|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy do września! ;)
Nie nie, żadna sesja.
We wrześniu na wejście testy z języka mam i miałam się trochę podszlifować, ale coś nie wyszło. ![]() A jak dietka? Ważymy się 1-szego?
|
|
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie ważyłam się chyba kilka lat, wolę sobie tego oszczędzić.
Wagę oceniam po ciuchach
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Ania Szlifuj, szlifuj ten angielski!
Polecam Ci np. czaty po angielsku, to dużo pomaga. Albo po prostu rób sobie takie ćwiczenia, np. w poniedziałek utrwalasz części ciała, we wtorek wszystko związane ze sklepami, w środę owoce, warzywa, potrawy itp. Słówka w nauce języka są bardzo ważne [ jak nie najważniejsze]. Bez nich ani rusz A ja właśnie słówka zawsze olewałam i teraz nawet nie wiem jak jest np. kręgosłup A takie codziennie utrwalanie sobie prostych słówek później się przydaje, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie Ci to potrzebne![]() Windbag Łaaał! Jak czytam to, co napisałaś to jestem pełna podziwu Tyle ćwiczeń! ![]() A ja jestem leniuch i nie ćwiczę już 5 dni chyba I obżerałam się... no i proszę, przytyłam 0,7 kg.![]()
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
hej ! jak to zrobiłaś że przez kilka dni 4,5 kg? daj recepte też tak chce! czekam na odpowiedź z niecierpliwością pozdrawiam
no to juz mowie codziennie chodze 5 km pieszo.a na wieczor Vacuwell 30 min.do tego kompletnie od 18 sierpnia nie jem slodyczy a jak mam ochote na cos slodkiego to zjadam pol jablka lub marchewe.jem trzy posilki dziennie w tym wszystko w malych porcjach i nie przekraczam 1000 kcal dziennie.pije okolo 3 litry wody dziennie i dwie herbaty czerwone na zmiane z zielonymi.i to wystarczylo.jeszcze chcialabym schudnac okolo 4 kg i zrobie wszystko zeby tak sie stalo mam czas do 18 wrzesnia bo wtedy dla mnie najwazniejszy dzien w zyciu moj slub! |
|
|
|
|
#877 |
|
BAN stały
|
Ej, co tak cicho? :biczek:
gratuluję dziewczyną zrzucenia kg. :brawo: To od razu mówię, że 1szego zanim uszykujecie się na rozpoczęcie roku szkolnego bądź przed pracą wskakujemy na wagę!
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja postanowilam sie poki co nie wazyc. dieta idzie dobrze, dzis nawet barrrrdzo dobrze, dlatego chce sobie zrobić miłą niespodziankę na następną środę
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą bardzo motywujące dla mnie jest czytanie wątków podwieszonych na forum odchudzanie. TYLE tam praktycznych rad!! (Aguś )
|
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
Windbag Mnie motywują zdjęcia! A najbardziej osób, które znam, np. koleżanki czy osoby z mojego miasta. Jak widzę zdjęcia z wakacji w strojach kąpielowych i płaskie brzuchy i szczupłe nogi... Ajaj
![]() Od teraz bierzemy się do roboty! ![]()
|
|
#881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pewnie, że bierzemy! Ja sobie dziś zrobiłam małą ubraniową nagrodę za ostatnie dwa dni, ale też motywującą na kolejne
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj beznadziejnie!
Bułka z dżemem, kilka paprykowych chipsów, krakersów, kawałek sękacza edit: Waga cały czas stoi i waże 54,5 kg. Edytowane przez xxxxjulia Czas edycji: 2010-08-26 o 22:53 |
|
|
|
|
#883 |
|
Przyczajenie
|
mi dzisiaj poszło bardzo dobrze
Od rana do wieczora same witaminy i 4 posiłki + jazda na rowerze pół godziny i wchodzenie na 8 piętro
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh, niestety obiady domowe nie sprzyjają mojej diecie i trochę się nawcinałam kalorycznego jedzenia, ale jest jeszcze szansa że do wieczora trochę spalę i w ogole ze kolejne posilki będą skromniejsze. Jak tam u Was, Dziewczynki ?
|
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Śnidanie: activia z musli, pół kromki chleba z chudą wędliną
Przekąska: sok pomarańczowy, kilka winogron Obiad: Risotto z grzybami Po południu może rower?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie ;p a ja ze wzgledu z pogoda na dworzu nie jezdze obecnie na rowerku bllleee wiem ^^
ale w pracy mam dosc ruchu ;DDD kurcze zamowilam sobie spodnie rozmiar 38 i w nie weszlam bez problemu jeszcze luuuz jest ^^ ale jestem szczesliwa ![]() i juz powoli ysle sobie NIE JESTEM GRUBA ![]() kto by chcial foty przed i po efekty diety zapraszam z mailem do mnie na PRIV! ![]() 3MAAAAAAAAAAAAAAAAAAJCIE SIE <3
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski.
Ja sie ostatnio nie wypowiadałam za dużo, ale jakos tak praca i rozne sprawy, nie bylo kiedy... Nie ważyłam sie już chyba z miesiąc, ale wydaje mi sie ze troszeczke schudłam w spodniach jakoś luzniej Dzisiaj zjadłam:sniadanie: sałatka gyros z dwiema kromkami pieczywa chrupkiego, herbata pu-erh II sniadanie: kistka winogron i pol ciasteczka z ziaren slonecznika dyni i sezamu obiad: fasolka po bretońsku z dwiema kromkami chleba wieloziarnistego; pol grejpfruta podwieczorek: 3 sliwki, 2 brzoskwinki i małe jabłko kolacja: pół grejpfruta, 4 lyżeczki bialego sera, herbata pu-erh czy uwazacie ze to dużo? Pewnie powinnam jesc mniejsze porcje owocow ale ja tak kocham owoce... Piszcie, piszcie bo lubie czytac Wasze posty ![]() Buziaki;*
|
|
#888 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#889 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Jestem tu nowa ale w tym temacie (znaczy odchudzanie) mam wiele do powiedzenia w koncu chyba juz mozna powiedziec, ze robie to zawodowo! Co poniedzialek nowe postanowienie i nowa dieta. Oczywiscie na wtorku sie konczy ale to juz inna historia ![]() Pisze sie na ten wrzesien! Jaka dieta przoduje?? Co wybieramy?? KK P.S. tak wiem ze mialo byc do wrzesnia ale niestety na to sie nie zalapalam wiec u mnie bedzie od wrzesnia
Edytowane przez Katkel Czas edycji: 2010-08-27 o 23:43 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żadna z nas nie przewiduje żadnej konkretnej diety... maksyma? Zdrowo, lekko jeść i ĆWICZYĆ! ![]() A to że tytuł wątku głosi 'do września' ... no cóż każda z nas zmienia od 01.09 na 'do października' xd Ile ważysz/mierzysz ? No i ile chcesz ważyć ?Jesteśmy po to byś zaczynając od poniedziałku nie kończyła we wtorek ! ![]()
|
|
|
|
#891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na obiad powinien być wiekszy posilek i u Ciebie jest. Duzo tez zalezy jakie byly Twoje porcje, ale wierzę, że takie nie za duże i nie za małe- akuratne
|
|
|
|
|
|
#892 |
|
BAN stały
|
A ja się dziś naopychałam ciastkami. Ale piję już drugą herbatkę, wcześniej była vitax welless smukła talia a teraz czerwona .
Koniec obżerania. Pobiegałabym, ale chora jestem a pooda na zew. niefajna. Z ćw. też cienko, bo okres się zbliża. Tylko żeby do lodówki już nie zaglądać...
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wprawdzie nie skusiłam się na słodycze, ale za to na dużą kawę z cukrem i mlekiem bo pogoda paskudnie na mnie działa i ledwo żyję. Wszystko mnie boli więc raczej nie będę ćwiczyć, zresztą siłowe na barki były wczoraj to dziś przerwa... Może później rower, ale tak delikatnie żeby nie zrobić sobie kuku. Chciałabym lodówke zamykaną na klucz. Pomogłoby na 100%
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
BAN stały
|
O tak, lodówka opleciona łańcuchem z wielą kłódką na końcu!
Aż nie chce mi się na wagę wchodzić. A jak spojrzę na swoje uda czy brzuch to już wgl. Tylko się załamać i iść zjeść resztę tych ciastek. Jutro idę na zakończenie lata w mojej gminie. Koncerty, zjeżdżalnie, lody, piwo, wata cukrowa, dyskoteka... Żebym tylko pominęła te kaloryczne..
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#896 |
|
BAN stały
|
Nie ma innego wyjścia.
Coś nam wątek pada chyba.
|
|
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
zauważyłam
![]() o ile dobrze policzylam, to na wspolne zrzucanie kg wpisalo sie ok 38 osob hehh Edytowane przez windbag Czas edycji: 2010-08-28 o 16:01 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
BAN stały
|
Pewnie wszystkie ćwiczą, biegają i aktywnie spędzają czas.
Ja jak zwykle muszę się wyróżniać i się obijać.
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#900 |
|
BAN stały
|
Ja tak samo, tylko herbatkę popijam.
Bo nie ma co robić poza wizażem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

We wrześniu na wejście testy z języka mam i miałam się trochę podszlifować, ale coś nie wyszło.

A ja właśnie słówka zawsze olewałam i teraz nawet nie wiem jak jest np. kręgosłup
I obżerałam się... no i proszę, przytyłam 0,7 kg.

Z ćw. też cienko, bo okres się zbliża. Tylko żeby do lodówki już nie zaglądać...