![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior, Clarins, Chanel i inne
zamknięte, ale skończę wszystkie zaczęte rozmowy
![]() szukam tylko i wyłacznie Insolence EDT oraz pędzli Mac Zapachy: ALIEN SUNESSENCE EDT 2009 45/60 TM Angel - 50/50 leżąca gwiazdka do napełniania L'eau par Kenzo 100 z ubytkiem kilku psików MDCH EDP 100 ubytek 1 cm CK Euphoria EDP 75/100 Thierry Mugler, Alien Sunessence Sun Sapphire EDT.ubytek 1cm Kolorówka: Dior 5-Colour EyeshadowNude Pink Design z wymiany z Corii Dior5-Colour Eyeshadow Mystic Smokys - testowane Dior5-Colour Eyeshadow Electric Lights tester Dior Nude - 020 Natural Glow Sculpting Powder (Podkład modelujący) Mascara YSL Singulier nowa czarna Neutrogena Healthy Skin Liquid Makeup kolor 40 Nude ubytek minimalny - zrobił się za ciemny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...wietlajacy.htm bibułki matujące The Body Shop nowe zafoliowane Paleta UD AMMO testowana
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-10-28 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Clarins, Chanel i inne
Corii ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-28 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.beautyicon.pl/firma,artic...resque-,r.html i zdjęcia Maczka, kolor przekłamany ![]() do różu mam welurek, ale nie mam pudełka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
I co to za limitowanka Angela? Jakieś fotki pls ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Corii z błyszczolem to chyba trochę mi się nie opłaca, ale podumam
![]() angela wymieniam tylko na Insolence ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paletke givenchy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-28 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za pryzmy?
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- viki cottona mi oddaj ![]() ![]() nic nie znalazłam Cytat:
Cytat:
nic nie znalazłam [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21689528]Ja wpadlam tylko pogapic sie na Baterflaje i rozyk Chanela bo pewnie i tak u mnie nic nie znajdziesz ![]() James ja nawet byłam dzisiaj testować Aurorę, bo chętnie Ci oddam motyle, ale niestety jest za różowa ![]() nic nie znalazłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-08-28 o 12:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za CK Euphoria 75/100?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tylko MDCH, ale tego pewnie nie dasz
![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-08-28 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no co ty pingwin, do wymiany to co w watku....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to ja na dokładki poczekam, bo często je robisz a sporo ostatnio kupiłaś
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21694421]Rozumiem. Szkoda ![]() James pewnie coś fajnego dołożysz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21694725]Wlasnie machnelam na szybko nowy watek i to juz wszystko, co mam do oddania.[/QUOTE]
James buuuuuuuuuuu, nic nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Viki ja nic nie dołożę, bo nic nie kupuje ![]() doszłam do koszmarnych ilość kolorówki po napadzie na sklep Maca, okropne ilość Maca dostałam od siostry i mam w tej chwili jakiś taki odrzut ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, rozumiem....ja tez mam za duzo i dlatego bede dokladac.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moze cos za
Guerlain Terracotta Poudre des Sables - testowany ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452148
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie Night Butterfly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- niestety nic
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.