Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 16:36   #1741
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
a też właśnie zerknęłam Lima piękna kobietka podziwiam, że chce Wam się dzisiaj cwiczyc.. ja mam lenia.. i właśnie zjadłam blachę ciasta
kiedyś muszę zacząć ćwiczyć

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 16:46   #1742
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Jakby ktoś chciał mi coś doradzić, to napisałam w klubie ..
zajrzyj miśku do klubu

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
kiedyś muszę zacząć ćwiczyć
no nie mogę.. za każdym razem jak patrzę na Twojego avka, to mi kopara opoada.. no te włosy wymiatają po prostu
Stary 2010-08-28, 16:51   #1743
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
zajrzyj miśku do klubu

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

no nie mogę.. za każdym razem jak patrzę na Twojego avka, to mi kopara opoada.. no te włosy wymiatają po prostu
no włosy są świetne

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:12   #1744
Moniaszka
Raczkowanie

Znalazłam chwilę, macie moje fotki i bójcie się Tak mi się podobało to bordo na włoskach, a znowu mam mój szary brąz ;/ Po remoncie nakładam szamponetki, czekają cierpliwie w kosmetyczce

Zaraz zmykam robić naleśniki
Moniaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:23   #1745
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny
Mialam napisac jak w pracy - dobrze ale ogolnie nie mam humoru, posprzeczalam sie z TZ i w ogole jakos tak mam wrazenie ze mu sie nie wiem, nie podobam, taki pasztet i brzydactwo jestem.

Ale nie bede robic off topu.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
normalka, wybierz cos najlepiej na ostatnia chwile a i tak bedziesz pieknie wygladac

a moj TZ chce mi kupic ta paletke cieni
ale ma dylemat bo sa bez logo i nie wie czy to sa oryginalne, kobieta mu powiedziala ze tak,ale sa po prostu z serii oem czyli bez nazw dystrybutorow jak Coastal sents, wiec moze sie orientujecie, czy arto kupic bo cena jest okazyjna, a TZ chce zebym byla zadowolona, dlatego mi powiedzial bo boi si eze to podrobka tak na chlopski rozum
Ja Ci moge doradzic jak chcesz
tez niedawno mialam problem z paletkami, chcialam kupic maca i nawet kupilam ale jedna wizazanka mnie uprzedzila ze to podrobka i zglosilam to gdzie trzeba.

Zastanawialam sie nad coastal senst oraz fraulein 38. Innych nie bralam pod uwage bo to chinskie badziewia.

I wzielam fraulein bo byla z pedzlami (obie firmy maja dobre recenzje) a ja nie mam zadnych pedzli i chcialam juz komplet.

Mam cos takiego
http://www.fraulein38.com/Product_De...?ProductID=234

Kupilam na ebay bo nie wysylaja do polski.
Sprawdzilam tez na ebay coastal sents i spokojnie kupisz za 90 zl z przesulka, max 100, zreszta te paletki nie sa wiecej warte. Nie dalabym na allegro 145 plus przesylka, nigdy w zyciu.

Mnie moj zestaw w przeliczeniu na zlotowki wyszedl nie cale 120 zl bo funt byl po 5 zl. Jakos tak

A co do BB krem - ktos sie pytal - ja kupilam, tez na ebay, od razu calosc, 50 ml, dalam 45 zl z przesylka i czekam az przyleci do mnie z hong kongu
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:26   #1746
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
współczuję kochana
a o swoim problemie możesz napisać w klubie.
ja nawet w nocy wstaję brać tabletki
przez @
nie wiem jak to wytrzymam jak wrócę do szkoły...
Większych problemów z @ nie mam, tylko mnie brzuch boli...; oo
Mięta czy melisa załatwiają wszystko (: Hehe, chyba jestem jedyną osobą która cukruje mięte i melisę
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:39   #1747
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Mialam napisac jak w pracy - dobrze ale ogolnie nie mam humoru, posprzeczalam sie z TZ i w ogole jakos tak mam wrazenie ze mu sie nie wiem, nie podobam, taki pasztet i brzydactwo jestem.

Ale nie bede robic off topu.

Ja Ci moge doradzic jak chcesz
tez niedawno mialam problem z paletkami, chcialam kupic maca i nawet kupilam ale jedna wizazanka mnie uprzedzila ze to podrobka i zglosilam to gdzie trzeba.

Zastanawialam sie nad coastal senst oraz fraulein 38. Innych nie bralam pod uwage bo to chinskie badziewia.

I wzielam fraulein bo byla z pedzlami (obie firmy maja dobre recenzje) a ja nie mam zadnych pedzli i chcialam juz komplet.

Mam cos takiego
http://www.fraulein38.com/Product_De...?ProductID=234

Kupilam na ebay bo nie wysylaja do polski.
Sprawdzilam tez na ebay coastal sents i spokojnie kupisz za 90 zl z przesulka, max 100, zreszta te paletki nie sa wiecej warte. Nie dalabym na allegro 145 plus przesylka, nigdy w zyciu.

Mnie moj zestaw w przeliczeniu na zlotowki wyszedl nie cale 120 zl bo funt byl po 5 zl. Jakos tak

A co do BB krem - ktos sie pytal - ja kupilam, tez na ebay, od razu calosc, 50 ml, dalam 45 zl z przesylka i czekam az przyleci do mnie z hong kongu
boska ta paletka i jakie pedzle
zadowolona jestes z jakosci? ja poszukuje paletki,ktora bedzie miala takie blyszczace cienie,ktore beda dawac efekty mokrych powiek, tak jak wlasnie ta z coastala

a TZ mi znalazl ta:
http://allegro.pl/paleta-cieni-88-ul...196787259.html

przejal sie cos chlopak, chcial zrobic niespodzianke, ale ciesze sie ze go cena zaniepokoila i wolal sie mnie zapytac

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Większych problemów z @ nie mam, tylko mnie brzuch boli...; oo
Mięta czy melisa załatwiają wszystko (: Hehe, chyba jestem jedyną osobą która cukruje mięte i melisę
miete od dziecka mama mi cukrowala i ze tak powiem,zostalo mi to we krwi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 18:48   #1748
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
boska ta paletka i jakie pedzle
zadowolona jestes z jakosci? ja poszukuje paletki,ktora bedzie miala takie blyszczace cienie,ktore beda dawac efekty mokrych powiek, tak jak wlasnie ta z coastala

a TZ mi znalazl ta:
http://allegro.pl/paleta-cieni-88-ul...196787259.html

przejal sie cos chlopak, chcial zrobic niespodzianke, ale ciesze sie ze go cena zaniepokoila i wolal sie mnie zapytac

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

miete od dziecka mama mi cukrowala i ze tak powiem,zostalo mi to we krwi
Jeszcze mi nie doszla bo kupilam u zagranicznego sprzedawcy ale jak tylko dojdzie zdam relacje Jestem dobrej mysli bo na ebay sporo jej zeszlo i opinie sa dobre

Ja i tak uzywam bazy art deco gdzie cienie za 2 zl trzymaja mi sie 12 godzin, ale oczywiscie przetestuje tez je same Mi chodzilo przede wszystkim o duzy wybor kolorow i wlasnie bardziej w mat wpadajace.

No z tego co wiem to coastal ma 3 rodzaje palet - blyszczace kolory, matowe kolory i paleta nude, wiec jak chcesz efekt mokrych powiek to najlepsza bedzie dla Ciebie wersja shimmer

Jak moge cos doradzic - nie kupuj takiej jak w allegro.

Podrobki sa marne bo cienie nie sa mocno napigmentowane i na oku wygladaja blado - moja znajoma ma podrobke z allegro.

Za ta cene kupisz orginalna coastal ktora kosztuje 20 dolarow.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-28 o 18:49
Stary 2010-08-28, 18:50   #1749
ekomonika
Zakorzenienie

Caate - mięta jest lepsza z cukrem ;d
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 18:55   #1750
Talullah
Wtajemniczenie

Prosze Caate:

http://cgi.ebay.pl/Coastal-Scents-88...efaultDomain_0

Z przesylka Ci wyjdzie cenowo jak na allegro ale masz orginal
Stary 2010-08-28, 19:01   #1751
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Jeszcze mi nie doszla bo kupilam u zagranicznego sprzedawcy ale jak tylko dojdzie zdam relacje Jestem dobrej mysli bo na ebay sporo jej zeszlo i opinie sa dobre

Ja i tak uzywam bazy art deco gdzie cienie za 2 zl trzymaja mi sie 12 godzin, ale oczywiscie przetestuje tez je same Mi chodzilo przede wszystkim o duzy wybor kolorow i wlasnie bardziej w mat wpadajace.

No z tego co wiem to coastal ma 3 rodzaje palet - blyszczace kolory, matowe kolory i paleta nude, wiec jak chcesz efekt mokrych powiek to najlepsza bedzie dla Ciebie wersja shimmer

Jak moge cos doradzic - nie kupuj takiej jak w allegro.

Podrobki sa marne bo cienie nie sa mocno napigmentowane i na oku wygladaja blado - moja znajoma ma podrobke z allegro.

Za ta cene kupisz orginalna coastal ktora kosztuje 20 dolarow.
Cytat:
Prosze Caate:

http://cgi.ebay.pl/Coastal-Scents-88...efaultDomain_0

Z przesylka Ci wyjdzie cenowo jak na allegro ale masz orginal
dziekuje Ci bardzo
jak ise ciesze, ze TZ jednak sie przyznal,wczoraj pol Londynu zwiedzil z amoja paletka, ale nie znalazl wlasnie shimmer, wiec przyznal sie bidulek i pokazal na allegro 'czy to dziala' wlasnie jak On sam mi mowi,chcial zrobic prezent, ale bal sie, ze bede niezadowolona.

Powiedz mi jaka karte trzeba miec na konto ebay i ile czeka sie na wyrobienie? Jestem zdecydowana kupic,tzn On, a skoro Ty juz masz w tym doswiadczenie w zamawianiu, to pomoz mi,prosze

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Caate - mięta jest lepsza z cukrem ;d
wiem,wiem:d sama taka pije

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 19:11   #1752
ramoncia217
Wtajemniczenie

hejkabyłam dzis u maci na kwce, w mieście i na solarium na 8 min, oczywiscie to nie pierwsza a juz 3 wizyta..
Teraz nastepnym razem pujde na 9, a puzniej na 10 i na 10 zostane..

A teraz mam pytanie na co sie lepiej opalac w solarium ?? tylko nie na te kremy co można tam kupic bo sa drogie i mało dają..
Stary 2010-08-28, 19:14   #1753
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje Ci bardzo
jak ise ciesze, ze TZ jednak sie przyznal,wczoraj pol Londynu zwiedzil z amoja paletka, ale nie znalazl wlasnie shimmer, wiec przyznal sie bidulek i pokazal na allegro 'czy to dziala' wlasnie jak On sam mi mowi,chcial zrobic prezent, ale bal sie, ze bede niezadowolona.

Powiedz mi jaka karte trzeba miec na konto ebay i ile czeka sie na wyrobienie? Jestem zdecydowana kupic,tzn On, a skoro Ty juz masz w tym doswiadczenie w zamawianiu, to pomoz mi,prosze

wiem,wiem:d sama taka pije
A nie ma za co, ja nie lubie kantowania ludzi, mi tez jedna wizazanka uratowala przed kupieniem podrobki

Ebay sie zaklada od razu, nawet nie trzeba czekac na list tak jak na allegro, no bo wiadomo, obowiazuje caly swiat wiec zanim by doszedl to łooohohoho

Na ebay najszybciej, najlatwiej i przede wszystkim najbezpieczniej jest zaplacic przez Pay Pal. Zreszta sprzedawcy glownie ta forme placenia akceptuja.

Konto Pay Pal zaklada sie w chwilke. Jak juz je masz zalozone to po prostu musisz sobie na nie wplacic pieniazki, tyle ile potrzebujesz. Wchodzisz na konto i tam jest taka opcja zeby dodac pieniazki. No i robisz sobie na nie normalny przelew ze swojego konta.

Tylko wez pod uwage kiedy sie konczy aukcja bo przelew na Pay Pal idzie 2 dni wiec trzeba go zrobic wczesniej. No i jak juz masz pieniazki na nim to klikasz kup teraz jak na allegro i prosza cie o zalogowanie na pay pal, zostaje podana suma ktora musisz zaplacic w zlotowkach - bo pay pal sam sobie przelicza na dolary, nie trzeba miec konta walutowego. I sie zgadzasz i tyle, sprzedawca ma pieniazki hmm mi po jakichs 2-3 godzinach odpisywali ze maja
Stary 2010-08-28, 19:15   #1754
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hejkabyłam dzis u maci na kwce, w mieście i na solarium na 8 min, oczywiscie to nie pierwsza a juz 3 wizyta..
Teraz nastepnym razem pujde na 9, a puzniej na 10 i na 10 zostane..

A teraz mam pytanie na co sie lepiej opalac w solarium ?? tylko nie na te kremy co można tam kupic bo sa drogie i mało dają..
ja polecam jednak kremy z solarium, jak nie całe to jednorazówki naprawde dużo dają, napewno nie radze opalać się bez niczego bo można się nieźle spalić a potem to i tak schodzi, ja nie ufam tym kremom z drogerii do solarium, u mnie właśnie one nic nie dają...
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:20   #1755
ramoncia217
Wtajemniczenie

no u mnie własnie te z solarium nic nie dają,
ktos gdzies pisał że sie opala na oliwkę taka w żelu, albo na kakowe masło z ziaji
Stary 2010-08-28, 19:20   #1756
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny, może mi któraś powiedzieć, czy ten łańcuszek jest damski czy męski? TŻ mi kupił na urodziny, a mi się wydaje, że to chyba jednak męski

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:26   #1757
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
A nie ma za co, ja nie lubie kantowania ludzi, mi tez jedna wizazanka uratowala przed kupieniem podrobki

Ebay sie zaklada od razu, nawet nie trzeba czekac na list tak jak na allegro, no bo wiadomo, obowiazuje caly swiat wiec zanim by doszedl to łooohohoho

Na ebay najszybciej, najlatwiej i przede wszystkim najbezpieczniej jest zaplacic przez Pay Pal. Zreszta sprzedawcy glownie ta forme placenia akceptuja.

Konto Pay Pal zaklada sie w chwilke. Jak juz je masz zalozone to po prostu musisz sobie na nie wplacic pieniazki, tyle ile potrzebujesz. Wchodzisz na konto i tam jest taka opcja zeby dodac pieniazki. No i robisz sobie na nie normalny przelew ze swojego konta.

Tylko wez pod uwage kiedy sie konczy aukcja bo przelew na Pay Pal idzie 2 dni wiec trzeba go zrobic wczesniej. No i jak juz masz pieniazki na nim to klikasz kup teraz jak na allegro i prosza cie o zalogowanie na pay pal, zostaje podana suma ktora musisz zaplacic w zlotowkach - bo pay pal sam sobie przelicza na dolary, nie trzeba miec konta walutowego. I sie zgadzasz i tyle, sprzedawca ma pieniazki hmm mi po jakichs 2-3 godzinach odpisywali ze maja
wow, dziekuje za obszerna instrukcje
a wiesz ile taka pacczka idzie?
TZ ucieszony "TO kup"
jeju jak sie ciesze dziekuje raz jeszcze

teraz to bede strzelac makijaze ze ohohooh
Stary 2010-08-28, 19:28   #1758
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja włsnie zmyłam makijaż i bede robić regulacje brwi..

No i ja tez wkońcu zaczne robic makijaże bo nie jest juz tak gorąco i nic mi nie bedzie spływać z twarzy
Stary 2010-08-28, 19:32   #1759
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może mi któraś powiedzieć, czy ten łańcuszek jest damski czy męski? TŻ mi kupił na urodziny, a mi się wydaje, że to chyba jednak męski
a to taki długim, zgadza się?
ja bym się nie zastanawiała czy damski czy męski.. jak na moje oko unisex a co tam za wisior na łańcuszku bom ciekawa?

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-08-28 o 19:37
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 19:34   #1760
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
kupiłam identyczny dla Tż na urodziny! to przecież męski... przynajmniej u mnie w miescie

oby tylko te paletki Wam podochodzily w całości.... bo mi z Polski nie mogła dojsc w całości tylko pokruszona;/
Stary 2010-08-28, 19:36   #1761
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
no u mnie własnie te z solarium nic nie dają,
ktos gdzies pisał że sie opala na oliwkę taka w żelu, albo na kakowe masło z ziaji
no proszę Cię.. przecież skórę trzeba chronic przed szkodliwym promieniowaniem, a ani oliwka ani masło Ci tego nie zapewnią..
Stary 2010-08-28, 19:40   #1762
caate
Zakorzenienie

GG do caate

no wlasnie boje sie o te paletki ale juz konto zalozone

moje pytanie brzmi, czy ktoras moze nie jest zainteresowana to przy okazji moge zamowic i sie podzielimy kosztami przesylki

a ja uwazam, ze lancuszek tak jak trutututu pisala,mozna zaliczyc do unisex
Stary 2010-08-28, 19:40   #1763
ramoncia217
Wtajemniczenie

a te kremy z sol maja własciwości przeciw promieniom??
jaa tego nie stosowałam tzn, tej oliwki i tego masła
Stary 2010-08-28, 19:41   #1764
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
a to taki długim, zgadza się?
ja bym się nie zastanawiała czy damski czy męski.. jak na moje oko unisex a co tam za wisior na łańcuszku bom ciekawa?
Literka T 45 cm

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 19:43   #1765
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
wow, dziekuje za obszerna instrukcje
a wiesz ile taka pacczka idzie?
TZ ucieszony "TO kup"
jeju jak sie ciesze dziekuje raz jeszcze

teraz to bede strzelac makijaze ze ohohooh
Nie ma za co
Nie mam pojecia bo kupowalam na ebay 2 razy i czekam na obie, ale sprzedawcy niekiedy pisza ile idzie paczka do danego kraju a jak nie to zawsze mozna zapytac.

Wiem tylko ze moj krem z hong kongu bedzie szedl 30 dni

Ze stanow na bank szybciej

No wlasnie o to sie martwie zeby nie doszla pokruszona ale mysle ze dobrze je pakuja, moj sprzedawca ma ich mase wyslanych do roznych krajow i w opiniach nikt sie nie skarzyl na zle zapakowanie. Ja jestem teraz uwazna i wszystko czytam przed zakupem

Ty bedziesz teraz szalec z makijazami a ja dopiero zaczynam, pewnie mi nic nie wyjdzie i 99% pedzli - to nie bede wiedziec do czego sluza
Stary 2010-08-28, 19:51   #1766
pettiteAngel
Raczkowanie

ja na solar stosuje przyspieszacz opalania z daxa U mnie efekt zadowalający (ładna opalenizna po 3 wizytach, choć moja skóra ciężko łapie słońce i jest skłonna do bladości i szarości).
Też planuję się trochę opalić teraz widziałam gdzieś ofertę 12zł za 20min solarium. coś chyba podejrzane.

W ogóle dzisiaj ostatnia sobota wakacji, ale mi smutno Niedługo szkoła, matura - najgorszy rok..

Dzisiaj upolowałam w lumpie doczepiany futrzasty kołnierz - będę go nosiła do mojej skórki

Przede mną jeszcze 8min abs, skakanka 10min, hula hoop 20min
W ogóle to mam ochotę na jakiś fajny, kobiecy film Obejrzę sobie sex w wielkim mieście, albo brigid jones.

Beauty plan:
- samoopalacz na twarz
- balsam na ciało
- masaż chińską bańką 30min.
- mani
- pedi (testuje dziś krem do stóp wygładzajacy z rossmana)
- serum do biustu
- olej rycynowy + nafa na noc
Stary 2010-08-28, 19:52   #1767
dianulaa
Zadomowienie

w razie co jesst sposób na uratownie kolorków
Stary 2010-08-28, 20:14   #1768
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
no wlasnie boje sie o te paletki ale juz konto zalozone

moje pytanie brzmi, czy ktoras moze nie jest zainteresowana to przy okazji moge zamowic i sie podzielimy kosztami przesylki
ja chyba coś wybiorę, bo widziałam, że ten sprzedawca ma też inne palety w ofercie ale muszę się zdecydowac, wiec pewnie jutro dam znać
Stary 2010-08-28, 20:23   #1769
xHello Kittyx
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Ja jestem tak zabiegana ze nie mam czasu dla siebie w ogole Otwieram z przyjacielem sklep internetowy i musimy wszystko dopiąc na ostatni guzik W dodatku niedługo szkoła ale mam nadzieje ze jak wszystko sie unormuje to wróce i zaczne pielegnacje ze zdwojona siła Trzymajcie się Podczytuje was od czasu do czasu

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 20:34   #1770
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nie ma za co
Nie mam pojecia bo kupowalam na ebay 2 razy i czekam na obie, ale sprzedawcy niekiedy pisza ile idzie paczka do danego kraju a jak nie to zawsze mozna zapytac.

Wiem tylko ze moj krem z hong kongu bedzie szedl 30 dni

Ze stanow na bank szybciej

No wlasnie o to sie martwie zeby nie doszla pokruszona ale mysle ze dobrze je pakuja, moj sprzedawca ma ich mase wyslanych do roznych krajow i w opiniach nikt sie nie skarzyl na zle zapakowanie. Ja jestem teraz uwazna i wszystko czytam przed zakupem

Ty bedziesz teraz szalec z makijazami a ja dopiero zaczynam, pewnie mi nic nie wyjdzie i 99% pedzli - to nie bede wiedziec do czego sluza
nie boj si eo pedzle, tez bym chetnie kupila taki zestaw, ale ja matowych jeszcze nie chce teraz szukam tego paypay zeby zalozyc
Cytat:
ja chyba coś wybiorę, bo widziałam, że ten sprzedawca ma też inne palety w ofercie ale muszę się zdecydowac, wiec pewnie jutro dam znać
ok, to daj mi jak najszybciej znac bo ja jutro wieczorem najpozniej skladam zamowienie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości