Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 21:48   #2311
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
ale tam gdzie same oczy były, to zmarszczek nie widziałam

małż stwierdził ze wyglądasz an 27-28, czyli nie jest źle
świetnie
ja chce wyglądać na 24-25

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 21:50   #2312
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
padłam tego się nie spodziewałam
ale jak to uzyskać - trwała
-----------
a może mi jakąś fryzurę też doradzicie - rude loki ?
ostatnio też mnie naszło na refleksje typu "na ile lat wyglądam"
no wlasnie nie wiem jak, trwala niszczy yhh
ale w dzisiejszych czasach chyba juz sa inne sposoby tez? skoro prostowac mozna nie niszczac?

Tobie rude loki? wow
ale w tym kolorze co mialas w ciazy bylo Ci ladnie

TZ zapomnial o rocznicy a byla u mnie kolezanka i lajza wygadala mu, ze dzis rocznica
ah mam to gdzies
pamietam jak w tamtym roku obiecywal, ze mi w tym wynagrodzi

aha i kupilam mu breloczek ze szkla podswietlany a w srodku trojwymiarowy napis "Kocham Cie kochanie moje"
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:10   #2313
gorgulek
Zakorzenienie

Dobranoc
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:13   #2314
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
świetnie
ja chce wyglądać na 24-25
moj chłop sie nie zna, tym cię pocieszę.

wg mnie wygladasz na jakieś 26.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Svi przykro mi, faceci zapominają, moj tez by zapomniał gdybym mu nie przypominała tak mi sie wydaje.

dobranoc, do jutra, pewnie po południu sie pojawie, bo rano jade na zakupy jakieś.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:20   #2315
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no wlasnie nie wiem jak, trwala niszczy yhh
ale w dzisiejszych czasach chyba juz sa inne sposoby tez? skoro prostowac mozna nie niszczac?

Tobie rude loki? wow
ale w tym kolorze co mialas w ciazy bylo Ci ladnie

TZ zapomnial o rocznicy a byla u mnie kolezanka i lajza wygadala mu, ze dzis rocznica
ah mam to gdzies
pamietam jak w tamtym roku obiecywal, ze mi w tym wynagrodzi

aha i kupilam mu breloczek ze szkla podswietlany a w srodku trojwymiarowy napis "Kocham Cie kochanie moje"

Cytat:
moj chłop sie nie zna, tym cię pocieszę.

wg mnie wygladasz na jakieś 26.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Svi przykro mi, faceci zapominają, moj tez by zapomniał gdybym mu nie przypominała tak mi sie wydaje.

dobranoc, do jutra, pewnie po południu sie pojawie, bo rano jade na zakupy jakieś.
dzięki, ale chyba tylko na tych fotkach w okularach przeciwsłonecznych

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-27, 22:26   #2316
megi b
Wtajemniczenie

Witam wieczorową porą
Niepokoiła mnie ta wysypka u małej bo kolejne krostki wyszły i poszłam z nią do przychodni. Lekarka obejrzała i stwierdziła, że nie wie co to ale wygląda niepokojąco i trzeba zrobić badanie krwi, a że to piątek popołudniu to dała nam skierowanie do szpitala
Na oddziale już wszystkich znamy po naszym ostatnim pobycie Ordynator też się drapał po głowie co to i nic nie mógł wymyślić. Pobrli małej krew i poprosiliśmy o przepustkę do domu. Lek. się zgodził, w domu mała strzeliła kupkę więc tż dowiózł im jeszcze żeby badanie zrobili bo może jakieś robaki ma rano jeszcze siku mam złapać i dali mi płytkę do spr. czy są owsiki Jak się wali to wszystko na raz

Cytat:
oszalał chyba
No przejaw mądrości to to nie był

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj dzień pecha totalnego, mój Snikersik próbuje wykończyć mnie fizycznie i psychicznie , do tego złmał mi się ząb. Miałam go zatrutego i wizytę na 2. września. Pędzę dzisiaj na 19. i mam nadzieję, ze dentystka uratuje go

megi widzę, że Twój Małż bardzo chce do Gnomów wstąpić
Ale pech z tym zębem mnie tak się jedynka złamała, skończyło się na porcelanie

Cytat:
A TZ zapisał mnie na poniedzialek na prawko boje się
chyba ze zartował kto go tam wie, jak wróci to dopytam
O jak miło z jego strony

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Megi co za palant

Ja obstawiam trzydniówkę ale zobaczymy, oby to tylko to
palant to delikatne słowo
Ja nie wiem, ale jak jutro będzie temp. to bym poszła do lek. Oby noc minęła Wam spokojnie

katarzynka ślimak wyobrażam to sobie
WrednaAfrodyta udanego wypoczynku i podróży

Zaczęłam pisać posta, a mała się tak rozryczała że nie mogłam jej uspokoić. Myślałam, że przypomniało się jej dzisiejsze pobieranie krwi (znów się wkłuć nie mogli), ale łapki pchała do buzi i tak mocno płakała już miałam nawet wrócić do szpitala ale usnęła. Idę spać bo nocka może być ciężka

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 22:42   #2317
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

megi mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego

u nas juz dawno malemu pobieraja krew tylko z palca bo ma niewidoczne zyly a jak juz sie wkuja to pekaja i w szpitalu musieli mu sie wkluwac w glowke
dlatego jak ide z nim na krew to od razu krzycze, ze tylko z palca!!!!
Stary 2010-08-27, 23:36   #2318
Ania0104
Zakorzenienie

P4w jak dla mnei wyglądasz na 26 ... i kobiet gdzie Ty widzisz te zmarszczki?????

Kasiu - histroia ze ślimakiem mnie powaliła

Svi - a to gnom jeden

megi - mam nadzieję, ze to nic poważnego

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 23:46   #2319
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nie wytrzymalam

ide spac
Stary 2010-08-28, 00:17   #2320
mariolasl
Zakorzenienie

Dziewczyny, wpadlam sie pozegnac. Ostatnio zyje jakos bardzo intensywnie i na nic nie mam czasu. Praca mnie wykancza, maz mnie wykancza, wszystko mnie wykancza. Potrzebujemy odpoczynku
Mam nadzieje, ze naladujemy akumulatory i wygrzejemy sie w sloncu
Do zobaczenia za 2 tygodnie

Stary 2010-08-28, 00:31   #2321
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Jeszce raz
Bardzo dziękujemy za miłe komentarze w albumach
U nas leci, czasu na nic nie ma (od tygodnia pracuję już do 15tej) zanim przyjadę z małą do domu jest 16.30 a ona chodzi spać przed 19tą. Maja chodzi coraz lepiej wczoraj nabiła sobie pierwszego porządnego guza Niestety nie zdążyłam jej złapać. Byłyśmy na zakupach i mama poszalała. Kupiłam jej piękny kombinezon na zimę, polarek na jesień czapkę szalik.
W przyszłym tygodnie wybieramy się na szczepienie.
A tak ogólnie to wszystko jest do kitu, nie mam humoru wszystko mnie denerwuje, szczególnie mój GNOM
czesć

dla Majeczki za kroczki i

i na poprawę humoru
Cytat:
takie fryz mi się podobają, chyba raczej, klasycznie, ścięte,końce pocieniowane. chociaż ta ostatnia też fajna, ale bałabym się tak wycietego tyłu.
suuuuper!
Ja idę do fryzjera w środę i nahodzi mnie zeby własnie tak ściąć, ale na wesele chciałam upiąć ... i teraz nie wiem

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
patrze na was na zdjeciach i tylko mnie to doluje - sliczne z was mamusie przy was jakis kopciuch jestem
a chcesz

Cytat:
Zuzka ma 39.1, dałam Jej nurofen w syropie. Dziś piątek, do pediatry naszego nie zdążymy. Oby ta temp spadła i nic więcej nie było
o kurka
za zdrówko Zuzi!
Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Wiecie co, odkąd mój tż się odchudził to mu się w głowie poprzewracało i jak widzi w tv lub na ulicy kogoś grubego to zaraz komentuje z obrzydzeniem. Mi po ciąży został brzuchol no i diety ie trzymam i nadgaduje mi żebym coś z tym zrobiła jak to mówi dla siebie i własnej satysfakcji. Ale wczoraj to już przegiął powiedział, że mam tłuszczem obrośnięte powieki
Nie odzywam się do niego
A on jeszcze zdziwiony pytał czy to o to co powiedział
pogięło go????

Cytat:
Mam dzisiaj dzień pecha totalnego, mój Snikersik próbuje wykończyć mnie fizycznie i psychicznie , do tego złmał mi się ząb. Miałam go zatrutego i wizytę na 2. września. Pędzę dzisiaj na 19. i mam nadzieję, ze dentystka uratuje go
mam nadzieję, ze ząb uratowany!
Cytat:
wstałam z Oli o 18. matko ale sie wyspałam spadamy na dworek
.
A TZ zapisał mnie na poniedzialek na prawko boje się
chyba ze zartował kto go tam wie, jak wróci to dopytam
hehe. ... my dzisaij z Bartoszkiem pospaliśmy do 9,55
o 7 było mleczko a potem spaaaaanko

oooo kolejna kierowniczka będzie
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
A dziś nagrałam filmik komórą jak Laura wozi kota w wózeczku spacerówce.Po drodze przejechała koło mokrej chusteczki.Podniosła ją i bawiła się "w mamę" wycierając jej pyszczek.
Chciałam wam go pokazać, ale nie mam chyba jakiegoś programu żeby po zrzuceniu na lapka go odpalić
ale to musiał osłodko wyglądać
Cytat:
nie wytrzymalam

ide spac
co się stało?

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2010-08-28, 00:35   #2322
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadlam sie pozegnac. Ostatnio zyje jakos bardzo intensywnie i na nic nie mam czasu. Praca mnie wykancza, maz mnie wykancza, wszystko mnie wykancza. Potrzebujemy odpoczynku

życzę udanego wypoczynku ... wracaj do nas pełna energii

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

aaaaa odnośnie moich sukienek to dałam do skrócenia tą czarną i dalej będę się zastanawiać w której mam iść ehhhh jaka ja niezdecydowana jestem

szukam własnie pomysłu jakie dodatki dobrać do małej cczarnej ... ale chyba już pójdę spac bo dostaję

małz juz dawno chrapie a ja siędze
dobranoc

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2010-08-28, 00:46   #2323
morska
Zadomowienie

Hej

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wlasnie a propo masci z wit.A polecam kazdej posiadaczce suchej skory- ja juz kiedys smarowalam zawsze na noc i to pod oczy, swietnie wygladza, nawilza (a ja mam sklonnosc do zmarszczek w zwiazku z sucha skora , zreszta i tak juz mam zmarszczki), dzieki babce w aptece znowu przypomniala mi o tej masci wiec wracam do niej bo lepsza niz drogie kremy
Też jej używam Na twarz, a czasem też na dłonie na noc Jak czuję "suchość" skóry (często) to żaden krem, ni maseczka nie pomagają mi tak jak ta maść.

Cytat:
morska studiowałam przed sekundą jadłospisy, które napisałaś kilka dni wcześniej i na początek Koleżanko sacuneczek Najbardziej spodobała mi się naklejka z kremu , ale mam inne pytanie. Jak dajesz obiad dwudaniowy, to ile (wagowo) zupki, a ile drugiego? I czy tak od razu jedno po drugim czy robisz przerwę? No i powiedz skąd znajdujesz czas na gotowanie takich smakołyków i nie mogę uwierzyć jak pisałaś, że nie potrafisz gotować
Eee, Ty chyba się ze mnie nabijasz... Przecież tam nie było żadnych wyszukanych potraw Gotować nie potrafię Bez przepisów opisanych "krok po kroku" zginęłabym Czasu też nie mam Ale chciałam wykorzystać sierpień maksymalnie, żeby nabrać trochę wprawy i pomrozić zapasy, bo od wrześnie - (praca) - już nie będzie tak wesoło Po prostu zawzięłam się i trenowałam

Hm, jak dwudaniowy to zupki około 150 - 200 ml, a drugie ja wiem? Chyba też tyle, trudno powiedzieć, bo daję "na oko". Jeszcze zależy co jest na ten obiad. Robię przerwę - tak z godzinę

~~~~~~
Idę dalej nadrabiać. Nastukałyście dzisiaj, że hej
~~~~~~
Nie pisałam wcześniej, bo w sumie nie bardzo wierzyłam w powodzenie akcji, no i żeby nie zapeszyć , ale od jakiegoś czasu uczyliśmy Tymka zasypiać beze mnie i bez cyca Na zostawianie Go samego jeszcze gotowa nie jestem, ale już zasypia ładnie przy Mężu I został odstawiony z naszego łóżka do łóżeczka (wiem, wiem, że późno ). I jakoś mi dziwnie - chyba mam syndrom pustego gniazda
~~~~~~
Aha, i zrobiłam dzisiaj, śladem Czekoladki, ciasteczka z ciasta francuskiego z nutellą, pyyyycha Słodziutkie, czyli w sam raz dla mnie

.
Stary 2010-08-28, 01:05   #2324
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Nie pisałam wcześniej, bo w sumie nie bardzo wierzyłam w powodzenie akcji, no i żeby nie zapeszyć , ale od jakiegoś czasu uczyliśmy Tymka zasypiać beze mnie i bez cyca Na zostawianie Go samego jeszcze gotowa nie jestem, ale już zasypia ładnie przy Mężu I został odstawiony z naszego łóżka do łóżeczka (wiem, wiem, że późno ). I jakoś mi dziwnie - chyba mam syndrom pustego gniazda
~~~~~~
Aha, i zrobiłam dzisiaj, śladem Czekoladki, ciasteczka z ciasta francuskiego z nutellą, pyyyycha Słodziutkie, czyli w sam raz dla mnie

.
w takim razie po cichu GRATULUJĘ ale ciiiiiii

mmmmm chyba mnie ominął ten przepis ale robiłam dzisiaj muffinki wiśniowo-czekoladowe tylko część przypaliłam

nie wiem co ja tu jeszcze robie .... czytam o Biedronce ...
dobraanocc

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2010-08-28, 07:08   #2325
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
nie wytrzymalam

ide spac

Przykro się to czyta...
Żal mi że źle się musisz czuć

i szkoda że trochę już to trwa

Cytat:

w pierwszej chwili pomyślałam że w ogóle nas opuszczasz
Udanego wyjazdu

Ciekawe kiedy Miramej do nas wróci?ktoś sms'uje może z nią?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 07:48   #2326
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Ojej...ciepło się kończy i choroby zaglądają do nas
Przytulaski wirtualne dla Zuzki

Zrobiłam dziś przegląd i widzę już 4.
Nie wiem dlaczego 3ki wypatrywałam

Nie pisałam wam od rana bo mąż się koło mnie kręcił i nie chciałam żeby gadał że wszystko muszę wam mówić.
Tak więc wziął wczoraj mała na dwór i zabrali te bańki z ross.
Tata był tak pochłonięty puszczaniem bąbelków że ani nie zauważył że Lolek wpakował sobie do buzi ślimaka Takiego sporego.Nie jak winniczek ale buzie miała całą wypakowaną
Sama go na szczęście wypluła.
Mąż bardzo się przejął.Wraca i od progu mówi "tylko nie wyzywaj, coś ci powiem"
Machnęłam na to ręką, bo co miałam zrobić.
Sama wiem że to chwilka nieuwagi wystarczy, a że było po deszczu to wylazły.
Ale zmierzam do tego że wieczorem jak wróciłam z kolacji mała się obudziła z mega płaczem.Nie dało się jej utulić ani nic, więc poszłam po nurofen.
Ta darła się w niebogłosy.
Wciągnęła nurofen, coś tam wypluła z taką gęstą śliną.Przy mężu obcierałam jej buźkę, a on czy to nie przypadkiem od tego ślimaka
W nocy przez sen czułam że wstawał do niej ze 2x i zaglądał do łóżeczka.Ale się przejął
O kurde. Slimak??

Moja ostatnio chciala zjesc styropian. A regularnie zjada papier.

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
CZEKO nasze dzieciaki chyba mają podobną skórke, więc napisze Ci co ja zaobserwowałam. Gdy kąpię małego w oilatum i smarujęemolium jest piękny i gładki
Jakiś czas temu kupiłam do kąpieli własnie nivea też taki 2w1 i potem smarowałam emolium i może być choć bez rewelacji a ostatnio nie było nivea i kupiłam taki zwykłu płyn też 2w1 bobini chyba(nie chce mi się iść do łazienki żeby sprawdzić)to totalna porażka, mimo że dalej smaruję emolium. Na buzi już po 2 dniach kąpieli zrobiła mu się wieeelka skorupa (w tym momencie odkryłam maśc z wit. A ) ciałko też zaczynało robić się szorstkie. Wróciłam do oilatum!!! Ale zastanawiam się czy nie wypróbować oilum, też podobne do oilatum a tańsze. próbowałaś??
Jest emolium i oilatum. Emolium tansze oczywiscie o polowe.
U nas po obu bylo tak samo dobrze.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Idziemy dzis na targi dzieciece na Torwar. Czy ktoras z Was tez sie wybiera?

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
nie wytrzymalam

ide spac
Bardzo wspolczuje.

Edytowane przez slepafuria
Czas edycji: 2010-08-28 o 07:44
slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 09:12   #2327
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wieczorową porą
Niepokoiła mnie ta wysypka u małej bo kolejne krostki wyszły i poszłam z nią do przychodni. Lekarka obejrzała i stwierdziła, że nie wie co to ale wygląda niepokojąco i trzeba zrobić badanie krwi, a że to piątek popołudniu to dała nam skierowanie do szpitala
Na oddziale już wszystkich znamy po naszym ostatnim pobycie Ordynator też się drapał po głowie co to i nic nie mógł wymyślić. Pobrli małej krew i poprosiliśmy o przepustkę do domu. Lek. się zgodził, w domu mała strzeliła kupkę więc tż dowiózł im jeszcze żeby badanie zrobili bo może jakieś robaki ma rano jeszcze siku mam złapać i dali mi płytkę do spr. czy są owsiki Jak się wali to wszystko na raz
mam nadzieję, ze szybko wrócicie do zdrowia

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
P4w jak dla mnei wyglądasz na 26 ... i kobiet gdzie Ty widzisz te zmarszczki?????
oj widzę

Cytat:
nie wytrzymalam

ide spac

Cytat:

bawcie się dobrze

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-28, 09:46   #2328
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Ania, kat, slepa, p4w

TZ wczoraj jak gdyby nigdy nic....poszedl spac z Marcelem i mnie olal, ja sobie siedzialam caly wieczor sama i pilam samotnie drinka
poznym wieczorem poszlam do sypialni i kazalam mu malego przelozyc do lozeczka a on zaraz zaraz i dalej spal, w koncu go przelozyl, poszlam tam znowu, rzucilam w niego prezentem i powiedzialam wszystkiego najlepszego KOCHANIE i poszlam ryczec
przeryczalam pol nocy
dzis wstal jak gdyby nigdy nic, wdzialam, ze wzial prezent
poszedl do sklepu, juz zdazyl zadzwonic z pretensjami eh
na szczescie zaraz jedzie do pracy i wraca jutro dopiero
mam ochote go zabic
czy juz tak bedzie zawsze?

dzis albo jutro przyjezdza do mnie kuzynka z rodzina, ciesze sie, w koncu z kims bedzie mozna milo spedzic czas w tym domu

ehh

tesciowa ma zapalenie krtani
nie moze mowic
Stary 2010-08-28, 10:04   #2329
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej

wczoraj spedzilismy milo popoludnie i wieczor ze znajomymi, lody smakowaly jakos przed polnoca poszli a mala spala spokojnie to moglam sobie w spokoju pogadac z przyjaciolka

a dzis jakas marudna jest

Cytat:
26 l. zgadlas, ale dzieciaki zaczeły mi mówić dzien dobry
nie podoba mi się to

mi tez ostatnio jakis podlotek dzien dobry walnal -poczulam sie staro

Cytat:

Dziewczyny znów 39.1. Jak temp spadła w dzień to zachowywała się normalnie, biegała, bawiła się i łobuzowała. Już podwieczorku jeść nie chciała a później poszła do sypialni, położyła się na naszym łóżku i tak sobie leżała... to do Niej zupełnie nie podobne Byłam pewna, że broi bo tak cicho się zrobiło. Zmierzyłam temp i 39.1. Ciągle się tuli do nas.

Wykąpałam Ją w letniej wodzie, dałam czopek i położyłam spać. Odleciała w sekundzie o 19 (zazwyczaj zasypia ok 20.30). Całe szczęście, że mleczko wypiła, w ogóle dziś bardzo dużo piła.

Ja obstawiam trzydniówkę ale zobaczymy, oby to tylko to
ojej, biedna Zuzka
a jak dzisiaj?

Cytat:

.

Cytat:
TZ wczoraj jak gdyby nigdy nic....poszedl spac z Marcelem i mnie olal, ja sobie siedzialam caly wieczor sama i pilam samotnie drinka
poznym wieczorem poszlam do sypialni i kazalam mu malego przelozyc do lozeczka a on zaraz zaraz i dalej spal, w koncu go przelozyl, poszlam tam znowu, rzucilam w niego prezentem i powiedzialam wszystkiego najlepszego KOCHANIE i poszlam ryczec
przeryczalam pol nocy
dzis wstal jak gdyby nigdy nic, wdzialam, ze wzial prezent
poszedl do sklepu, juz zdazyl zadzwonic z pretensjami eh
na szczescie zaraz jedzie do pracy i wraca jutro dopiero
mam ochote go zabic
czy juz tak bedzie zawsze?

dzis albo jutro przyjezdza do mnie kuzynka z rodzina, ciesze sie, w koncu z kims bedzie mozna milo spedzic czas w tym domu

ehh

tesciowa ma zapalenie krtani
nie moze mowic

nie wiem co napisac........tak mi przykro

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 10:15   #2330
gorgulek
Zakorzenienie

Witam

Czeko dziś lepiej. Ok północy dałam Jej czopek. Całą noc się wierciła i popłakiwała. Dziś ma 37,8 i nic nie podawałam. Troszkę marudzi ale nie jakoś bardzo. Na rączki chce i przytula się. Wypiła tylko mleka trochę i zjadła trochę jogurtu naturalnego, owoców nie chce ruszyć (a zjada zawsze i wszystkie lubi).

Svi przykre to bardzo

Zmykam przygotować coś na obiad.

Miłego dnia
Stary 2010-08-28, 10:28   #2331
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

Stary 2010-08-28, 10:31   #2332
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Witam

Czeko dziś lepiej. Ok północy dałam Jej czopek. Całą noc się wierciła i popłakiwała. Dziś ma 37,8 i nic nie podawałam. Troszkę marudzi ale nie jakoś bardzo. Na rączki chce i przytula się. Wypiła tylko mleka trochę i zjadła trochę jogurtu naturalnego, owoców nie chce ruszyć (a zjada zawsze i wszystkie lubi).
mam nadzieje ze nie bedzie miec wysokiej temp. pewnie cos ja meczy skoro taka przytulaska-moze zabki? skoro i apetyt mniejszy

a ja dostalam@ ide po nospe......umieram

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-28, 11:04   #2333
megi b
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
megi mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego

u nas juz dawno malemu pobieraja krew tylko z palca bo ma niewidoczne zyly a jak juz sie wkuja to pekaja i w szpitalu musieli mu sie wkluwac w glowke
dlatego jak ide z nim na krew to od razu krzycze, ze tylko z palca!!!!

U nas też kiedyś się skończyło na główce Nie przyszło mi do głowy żeby z palca wzięli

Cytat:

megi - mam nadzieję, ze to nic poważnego

Cytat:
trzymaj się mamuśka

Cytat:
nie wiem co ja tu jeszcze robie .... czytam o Biedronce ...
dobraanocc
Ja wczoraj też się zapomniałam na jej wątku

Cytat:
Ciekawe kiedy Miramej do nas wróci?ktoś sms'uje może z nią?
Ja nie mam nr. ale smutno tu bez niej

Cytat:
mam nadzieję, ze szybko wrócicie do zdrowia

Cytat:
Kurczę przykra sprawa
gorgulek oby gorączka się już nie pojawiła nie ma się co dziwić, że nie ma apetytu bo gorączka potrafi osłabić

Dzisiaj na porannej wizycie lek. powiedziała, że z wyników krwi wyszło że to alergia pokarmowa tylko nie wiadomo na co stawiam na truskawkę bo ostatnio mała jadła dżemik a kiedyś po truskawce też miała małą wysypkę a ja o tym zupełnie zapomniałam podajemy wapno i zyrtek.
Nie spałyśmy do 4 idą kolejne dwa ząbki

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 11:13   #2334
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Dzisiaj na porannej wizycie lek. powiedziała, że z wyników krwi wyszło że to alergia pokarmowa tylko nie wiadomo na co stawiam na truskawkę bo ostatnio mała jadła dżemik a kiedyś po truskawce też miała małą wysypkę a ja o tym zupełnie zapomniałam podajemy wapno i zyrtek.
dobrze ze to tylko alergia, leki pomoga i wszystko wroci do normy

a ile zabkow ma Amelcia?
aa Megi doczytalam w klubie i bardzo to przykre brak mi slow..

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-28, 11:14   #2335
katarzynka00
Zakorzenienie

nawet nie wiem czy pisałam wam że mąż sprzedał motor.Ten pierwszy którym jeździliśmy jeszcze razem przed ciążą.
Wczoraj koleś przyjechał,oblookał,zakoc hał się i kupił
Mąż troszkę smutny wczoraj chodził, bo to jego pierwsze moto i dużo pracy i czasu w przeróbki włożył.
Dziś przyszło mu jechać komunikacją miejską do pracy, bo nowy moto ma rozładowany akumulator.
Ja za to powiesiłam sobie kartkę "sprzedam" na mojej almerce i dziś kobietka chcę przyjechać ją sobie obejrzeć.Jakby się udało to zmienię auto na większe, bo jak wsadzę 2foteliki to ciut ciasno będzie no i bagażnik odrobinkę mały.Wkurzam się jak muszę wyciągać 1kółko przed pakowaniem,a potem przy rozkładaniu ręce brudne.
Trzymajcie kciuki
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 11:21   #2336
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
nawet nie wiem czy pisałam wam że mąż sprzedał motor.Ten pierwszy którym jeździliśmy jeszcze razem przed ciążą.
Mąż troszkę smutny wczoraj chodził, bo to jego pierwsze moto i dużo pracy i czasu w przeróbki włożył.
Dziś przyszło mu jechać komunikacją miejską do pracy, bo nowy moto ma rozładowany akumulator.
Ja za to powiesiłam sobie kartkę "sprzedam" na mojej almerce i dziś kobietka chcę przyjechać ją sobie obejrzeć.Jakby się udało to zmienię auto na większe, bo jak wsadzę 2foteliki to ciut ciasno będzie no i bagażnik odrobinkę mały.Wkurzam się jak muszę wyciągać 1kółko przed pakowaniem,a potem przy rozkładaniu ręce brudne.
Trzymajcie kciuki

a na jakie chcesz zmienic?

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-28, 11:23   #2337
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Udanego urlopu kochana

Cytat:
.
Brawa dla Tymona

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze nie bedzie miec wysokiej temp. pewnie cos ja meczy skoro taka przytulaska-moze zabki? skoro i apetyt mniejszy

a ja dostalam@ ide po nospe......umieram
Nie wiem co to. Jeden nam wyszedł, pchają się jeszcze cztery trójki

Cytat:
gorgulek oby gorączka się już nie pojawiła nie ma się co dziwić, że nie ma apetytu bo gorączka potrafi osłabić

I średnio dziś pije, nawet sok Jej dałam i się wypięła, za to mleka wypija dużo.

Dobrze, że to tylko alergia.

Cytat:
Trzymajcie kciuki

Pisałam do Miramej wczoraj w dzień ale nie odpisała mi. Też mam nadzieję, że u nich dobrze
Stary 2010-08-28, 11:23   #2338
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Kat wklej pare fotek ze spotkania dziewczynek

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-28, 11:26   #2339
morska
Zadomowienie

No i nie ponadrabiałam wczoraj, bo poszłam spać, więc może dzisiaj?

Cytat:
O, jak chcecie, to podam przepis na świetną karkówkę w sosie miodowo-sojowo-ketchupowym.
No pewnie, że pisz Chociaż z nazwy wygląda mi na skomplikowaną

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Zależało mi na większych kołach z przodu. Chyba ideału nie ma

Melduję, że Zosia zrobiła wczoraj pierwsze w swoim życiu kroczki
Aaaa, koła...

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
laski polecicie jakas prostownice? na co zwrócic uwage? nie chce tez na poczatek wydawac duzo kaski, myslalam o jakiejs uzywanej. remington to dobra firma?
Ja mam Babyliss taką Pewnie są już jakieś nowsze modele, bo mam ją już kilka lat Ale jest b. dobra.

Cytat:
ej no myślałam że Karo wpadnie i wam naklika

Jak mi się coś przypomni to dopisze.Foty jeszcze dziś wstawię.
A Ona to ostatnio tylko czyta, a nic nie pisze

No i nie wstawiła

.
Stary 2010-08-28, 11:33   #2340
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Nie wiem co to. Jeden nam wyszedł, pchają się jeszcze cztery trójki

wiec chyba na zabki to......
u nas ida dwojki gorne i na dole jedna, bo prawa juz do polowy wyszla

zjadlam wlasnie cala paczke drazow czekoladowych

a na ile ja wygladam lat?? bo wiekszosc mi mowi ze 22-24co bardzo mnie cieszy , choc ja sama daje sobie wiecej przez moje zmarchy

Skierko nawet nie waz sie mowic ze jestes kopciuszek!!!!! kazda kobieta jest ladna tylko nie kazda umie wyeksponowac swoja urode, wiec mysle ze porada Kasi co do makijazu , zmienisz fryz i laska jak sie patrzy

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:

A Ona to ostatnio tylko czyta, a nic nie pisze

No i nie wstawiła

.
Karo pisala ostatnio ze nie ma weny

no wlasnie, ja czekam z niecierpliwoscia a tu nie ma

Dominika 04.11.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości