|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
![]() Może jakieś innojęzyczne imiona? tak mi wpadło na zdrobnienie od Martini > Marti > Maar ![]() Ja idę się myć, ledwo patrzę. Dobrze że mam okulary antyrefleksyjne to wezmę je do pracy bo tutaj to już oczy mrużę na maxa i się na tym łapię. |
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
naj
a może nazwać koteczkę Stefania ? I zdrobnieniem byłoby Steffi |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Matko Świento mój Ojciec ciągle na nią woła Zuzia i mnie to doprowadza do palpitacji
Uparliście się czy co?![]() Hehe Metaxa,Malibu...fajne by to było,ale za długie. Mi pasowałoby do niej Nela (Nelka). ZObaczymy co Rodzice powiedzą jak się obudzą. A na jednym forym czytałam,że dziewczyna nazwała kotkę Minette ![]() Ach idę spać. O 9 mam makijaż i potem od razu fryzjera. Jeśli się zbiorę na to wesele to będzie piękny widok,bo ja taka zakichana i zakaszlona,a M. dzisiaj sobie źle stanął i ma spuchniętą kostkę i kuleje. Normalnie jaaaazdaaaa ![]()
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-08-27 o 22:28 |
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie skojarzył, że akurat jego siostra będzie miała termin... z resztą powalił mnie dzisiaj stwierdzeniem "no a co będzie jak urodzi miesiąc później?" Myślę, że skoro ma termin na 5.01 to raczej ostatnia sobota stycznia już wchodzi w grę... |
|
|
|
|
#1565 |
|
Konto usunięte
|
CinCin? Bols? Żołądkowa?
Kurde a tak serio to ja bym jakoś 'słitaśnie' nazwała typu Łatka, Kicia, czy coś w ten deseń
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa, no i fajnie można wołać kota jak się zawieruszy: zuuuza, zuuuzia,zuuuzka ![]() co do pogrubionego: paollino
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-08-27 o 22:36 |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jej drugie dziecko, więc raczej wie czego się spodziewać... jeśli nie będzie w stanie to najwyżej nie przyjadą, już nic na to nie poradzę... można pokój jeden dla dziecka zarezerwować gdyby chciała z nim przyjechać, a jeśli nie to podejrzewam, że mają komu je "podrzucić" do opieki na jeden dzień (choćby druga babcia). No nie wiem z resztą - spełniam tylko jej życzenie odnośnie zmiany daty ![]() Poza tym wydaje mi się, że chodzenie na imprezy tydzień czy dwa przed planowanym porodem to raczej nie najlepszy pomysł
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka, Lejdi
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy, zapytam jak będziemy się widzieć. Najgorzej, że oni z Warszawy przyjeżdżają... ale jeśli przyjechaliby z maleństwem, to pokój może czekać i kogoś do pomocy albo mogliby ze sobą przywieźć, albo tu na miejscu "załatwić". Sama nie wiem z resztą... w każdym razie robię to, o co poprosiła, więc chyba ona wie co robi
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Motylku, masz rację, lepiej nie nazywać kota ludzkim imieniem, ani innych zwierząt... Kiedyś miałam szczurka, Andrzeja. Poznałam TŻta, i chyba nie muszę mówić, jak jego tata ma na imię
A ja na początku znajomości chciałam tak ładnie wypaść ![]() Wróciłam już z domu, fajnie tak przyjechać raz na jakiś czas, miło, dzieciaki się stęskniły i przez 3/4 wyjazdu były dosłownie uczepione A teraz siedzę sama w domu, TŻ pracuje, jutro musimy mieszkanie opłacić ![]() Na dodatek brzuch boli, cholerna @.
|
#1573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam prawo jazdowego doła
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- No w sumie to dobry pomysł. Tak fajnie będzie brzmieć wołanie: "Cycuuuu! Cycuuuu! No Cycuś, przyjdź do mnie"
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
A czego mam się bać ? U nas zaufanie to podstawa i nie odwalanie sobie numerów , poza tym to wiadome , że TŻ woli młodą 20 czyli mnie
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Jak to by mój Tż by wiedział no przestaaaaaaaaaaaaaaaaaań nie ma czym się dołować
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a jak kotek od razu by przybiegł ![]() Cytat:
![]() Ide spać bo za dużo rozmyślam i strasznie tesknie coraz bardziej boje sie poniedziałku chce być z Tżem, chce wiedzieć,że każdego nastepnego dnia bedzie dobrze bo go zobacze Dobranoc ![]()
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy mnie jeszcze pamiętacie???
Godzina zero zbliża się wielkimi krokami - wpadłam do Was pożegnać się jako narzeczona - powrócę nie martwcie się - jako Żonka Stresu nie mam, mam nadzieję tylko, że mnie nie sparaliżuje jutro 3majcie kciuki za moje wejscie do Kościoła i wyjscie, no i przysięgę cobym mojego "dopuściła aż do śmierci" , a reszta się ułoży ![]() ps. buty od dzisiaj stoją na parapetach więc pogoda musi być!!!!! ![]() napojona meliską idę spać - dobranoc Zazdrośnice |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, no problem jest, dość drogi
Czwarty raz chcę do egzaminu podejść (A Olka mnie pocieszyła "I tak wiadomo, że nie zdasz" ) i ten fakt zdawania kolejnego i wydawania kasy zaczął mnie przytłaczać ![]() Mayu, trzymam kciuki, zeby było idealnie!
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-27 o 23:16 |
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=medeline;21683974]Aniołku, no problem jest, dość drogi
Czwarty raz chcę do egzaminu podejść (A Olka mnie pocieszyła "I tak wiadomo, że nie zdasz" ) i ten fakt zdawania kolejnego i wydawania kasy zaczął mnie przytłaczać ![]() /QUOTE] Może tym razem się uda , weź sobie coś na uspokojenie ja brałam ponieważ zawsze się denerwuje na takich rzeczach .I pamiętaj przytakuj egzaminatorowi , ubierz się stosownie i wyobraź sobie , że jedziesz z instruktorem . Będzie dobrze , a jak nie zdasz to ja już się policzę z egzaminatorem ![]() Mayu
|
|
|
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wracaj do nas i czekamy na dokładne relacje
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
A najbardziej się boję, że znowu trafię na tego samego egzaminatora A.K. W necie go nawet opisywali, że nie zdają u niego. Mało kto... Więc jak trzeci raz go zobaczę, to chyba nawet wsiadać nie będę, żeby po tym, jak mnie znowu obleje na naciąganym wymuszonym pierwszeństwie słuchać pochwał, jak ja to pięknie jeżdżę, daleko widzę, prowadzę łagodnie auto, mam dynamiczną jazdę itd itd, no ale powinnam podejść jeszcze raz
Aniołku, no to ja chyba nie będę brać nic na uspokojenie, bo mnie takie specyfiki usypiają na miejscu
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-27 o 23:27 |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu
za pogodę i bezwpadkową uroczystość ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Med próbuj. Jak już tyle kasy wydałaś to lepiej mieć przynajmniej świadomość że nie poszło na marne
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Śpij, śpij i piękniej, cobyś jutro powaliła prawie męża na kolana swoim wyglądem
![]() Jejciu, zazdraszczam
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to przeczytałam to aż mnie w dołku ścisnęło, się zestresowałam. Pamiętam zawsze sobie myślałam, że jak Maya będzie miała ślub to do naszego już rzut beretem i nastała ta chwila ![]() KCiukam, żeby wszystko było po Waszej myśli
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wjechaliśmy do ośrodka to ostro pomnie jeszcze jechał , ja już załamana a on z tekstem "ale gratuluje Pani zdała" i nadal po mnie ostro jedzie wysiadłam z piskiem i rzuciłam się na TŻ w ciągu tergo dnia od rana do godziny 12 byłam 3 osobą ,które zdały egzamin w tym pierwszą z dziewczyn ale stres tragiczny , wszystko zależne jest na kogo trafisz bo jak będzie koleś chciał to i tak cię udupi , albo na naprawdę spoko trafisz , moja szwagierka miała fajnego typa ona nawet parkować nie potrafi a zdała u kolesia ....---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- W ogóle chciałam powiedzieć , że od dwóch dni nie mogę z bólu wtrzymać strasznie mnie bolą kości dokładnie lewa ręka i noga ![]() a dziś wyjątkowo mnie noga napierdziela |
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, no właśnie wiem, że dużo zależy od egzaminatora. I równie dobrze wiem, że egzaminator to nie wszystko
Byleby nie szukał naciąganych powodów do oblania mnie. A twój to... Brak słów Chyba zabiłabym na miejscu takiego Po prostu z nawyku Cię ochrzaniał, a w międzyczasie musiał jakoś wcisnąć tą radosną nowinę, że zdałaś ![]() Aniołku, to jakieś problemy z kościami miałaś? ![]() Claris, teraz to czas popędzi jak z bicza strzelił
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-27 o 23:40 |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie to 2 razy rękę miałam złamaną i raz zwichniętą , lewą rękę to cud , bo bardzo poważnie ją złamałam , że były nikłe szanse , że będę ją mieć . Do tego mam ją źle złożoną jak wyprostuje to widać to bardzo , ale najważniejsze , że mam rękę jest minimalnie wolniejsza od prawej i słabsza ale jest .
Niestety przez to złamanie strasznie odczuwam pogodę , chodź długi czas miałam spokój tak od 2 dni strasznie mnie bolą kości , a noga nie wiem czemu mnie boli ale obecnie ledwie co chodzę . Zawsze ręka bola mnie na burzę więc może i będzie burza nie wiem obecnie idę spać ponieważ nie mogę z bólu wytrzymać . Dobranoc
|
|
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam 3/4. Reszta na jutro. Bez odbioru. Dobranoc
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop jest tu kto?
|
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
A ja myślałam, że o tej porze wszystkie dziewczyny śpią
Ale nie...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

tak mi wpadło na zdrobnienie od Martini > Marti > Maar 
13.03.2008

Uparliście się czy co?
mam nadzieję, że się trochę zmotywuje, bo wygląda to jakby podchodził do tego ślubu na odwal się i z wielką łaską. pewnie on nie jest tego nawet świadom, ale ja bym to tak odebrała, a tego nie cierpię - sam się, do jasnej, oświadczał, nie?
pewnie nie skojarzył, że akurat jego siostra będzie miała termin... z resztą powalił mnie dzisiaj stwierdzeniem "no a co będzie jak urodzi miesiąc później?"

A ja na początku znajomości chciałam tak ładnie wypaść
)

nie ma czym się dołować
jak to przeczytałam to aż mnie w dołku ścisnęło, się zestresowałam. Pamiętam zawsze sobie myślałam, że jak Maya będzie miała ślub to do naszego już rzut beretem i nastała ta chwila