu nad nami. Ale czy to jest miłość? Uwielbiam to uczucie, gdy mnie dotykasz, a pod moją skórą eksplodują milony słońc! mam nadzieję, że nie są takie najgorsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale proszę : Przyjaciel to osoba, przy której możesz byc sobą ewidentnie, bo będzie Cię akceptował taką, jaka jesteś . ![]() Przyjaciel kocha Cię takim, jaki jesteś i to jest w nim najpiękniejsze. ![]() PS. komicznaa96 - kradnij , ile się da ! ![]()
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-08-27 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
zdradzać MNIE? Stary, masz dwa życia, że tak bardzo szastasz tym pierwszym?
Najlepsza część Ciebie spłynęła Twojemu ojcu po nodze.
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
dziś Harry Potter i zakon feniksa
![]() Nigdy nie wolno tracić nadziei, gdyż przyszłość zawsze może nam ofiarować jakiś bezcenny dar. Moje życie jest nieustającą wędrówką ku miłości, szczęściu i spełnieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
sama jesteś boooska ! <3 dziękuję Kamilko. <3
![]() kamisha & marikab & xxgroszek70xx - ![]() rozszarpana miłość. wszystko w naszym życiu się kończy, zarówno dobre momenty jak i te złe. nie chcę nic, prócz tego co miałam. a co miałam ? mężczyznę najwspanialszego pod słońcem. 'czasami wydaje mi się, że jestem otoczona samymi ludźmi bez uczuć. a może to oni mają uczucia a ja nie.' 'kocham to, jak w środku naszego pocałunku, czuję jak się uśmiechasz .' ![]()
#403 |
Przyczajenie
|
- " ...i pod nie tymi drzwiami ja czekam, ty czekasz, on czeka, my czekamy."
- uśmiech obrócony o 180 stopni - "masz na imię moja paranoja" - asfaltowe łąki wielkich miast... - "tylko nie być można doskonale " - splecione ręce, oczy tkwiące w marzeniach - devil on my shoulder |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx , ZakreconaNaMaxa, nydee, kamisha, _mandarynka - czujcie się okradzione <3
wiesz, mnie nie warto kochać. zatraciłam się w jego szaleńczo pożądliwych oczach, tak bardzo pragnęła zobaczyć jego imię przy nadawcy sms`a, tak bardzo tego pragnęła. |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
![]() CaMa, otojest, kamisha, poprostuAsiss, paralogiczna, caroline060 ![]() Powtarzałeś, że gdy zobaczysz mnie zapłakaną, to będziesz przy mnie cały czas. Dziś, mimo, że oczy mam bardziej czerwone od krwi, siedzę sama.. Zmęczona myśleniem o złamanym słowie.
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes & ZakreconaNaMaxa - bezczelnie was okradłam ![]() ![]() ![]() ![]() zachwycasz < 3 Co z tego że będę na maxa sztuczna?! Przecież i tak będziesz wolał inną. Czemu za każdym razem, gdy o Tobie zapomnę przychodzisz do mnie we śnie?! -Mam serce z lodu, nigdy nie będę zdatny do jakiegokolwiek uczucia -Nieprawda, daj mi zapałki a stopię zaraz ten lód. Zdrada jest siostrą miłości, to właśnie Ona nauczyła miłość zadawać ból.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ___________ Każda jest tą jedyną dopóki nie pojawi się ta druga Nie ogarniaj jej. Ona sama tego nie potrafi... "Bicie mojego serca na Twój widok może z powodzeniem zagłuszyć dzwon Zygmunta <3 Ze wszystkich stron otoczył mnie jadowity zapach perfum, a w jego epicentrum znajdowała się ONA...."
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
Ej Ty, serce, nie zapi@#$#$erdalaj tak,
jak go widzisz, okey? ' Udowodnił mi, że w dwa tygodnie, moze mnie zastąpić inną, nową miloscią swojego zycia. W dwa tygodnie, uwierzysz? ' ' Czasami tęsknię za okresem dzieciństwa, gdy moim największym zmartwieniem była marchewka pływająca w misce rosołu. ' Nienawidzę, gdy wciąz wracasz do mnie w snach. |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ____________ Całe życie wpajali mi przyjaźń wiecznie trwa. dziś wiem, że to chyba jakiś żart. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
Ale pędzicie
![]() -niesamowite -co takiego? -Ty masz jakieś uczucia. Z zaufaniem jest jak ze szklanką. Jeśli ją zbijesz trudno ją posklejać, jeśli stracisz zaufanie trudno je odbudować. -uderz mnie ! -nie będe Cie biła -morda nie szklanka xd |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Noc pachnie deszczem. Przez te godziny, które przepłakałam dzięki Tobie.
We're so far from understand. We're so far from "we can take". /Jesteśmy tak daleko od zrozumienia. Jesteśmy tak daleko od "możemy to przetrwać"./ "Siadam do szyby tyłem. Co ma być to mnie nie ominie. Gdyby był koniec świata, wolę tego nie widzieć..." "Każde słowo ma swój zapach." "Na tłustych wargach jeszcze ślad tych brudnych słonych nocy, różowy błysk policzków zgasł , spłynęły kocie oczy." "Zanim zranię się, proszę nie ostrzegaj mnie. Muszę poczuć ból, żeby poznać jego sens. Nawet jeśli wiesz, że coś złego stanie się - nie ochraniaj mnie, nie zatrzymuj..."
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-08-27 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
BAN stały
|
bajkowa
dziękuje.dziękuje.dziękuj e <3 Cytat:
![]() ![]() ![]() ... look after, somewhere your happiness must be. rozejrzyj się, Twoje szczęście gdzieś musi być. stukała lekko swoim kolanem o jego kolano, celowo chciała zwrócić na siebie jego uwagę. cała zalana zimnym potem, z chusteczkami w rękach stanęła w moich drzwiach, krzycząc 'kur.va dziewczyno daj sobie już spokój, nie płacz przez takiego durnia' przyćmiona jego osobą nie zauważała wad, tak idealnie idealny wydawał się jej być . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-27 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kradnę ; * __________________ 'Jakbym całował Twe śliczne oczy,
i pieścił jedwab Twoich warkoczy; W objęciu Twoim, słodkim marzeniu sennym bym zdał się zapomnieniu! Niech pieśni miłosne snuję i Twoje śliczne oczy całuję.' 'Jakbym Ci stworzył szczęścia świat mały, zawiódł w krainę, gdzie ideały, motyle ułud z Tobą bym gonił, i Ciebie kwiatku od nieszczęścia chronił.. Pozwól, niech pieśni miłosne snuję i śliczne Twoje oczy całuję.'
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
Nie planowałam, ani nie chcę odchodzić z tego forum! One for all wraca po przerwie Miałam mały wypadek, leżałam w szpitalu, teraz rehabilitacja, za miesiąc kolejna operacja i takie zamieszanie.. Ale póki co wracam!
![]() Ps. Jestem w trakcie nadrabiania tej części! Ściskam! Bo jak jest mi przykro to ku*wa sobie płaczę, proste. Masło maślane, drewno drewniane, szkło szklane, a Ty? Nigdy nie jesteś wystarczająco dobra, wystarczająco piękna, wystarczająco wystarczająca. Zawsze znajdzie się jakaś zdzira lepsza od Ciebie,
#415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam nic przeciwko
![]() nie mówimy "dzień dobry" bo taki jest . mówimy to z przyzwyczajenia , z grzeczności .
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bierzcie. chce poczuć jeszcze raz zapach twoich perfum,
zapach twoich uczuć..
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
czy tak wiele trzeba ,żeby w końcu zauważyć jak mi przykro ?
blask słońca przyćmił Twoje uczucia . pokochać -trudno zranić-tak łatwo . słyszę jakieś dźwięki aa nie to tylko moje serce .
#418 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() i zostalo kilka dni wakacji... ![]() twoj dotyk...to jak na mnie patrzysz powoduje to ze czuje cos goracego w srodku.... gorzej bylo wstrzymac sie od lez...sluchajac "mozesz byc moja kolezanka" to takie trudne....znalazlam swoj ideal ktory nie akceptuje mnie. ilekroc proboje by było dobrze... zzawsze jest gorzej... w takie dni jak ten...wszystko powoduje ze mocniej tesknie .... ![]() ![]() ![]()
Kto mi powie ile jestem warta? gubie sie wśród myśli... ![]() Edytowane przez beybexd Czas edycji: 2010-08-27 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
świetny
![]() ___
#420 |
Raczkowanie
|
Hej Cudeńka ;*
jestem tu nowa, czytam Wasze wpisy już od bardzooo długiego czasu. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie do swego grona ;D Nienawidzę słów Kocham Cię. Nie chcę być doskonała, po prostu chcę być lepsza. ![]() Lubiłeś kiedy byłam właśnie lalką. Powiedz mi proszę, gdzie odnajdę Cię.. ________________________ " pomóż mi uciec do krainy szczęścia. <3 " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.