|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Olka dzięki, myślałam że jakieś domowe sposoby też istnieją
![]() Pokażę wam dziś zakupione naszyjniki (2 za 41zł) Ten materiałowy powinien fajnie pasować do tej nowej koszuli
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wejdźcie zaraz na klub, napiszę tam o come backu madłajzy |
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
hajjjj KrEjZolKiiiiii
![]() Ja dopiero we wtorek idę do pracy więc mam długiiiii weekend ![]() niestety TŻ pracuje w każdy dzień ale i tak będzie u mnie tak więc jutro pobudka o 6 rano by zrobić TŻ śniadanko ( ciekawe czy rano tez będę tak się cieszyć )W ogóle kurczę jestem troszkę zaskoczona zachowaniem TŻ ostatnio jest mi bardzo podejrzany , ale to zapewne jego kolejny krok ku naszej miłości Wczoraj jak TŻ przyjechał "rzucił" się na mnie , wycałował, wykochał, wytulił , powiedział ,że mnie najmocniej na świecie Kocha itd. potem pogadaliśmy pośmialiśmy się zrobiłam mu kolację i powiedział , że musi mi coś powiedzieć co mi się bardzo nie spodoba .... i mówi ,że ktoś go o coś poprosił ..... więc już wiedziałam o kogo chodzi ale w skrócie Wam o powiem o Tej osobie . A więc mój TŻ jak wiadomo ma od kilku miesięcy nową pracę i tam ma naprawdę świetną ekipę , jest bardzo zadowolony i w ogóle, ale wkurza mnie bardzo jedna dziewczyna ( nie o to , że jestem zazdrosna czy czegoś się obawiam , ponieważ wobec niej nie mam czego się obawiać ) ale denerwuje ,mnie jej zachowanie . No sorry ale kurde nie podoba mi się to , że pisze mojemu TŻ smsy .... ok w sprawie pracy spoko , no ale już inne to nie bardzo . Informuje go kurde o wypłatach , jak mieli spotkanie to potem sms jak się czuje itd itd powiedziałam wprost TŻ, że mi się to nie podoba , mówił , żebym przyjechała zobaczyła ją , że nie mam czego się obawiać bo mnie Kocha , ale deneruje mnie , że jakaś Kobieta piszę mu TAKIE smsy .I TŻ właśnie wczoraj powiedział mi , że TA dziewczyna ma do niego prośbę , czy przez 3 dni mógłby ją zabierać do pracy i TŻ nie informował mnie , tylko zapytał się czy godzę się na takie coś . Więc ja mu mówię , że i tak nie mam nic do gadania bo przecież i ma po drodze do niej więc co jej po wie ? A on na to ,że właśnie mówi mi o tym ,abym ja podjęła decyzję , czy godzę się na coś takiego , bo jeśli nie to powie , że u mnie będzie cały tydzień więc to już nie po drodze . I szczerze powiem , że mnie zaskoczył ponieważ mój TŻ jest raczej stanowczy i nie mam wpływu na takie rzeczy , a tu jednak kazał mi podjąć decyzje i właśnie tym chociaż dla mnie zrobił krok do przodu w naszym związku , w sumie ja również zrobiłam krok do przodu tym , że zawsze narzekałam , że nie ma dla mnie czasu , że nie piszę smsów itd . Ponieważ odkąd pracuje wiem jak to jest i rozumiem go ![]() i dziś dostałam Tylko jednego sms od TŻ ale np. wiem , że zadzwoni jak będzie jechał do pracy i daje mu spokój niech sie wyśpi po noce i w ogóle jest pięknie i cudownie ![]() Przepraszam , że się tak dużo rozpisałam |
|
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo duży to dużo może, jasna ciasna !Cytat:
uczę się na filozofię a TŻta wygoniłam by grał sobie na konsoli o 23 relacja kolegi od shake'a z randki ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- znowu ?
|
||
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku mnie by zazdrość zżarła
jeszcze ok gdyby to była zwykła koleżanka, ale jak już taka "nachalna" to się nie dziwię TŻtowi że się zapytał o Twoje zdanie. Super |
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak się pozbyć dziwnego zapachu torebki? Już próbowałam ja wietrzyć, prałam, wkładałam saszetki i nic ;/
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten sam problem.
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ja kupowałam to nie było jej czuć..
A taka fajna jest ![]() Najgorsze ze co tam wsadzę to nasiąka jej zapachem, na szczęście potem wraca do normalności... |
|
|
|
#1540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy celować w soboty - Koszalin nie będzie musiał się z pracy zrywać. Cytat:
|
||
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tak kiedyś miałam z torebką diversa chyba, zapach był jakiś taki fabryczny, nieprzyjemny - prawie non stop na balkonie trzymałam ale niewiele pomogło, więc nie wiem co doradzić
przyzwyczaić się![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
co do ślubu w piątek...mi się ta idea nie podoba - my np byliśmy zaproszeni na taki ślub i wesele, niestety przez to, że było o 17 w piątek tuż przed weekendem majowym nie dotarliśmy do kościoła nawet na przysięgę, dopiero na koniec mszy...tak więc lipa, ogromny stres i pośpiech po pracy/szkole, do tego korki...no wkurzona byłam
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia, akurat do tego się nie da przyzwyczaić.
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę to słabo, no ja do tamtego też nie mogłam, niestety torba poszła na dno szafy a potem na śmietnik
ale może soda coś da?Tż przed chwilą mi się zameldował, że poszli z kolegami na "małe piwko", ale on oczywiście nie pije bo samochodem niby że za 20 minut wychodzi, zobaczymy![]() zarezerwowałam bilety na dzisiaj na "Salt", ciekawa jestem jak tam dziadek Olbrychski u boku Angeliny się spisał
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
śmieszny ten nowy współlokator punk, widziałam że wychodzi to zapytałam czy do sklepu i mu objaśniłam gdzie jest supermarket czynny, miał oczy jak wystraszony mały piesek
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może też źle to ujęłam w poprzednim poście zresztą dla faceta oświadczyny to też niezły stres i oni potrzebują dobrej chwili żeby to do nich naprawdę dotarło ![]() padam po pracy dziś, koniec wakacji czyli istny armagedon
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, aż mi go żal, bo leje a on chciał iść tylko za róg do sklepu, a ja go dalej posłałam
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Aniołku a TŻ jakoś zareagował na smsy? Czy taki jak mój, że nic nie powie?
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo czasem jak dostawał sms od tej dziewczyny jak był u mnie to jeszcze go podkręcałam , że " jakiego to sweet smska dostał " ogólnie raczej TŻ mi mówi o takich rzeczach . Chociaż dawni nie widziałam , ani nie słyszałam aby dostał smsa od niej . ale cóż dałam mu pozwolenie aby zabierał ją do pracy przez trzy dni
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle myślimy z TŻtem (a temat nam zapodał mój wujek ksiądz) żeby zrobić w sobotę mszę niedzielną - i wtedy nie trzeba by było iść w niedzielę do kościoła (wygoda dla nas i gości), tylko że czytania i ewangelia by musiały być z góry wzięte a nie wybrane przez nas
no i musielibyśmy zdecydować ostatecznie na jeden kościół (na razie mamy zaklepane dwa i już się na drugi prawie decydowaliśmy) i byśmy mieli ślub o 16 albo nawet przełożylibyśmy na 17 Trzeba się zdecydować w ten weekend
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
troszkę mnie nie było.. ale was znalazłam
![]() dobry wieczór... |
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki. Chyba mnie jeszcze pamiętacie.
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
jasne że pamiętamy was obie
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
Skimos
Na razie walczę z demonami nietolerancji i szczerze to czytam ale nie mogę się wbić.
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm uznaliśmy,że nie nazwiemy kici Amelka. I w ogóle nie chcemy żadnych tego typu imion.
Jak nazwałybyście kotkę,która wygląda jak z reklamy Whiskasa? W ogóle to nasza stara kicia prycha na tą małą Może po jakimś czasie się przyzwyczai?
|
|
|
|
#1554 |
|
Konto usunięte
|
Motyl to może Whisky?
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos, gratuluję pracy
Rain, ten Twój facet to mi ciśnienie podniósł mam nadzieję, że się trochę zmotywuje, bo wygląda to jakby podchodził do tego ślubu na odwal się i z wielką łaską. pewnie on nie jest tego nawet świadom, ale ja bym to tak odebrała, a tego nie cierpię - sam się, do jasnej, oświadczał, nie? I ponawiam prośbę o kciuki, potrzebuję Was... nie martwcie się, z Waszymi kciukami wszystko się ułoży, na pewno. prawda? ![]() buziaki Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-27 o 21:59 |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl ja zawsze chciałam mieć psy o imieniach jak alkohole
Whisky, Sheridan, Cherry, Martini etc ![]() Naj no to kciuki dalej
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Whisky to mi do niej nie pasuje. Martini mi się podobało,ale Tata mówi,że chce coś krótszego,żeby lepiej się wołało (zwłaszcza jak będzie po niej krzyczeć)
![]() Ale koooopa już masę forów przestudiowałam
|
|
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
Naj będę trzymać aczkolwiek jeszcze nie dotarłam o co kaman
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe weszłam do rodziców sypialni a oni śpią i ta mała między nimi. Ale ona kochańsko śpi
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

powiedziałam wprost TŻ, że mi się to nie podoba , mówił , żebym przyjechała zobaczyła ją , że nie mam czego się obawiać bo mnie Kocha , ale deneruje mnie , że jakaś Kobieta piszę mu TAKIE smsy .
podobno żyje, ale stan jest ciężki...
bo duży to dużo może, jasna ciasna !
znowu ?
13.03.2008
jeszcze ok gdyby to była zwykła koleżanka, ale jak już taka "nachalna" to się nie dziwię TŻtowi że się zapytał o Twoje zdanie. Super 

ale może soda coś da?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)