|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
O jejku Listopadzia....
Gratulacje kochana ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- To jak pada pytanko odnośnie maszyn do ćwiczeń do Pysi, to ja też chciałabym zapytać o coś.... Pysia kochana, co myslisz o czymś takim jak vibromax...???
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
Mageruś a co to ten wibromax ?? Bo jak na allegro wpisałam to mi same walce i maszyny do robót drogowych wyskoczyły
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-27 o 21:08 |
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
|
#4895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciesz się! To cud! Zawsze to cud! Przyłączam sie do GRATULACJI!!!!!!!!!!
|
|
#4896 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() Jak tak popracujesz przy robotach drogowych, to gwarantuje Ci taki kaloryfer na brzuszku o jakim marzysz ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() Buziam mocno tymczasem
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
No tak wygląda fajnie ciekawe tylko czy działa tak jak mówią bo ja jakos nie wierze w zakupy w mango jakoś kojarzy mi się ze ściemą chociaż nic nigdy nie kupiłam u nich .. ciekawe jak to jest na prawdę
Listopadziu tak jak dziewczyny piszą te nieplanowane są najlepsze a zresztą nigdy nie ma odpowiedniego momentu A będziesz teraz pierwsza która będzie nam tu pisać jak to jest z tymi cycuszkami w ciąży bo powiem ci że jestem strasznie ciekawa
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-27 o 21:27 |
|
|
|
#4898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niekoniecznie musisz kupować akurat w mango. Maszyna jest ogólnie popularna nawet tu. I tak zapytowywuję, bo koleżanka chodzila na siłkę tutaj na taka maszynę i efekt po tygodniu był tak powalający, ze nie mogłam uwierzyć!! A ja jako, ze naprawdę nie mam czasu łazić gdziekolwiek, to postanowilam zakupić taki sprzęt, bo to tylko 10 min dziennie i voila... ![]() Tylko, że... koleżanka ma co zrzucać, a ja jedynie chciałam własnie cellulit i ujedrnić co nieco - tyle, bo nie mam nigdzie nadmiaru. Jak zaczęłam ćwiczyc na tym, to po tygodniu pojawil mi sie okres, którego nie powinnam mieć... Zapytałam znajomego masażystę dlaczego tak, no i popatrzył na mnie i kazał mi się popukać w czoło, mówiąc "a co masz niby zrzucać??", na co ja, że własnie nic, tylko ujędrnić to i owo... Powiedział mi, że widocznie wibracje były za intensywne dla mnie i się tak stało, że się rozregulowało Mogę ustawić maszynę do swojej wagi i wzrostu, ale juz teraz się boję czy zacząć znowu ćwiczyć czy odpuścić w ogóle...---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Będziesz Skarbnicą Wiedzy dla wielu dziewczynek
|
|
#4899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A z tym okresem to dziwne a może to nie od tego co??? Pysia gdzie ty się podziewasz jak my cie tu potrzebujemy pilnie hello???
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-27 o 21:45 |
|
|
|
|
#4900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to tak jak ja - tez nie chcę chudnąć, tylko się ujędrnić Dlatego jestem ciekawa czy Pysia wie coś na ten temat, bo w innym wypadku sprzedam maszynę. Okres zdecydowanie od tego, bo jak zaczęłam ćwiczyć na tym , to wibracje wywirowały mnie na maxa ![]() No i jak tak mnie wytrzęsło, to chyba miał prawo pojawić się i okres...
|
|
#4901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Brzuch jej spadł łoooo matko to ja tez to chceee A kochana ty gdzie kupowałaś właśnie w mango czy gdzie i ile placiłaś ?? No tak dziś piątek i wszystkie laski wywiało cisza co to ma być
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-27 o 21:54 |
|
|
|
|
#4902 |
|
Rozeznanie
|
listopadzia - rewelacja gratulacje!!!!
:c mok: super pierwsze fioletowe... magerko - slonko Ty moje jak bym mogla zapomniec nie mozliwe na 100% zdwonie wieczorem juz po...kejsii - oj kobitko co to za samo zaparcie.. ja od 3 miesiecy 2 kilo zgubic nie moge, no naprawde na starosc to ludzie od samego patrzenia tyja jak ja... sweet - fajniusio ,ze jestes
|
|
#4903 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to jest z tą maszyną w końcowym efekcie, dlatego zaczekajmy na Pysie Ja kupiłam ją tutaj na ebay'u. Płaciłam 160 funi... Laski poszły na imprezki!!!! Dlatego wszystkim imprezowiczkom miłej zabawy Cytat:
No ja myslę, że dryndolniesz do mnie, bo ja będe paznokcie wtedy obgryzać i szykowac się na rano... ![]() A za Pierwsze Fioletowe (zarąbiście to ujełaś ) chlapniem coś może kochane...???? No i za mamcię też.... ![]() ![]() : pijemy:![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Ahhhh... Pink, własnie zauważyłam..... ![]() Na jaką 'starość'???????????????? ????????????????????????? ????? ![]() ![]() ![]()
|
|
#4904 |
|
Rozeznanie
|
No to pijemy
Listopadziu twoje zdrowie i dzidziusia
![]() ![]() : pijemy:![]()
|
#4905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4906 |
|
Rozeznanie
|
no to i ja golne sobie...
nie ma to jak w doborowym towarzystwie sie upic... za fioletowe!!! :pije my:![]() ![]() magerka - rybko tylko nie obgryzaj za mocno... no tak slyszalam o tej starosci ,ze pozniej ciezko nadwge zgubic to chyba wlasnie mnie dotknelo
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa
no Kochana ja to teraz musze się pozbierać ![]() I teraz to my tu przypilnujemy żebyś tyle nie pracowała
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#4908 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Buziaki dla Ciebie i czekam na relacje po wizycie u dermat Cytat:
tylko dziś czy jutro ......................... .........i co tu zrobić polewać już dziś czy na jutro papiloty kręcić ![]() To ja już dziś, na wszelki wypadek, toaścik Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja przed snem sobie chlapnę, bezalkoholowego oczywiście
![]() ...się porobiło ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Kolorowych snów |
|
|
|
#4910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana hulahop gimnastyczne (czyli takie o wiekszej srednicy i troszke cięższe) działa cuda, żadne wypustki Ci nic poza sianiakami nie dadzą. Zobaczysz że Cię to wciągnie ja potrafiłam w pewnym momencie całymi dniami kręcić na wszystkich częściach ciała i robię to do dziś- POLECAM! a jesli chodzi Ci o brzuszek to wygoogluj sobie aerobiczną szóstke weidera, niesamowity zestaw ćwiczeń najlepszy jaki kiedykolwiek realizowałam, teraz sie obijam ale na wakacjach miałam normalnie kaloryferek, przysiegam! mój facet nie mógł sie nadziwić ![]() Listopadowa i odemnie najlepsze życzenia |
|
|
|
|
#4911 |
|
Rozeznanie
|
kejsiii
ja mam 2 hulahopy i kocham je strasznie pomagaja fajnie zbic tluszczyk jedno mam takie wielkie ze na poczatku mialam siniaki na calym brzuchu ale ono jest lepsze mam tez sportowe ale z nim trzeba wiecej wytrwalosci. Krec kochana krec Listopadowa jeja ale masz fajowo GRATULUJE CI
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-08-28 o 12:00 |
|
|
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
A co tu dzis taka cisza?POBUDKA!!!
![]() Listopadowa to jeszcze tu za ciebie i za kruszyne ,a ja chcialam do ciebie zajrzec na profilek ale widze ze usunełaś mnie z przyjacół
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-08-28 o 12:45 |
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ja co jakiś czas usuwam osoby, które przestają się tu udzielać oraz osoby, z którymi utraciłam nić porozumienia![]() Wysyłam zaproszenie ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... Aguś |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skaczę na skakance codziennie 1500- 2000 skoków...czasem więcej...powiem Ci szczerze, że schudłam bardzo w tali, ogólnie zeszczuplałam, ręce, nogi...polecam w 100% skakanke jak chce sie schudnąć wszędzie Codzień jeszcze 100przysiadów i po 100 wymachów do tyłu na każdą nogę...czasem też jeżdzę na rowerze stacjonarnym, ale skakanka jest od niego o wiele lepsza widzę efekty więc szczerze polecam! Sukces to systematyczność....
|
|
#4915 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny to mój pierwszy post na tym forum, wcześniej przebywałam na beautywpolsce i widzę że tu się naprawdę wiele dzieje
Ja mam zrobione cycuchy, robiłam w marcu zeszłego roku u dr Skwiercz anatomy mentora cpg333 485 i 545, jestem bardzo zadowolona z efektu
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny jak chcecie to ja mam fajny filmik na ladne posladki
na poczatku robi mala rozgrzeweczke a od 3 minuty zaczyna sie to super ciezkie cwiczenie jak zrobicie to cale cwiczenie razem z nia poprawnie to jestem z was bardzo dumna..ja juz troche cwicze z nia i zawsze mam trudnosci powodzonkahttp://www.youtube.com/watch?v=gmEBB...eature=related ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- najbardziej pracuje pupa i wewnetrzne partie ud takze napewno jak sprobujecie to poczujecie jak miesnie pracuja pozdrowionka
|
|
|
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
LISTOPADOWA!!!!!
Oczywiście i ja choc tu na fioletowym nowa dołączam się do gratulacji dla przyszłej mamusi ![]() Jeszcze raz najlepsze życzonka kofana ![]()
|
|
#4918 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero doczytałam, gratulacje listopadowa
|
|
|
|
#4920 |
|
Rozeznanie
|
haloooo gdzie was wywialo???????
sis moje!!!!! ja tu umieram z tesknoty a te wszystkie laseczki sie bawia!!!!!!!!!! aga,Mya,magerka,maceratka ,marczilada,kejsi,listopa dzia,samii, pysia, sweet, ewa, agness, sella, natasha, baby, i reszta!!!! wicej nie pamietam...buu przepraszam buziak...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

- Tak właśnie zareagowałam

Mogę ustawić maszynę do swojej wagi i wzrostu, ale juz teraz się boję czy zacząć znowu ćwiczyć czy odpuścić w ogóle...

:c mok: super pierwsze fioletowe...
nie mozliwe na 100% zdwonie wieczorem juz po...

:pije my:
no tak slyszalam o tej starosci ,ze pozniej ciezko nadwge zgubic to chyba wlasnie mnie dotknelo
Mam do was pytanko bo zostało mi na brzuchu po ciąży sporo obleśnego sadła i ciągle tylko tak myślę jak sie go pozbyć 
. A ja co jakiś czas usuwam osoby, które przestają się tu udzielać oraz osoby, z którymi utraciłam nić porozumienia