Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 21:19   #2131
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

tez lubie Housa jutro jedziemy kompletowac wyprawke dalej,jeszcze tyle rzeczy nie mam...
Stary 2010-08-27, 21:20   #2132
kootekk
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

paulinko ja mam teutonie cosmo

nic tez mykam spać bo widze ze tż mi ucieka spac na góre
dobranoc

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 21:21   #2133
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
paulinko ja mam teutonie cosmo

nic tez mykam spać bo widze ze tż mi ucieka spac na góre
dobranoc

aaa to coś mi się pokręciło całkowicie

dobrej nocy dziewczynki

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 21:26   #2134
De28
Wtajemniczenie

Ja czekam na M jak milosc

Oj kiepski dzis humor, ale mam niestety powod..

Wiecie co zauwazylam? Ze jakos przyjaciol mniej odkad jestem w ciazy. Tzn. sa ale jestem rozczarowana, bo rzadko sie pytaja co u mnie i raczej jestem juz wylaczona z towarzystwa na jakis czas. Jakos z przyjaciol stali sie znajomymi. Kiedys gadalismy codziennie a teraz raz na dwa tygodnie.No bo do dyskoteki nie pojde, do knajpy tez nie i ogolnie szybko sie mecze. Myslalam, ze inaczej bedziemy spedzac czas ale wiekszosc jest na innym etapie zycia i poprostu mnie nie rozumie Przykro. Tylko dwie zostaly, w tym jedna w wieku 48 lat, ktora naprawde mnie rozumie. Jakos z innymi nadajemy na innych falach. Spotykamy sie od czasu do czasu ale w sumie to ja inicjuje spotkania.
U rodziny bez zmian, z nimi zawsze nie bylo za wiele kontaktu. Ale mialam nadzieje, ze jak zobacza mnie w ciazy to troche bedzie inaczej. I co? Bylam u matki dwa miesiace temu a ona od tego czasu nawet nie zadzwonila by zapytac czy wszystko ok. Nic, zero kontaktu
Mam nadzieje, ze bede lepsza matka.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-08-27 o 21:28
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 21:36   #2135
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Dobra, dziewczyny, najpierw opowiem Wam co u gina.
To była najdłuższa wizyta, chyba z 45 minut siedziałam. A wyszłąm z plikiem recept.
Niestety szyjka nieznacznie mi się skróciła. Co oznacza, że mam się "oszczędzać", ale na szczęscie nie muszę leżeć plackiem.
Kość ogonowa i spojenie łonowe boli mnie, bo mam stanowczo za mało wapnia. Więc wapń na recepte.
Dodatkowo jakieś lekarstwo na twardnienie brzucha, nie pamiętam nazwy, coś na F? Podobno mogę się po nim bardzo źle czuć.
No i zwiększenie dawki Euthyrox z 25 na 50.
A jeśli chodzi o wagę, to zaledwie 4 kg na plusie na razie, wolno Was gonię.

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie tez tak że jak same dotykacie brzucha to maleństwa kopią.
A jak ktoś obcy to są cichutko ?? Mojego męża i syna tylko raz uraczyły kopniakiem.
A ja to mam na zawołanie jak tylko dotknę i poproszę o kopniaka
Ja mam tak samo. Może jak ktoś dotyka Twojego brzuszka serce zaczyna Ci szybciej bić i dzidzia wtedy się dziwi?

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

może mieć to związek z infekcją ale wcale nie musi. Mi np wyszły prawdopodobnie od problemów z zębem
Mnie się w sumie wszystkie przesądy sprawdziły-pępek nadal dziurka, brzuch nisko, ja się nie zmieniałam(poza tyciem), cera ładna,ochota na kwaśne była
EdziaO, to co opisujesz to jakby o mnie a przecież wg usg (u dwóch lekarzy) ma być dziewczynka, więc ja nie wierzę.

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
właśnie... któraś z Was, przepraszam ale kompletnie mi wyleciało która pisała, że odnawiała łóżeczko najpierw papierem ściernym a potem farbą... Chciałam się zapytać jak się malowało ? Czy smugi zostawały na tym drewnie? Bo ja mam łóżeczko takie jakieś jaśniutkie drewno dostałam a marzy mi się białe albo takie kremowe (mam sciany w pokoju fioletową śliwkę węgierke i magnolię) to by mi idealnie pasowało
Ja odnawiałam komodę, ale nic nie ścierałam, bo mebel jest ze sklejki, w bardzo dobrym stanie, więc od razu nałożyłam farbę. Pokażę rezultat jak już będzie zorganizowany kącik dla malucha, bo na razie to jest jeden wielki bałagan.

Biedronka
- ja też mam daleko, do centrum miasta musiałabym jechać. Koło mnie jest Carefour express, ale i tak najczęsciej zakupy robimy w Realu.

Kretencja
, poprosimy o zdjęcia po remoncie.

Olajka, miałaś dni pełne wrażeń. Uważaj na siebie.

Seriale - tu nie wiele powiem, bo nie oglądam. Lubię jedynie "Ostry Dyżur", ale nawet nie wiem czy leci w TV. Najczęściej oglądam na DVD.

A mój mąż zaczął mówić do mnie "grubasku". Dziś w przypływie dobrego humoru podniósł swoją mamę i stwierdził, że jestem duuużo od niej cięższa. Wiem to, ale nie myślałam, że dużo. Wkońcu podnosząc mnie tak naprawdę podnosi dwie dziewczyny.

Dobra, zmykam do łóżka.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 21:36   #2136
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
Wczoraj mój szwagier - nie widział mnie jakiś miesiąc - powiedział do mnie :
" Jezu ty jak hipopotam wyglądasz ." Miło nie :/
I teraz mój mąż do mnie mówi " mój ty hipopotamku ".
To ostatnio mój brat ( nie widział mnie od 16 lipca) miał ze mnie ubaw jak go odwiedziłam i się strasznie śmiał, że "najpierw wchodzi brzuch, potem cycki a na końcu siostra" Myślałam, że go uduszę, ale sama się zaczęłam śmiać bo nie chciał mnie obrazić tylko tak mu się skojarzyło

Nie ma to jak rodzinka
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 21:47   #2137
Artystka23
Dragonfly

De28 u mnie tak samo-kolezanki mnie olaly i mysla tylko o imprezach,podrywaniu chlopakow...teraz to zadna nie napisze,a moja matka sie na mnie wypiela i dzwoni do mnie tylko jak czegos chce,nigdy nie mialam z nia zbyt dobrego kontaktu-dobrze ze moj tata jest ok i sie interesuje
Stary 2010-08-27, 21:58   #2138
KarolinaB
Raczkowanie

Ale się o serialach zebrało na wynurzenia ja za to w zasadzie nic nie oglądam, czasami jak mi sie przypomni to House'a, za to do Przyjaciół powracam do jakiś czas bo mam na płytach.
Co do humorów i kontaktów, to jak dla mnie za dużo zmian w ciąży, ja lubiłam swoją stabilizację, regularnie się spotykałam ze znajomymi, wychodziliśmy z TŻ-em na browarka, itp, a teraz zostały dwie najwierniejsze przyjaciółki a reszta.... jakoś po cichu usunęła się... Cieszę się na bejbi, ale chyba mam za mało czasu na adaptację tej nowej sytuacji, choć gdyby ciążą trwała dłużej niż 9 m-cy to ja dziekuję
De, moja mama wychodzi z jak dla mnie idiotycznego założenia, że ja mam do niej dzwonić, jako dziecko mam sie odzywać, co ona będzie!? Więc żeby nie rzucała fochami, to dzwonię, bo nie mam ochoty na klótnie. I chyba tylko dzięki temu mamy kontakt...

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Joanna 131 no to się oszczędzaj nam tutaj
Wiecie co, ja nie wiem, co sobie ludzie myślą, jak mówią kobiecie w ciąży, że jest gruba ;/ a jaka ma być? Nawet jak ani grama tłuszczyku jej nie przybyje to i tak brzuszek, dziecko i całe "osprzętowanie" ważą i nie da sie tego uniknąć. Ja zawsze twierdziłam, że kobitki powinny znosić jajka heheh - znosisz i spokój, a wysiadujecie razem z TŻ-etem na zmianę, bo to też jego dziecko nie?
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:06   #2139
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
A, a teraz zostały dwie najwierniejsze przyjaciółki a reszta.... jakoś po cichu usunęła się... Cieszę się na bejbi, ale chyba mam za mało czasu na adaptację tej nowej sytuacji, choć gdyby ciążą trwała dłużej niż 9 m-cy to ja dziekuję
De, moja mama wychodzi z jak dla mnie idiotycznego założenia, że ja mam do niej dzwonić, jako dziecko mam sie odzywać, co ona będzie!? Więc żeby nie rzucała fochami, to dzwonię, bo nie mam ochoty na klótnie. I chyba tylko dzięki temu mamy kontakt...
No wlasnie, tak sie usuneli. Przykre to, tym bardziej, ze jedna ma 5 letnie dziecko i myslalam, ze mnie troche radami wesprze.
Ja do matki nie dzwonie, bo zawsze slysze jaka to niedobra i zla jestem.I ze wszystkie zlo ktore ja spotyka to moja wina. Wole sie nie stresowac. Kiedys kilka lat sie nie oddzywala. Zreszta jak i ojciec, bo on z tych co sam sie nie odezwie. I latwo go nabuntowac.

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
De28 u mnie tak samo-kolezanki mnie olaly i mysla tylko o imprezach,podrywaniu chlopakow...teraz to zadna nie napisze,a moja matka sie na mnie wypiela i dzwoni do mnie tylko jak czegos chce,nigdy nie mialam z nia zbyt dobrego kontaktu-dobrze ze moj tata jest ok i sie interesuje
No wlasnie, imprezy. I to nawet moja przyjaciolka, ktora ma 5 letnia corke. Az nie moge patrzec, ze ciagle dziecko podrzuca tesciowej, a dla niej wazniejsze sa dyskoteki i zabawy a takze spotkania z facetami ( wlasnie sie rozeszla z mezem). A dziecko jest podrzucane rodzinie.
U mnie nikt nie nie interesuje. Z mojej rodziny nikt nawet nie zapytal jak sie czuje. Ale moj maz ma racje.Mam sie nie przejmowac, najwazniejsze to nie popelniac tych samych bledow.

Daniel

Christian
Stary 2010-08-27, 22:14   #2140
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ale moj maz ma racje.Mam sie nie przejmowac, najwazniejsze to nie popelniac tych samych bledow.
Jak mawiał Pawlak "Mądrego to i warto posłuchać"

Zbieram się do spania... nie chce mi się...jakiś nocny depreszion się przypałętał...
Stary 2010-08-27, 22:16   #2141
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
w Legionowie nie wiem czy kojarzysz, ale tarchomin mam na wyciągnięcie ręki
Pewnie, że kojarzę Jutro nawet się tam wybieram. Vcelka chyba też strony Wawy. Pozdrawiam.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:17   #2142
kretencja
Zakorzenienie

Artystka, pisałaś że wybrałaś szpital, gdzie nie przywiązują rutynowo nóg... No właśnie ja tak samo. Nie ma znieczulenia, ale można rodzić praktycznie do końca w dowolnej pozycji. A w innym szpitalu w naszym mieście, choć świetne zaplecze noworodkowe, właśnie nogi przywiązują
Dla mnie to jest coś bez nazwy

Joanna, na pewno dostałaś Fenoterol. Słyszałam, że mogą po tym być kołatania serca i że powinno się jednocześnie z tym brać Isoptin, aby złagodzić skutki uboczne... Oszczędzaj się i będzie dobrze

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 23:16   #2143
Aliszcze
Zakorzenienie

nie ma to jak rodzinka, niedawno mój ojciec rzucił tekstem na mój widok "ale Ty się wielka zrobiłaś" mama na szczescie go ochrzaniła, że takie teksty puszcza, ale mi się przykro zrobiło, bo co ja mogę na to, że mam tendencje do tycia, a dobre 3 miesiace przeleżałam, a teraz i tak nie mogę być jakaś aktywna, bo muszę uważać. I szlag mnie trafia, jak np dostaję ulotkę, gdzie jest oferta zajeć fitness dla kobiet w ciąży, z checią bym sobie pochodziła, bo lubię sport, ale nie mogę

co do przyjaciół, na szczęście mam stały kontakt, wpadają do mnie, ale jednak wiadomo, jestem bardziej uziemiona, ciekawa jestem, jak to będzie jak dziecko bedzie na swiecie, no bo chciałabym się spotykać nadal z przyjaciółmi i nie chcę zamienić się w taką, co to tylko o przysłowiowych kupkach i pieluszkach potrafi rozmawiać. A boje się, że znajomi, którzy dzieci nie mają to będą mogli mnie tak postrzegać, że ja teraz z innej bajki jestem.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 06:06   #2144
De28
Wtajemniczenie

Mnie to dziwi, bo oprocz tego ze poprostu stracilam chec na knajpy i imprezy, raczej sie nie zmienilam. Nadal jestem aktywna i jak sie spotykamy to wogole pierwsza nie napomkne o ciazy czy dzieciach. Poprostu wiem, ze to moze meczyc, z zreszta nie czuje potrzeby rozmawiania o tym. Wiec narazie o zupkach i pieluszkach ode mnie nie slyszeli.
Nie moge spac. Od 5 jestem na nogach a dzis wesele. Ciekawe jak wytrzymam.

Daniel

Christian
Stary 2010-08-28, 07:16   #2145
melabn
Wtajemniczenie

Czesc
Joanna oszczedzaj sie
ja mysle, ze t okreslenia ludzi" grubasku, wielka jestes,hipopotam" nie maja na celu obrazenia nas-mnie tam one nie draznia
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 07:26   #2146
rptrbj1978
Rozeznanie

hej a ja od wtorkudo SR, wczoraj mi było cos dziwnie niedobrze a dzis biegne po zakupki do hurtowni co sadzicie o takim foteliku
http://allegro.pl/fotelik-concord-io...203563912.html
Jeszcze gwoli wyjaśnienia ten zestaw startowy avent kupuje się jesli się chce karmić butelką?
jaki smoczek kupujecie na poczatek?????

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-08-28 o 07:54
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 07:49   #2147
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość

Joanna, na pewno dostałaś Fenoterol. Słyszałam, że mogą po tym być kołatania serca i że powinno się jednocześnie z tym brać Isoptin, aby złagodzić skutki uboczne... Oszczędzaj się i będzie dobrze
O widzisz jaka Ty mądra. Dostałam oczywiście oba lekarstwa.

melabn, masz rację. Mój mąż to mówi naprawdę z czułością. A wiem, że grubaskiem nie jestem, bo naprawdę niczego mi nie przybyło poza brzuszkiem, więc ja też się nie obrażam.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 08:03   #2148
Anecka
Zakorzenienie

Oja, ale sobie pospalam.. pogoda do bani. Do wtorku mi poki co pokazuje sam deszcz i 14 stopni
Swietnie, nie mam cieplejszych ubran na taka pogode.

Czas zrobic buleczki i kawunie zbozowa

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 08:06   #2149
melabn
Wtajemniczenie

ja tez nie mam sie w co ubrac jak jest zimno, musze jakies zakupy poczynic
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 08:21   #2150
kretencja
Zakorzenienie

Hej, dziewczynki
W Łodzi od rana pochmurno i wieje. Jesień idzie...
Jestem jeszcze u Rodziców, mój mąż przyjedzie na obiad i razem wrócimy do domku... A od poniedziałku zaczyna pracę... Trudno mi się będzie przestawić na siedzenie samemu znowu...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-28, 08:25   #2151
dzasta110
Wtajemniczenie

witam weekendowo

nawet pogoda u mnie typowo butelkowa

rptrbj1978 ten fotelik jakiś taki dziwny

przywiązywanie nóg - to takie rzeczy się dzieją na porodówkach

seriale - ja tylko "M jak miłość" czasami oglądałam, a jak nie zapomniałam to i Dr. Housa ale chyba się coś zmieni w niedalekim czasie

olajka - dobrze, że już wróciłaś ale się napatrzyłaś w tym szpitalu

wiecie, że u nas w Tesco wczoraj na tej promocji Lovelli popołudniu było tylko kilka sztuk proszku i to same do białego albo już wykupili, albo to taka nędzna promocja więc skoro mówicie, że są w Biedronie to tam kupię w najbliższym czasie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 08:25   #2152
Anecka
Zakorzenienie

No wlasnie, jesien. Wczoraj szlam na poczte i zawsze mijam kasztanowca. No i co zobaczylam pod nogami? KASZTANA swiezutkiego
Schylilabym sie, ale ciezko mi bylo wiec zostawilam..

Jeny nie chce jesieni no i powiem Wam ze na suwaczku mam napisane, ze juz sie pewnie nie moge doczekac porodu. No.. nie moge ale raczej stres mnie zjada.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-28, 08:30   #2153
kliwia
Zakorzenienie

Ja sie dzis o 3 obudzilam i jak sie rozbeczalam ze godzine nie moglam sie uspokoic, w koncu po 5 zasnelam
a dzis mnnie oczy szczypia :/
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 08:31   #2154
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Ja zawsze twierdziłam, że kobitki powinny znosić jajka heheh - znosisz i spokój, a wysiadujecie razem z TŻ-etem na zmianę, bo to też jego dziecko nie?
Hehe - całkiem dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
No wlasnie, tak sie usuneli. Przykre to, tym bardziej, ze jedna ma 5 letnie dziecko i myslalam, ze mnie troche radami wesprze.
Ja do matki nie dzwonie, bo zawsze slysze jaka to niedobra i zla jestem.I ze wszystkie zlo ktore ja spotyka to moja wina. Wole sie nie stresowac. Kiedys kilka lat sie nie oddzywala. Zreszta jak i ojciec, bo on z tych co sam sie nie odezwie. I latwo go nabuntowac.

No wlasnie, imprezy. I to nawet moja przyjaciolka, ktora ma 5 letnia corke. Az nie moge patrzec, ze ciagle dziecko podrzuca tesciowej, a dla niej wazniejsze sa dyskoteki i zabawy a takze spotkania z facetami ( wlasnie sie rozeszla z mezem). A dziecko jest podrzucane rodzinie.
U mnie nikt nie nie interesuje. Z mojej rodziny nikt nawet nie zapytal jak sie czuje. Ale moj maz ma racje.Mam sie nie przejmowac, najwazniejsze to nie popelniac tych samych bledow.
Oj skąd ja to znam - moi znajomi wykruszyli się 8 lat temu jak byłam w ciąży z młodą i niestety jakoś nie udało się tego poskładać Na początku przykro mi było no ale cóż potem człowiek nie miał czasu się nad tym zastanawiać, bo dzidzia była najważniejsza a potem to już jakoś nie miałam ochoty odnawiać kontaktów z ludźmi którzy mnie olali - przykre ale prawdziwe...

Podrzucanie dzieci do babci strasznie mnie drażni - owszem moja też dość często zostawała u mamy ale tylko w wypadku gdy było coś ważnego np. praca itp. Tylko 1 raz zostawiłam ja tam i pojechałam na dyskotekę
Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Jeszcze gwoli wyjaśnienia ten zestaw startowy avent kupuje się jesli się chce karmić butelką?
jaki smoczek kupujecie na poczatek?????
No tak - jeśli chcesz karmić piersią to taka ilość butelek jest zbędna - wystarczy jedna "na wszelki wypadek"
Na początek masz smoczek 0-3 miesięcy.
Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Oja, ale sobie pospalam.. pogoda do bani. Do wtorku mi poki co pokazuje sam deszcz i 14 stopni
Swietnie, nie mam cieplejszych ubran na taka pogode.

Czas zrobic buleczki i kawunie zbozowa
U mnie też znowu zimno, szaro-buro i deszczowo. Ech... koniec lata zbliża się wielkimi krokami...
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 08:33   #2155
KarolinaB
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,
u mnie też nie za ciekawa pogoda, w dodatku jacy debile, co nie uznają świętości soboty od 30 minut tną drzewo pod blokiem wziełabym i ich wszystkich W ogóle miałam ciężka noc, bo ludzie zamiast pójść do baru albo jakiegoś lokalu to stoją pod blokami, gadaja, piją rózniste rzeczy, a echo niesie te wszystkie dyskusje... wkurza mnie to strasznie!!! Mieszkam tu od kilku miesięcy dopiero, ale nie cierpię tego miasta - ludzie zatrzymali sie w rozwoju jakieś 10 lat temu chyba...
My dzisiaj jedziemy do rodziców, znowu bo ostatnio co tydzień jeździmy, a ja juz mam dość, ale zawsze coś wypadnie ;/ no i teraz też ;/ ale jutro wracam. Jedyne co dobre to spotkanie z kumpelą no i zabiorę od mamy ciuszki Młodego, które ona kupuje, to sobie te maluśkie rzeczy poukładam

No i też nie mam ciuchów na niepogodę buuuuuu
Stary 2010-08-28, 08:47   #2156
kretencja
Zakorzenienie

Dzasta, mało że się dzieją takie rzeczy. To nie jakaś zapyziała porodówka w Pipidówku Dolnym Ale bardzo duży, renomowany szpital w Łodzi, do którego przyjeżdżają (ze względu na to świetne zaplecze noworodkowe) mamy z całej Polski! Żenada

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-28, 09:01   #2157
Anecka
Zakorzenienie

KarolinaB, to do Legnicy musisz sie przeprowadzic w mojej dzielnicy jest cicho i spokojnie

Dzis mam tyle do zrobienia ze masakra, ale najpierw sie upewnie czy ojciec juz wyjechal i jedzie.. bo jak nie to nie bede sie spieszyc

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-28, 09:19   #2158
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dzasta, mało że się dzieją takie rzeczy. To nie jakaś zapyziała porodówka w Pipidówku Dolnym Ale bardzo duży, renomowany szpital w Łodzi, do którego przyjeżdżają (ze względu na to świetne zaplecze noworodkowe) mamy z całej Polski! Żenada
i to wszystko w ramach programu "Rodzić po ludzku"?
Stary 2010-08-28, 09:34   #2159
Anecka
Zakorzenienie

Ja piernicze, ale jestem płaczka. Ogladam Makrokosmos na Filmboxie i lzy sie cisna do oczu

Lece sprzatac.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-28, 09:37   #2160
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Znowu nie spalam, obudzilam sie o 4.

Snilo mi sie,ze bylam gdzies tam i umialam zaczarowac skinheadów.... a pozniej oni sie odczarowali i wypowiedzili wojne punkom.

irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości