Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające.... - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 16:45   #3511
szatiram
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A ja sobie pstraga pojadlam, bylismy na stawie hodwlanym polowic i potem jedlismy rybke. zjadlam 2 ogony, kanapeczki z pasta z pstraga i pstraga w winie piecxzonego
i frytki

i niech wam slina leci ihihihiih

A jedna babka spytala sie mnie o termin porodu, to mowie ze grudzien, a ona ze a ja myslalam ze za 2 miesiace pani rodzi
Ale inna babka mnei pocieszyla, ze ja do jej ciezarnej synowej to jak szprycha wygladam, ze ona o wiele grubsza hahahah
Haha no to ta synowa ma fajna teściową....

Tez lubie słuchac muzy na full tyle, że mieszkam w domu ale otwieram okna na oścież zeby lepiej słyszeli
szatiram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 16:54   #3512
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa_ Pokaż wiadomość

A jaka to panierka?
Kobieta i jej kosmetyki...
Moje też się nigdzie nie mieszczą,a przecież mam ich zaledwie kilka sztuk...
hmmm... panierka chyba knorr albo coś w ten deseń nie pamiętam taka pomarańczowa ale super smakuje najbardziej lubię tą klasyczną ale z sezamem lub czosnkiem też nie pogardzę a kosmetyki to większośc teraz nieużywanych leży zwłaszcza balsamów bo mam specjalny na rozstępy w ciąży... no ale je trzymam na kiedyś
Cytat:
Napisane przez jagda22 Pokaż wiadomość
hejka;* neta mi wcielo i nie mialam jak napisac...

wiec MOJA FASOLECZKA rosnie zdrowo ma cale 34mm i jest sliczna......:l ove :
no i super wieści to niech teraz rośnie, rośnie, rooooośnie duża i zdrowa
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
wpadłam do was i chyyba zostane mam nadzieje, ze moge?niektóre z was moze mnie kojarza?
aa2 dziekuje kochana za informacje i zaproszonko
teraz postaram sie troszke nadrobic i poczytac
w skorcie:
staranka na razie zawieszone..najprawdopodo bniej zaczne prace wiec chcialabym z rok przepracowac i wtedy napewno staranka pojda plena para!!! tz pracuje na razie a malzenstwie- hehe same wiecie raz kolorowo a drugim razme ciemno jak nie p owiem gdzie maz dziala mi na naerwy hehe
a moze ws krocie ktoras mi napisze co u was
witaj sasik fajno, że tu do nas wróciłaś kciuki za pracę i za staranka za rok hihi
Cytat:
A ja sobie pstraga pojadlam, bylismy na stawie hodwlanym polowic i potem jedlismy rybke. zjadlam 2 ogony, kanapeczki z pasta z pstraga i pstraga w winie piecxzonego
i frytki

A jedna babka spytala sie mnie o termin porodu, to mowie ze grudzien, a ona ze a ja myslalam ze za 2 miesiace pani rodzi
Ale inna babka mnei pocieszyla, ze ja do jej ciezarnej synowej to jak szprycha wygladam, ze ona o wiele grubsza hahahah
a mi ciągle mówią, że mam mały brzuszek choc na fotkach nie wydaje się taki mały... jak mówię, ze to już prawie 6 miesiąc to oczy jak pięc złotych na mnie wywalają hehe no ale jeszcze ma czas żeby urosnąc

a dzisiaj cosik dziwnego się działo... kuło mnie dziwnie w środku jak byłam na mieście i chyba brzuś twardniał... kurde nie umiem tego rozpoznac no ale ewidentnie był "inny"... rano brałam nospę bo po nocy się źle czułam.. męczyły mnie mdłości i jakieś kucia dziwne... a poza tym mam ostatnio niefajne uczucie w gardle... tak jak bym zjadła kilo mięty i takie powietrze zimne w garło leciało... niczym nie mogę tego wytępic...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:18   #3513
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Witam koleżankę z wąteczku listop-grudn.
no witam z Ty zrezygnowalas z tamtego watku?
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:20   #3514
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hmmm... panierka chyba knorr albo coś w ten deseń nie pamiętam taka pomarańczowa ale super smakuje najbardziej lubię tą klasyczną ale z sezamem lub czosnkiem też nie pogardzę a kosmetyki to większośc teraz nieużywanych leży zwłaszcza balsamów bo mam specjalny na rozstępy w ciąży... no ale je trzymam na kiedyś

no i super wieści to niech teraz rośnie, rośnie, rooooośnie duża i zdrowa

witaj sasik fajno, że tu do nas wróciłaś kciuki za pracę i za staranka za rok hihi

a mi ciągle mówią, że mam mały brzuszek choc na fotkach nie wydaje się taki mały... jak mówię, ze to już prawie 6 miesiąc to oczy jak pięc złotych na mnie wywalają hehe no ale jeszcze ma czas żeby urosnąc

a dzisiaj cosik dziwnego się działo... kuło mnie dziwnie w środku jak byłam na mieście i chyba brzuś twardniał... kurde nie umiem tego rozpoznac no ale ewidentnie był "inny"... rano brałam nospę bo po nocy się źle czułam.. męczyły mnie mdłości i jakieś kucia dziwne... a poza tym mam ostatnio niefajne uczucie w gardle... tak jak bym zjadła kilo mięty i takie powietrze zimne w garło leciało... niczym nie mogę tego wytępic...
Hehe skąd ja to znam też ciagle słysze ale masz mały brzuch... mama miala wiekszy jak byla w ciazy... itp... ale dla mnie jest w sam raz do 40tc jeszcze troche zostało wiec urośnie jeszcze duzo pewnie
Dzis pomierzyłam stare ciuchy i w nic nie wchodze kompletnie niektorych spodni nawet na biodra nie wciągłam normalnie koniec swiata a jutro do rodzicow na obiad i w co ja sie ubiore, chyba w jakąś kiecke bo innego wyboru nie mam trzeba sie wybrac do sklepu po jakieś galoty

Mnie też czasami twardnieje brzuch ponoć to normalne po 20tc jesli nie dzieje sie bardzo czesto to o.k macica przygotowuje sie powoli do porodu

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
jak się czujesz kochana???

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:40   #3515
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Hehe skąd ja to znam też ciagle słysze ale masz mały brzuch... mama miala wiekszy jak byla w ciazy... itp... ale dla mnie jest w sam raz do 40tc jeszcze troche zostało wiec urośnie jeszcze duzo pewnie
Dzis pomierzyłam stare ciuchy i w nic nie wchodze kompletnie niektorych spodni nawet na biodra nie wciągłam normalnie koniec swiata a jutro do rodzicow na obiad i w co ja sie ubiore, chyba w jakąś kiecke bo innego wyboru nie mam trzeba sie wybrac do sklepu po jakieś galoty

Mnie też czasami twardnieje brzuch ponoć to normalne po 20tc jesli nie dzieje sie bardzo czesto to o.k macica przygotowuje sie powoli do porodu

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

jak się czujesz kochana???
dzieki czuje sie juz troiche jak slonik ciezko chodzic, spac i... utrzymac mocz jeszcze 14 tygodni do porodu a ja juz nie mam sily na nic
Stary 2010-08-28, 17:42   #3516
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki czuje sie juz troiche jak slonik ciezko chodzic, spac i... utrzymac mocz jeszcze 14 tygodni do porodu a ja juz nie mam sily na nic
oj współczuje ale mnie też to czeka już niebawem, musimy to jakos przeżyć, a widok maleństwa wszytko nam wynagrodzi
dodam ze mnie też sie źle śpi a tż nie pozwala kupić mi tej fajowej poduszki
a jak wychodze z domu to ciagle mi sie chce pic i siku

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 17:51   #3517
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
i frytki

ach ni eprzejmuj sie iich gadaniem zazdroszczą albo coś mnie sie podobasz -sprostowanie podoba mi sie twój brzusio-wkońcu wole chłopców
motylko ponoć w którymś etapie tak si edzieje ze brzuszek twardnieje więc chyba nie ma sie co martwić

teściowa była wypiła kawe zabrała odkurzacz i poszła sobie no a ja teraz musze sie zrobic na tą imprezkę wiec zaraz wskakuje do wanny musze kudły jeszcze umyć i wyprostowac wiec pewnie sie spóxnimy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:22   #3518
kliwia
Zakorzenienie

ciezarne kolezanki , znalzlam porownianie pieluch stosowanych przez jedna mamuske
wklejam wam wiec

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1722

aa2
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:05   #3519
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś chyba nie umiałam się tam odnaleźć. Nie miałam zawsze czasu,żeby aż tyle siedzieć. Także zrezygnowałam i zostałam na moim macierzystym wąteczku.A poza tym zawsze jak coś pisałam to byłam niewidoczna. Ale często Was podczytuję

Dziewczynki jakiś ciężki płaczliwy dzień mam. Pokłóciłam się w między czasie z tż i jakoś tak mi dzisiaj dziwnie. Cały czas mi sie odbija i czuję zbliżającą się zgagę Mam nadzieję,że już nie będę jej miała. Ale rennie już kupiłam na wszelki wypadek.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:08   #3520
gosiawolna
Rozeznanie

czesc dziewczynki ja mam takie pytanie...lekarz mi ostatnio powiedzial ze jak bede miala krwawienia to mam jechac do szpitala,a krwawien nie ma czyli jest dobrze.ale jak ostatnio zglosilam sie z brazowym sluzem po luteinie to powiedzial ze tak bedzie. wczoraj znow go mialam a dzisiaj przeslo tylko mialam taki rzadki sluz bialy prawie jak woda , czy mam sie czego obawiac???
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:18   #3521
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Haj po co Wam takie wycieczki?
Musiałam we wtorek jechać po tatusia tż, bo chory. A wczoraj zawoziliśmy go do szpitala i nie chciałam,żeby tż tyle godz jechał. Więc zabrałam się z nimi. Trochę poprowadziłam autko, a tz coś odpoczął.

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
lisek15 na zgage bralam renni ale mi nie pomoglo pomagalo jedynie zimne mleko
Mleka nie lubię, ale kupiłam sobie dzisiaj rennie. Mam nadzieję,że będzie skuteczne. Jak nie będzie działało to chwycę się mleka byle by mi omogło. Okropne uczucie.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Lisku, ale ten czas zapiernicza!! Gratuluje 27 tyg
Oj zapiernicza Mam nadzieję,że niedługo Młody będzie z nami, choć nie musi być zbyt wcześnie, bo nie mamy jeszcze wszystkiego, a poza tym nadal nie wiemy JAK MU DAMY NA IMIĘ

Cytat:
Napisane przez szatiram Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!
Wreszcie znalazłam wątek teraźniejszy musiałam sie troche naszukac żeby Was znaleźć. Czytam te wątki już kilka tygodni nie wszystko dokładnie ale czytam i Wy mnie nie znacie ale ja Was nawet b.dobrze
Wreszcie się odważyłam napisać....Licze na Wasza pomoc bo fajne z Was babki.
Nigdy nie liczyłam dni plondych owulacji itd i nawet sie na tym nie znam @ powinam miec 18.8 z poslizgiem na 20.08 nie mam nadal wczoraj robilam test w poludnie wyszedł negatywny. Jakis tydzień temu dopiero zaczęły mnie bolec piersi ale nie tak na okres jak zawsze mam tylko były twarde i bolały od pachwin. Potem doszło klucie prawego jajnika. Nigdy tak nie mialam zawsze odczywalam bóle juz jakieś 1,5tyg przed@ głownie piersi sutki i jajniki. Od wczoraj juz mnie tak piersi nie bolą i jajnik juz tak nie kłuje tylko trochę cały brzuch jak na okres ale @ dalej nie ma. Przed chwila myślałam, że juz dostałam bo poczułam się dośc mokro a tam tylko biały gęsty śluz. Przepraszam, że tak dosadnie opisuje...ale liczę na Wasza pomoc.
Dziękuje Pozdrawiam
Ja też miała biały śluz i zawsze myślałam,że to oznaka @. Ale @ na szczęscie do tej pory nie przyszła Ja najpewniej zrobiłabym bete. Powinna rozwiać wszelkie wątpliwości.

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
wpadłam do was i chyyba zostane mam nadzieje, ze moge?niektóre z was moze mnie kojarza?
witaj
Dawno Cię nie było. Tutaj widzę,że coraz większy ruch na wąteczku.
Najczęściej rozmawiamy tutaj o JEDZENIU, mimo tego,że to wąteczek dla starających się i nie tylko
Mam nadzieję,że dłużej już z nami zostaniesz

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-28, 19:41   #3522
emigra
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymajcie kciuki zebysmy jutro sie na samolot nie spoznili musimy o 6.00 wyjechac, wiec zegnam sie z Wami, ide nas przepakowac milego wieczorku, niedzieli i do poniedzialku buziaki
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 20:09   #3523
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Jakoś chyba nie umiałam się tam odnaleźć. Nie miałam zawsze czasu,żeby aż tyle siedzieć. Także zrezygnowałam i zostałam na moim macierzystym wąteczku.A poza tym zawsze jak coś pisałam to byłam niewidoczna. Ale często Was podczytuję

Dziewczynki jakiś ciężki płaczliwy dzień mam. Pokłóciłam się w między czasie z tż i jakoś tak mi dzisiaj dziwnie. Cały czas mi sie odbija i czuję zbliżającą się zgagę Mam nadzieję,że już nie będę jej miała. Ale rennie już kupiłam na wszelki wypadek.
a no to pewnie, lepiej pisac tu gdzie sie dobrze czujemy
Stary 2010-08-28, 20:42   #3524
Myszeczka86
Zakorzenienie

Witajcie

Ja dzis tylko na chwilkę się przywitać i mykam pa pa

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 21:06   #3525
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczyny zrobilam sobie liste co musze kupic dla siebie i dla dziecka przed porodem, no i grubsze rzeczy ktorych nie mam jeszcze.
Cos pominelam?

podklady poporodowe Bella lub hartman 3 paczki
podklady na lozko Seni
wkładki laktacyjne
2x staniki do karmienia
majtki jednorazowe z siateczki hartman
szlafrok
2x pidzamy do karmienia
3x skarpety

pampersy '0' - huggies
chusteczki do pupy
patyczki do uszu dla niemowlat
duze platki kosmetyczne owalne
pieluchy tetrowe 15szt
pieluchy flanelowe 6 sztuk
plyn do mycia hipp lub Ziajka
krem do pupy pośladkowy ziajka
krem do twarzy ziajka
loton do ciala hipp lub ziajka
szczoteczka do włosów
Frida
marimer lub inna woda morska
octanisept do pepka
proszek do prania dzidzius
termometr do ucha
ochraniacz do łóżeczka
espumisan na kolke
cążki dla niemowląt lub nowy zestaw nożyczek dla doroslych
Stary 2010-08-28, 23:50   #3526
agus87
Zakorzenienie

hej dziewczyny
nie jade na basen
jednak sie troche boje
kolezance napisalam, ze mam jelitowke, ze wysoka goraczke i rozwolnienie
w polowie prawda

straaasznie bola mnie piersi
ledwo rece podnosze
no i brzuch
tak jak na @ ale jednak troche inaczej
kluje, porzadnie
a boli najbardziej z tej strony tzn z prawej, gdzie gin mi pokazywala blone, w ktorej ma sie rozwijac zarodek

dobrze, ze mam objawy, tzn ze chyba sie wszystko prawidlowo dzieje
Stary 2010-08-29, 02:25   #3527
aa2
Zakorzenienie

heja widzę ze nie napisałysce dużo dobrze przynajmniej nie musze duzo nadrabiac

ja właśnie niedawno wróciłam z imprezki posiedzieliśmy pogadaliśmy pośmiałam sie i teraz zamierzam następny weekend spędzić w domku juz mi sie nie chce wyłazić co tydzień gdzieś jesteśmy

lisku nie przejmuj się że się pokłóciłaś i masz płaczliwy dzień zawsze możesz zwalić na hormony he
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 05:52   #3528
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja widzę ze nie napisałysce dużo dobrze przynajmniej nie musze duzo nadrabiac

ja właśnie niedawno wróciłam z imprezki posiedzieliśmy pogadaliśmy pośmiałam sie i teraz zamierzam następny weekend spędzić w domku juz mi sie nie chce wyłazić co tydzień gdzieś jesteśmy

lisku nie przejmuj się że się pokłóciłaś i masz płaczliwy dzień zawsze możesz zwalić na hormony he
Też tak własnie uczyniłam

A ja właśnie zrobiłam sobię małą przewręna jedzenie. Tak mi kiszki grały marsza,że musiała wciąć podwójną kanapkę z szynką i ogórkiem kiszonym popiłam coca colą i wciełam połowę jednego paluszka twix A teraz nie jestem w stanie zasnąć.
Mój tz pół godz temu pojechał na ryby,więc do godz.10 mam wolną chatę

A z racji tej,że pewnie spicie to idę nadrabiać, bo skończyłam na 105 stronie.

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM

---------- Dopisano o 05:52 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wczoraj testowalam i byl cien cienia w poludnie
a dzisiaj rano z pierwszego siku byl tez cien ale ciemniejszy
widoczny dla oka, tz tez go widzi
pojechalam na bete po 15 wyniki
mam ptc 37,1
w pochwie 37
boli mnie podbrzusze ale tak inaczej, jest strasznie napiete, jajniki bola
a wczoraj to wylezec nie moglam tak mnie krzyz i kregoslup bolal
35 dc

ostatni cykl mialam 30 dni
w 17 dc byla owulka

teraz w 22 dc byla owulka, wiec @ mialaby przyjść dzisiaj tak ??
Mam nadzieję,że to jest to o czym myślę

Cytat:
Napisane przez magnesska Pokaż wiadomość
Idę sobie fryteczek usmażyć
Kurde znów jestem głodna jak poczytałam wszystkie wasze posty o jedzeniu A tu dopiero przed godz.6

Cytat:
nie wiem
bardzo chcialabym by to bylo to
ale boje sie, ze @ przylezie
caly czas latam do wc i sprawdzam
ledwo siedze, tak mnie boli krzyz
dzeki za wsparcie
TYlko nie nakręcaj się

Cytat:
he słodkie to jest jak facet tak reaguje i w ogóle, aż jak to przeczytałam to mi sie przypomniało jak mój męza przed wychodzeniem dopracy zawsze calował mi brzuszek a dopiero potem mnie bo mówił z dzidzia młodsza a ja mogę poczekać, jak zasypialiśmy to dotykał brzuszek no i w ogóle mówił do brzuszka ach jak bym chciała zeby znów tak było, strasznie to jest fajne
Na pewno przyjdzie i na Ciebie kolej Także pewnie musisz odczekać chwilkę. Ale potem będzie lepiej smakowało Także trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26 Pokaż wiadomość
a teraz wam wkleję mój brzuszek, piersze zdjecie jest z 30 tygodnia, a drugie jest z 33 tygodnia - dokładniej z dzisiaj!!!!
Fajniutki. Mi się wydaje,że mam niewiele mniejszy od twojego

Cytat:
Absolutnie avatarek nie wygląda na kogoś kto mógłby się podzielić!!!!!!:pal a:
a co do bekania to ja tak nie mam , ostatnio za to strasznie nwieczorkiem męczy mnie zgaga!!!!!bllleee
Mnie tez zaczęła ostatnio męczyć Jeszcze trzeba wytrzymać tilka tygodni Ale mam nadzieję,że się opłaci

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam pytanie..............czy przyjmiecie kolejną osóbkę do waszego wątku???Było by mi bardzo miło, gdybym mogła zagrzać gdzieś miejsce na dłużej...
Witaj, witaj

Cytat:
Coś o sobie?Mam 23 lata, od ponad 2 lat jestem przeszczęśliwą mężatką. O dziecko staramy się bezskutecznie już 5 miesiąc, co nie nastraja mnie jakoś pozytywnie.
Termin najbliższej @, to 30.08. także już na dniach...
Jak odpuścicie to sukces murowany Coś o tym wiem

Cytat:
Napisane przez Izuniaa_ Pokaż wiadomość

przygarniecie jeszcze jedną gadułę?
Z miłą chęcią Witaj

Cytat:
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee

beta pozytywna 73,6
aaaaaaale jestem w szoku
cala sie trzese
GRATULUJE i teraz proszę uważać na Was.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-29, 06:15   #3529
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
hej dziewczyny
nie jade na basen
jednak sie troche boje
w polowie prawda

ledwo rece podnosze
no i brzuch
kluje, porzadnie
a boli najbardziej z tej strony tzn z prawej, gdzie gin mi pokazywala blone, w ktorej ma sie rozwijac zarodek

bedzie wszystko dobrze, objawy typowo ciazowe

---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

lisek ja tez wstalam na jedzenie
Stary 2010-08-29, 06:28   #3530
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość

witam tez nowe forumowiczki w naszym watku
cos ostanio duzo nas przybywa
Bardzo dobrze Przynajmniej wesoło, tylko chwilowa nieobecność grodzi NIEMOŻNOŚCIĄ nadrobienia lektury wizażowej

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Mój poziom inteligencji i godności przewyższa takie osoby jak Pani.
Nie mam przyjemności dyskutować z Panią "
Nic tylko pociąć! przepraszam ale jakbym jej zaje*ała bejsbolem to by w dupie miała swoje studia i inteligencje !!!!!!
juz jej nic nie odpisywalam bo sie we mnie gotuje...
Głupia baba Poziom inteligencji.Pewnie gdzieś wyczytała,że coś takiego jest, ale pewnie nie ma zielonego pojęcia CO TO!

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
scio was pozdrawia !!
Dziękujemy i przekaż też od nas

Cytat:
oj zimno mi się zrobiło więc trzeba herbatkę z cytrynką i miodkiem zrobić!tż nie ma w domu i nie ma kto mi ubrać skarpetek i tak się z 15 minut męcze się żeby je ubrać!!!! jedną juz się udało, teraz kolejne 15 min na drugą!!!
Ja na chwilę obecną mam problem z oporządeniem mojego pieroga, ale z butami jeszcze daję radę Jak długo tego nie wiem

Cytat:
Dobry wieczór dziewczyny, ja właśnie wróciłam z kręgli, wczoraj 2 godziny i dziś dwie, efekt jest taki, że mam obolałego palca, tego na którym noszę obrączkę, spuchł tak, że jej zdjąć nie mogę a wcześniej spadała. Jutro spędzamy romantic day we Wrocławiu..i noc prawdopodobnie
Byłąm ostatnio na kręglach tydzien temu ale ten sport na chwilkę obecnoną już nie dla mnie Brzuch trochę przeszkadzał a w połowie musiałam się poddać ,bo trochę mnie bolał. Lepiej jednak nie ryzykować.

Cytat:
no to ok ja zrobie taka liste bedziemy wiedziec kto nas olewa a kto uzaleznionya tak w ogóle to ktos widział dziś liska???????????? Ostatni cos mówiła ze nie zauwazmy ze jej niie ma a to nieprawda
Jestem tylko miałam zabiegane teraz dni i nie miałam siły, weny i czasu na wizaż Postaram się grzeczniej zachwowyać

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
sms od Basimki

Basimka nie chce zapeszać , ale moze wyjdzie w poniedziałek bo małą przybiera na wadze i juz tęskni za nami i nas całuje
Poniedziałek już jutro

Cytat:
Napisane przez jagda22 Pokaż wiadomość
hejka;* neta mi wcielo i nie mialam jak napisac...

wiec MOJA FASOLECZKA rosnie zdrowo ma cale 34mm i jest sliczna......:r olleyes::love :
Bardzo miła wiadomość. Oby tak dalej

A wiecie co??
Młody tak mi się wierci,że nie wiem czy to nie przez tą moją kolę którą popiłam sobie moje wczesne śniadanko Cały czas się wierci. Chyba powoli zaczynam widzieć kiedy śpi,a kiedy ma swój czas poświęcony na zabawę

Jeszcze do niedawana mogłam spać jak zabita a od dłuższego czasu choćbym spała godzinkę to prawie jestem wypoczęta. Aż się martwię o siebie

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-29, 06:45   #3531
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie wszystko dobrze, objawy typowo ciazowe

---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

lisek ja tez wstalam na jedzenie
Ja z eguły wstawałam na siku i 2-4 ciastek,a dzisiaj byłam po prostu głodna i musiałam zjeść, bo i tak nie było by spania Choć i tak już nie mogę spać ale pewnie za jakiś czas uda mi się przymknąć oko

Tż wróci o godz.10 więc mam go wypatrywać, bo PODOBNO PRZYWIEZIE MI RYBY. Mam nadzieję,że nie z Cerfura

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ----------

Cytat:
hej dziewczyny
nie jade na basen
jednak sie troche boje
w polowie prawda

ledwo rece podnosze
no i brzuch
kluje, porzadnie

Uważaj byś nie zmarzła. Wtedy bolały mnie najbardziej piersi. A tak naprawdę miałam problem z piersiami i zbyt wyostrzonym węchem i przez to ból glowy. A tak poza tym to nie miałam żadnych objawów ciążowych.

Ostatnio naśmiewałam się z mojej koleżanki,która jest w ciąży z bliźniakami, a dokładnie z jej nudności(jak się zachowuje i opisuje w jakich sytuacjach leci do wc). Tak się ostatnio śmiałam,że myślałam,że się posikam A 2 dni później paliła mnie zgaga Teraz obiecałam sobie,że już tak nie będę To na pewno była kara

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

A gdzie jest Pani Riana??? Czy koleżanka nie miała na dniach gdzieś testować??

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-29, 08:27   #3532
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

witam was babolki!!!!:c mok:

ide was nadrobić!!!

rzuciło mi się w oczy, że jagda u ciebie z fasolką wszytsko jest wprorządeczku1!!!!: jupi: a tak się martwiłaś - widzisz niepotrzebnie!!!!:c mok: ale po wcze sniejszych twoich przezciach wcale się nie dziwię!!!!
czekajaca na fasolke26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 08:29   #3533
kliwia
Zakorzenienie

No i co myslicie o tej liscie? ech
Stary 2010-08-29, 08:42   #3534
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny zrobilam sobie liste co musze kupic dla siebie i dla dziecka przed porodem, no i grubsze rzeczy ktorych nie mam jeszcze.
Cos pominelam?

podklady poporodowe Bella lub hartman 3 paczki
podklady na lozko Seni
wkładki laktacyjne
2x staniki do karmienia
majtki jednorazowe z siateczki hartman
szlafrok
2x pidzamy do karmienia
3x skarpety

pampersy '0' - huggies
chusteczki do pupy
patyczki do uszu dla niemowlat
duze platki kosmetyczne owalne
pieluchy tetrowe 15szt
pieluchy flanelowe 6 sztuk
plyn do mycia hipp lub Ziajka
krem do pupy pośladkowy ziajka
krem do twarzy ziajka
loton do ciala hipp lub ziajka
szczoteczka do włosów
Frida
marimer lub inna woda morska
octanisept do pepka
proszek do prania dzidzius
termometr do ucha
ochraniacz do łóżeczka
espumisan na kolke
cążki dla niemowląt lub nowy zestaw nożyczek dla doroslych
uff jak dobrze, że mam juz prawie wszyskie te rzeczy!!!! heeheh
zamiast fridy ja kupiłam cały zestaw marimer, jest tanszy i ponoć lepszy!
brakuje ci wanienki, kocyka pod pupę do przewijania, jakiejs oliwki i termometru do wanienki!!!
brakuje mi tez na twojej liście majtek poporodowych

Edytowane przez czekajaca na fasolke26
Czas edycji: 2010-08-29 o 08:46
Stary 2010-08-29, 08:44   #3535
kliwia
Zakorzenienie

czekajaca bo wanienke juz mam z termometrem. A kocykiem pod pupe jest flanelowa pielucha
Zestaw marimer, juz patrze co to
A ten zestaw to jaki masZ? bo nie widze w aptece zestawu, tylko pojedynczo mozna kupic aspirator, wode i spray
Oliwki nie chce uzywac, chyba ze do ciemieniuchy. Ale poki co mam nivea w domu

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-08-29 o 08:47
Stary 2010-08-29, 08:52   #3536
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:

a ja jeszcze 7 tygodni, a moze i mniej bedzie hehehe, a ja tez nie mam siły kompetnie na nic!!!!oj ze spaniem jest masakra!!!!!
dasz rade kochana!!!!

witam nowe koleżanki

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
czekajaca bo wanienke juz mam z termometrem. A kocykiem pod pupe jest flanelowa pielucha
Zestaw marimer, juz patrze co to
A ten zestaw to jaki masZ? bo nie widze w aptece zestawu, tylko pojedynczo mozna kupic aspirator, wode i spray
Oliwki nie chce uzywac, chyba ze do ciemieniuchy. Ale poki co mam nivea w domu
ten marimer nie dostanniesz w zestawie, szysko kupiłam osobno!!! a konkretniej, sól fizjioogiczną, spry do noska i pompkę do noska!
Stary 2010-08-29, 08:55   #3537
kliwia
Zakorzenienie

aha
Stary 2010-08-29, 09:00   #3538
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

miałam jutro iść do lekarza ale wstrzymam się do środy, o jutro musiaabym isc sama jechac autobusem, a mój m,ąż nie chce mniej póścic samej więc weźmie urlop nz środe i pojedzie ze mną!!!'zobaczymym co mi inny gin powie! ale ostatnio mam dziwne kłócia ( ale nie w brzuchu) yulko tam zupełnie na dole no wiecie!!
Stary 2010-08-29, 09:03   #3539
melabn
Wtajemniczenie

czekajaca ma Kliwia majtasy na liscie
Stary 2010-08-29, 09:17   #3540
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:
czekajaca ma Kliwia majtasy na liscie

ehh ja juz normalnie ślepa jestem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości