|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
Cytat:
Drepczę dziś więc po Isanę z gazetki
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
Pharma C. Food Dermafresh chusteczki do demakijażu 30sztuk
2981574756877
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zawsze jak używam odżywki stosuje ją jak maskę - dużo na włosy i w ręcznik. i wiecie co? brązowy Accent odbarwił mi ręczniki :/ są w brązowe plamy!
|
|
|
|
#2885 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
ja się jutro wybiorę do Ross.
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Miłego czytania Przez większość tego roku używałam zestawu Synergen + Mattitude Astora (odcienie w zależności od opalenizny) Czaiłam się na Renew&Lift, udało mi się go złapać w wymiance i jestem zawiedziona, bo: -w pracy błyszczałam się już po ok 4 godzinach po aplikacji (duet S & M radzą sobie właściwie do końca pracy, więc nawet 10h po aplikacji. Zazwyczaj przed wyjściem z pracy tylko delikatnie poprawiałam nos i tyle. Mam mieszaną cerę.) - zupełnie nietrafiony kolor! Mam R&L odcień 103 True Ivory. Dramatycznie wpada w róż i twarz wygląda dziwnie nienaturalnie, na zmęczoną. Jest dość jasny, ale gdyby wpadał w beż, to możnaby to normalnie ukryć matowym brązerem. To dziwne, bo moje kontakty z Rimmelem i odcieniem 103 zawsze były pozytywne. Co więcej - mam podkład Renew & Lift, również 103- odcień jest beżowo-żółty, i jest spoooro ciemniejszy, niż ten w kamieniu. Dziwne, że nie dopasowali odcieni do siebie. - załączona gąbeczka byłaby dobra do kompaktów, jest jak gąbka do nakładania podkładów, a nie pudrów w kamieniu (a gąbeczka Synergena jest idealna do poprawek). W domu oba nakładałam pędzlem, w pracy - załączoną gąbeczką. Oczywiście cena itd to już inna kwestia. Po upalnym lecie jestem opalona (ale że jestem bladasem, to ta opalenizna i tak jest dość jasna), więc używam odcienia 003Mattitude i Vanilla Synergena. Oczywiście, jeśli Twoja karnacja wpada w róż, to może będziesz zadowolona, ale ja spodziewałam się po tym pudrze czegoś więcej.
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Teraz wróciłam z ross i się trochę obkupiłam !
-Olay Total Effects-49.99 -Euro Profit mydło w płynie-3.19 -Gillette Simply-2.99 -Ziaja balsam oliwkowy-8.49 -Rival de loop Revolution ampułka przeciwzmarszczkowa 3.29 -Babydream Natural chusteczki -1.99 -Sól do kąpieli stóp z Delii-6.99 -Ola płatki kosmetyczne-2.89 Pytałam się jednej z pań jeżeli chodzi o prezenty i powiedziała że nic narazie o tym nie wiedzą !
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w Waszych Rossach jest ta sól do kąpieli stóp - KLIK!, może być też w ciut innym opakowaniu
Przeszłam dwa Rossy i w żadnym nie było ![]() Z Fuss Wohla widziałam za to jakiś preparat, co niby też jest solą, był w zakręcanym wysokim pudełku, miałki jak piasek i mocno śmierdzący Gdzie się podziała cytrynowo-limonkowa sól? ![]() Poza tym w CND widziałam szampony Head&Shoulders (małe i duże), jakieś farby do włosów Garniera, jakieś kosmetyki Eveline w tubach (niestety nie przypatrywałam się dokładnie jakie ), pomadkę Nivea z filtrem.
|
#2889 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
takze mysle ze warto sprobowac
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;21677576]peeling synergena moim zdaniem jest tragiczny, mam ochote go po prostu wywalic do kosza. puder moze i nie jest najlepszy , ale jest dobry do poprawek w ciagu dnia, mały, poręczny i tani
takze mysle ze warto sprobowac[/QUOTE]Ja wywaliłam po pierwszym użyciu
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
tonik różowy za to nie jest może genialny, ale zły też nie, daje lekkie odświeżenie. Trochę przeszkadza mi jego zapach, ale i tak rzadko go używam.
|
|
#2892 |
|
Konto usunięte
|
moglabym potłuc szkło na drobne kawałki, wsypać do jakiegoś żelu, nadać troche meskiego zapachu i wyszedłby peeling synergen
okropny jest, az mam opory psychiczne przed uzywaniem go, ze zaraz sobie twarz potnę tymi kryształkami absolutnie nie polecam jesli ktos z was planuje zakup. natomiast zwykly żel ten różowy jest całkiem fajny
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Za to do peelingu stóp niebieski się nadaje
niech żyją zastosowania alternatywne ![]() Żel różowy do pyszczka - popieram - dla mnie najbardziej udany z całej serii, nie wysusza, cena w promocji bardziej niż korzystna
|
|
#2894 |
|
Konto usunięte
|
różowy peeling Synergen dla, o ironio, wrażliwców nadawał się do pięt.
|
|
|
|
#2895 |
|
Wtajemniczenie
|
Ag4
Isana, Połysk koloru, odżywka 4.99 (2.99 w promocji) W takim razie dzielę się wrażeniami: Odżywka ma charakterystyczny zapach: chemicznej róży. Jest on nachalny, drażniący, ale na całe szczęście się ulatnia. Na suchych włosach już go nie czuć. Co do właściwości nawilżających itp. szczerze, liczyłam na więcej. ...ale myślę, że skoro to dopiero pierwsze użycie to nie ma co oczekiwać cudów. Włosy po spłukaniu odżywki są błyszczące, sypkie, puszyste. Nie czuję na nich takiego hm... filmu wygładzającego, więc pewnie dużo silikonów na nich nie siedzi - ufff... ![]() Ach... i obawiałam się, że odżywka może podrażnić skórę głowy. Więc uprzejmie donoszę, że nic takiego się nie wystąpiło. Kosmetyk trzymałam na głowie pod ręcznikiem 5minut, a następnie zmyłam sporą ilością wody - wszystko jest w porządku. O właściwościach nawilżających, jak i podbijających kolor nie potrafię się wypowiedzieć - to dopiero pierwsze, ale nie ostatnie użycie ;-) Choć planuję zakupić jeszcze jedną odżywkę, ale już z Lidla. Już kończąc dodam, że mam włosy farbowane, proste i cienkie. Nie używam suszarki, jak i prostownicy.
Tak, to ja. Edytowane przez biala Czas edycji: 2010-08-28 o 11:23 Powód: błędy jęz. |
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-08-27 o 20:02 |
|
|
|
|
#2898 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;21679229]ooo no fakt, Kaszo
nie wpadłabym na to dzieki i dla Umbry też
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mój wywaliłam w kubeł i nawet nie myślałam o alternatywnych zastosowaniach
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
tw nowe odzywki wydają sie byc całkiem fajne
|
|
|
|
#2902 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo się dziwię Waszym opiniom na temat peelingów Synergen. Chyba jestem jakaś gruboskórna, bo wcześniej używałam tego niebieskiego, teraz używam różowego i jestem z nich bardzo zadowolona. Stosuję je na twarz, dekolt, piersi i pupę. Skóra potem jest gładziutka, mięciutka, świeża, wyraźnie oczyszczona. Nie uczulają mnie ani nie podrażniają.
Za to różowy żel do twarzy spowodował u mnie nawrót paskudnych wągrów, które wcześniej udało mi się trochę wytępić.
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dzisiaj w rossie, ochroniarz tak za mną chodził że myślałam że w końcu mnie na randkę zaprosi, no taaaaaaki nachalny wzrok miał; ale ja nie o tym, dziewczyny, czy u was w rossmanach są odżywki herbala 'nie łam się'? bo już któryś raz patrzę w swoim i nie ma ?
|
|
|
#2904 | |
|
Konto usunięte
|
tak, dla Umbry też
po prostu miałam nieodświeżoną stronę i widziałam tylko Twój post Cytat:
ja mam swój ulubiony peeling wiec to byl dla mnie niepotrzebny eksperyment
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz mam Nawilżenie po brzegi i polecam i jak mi się skończy to kupie sobie szczęśliwe zakończenie albo tą z isany ! zobaczymy jakie będą dalsze recenzje !
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, w sprawie nowości to jeszcze jedno - są dwie maski do włosów w tubkach, jedna taka jak stara ASIA, żółta, a druga jakaś fioletowa, ale za 8zł chyba były
nie wydaje wam się trochę drogo? Ile kosztowała Asia z Yung?
|
|
|
|
#2908 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam takie jedno zapytanie !
Czy odżywka Accent jest ze spłukiwaniem ?
|
#2910 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

czas mnie nie goni to poczekam może na jakąś promocję

.
) Miłego czytania 

Gdzie się podziała cytrynowo-limonkowa sól? 
), pomadkę Nivea z filtrem.
więc już nawet z pudrem nie chce ryzykować..

okropny jest, az mam opory psychiczne przed uzywaniem go, ze zaraz sobie twarz potnę tymi kryształkami
po prostu miałam nieodświeżoną stronę i widziałam tylko Twój post
nie wydaje wam się trochę drogo? Ile kosztowała Asia z Yung?