![]() |
#3691 |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVII
wszyciemniane to moje :P
ooo, i Imperium zmysłow (Ogonek_ zniknie na miesiąc po tym :P) |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
O tak
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
perfumowy zawrót głowy
|
Kochanek oh tak
![]() Nimfomankę czytałam - książka ok. I jeszcze "Sto pociągnięć szczotką przed snem" , moim zdaniem jeszcze lepsze od Nimfomanki. ![]()
#3694 |
Wpisz tu zomzing
|
ooo, racja
i jeszcze Porozmawiaj z nią i Tango Saury ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- to jak jest jeszcze o książkach, to Życie erotyczne Catherine M. |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ![]() ![]() z romansideł jeszcze Indochiny chyba nie mylę filmów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
Ja pierniczę, mam niezłe zaległości w filmach lekko erotycznych
![]() ![]() Witaj, Florensik ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra, Agnyska prosiła o streszczenie, a skoro nikt się nie garnie, to spróbuję się tego podjąć Redhaired jest w ciąży i martwi się, ze jeszcze nie rzyga (ale co się odwlecze...) Aha, i zakłąda Klub Szalonych Dziewic Z Drugiej Ręki Polly_z_ogonkiem inspiruje się Lady Gagą i spelnia swoje najskrytsze fantazje... i chce mieć ogonek Winter szykuje się do zbrojnego najazdu na chatę Florens Która to Florens skubała kaczora Skarbiątko znalazła nową dewiację - podziwia swe wdzięki w sklepowych lustrach i idzie na wesele Gryx rzuca ch*jami, bo przytył. Aha, i jest Murzynem w łóżkowych snach ze Skarbiątkiem ![]() Madzik sieje powszechne zgorszenie paradując w ku**wsko czerwonej szmince Kamena wącha grzyby przed domem Justyna podrabia się za księdza i udziela spowiedzi na Rachell spuścił się deszcz, poza tym dziewczę kolekcjonuje zdobyczne pierścionki Miciel ma najbardziej zakreconą kolekcję cieni do makijażu Truskawa dostała pierścionek zaręczynowy od Jamesa Hetfielda Ewusia się alkoholizuje i upija strongami i winem Eenax nawiedziła fryzjera i słuch po niej zaginął. Czekamy 24h i puszczamy list gończy za fryzjerem-psychopatą z nożycami Agnes ma 2 flaszki angostury na zbyciu - aby czekać, aż cały Bar się do niej zwali, żeby pomóc osuszyć Melk choruje na malinową szminkę i ma zamiar przetrzepać rossmany... ups, rossmanowe półki znaczy się. I szuka sponsora na koncert Anathemy Betty straciła wenę i chowa się za maską Pin Up ma pracować w sex telefonie A Edyta była wczoraj pomachać na dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dooobre streszczenie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
helloł! za zadko bywasz u nas, prosimy o wiecej obecności ![]() Cytat:
ja chcę jakis jesienny drink-czy sąjakies drinki z nutą ogniska? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wysłałam małzona do wypożyczalni ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-27 o 20:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3700 | |
Zakorzenienie
|
Maju, streszczenie pierwsza klasa
![]() Cytat:
![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 |
grozi wypollizowaniem
|
aga-ja sie właśnie Alejandro inspiruję
![]() ![]()
#3703 |
Zakorzenienie
|
Już jestem!
Żyje. Fryzura OK choć nie powaliła mnie na kolana. Niestety ostatnie moje (i nie tylko) problemy zdrowotne spowodowały ze wyłysiałam i drastyczne ciecie było konieczne. ![]() A i fryzjerka strzygła maszynka i wykańczała brzytwą. Maju jesteś BOSKA! Agnyska ![]() Gorzkie Gody nie oglądałam. 9 i 1/2 oglądałam i czas sobie odświeżyć, Dzikość serca też. A od siebie jeszcze dodam Dzika Orchidee (tez z młodym Rurki(e)m) ![]()
#3704 |
Wpisz tu zomzing
|
cuś czego nie ficiałam
![]() jesienny drink? martini dry z dynią marynowaną? :p bo white russian to zimowy ![]() kolekcji cieniuf nie wkleję bo ciem; mam za to stojak z kolczykami (i muszę jeden pierścion za pamięci obfocić dla Tru) Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-27 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja właśnie obejrzałam sobie "Gorzkie gody" na YT,bo w sumie film oglądałam dawno temu.
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3707 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja obejrzę gorzkie gody jutro dopiero
![]()
#3709 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Maja - królowo streszczeń ![]() Piję wermuta biedronkowego - fuj! nie ma jak martini. i pewnie zaraz idziemy spać. Bądźcie grzeczni ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde...moja przygoda z drinkowaniem na samym początku trafiła na przeszkody..w postaci..braku rurek
![]()
#3711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeleciałam szybko text i już miałam pisać:"A mnie oczywiście nie ma ![]() A tu taka niespodzianka ![]() ![]() Agnysko,witaj i pisz częściej ![]() Sabbath,Pin i Justynka tyż piszcie,bo... ![]() Ja się nie liczę,bo...nie ![]() ![]() Majeczko,streszczenie świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wszystkim
![]() Jesienny drink? Hm, nie wiem, jakie miałybybyć skladniki, ale chyba chodzi o coś rozgrzewajacego? ![]() Hot Sex 1/2 miarki likieru kawowego, 1/2 miarki likieru pomarańczowego, podawać w kieliszkach od wódki (rozgrzeje na pewno ![]() Czerwony Nochal 1/2 miarki wódki, 1/2 miarki likieru triple sec lub cointreau, 1/4 miarki kremu malinowego, podawać w kieliszkach od wódki Hula Hop (to dla Winterii, co by jej się żwawiej kręciło ![]() Tango (z dedykacją dla Polly ![]() zaraz spadam spać ![]()
#3713 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde ...ale ile ja tych flach (alkoholu) mam kupić ![]() ![]() moze jest jakis zestaw podstawowy dla początkującego drinkoukręcacza? ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- aaaaa..własnie sączę caipiroske ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- tak mnie naszło...ze drinki są jak perfumy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3714 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I to jego "Would you please come back by the time I count to 50?" na samym końcu ![]() ![]() Łomatko, chyba sobie normalnie zapodam. Chociaż fragmenty pooglądam. ![]() A szminkę już se zamówiłam na allegro, nie chce mi się latać po sklepach. Pokażę Wam się jak przyjdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
skończyłam oglądać finałowy odcinek 4. serii Dextera. Tego się nie spodziewałam. Chyba nie zasnę.
Maju, streszczenie świetne ![]()
#3716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wódką: Śrubokręt 20 ml wódki, 20 ml soku z pomarańczy, kostki lodu,podawać w wysokiej szklance Mosquito wódka, sok z żurawiny Karmazynowy Mściciel wódka, sok z żurawiny, sok z cytryny Transfuzja 45 ml wódki, 90 ml soku z winogron z ginem: Adirondack 1 i 1/2 miarki ginu, 1 i 1/2 miarki soku z pomarańczy, podawać w wysokiej szklance Tom Collins 50ml ginu, 50 ml soku z cytryny, i 1 łyżeczka cukru pudru - zmieszać w shakerze, dopełnić wodą sodową, dodać kostki lodu, podawać w wysokiej szklance z rumem: Cuba Libre ![]() Post Antonio rum, sok z limonki, grenadina, w kieliszku koktajlowym Red Hot Mama 40 ml rumu, 120 m zosku z żurawin, dopełnić woda sodową
![]() |
#3717 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
Vesenko możesz podac jeszcze raz namiary na ten internetowy sklep i gadzetami do produkcji biżuterii
![]() siostra przyjechała, nie będę spała sama ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.