|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Raczkowanie
|
zajrzyj miśku do klubu
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- no nie mogę.. za każdym razem jak patrzę na Twojego avka, to mi kopara opoada.. no te włosy wymiatają po prostu ![]()
#1743 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Raczkowanie
|
Znalazłam chwilę, macie moje fotki i bójcie się
![]() ![]() Zaraz zmykam robić naleśniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mialam napisac jak w pracy - dobrze ale ogolnie nie mam humoru, posprzeczalam sie z TZ i w ogole jakos tak mam wrazenie ze mu sie nie wiem, nie podobam, taki pasztet i brzydactwo jestem. Ale nie bede robic off topu. Cytat:
![]() tez niedawno mialam problem z paletkami, chcialam kupic maca i nawet kupilam ale jedna wizazanka mnie uprzedzila ze to podrobka i zglosilam to gdzie trzeba. Zastanawialam sie nad coastal senst oraz fraulein 38. Innych nie bralam pod uwage bo to chinskie badziewia. I wzielam fraulein bo byla z pedzlami (obie firmy maja dobre recenzje) a ja nie mam zadnych pedzli i chcialam juz komplet. Mam cos takiego http://www.fraulein38.com/Product_De...?ProductID=234 Kupilam na ebay bo nie wysylaja do polski. Sprawdzilam tez na ebay coastal sents i spokojnie kupisz za 90 zl z przesulka, max 100, zreszta te paletki nie sa wiecej warte. Nie dalabym na allegro 145 plus przesylka, nigdy w zyciu. Mnie moj zestaw w przeliczeniu na zlotowki wyszedl nie cale 120 zl bo funt byl po 5 zl. Jakos tak ![]() A co do BB krem - ktos sie pytal - ja kupilam, tez na ebay, od razu calosc, 50 ml, dalam 45 zl z przesylka i czekam az przyleci do mnie z hong kongu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mięta czy melisa załatwiają wszystko (: Hehe, chyba jestem jedyną osobą która cukruje mięte i melisę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zadowolona jestes z jakosci? ja poszukuje paletki,ktora bedzie miala takie blyszczace cienie,ktore beda dawac efekty mokrych powiek, tak jak wlasnie ta z coastala a TZ mi znalazl ta: http://allegro.pl/paleta-cieni-88-ul...196787259.html przejal sie cos chlopak, chcial zrobic niespodzianke, ale ciesze sie ze go cena zaniepokoila i wolal sie mnie zapytac ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja i tak uzywam bazy art deco gdzie cienie za 2 zl trzymaja mi sie 12 godzin, ale oczywiscie przetestuje tez je same ![]() No z tego co wiem to coastal ma 3 rodzaje palet - blyszczace kolory, matowe kolory i paleta nude, wiec jak chcesz efekt mokrych powiek to najlepsza bedzie dla Ciebie wersja shimmer ![]() Jak moge cos doradzic - nie kupuj takiej jak w allegro. Podrobki sa marne bo cienie nie sa mocno napigmentowane i na oku wygladaja blado - moja znajoma ma podrobke z allegro. Za ta cene kupisz orginalna coastal ktora kosztuje 20 dolarow. Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-28 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Caate - mięta jest lepsza z cukrem ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Wtajemniczenie
|
Prosze Caate:
http://cgi.ebay.pl/Coastal-Scents-88...efaultDomain_0 Z przesylka Ci wyjdzie cenowo jak na allegro ale masz orginal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak ise ciesze, ze TZ jednak sie przyznal,wczoraj pol Londynu zwiedzil z amoja paletka, ale nie znalazl wlasnie shimmer, wiec przyznal sie bidulek i pokazal na allegro 'czy to dziala' ![]() Powiedz mi jaka karte trzeba miec na konto ebay i ile czeka sie na wyrobienie? Jestem zdecydowana kupic,tzn On, a skoro Ty juz masz w tym doswiadczenie w zamawianiu, to pomoz mi,prosze ![]() wiem,wiem:d sama taka pije ![]()
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
hejkabyłam dzis u maci na kwce, w mieście i na solarium na 8 min, oczywiscie to nie pierwsza a juz 3 wizyta..
Teraz nastepnym razem pujde na 9, a puzniej na 10 i na 10 zostane.. A teraz mam pytanie na co sie lepiej opalac w solarium ?? tylko nie na te kremy co można tam kupic bo sa drogie i mało dają..
#1753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ebay sie zaklada od razu, nawet nie trzeba czekac na list tak jak na allegro, no bo wiadomo, obowiazuje caly swiat wiec zanim by doszedl to łooohohoho ![]() Na ebay najszybciej, najlatwiej i przede wszystkim najbezpieczniej jest zaplacic przez Pay Pal. Zreszta sprzedawcy glownie ta forme placenia akceptuja. Konto Pay Pal zaklada sie w chwilke. Jak juz je masz zalozone to po prostu musisz sobie na nie wplacic pieniazki, tyle ile potrzebujesz. Wchodzisz na konto i tam jest taka opcja zeby dodac pieniazki. No i robisz sobie na nie normalny przelew ze swojego konta. Tylko wez pod uwage kiedy sie konczy aukcja bo przelew na Pay Pal idzie 2 dni wiec trzeba go zrobic wczesniej. No i jak juz masz pieniazki na nim to klikasz kup teraz jak na allegro i prosza cie o zalogowanie na pay pal, zostaje podana suma ktora musisz zaplacic w zlotowkach - bo pay pal sam sobie przelicza na dolary, nie trzeba miec konta walutowego. I sie zgadzasz i tyle, sprzedawca ma pieniazki hmm mi po jakichs 2-3 godzinach odpisywali ze maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Wtajemniczenie
|
no u mnie własnie te z solarium nic nie dają,
ktos gdzies pisał że sie opala na oliwkę taka w żelu, albo na kakowe masło z ziaji
#1756 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może mi któraś powiedzieć, czy ten łańcuszek jest damski czy męski? TŻ mi kupił na urodziny, a mi się wydaje, że to chyba jednak męski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz ile taka pacczka idzie? TZ ucieszony "TO kup" jeju jak sie ciesze ![]() ![]() ![]() teraz to bede strzelac makijaze ze ohohooh ![]() ![]()
![]() |
#1758 |
Wtajemniczenie
|
a ja włsnie zmyłam makijaż i bede robić regulacje brwi..
No i ja tez wkońcu zaczne robic makijaże bo nie jest juz tak gorąco i nic mi nie bedzie spływać z twarzy ![]()
#1759 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym się nie zastanawiała czy damski czy męski.. jak na moje oko unisex ![]() ![]() ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-08-28 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oby tylko te paletki Wam podochodzily w całości.... bo mi z Polski nie mogła dojsc w całości tylko pokruszona;/
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Raczkowanie
|
no proszę Cię.. przecież skórę trzeba chronic przed szkodliwym promieniowaniem, a ani oliwka ani masło Ci tego nie zapewnią..
#1762 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie boje sie o te paletki ale juz konto zalozone
![]() moje pytanie brzmi, czy ktoras moze nie jest zainteresowana to przy okazji moge zamowic i sie podzielimy kosztami przesylki ![]() a ja uwazam, ze lancuszek tak jak trutututu pisala,mozna zaliczyc do unisex ![]()
#1763 |
Wtajemniczenie
|
a te kremy z sol maja własciwości przeciw promieniom??
jaa tego nie stosowałam tzn, tej oliwki i tego masła ![]()
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojecia bo kupowalam na ebay 2 razy i czekam na obie, ale sprzedawcy niekiedy pisza ile idzie paczka do danego kraju a jak nie to zawsze mozna zapytac. Wiem tylko ze moj krem z hong kongu bedzie szedl 30 dni ![]() Ze stanow na bank szybciej ![]() No wlasnie o to sie martwie zeby nie doszla pokruszona ale mysle ze dobrze je pakuja, moj sprzedawca ma ich mase wyslanych do roznych krajow i w opiniach nikt sie nie skarzyl na zle zapakowanie. Ja jestem teraz uwazna i wszystko czytam przed zakupem ![]() Ty bedziesz teraz szalec z makijazami a ja dopiero zaczynam, pewnie mi nic nie wyjdzie i 99% pedzli - to nie bede wiedziec do czego sluza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Raczkowanie
|
ja na solar stosuje przyspieszacz opalania z daxa
![]() ![]() Też planuję się trochę opalić teraz ![]() ![]() W ogóle dzisiaj ostatnia sobota wakacji, ale mi smutno ![]() ![]() Dzisiaj upolowałam w lumpie doczepiany futrzasty kołnierz - będę go nosiła do mojej skórki ![]() Przede mną jeszcze 8min abs, skakanka 10min, hula hoop 20min ![]() W ogóle to mam ochotę na jakiś fajny, kobiecy film ![]() ![]() Beauty plan: - samoopalacz na twarz - balsam na ciało - masaż chińską bańką 30min. - mani - pedi (testuje dziś krem do stóp wygładzajacy z rossmana) - serum do biustu - olej rycynowy + nafa na noc
![]() |
#1767 |
Zadomowienie
|
w razie co jesst sposób na uratownie kolorków
![]()
![]() |
#1768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1769 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja jestem tak zabiegana ze nie mam czasu dla siebie w ogole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.