|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Cytat:
No ja mam nadzieję,ze nie będzie mi się śniło
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
scio was pozdrawia !!
|
#3393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i pokaż te cudne pazury
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Lady MK pisz do allegro wyslij im kopie w pdf swojego przelewu i kopiee korespondecji z ta pania, Bo to ona sie nie zna, pierwsza linia w rpzstrzyganiu sporow jest allegro wlasnie. Pf
krowa - negatyw po wyjasnieniu sporu sie nalezy chociazby za nieuprzejmosc. |
|
|
|
#3395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co za laska |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a póki co ide robic zapiekanki za kolację![]() A ty do wyrka sie wygrzewać
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa2 nio Ja już w ten weekend nic nie robie , ale po niedzieli robie bułki drożdżówki Niewiem czy po dzisiejszym bzykańsku Mnie brzuch tak boli czy tam cos sie gdzie zaczyna dziać ![]() ale tak mnie bolał że nospe musiałam wziaśc bo normalnie szok.
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ten poiom inteligencji i to wywyższanie się, że ona ma męża i dziecko małe [to bylo we wczesniejszym mailu] to tez cos mi śmierdzi. Co mnie to do chu...a interesuje?! taka inteligentna a na prawo i lewo wali jaka to ona nie jest i czego to ona nie ma :|
napisalam do allegro [bo w centrum sporów nie ma mojego problemu- czyli wpajania mi czegos czego nie napisalam ani chamstwa]. Wyslalam rozmowe w pdf, tzn sie musialam wrzucic na konto w necie zeby oni mogli sobie sciagnac ale nie wiem czy to cos da w ogole ;/ ehhh tylko tam byly jej dane... i kurcze chyba źle zrobiłam ,bo nie wiem jak to usunąć [jak bedzie po sprawie]
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za pomoc z owcą!!!! chyba jednak ją kupię, za cenę z allegro pewnie bym nie kupiła, ale za 35 zł mogę zayzykować, a jak malej nie bedzie odpowiadała to wystawię ja na all po cenie w jakiej stoja więc jeszcze mogę sporo zarobić!!!!!heheheh
Izuniaa jak mała bedzie po mamusi to owieczki nie bedzie potrzebowała, bo ja byłam grzecznym dzieckiem i mój mąż ponoc też!!!! teraz dopiero jestem wredna!!!!! |
|
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
scio trzymamy kciuki,oby sie udalo tym razem
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Lady przeciez nikt spoza allegro nie bedzie wiedzial ze tam akurat na jakiems serwerze sa czyjes dane, a usunac po zalatwieniu sporu mozesz,
zazradalas zwrotu kasy? bo ja po czyms takim nie chcialabym od niej towaru bo by jeszcze jakis uszkodzony przyslala z premedytacja. |
|
|
|
#3402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomożemy Ci ją znaleźć i potraktować odpowiednio Cytat:
A ilu dniowe masz cykle? ![]() A my pozdrawiamy Scio i trzymamy
|
||
|
|
|
#3403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już sobie znalazłam "Przypadek 39" z Renée Zellweger. Do południa obejrzałam "Siedem dusz" z Willem Smithem i wylałam mooooorze łez - przepiękny film, polecam każdemu ![]() Ok, znikam do wyra. Ciumki cipolki Pamelcia, w zamian za te fryty poproszę kurierem chorej bidulce przysłać ze dwie zapiekaneczki ![]() ![]() :sli na:
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
oj zimno mi się zrobiło więc trzeba herbatkę z cytrynką i miodkiem zrobić!tż nie ma w domu i nie ma kto mi ubrać skarpetek i tak się z 15 minut męcze się żeby je ubrać!!!!
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam jej bluzkę 24.08, tak jak jej pisałam w mailu [co ma jak wół w mailu widoczne, bo nawet jak mi odpowiada to ponizej są cytowane rozmowy nasze], a ta mi pieprzy że ja jej pisałam , że wpłata była 22.08, a 23.08 miałam jej wysłać bo tak jej pisałam! Pożal się Boże
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapiekaneczki już w drodze
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
lady aaaa :| a ja skumalam, ze to Ty do niej cos kupilas i ona teraz twierdzi ze wplaty nie odnotowala na koncie
Ale dostala juz ta bluzke czy nie? bo nie wiem o co jej teraz chodzi
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy dostała;p ale powinna, bo ja jej wysłałam poleconym priorytetem 24.08
czyli we wtorekprzeczytaj od dołu jej nazwa do wglądu, w razie czego jakby gdzies z wami na allegro miala do czynieniaDnia 25 sierpnia 2010 13:15 Barbara S. <szpulina@*****.pl> napisał(a): Skoro wysłała Pani wczoraj to nie dziwię się że na dziś nie doszło.Pisala Pani 22 sierpnia emaila z informacją że póznym wieczorem dostała przelew i że 23 sierpnia do południa wyśle Pani przesyłkę.A dziś pisze Pani że wczoraj wysłała bluzeczkę.Następnym razem proponuje nie wprowadzać ludzi w błąd.Nie lubię nie doprecyzowanych i blędnych informacji. Dnia 25-08-2010 o godz. 13:11 laluka napisał(a): Tak wysłałam wczoraj. Na adres: Anna K***** Ul.**** 00-785 Warszawa Myślę, że przesyłka wg poczty polskiej powinna dotrzeć w piątek, góra w poniedziałek. Sama czekam na przesyłkę wysłaną do mnie w poniedziałek i jeszcze dziś jej nie dostałam. Jakieś przesilenie na poczcie. Proszę spokojnie czekać, na pewno dojdzie. Pozdrawiam serdecznie ziaaa86 Dnia 25 sierpnia 2010 11:45 Barbara S. <szpulina@****.pl> napisał(a): Czy wysłała Pani priorytet na adres inny do wysyłki który podałam?Dalej przesył,ki brak mimo że miała być priorytetowa. Dnia 24-08-2010 o godz. 9:37 laluka napisał(a):Witam, wczoraj wieczorem otrzymałam przelew na konto i dziś do południa ją wyślę. Pozdrawiam serdecznie
|
#3409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i tak wiem,że Lenka będzie "aniołkiem" ![]() Cytat:
Cytat:
Wyobraziłam to sobie ![]() Uciekam na jakiś czas,bo Tż jedzie już do domku,więc zjem z nim i nie wiem co będziemy jeszcze robić ![]() Zajrzę jeszcze dzisiaj |
|||
|
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór! już mnie nie ma troszke a tu musze nadrobic tyle stron
Już jestem, Jakub, 3550, 54 cm Edytowane przez agnieszka255 Czas edycji: 2010-08-27 o 19:41 |
|
|
|
#3411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3412 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana nie denerwuj się tak!!!! głupia baba z niej i tyle!!!! normalnie nakopałabym jej do dupy!!!!!! ![]() :pa la:![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
ale to dopiero od tygodnia mam takie problemy!!!! heheh a z butami nie mam , bo jedne mam wsuwane adidaski, a do tej pory chodziłam w japonkach!!!! ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
takie to zabawne???? ![]() :p ala:jak to co bedziesz robiła, bedziesz się z nim bzykała!!!! ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- normalnie moja mała dzisiaj przechodzi samą siebie!!! cały czas się kręci kopie i wariuje!!!! przecież ona tez musi spać choć z drugiej strony kto ją tam wie, może sobie smacznie śpi i poprostu pzrewraca sie z boczku na bok!!!!hhhehe
|
|||
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buahuauhahhaadobrze ze ja mam wyszukiwanie mojej osoby wyłączone a cykle mam od 29 do 33dni ;> choć w tym cyklu owulka mi się opóźniła i pierś nie boli [ jak zwykle 3tyg przed @] więc nie wiem kiedy dostanę, czy nie spóźni się sporoa ja nakupiłam 12testów owulacyjnych ![]() Agusia, Tobie sie udalo zafasolkować, testy pomogły?? ))
|
|
#3414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabawne,zabawne I się nie bzykałam jeszcze Zaraz po jedzeniu to niebezpieczne ![]() Cytat:
Ja też nakupiłam testów,ale chyba będę mogła je oddać komuś... Ja wróciłam,a tu cisza? Aż dziwne |
||
|
|
|
#3415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heja moje laseczki kochane ja juz w domku
właśnie wciągam drugiego browarka i nadrabiam co napisałyście bardzo sie ciesze ze wateczek taki aktywny i muszę powiedzieć ze jestem z was dumna ze tak ładnie wszystkie si eszybko wciagneły, ja sie udzialałam na paru wątkach no i później po przerwie udzielałam sie tylko w pewnym fajowym klubiku jak postanowiłam wrócić na forum to wróciłam na watek gdzie byłam od poczatku....a taerza sie cieszę bo z watku gdzie miałam pare kobitek z którymi mi sie fajnie pisało przniosło sie własnie tutaj z czego bardzo sie cieszęCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i mam nadzieję ze jednak pomoże Cytat:
rzekomą swiadczy o czymś wprost przeciwnym, no i nieźle sie ubawiłam niezłe wyznaczniki: mąż , dziecko, studia =inteligencjadziękujemy czekam na nią i mam nadzieje ze kiedys do nas zajrzy ![]() Cytat:
![]() dawaj zapiekankę!!!
|
|||||
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Myszko a te drożżowe trudno sie robi???? musze zapytac mojego czy by chciał
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam sily Was nadrobic
Jak widac nie jestesmy w PL a w domu ... akcja byla mega...w wielkim skrocie mezus byl przekonany ze lecimy o 19.40, tesciowa zapomniala naszych kart, wrocilismy sie, bylo chyba 17.40 i okazalo sie ze samolot odlatuje o 18.40 i mielismy 30 minut zeby dotrzec na lotnisko i oddac bagaz - do lotniska mamy prawie 100 km, a nasza, a raczej tesciowej mazda ledwie 120 km/h ciagnie Ale spisala sie dzisiaj i ujechala nawet 150km/h z wielkim rykiem, jednak przez korki jej wysilek okazal sie na marne .... lecimy w niedziele rano, bedziemy wracac w poniedzialek po poludniu .... Co za dzien.
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm Edytowane przez emigra Czas edycji: 2010-08-27 o 21:00 |
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Izunia jak to oddać komuś?
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Emigro to teraz odpoczywaj, bo pewnie niezle sie namęczyliscie.
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, ta kobieta zachowuje sie nieracjonalnie, nie potrafi przyznac sie do bledu i mysli ze pozjadala wszelkie rozumy. Ja bym jej taka wiazanke puscila, ze by nie wiedziala juz jakie studia konczyla i jak sie nazywa. Nienawidze takich ludzi. Nie dosc ze jest durnym trollem smierdzacym to jeszcze za hobby ma wyprowadzanie ludzi z rownowagi
niech se w Tez pozdrow Scio i powiedz ze mocno zacisnelysmy kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Witam jeszcze nowe duszyczki na watku Dobranoc
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Paulinko
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

za spokojne 8miesiecy

Nie wiem czy wszystkie wymienię, więc nie wymieniam
a póki co ide robic zapiekanki za kolację

matko ja już jestem w 28dc, nawet nie wiedziałam hehehehehe

Ja co prawda już chyba od 3 częsci wstecz podczytywałam Wasz wątek,ale jakoś nie chciałam się "wciskać"... A teraz,skoro i tak część znam trochę to pomyślałam "a co mi szkodzi"
rzekomą swiadczy o czymś wprost przeciwnym, no i nieźle sie ubawiłam niezłe wyznaczniki: mąż , dziecko, studia =inteligencja
to teraz odpoczywaj, bo pewnie niezle sie namęczyliscie.
niech se w