|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie przedłużaj włosów ringami!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie przedłużaj włosów ringami!!!
Cytat:
|
|
#1623 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Anethka, mogłabyś mi powiedzieć skąd i jakiej długości masz włosy? i czy to są clipy?
|
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
Co myslicie o tych włosach?
http://allegro.pl/item1184881681_wlo...le_dlugie.html Czy powinno się kupywać remy słowiańskie bądź europejskie czy jakies inne? Chciałabym kupić włosy falowane i pójść z tym do fryzjerki żeby mi założyła tylko nie wiem jakie włosy powinnam kupić
|
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
To są azjatyckie włosy, zobacz nawet po numeracji. Zdjęcia "zapożyczone" z hairXtend by lepiej wyglądało. Włos słowiański kosztuje od ok 10 zł za pasmo w góre.
Prawdziwe włosy słowiańskie wyglądają tak http://www.wlosyslowianskie.pl/dynam...?lang=pl&kat=1 i zazwyczaj są w kitkach
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2010-08-20 o 10:37 |
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję sintagma za pomoc czy te też mogą być dobre?http://www.wlosyonline.pl/product_in...products_id=99
a tańsze europejskie jakościowo dobre gdzie można dostać? |
|
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie te same włosy dostaniesz na stronbe www.dobrewlosy.pl tylko ze taniej
są dobrej jakości- byłabyś zadowolona
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Tylko że tam są tylko proste... a szkoda. Powinnam kupić w kitce czy gotowe w pasemkach też będą dobre? Jestem kompletnie zielona
|
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny a co myślicie o tym zestawie do przedłużania włosów ;
http://allegro.pl/item1164503695_prz...erat_47cm.html |
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglada dobrze ale jakos malo tych wlosow...
|
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz najpierw chciałam kupić te, a potem kupić sobie włosy lepsze . ;]
|
|
|
|
#1633 |
|
Przyczajenie
|
Z tego powodu że jestem całkiem zielona jeśli chodzi o włosy do przedłużania widziałam na allegro aukcję . ;
http://allegro.pl/item1182565534_wlo...emka_60cm.html I tam są zdjęcia . Na drugin zdjęciu na samym dole są dwa odcienie blond . Hmm tylko że one przypominają jakby `makaron` ;D Czymś się One różnią . ?? Czy co ?? |
|
|
|
#1634 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny, mam nadzieję że mi trochę pomożecie. Chcę sobie przedłużyc włosy metodą clip in. Swoje mam trochę za ramiona, pocieniowane. Cienkie i słabe
![]() Niestety nie wiem o co chodzi z tymi szerokosciami itp. (?) Skąd mam wiedziec ile i jakie szerokości mam kupic. Z długością nie ma problemu, bo można przyciąc, ale nie wiem na czym polega sprawa z szerokością, o której czasami piszecie. Kupuje się kilka różnych pasemek tak? Proszę o podpowiedzi
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
W najbliższym czasie chce przedłużyć sobie włosy na keratyne i mam pytanie odnośnie kosmetyków jakie mam kupić do ich pielęgnacji . Ja myślałam nad szamponem i odżywką z firmy BALMAIN i jedwabiu . Może coś jeszcze . ? Lub jakieś rady ?
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze miałam przedłuzane włosy metodą warkoczykową- włosy profibre. Jednak końcówki tych włosów po około miesiącu się mechaciły i nie ładnie to wyglądało- wszystko inne było ok, moje włosy po ściągnięciu były dłuższe, w lepszej kondycji...długo szukałam kogoś kto robi tą metodą ale zakłada naturalne i znalazłam. Pani zaproponowała żebym zakupiła do tego taśme firmy Latrend falowane naturalne. To są te: http://www.betahair.pl/index.php?pag...mart&Itemid=10
miała może któraś z was te włosy na taśmie? Albo polecacie jakieś włosy na taśmie? Miałam też na racoon ale wtedy wypadły mi z 4 pasemka w przy tej metodzie warkoczykowej żadne pasemko tylko te włosy
|
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
średnie są te włosy od beta ( chodzi mi o LaTrendy) ale jesli miałaś syntetyki i byłas zadowolona to może i przy tych bedziesz. Te wlosy bardzo się kołtunią- musisz mocno je nawilżać i często czesać. Dawno temu je miałam i byłam bardzo rozczarowana Przeczytaj zresztą opis:
cyt:"WŁOSY SĄ POZBAWIONE ŁUSKI WŁOSA. W PROCESIE PRODUKCJI PODDANE WIELU ZABIEGOM: DEZYNFEKCJA, ROZJAŚNIANIE, FARBOWANIE, DLATEGO NIE ZALECA SIĘ WYKONYWANIA NA NICH KOLEJNYCH ZABIEGÓW CHEMICZNYCH. WŁOSY GENERALNIE NIE SPRAWIAJĄ PROBLEMÓW, CHOĆ MOGĄ SIĘ TAKOWE POJAWIĆ. CZAS UŻYTKOWANIA: MAX. DO 3 MIESIĘCY"
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2010-08-23 o 21:38 |
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dziś włoski od osławionej na forum Sandritki, użytkownik allegro CLIP-IN.
Ogólnie tak: - włosów nie jest zbyt wiele, ja potrzebowałam do przedłużenia jkaby jednej warstwy i bardziej zagęszczenia, więc u mnie po założeniu wyglądają ładnie - do przedłużenia całej głowy to chyba za malutko - włosy są ładne, wydaje mi się że są naturalne, miałam wcześniej i syntetyki i hybrydy, i te włosy są nie porównywalne - gramowo i długościowo zgodne z tym, co opisane na aukcji - ogólnie jestem zadowolona, choć szału nie ma no ale cena też niezbyt wysoka...- uważam, że mimo iż nie jest ich zbyt wiele, o wiele bardziej opłaca się zamówić 100% naturalne włosy o wadze ok60-70 gram jak te moje, niż hybrydy sprzedawane jako naturalne o większej wadze... Zobaczymy, jak włosy będą zachowywać się i wyglądać po dłuższym noszeniu. Zdam relację za jakiś czas ![]() A tak poza tematem włosów, to Sandritka to przemiła osoba, bardzo uczciwy sprzedający naprawdę dbający o klienta. Podsumowując, polecam te włosy, choć jak wpsomniałam, szału nie ma bardziej do zagęszczenia i przedłużenia cieniowanych włosów o jedną warstę.
66,5kg.....63,7kg...................57kgZa mną:- 2,8kg Do celu: -6,7kg start 19.02.2013 Skalpel: 19 Trening z gwiazdami: 1xBeata, 1xKarolina, 1xOla Mel B ramiona: 2 Orbitrek: 580min Zumba: 1 Jilian 30DS: Lvl1: 10 Lvl2: 5 |
|
|
|
#1640 |
|
Rozeznanie
|
hej
powiedzcie mi co sądzicie o takim ogłoszeniu : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7760...naturalne.html i mam pytania: 1. jak długo utrzymuja sie takie włosy ? 2. mam cienkie włosy i ścięte na "boba". Jaka metoda byłaby najlepsza ? 3. i jak sądzicie jakiej ceny powinnam się spodziewać za przedłużenie ?
|
#1641 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ZDECYDOWANIE POLECAM!
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
Przedłużała któraś z was tu we Wrocławiu? http://www.longerhair.pinger.pl/p/2 zdjęcia ma fajne a ciekawe jak jest naprawdę... Dzwoniłam do wielu osób które przedłużają włosy i wszystkie mówią żeby zakładać syntetyki profibre a jak naturalne to tylko te słowiańskie z głowy za 1500-2000zł...już nie wiem co wybrać czy profibre czy "naturalne" za 500 zł które niby nie sa złe ah nie wiem
|
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
UWAGA mam pomysł. A może byśmy założyły wątek gdzie będzie można dać opinie o włosach zamawianych z internetu, np allegro czy z innych stron w włosami? Wtedy łatwiej będzie zamawiać i pewniej, że nie natrafi się na bubel
![]() a z resztą, co ja się pytam zakładam i tyle zaraz dam odnośnik tutaj ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post21707829 zapraszam do opiniowania
Edytowane przez wasienka Czas edycji: 2010-08-29 o 11:02 |
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() W tym wątku każda z dziewczyn może się wypowiedzieć na temat jakości włosów które zamawiała z internetu, np. allegro itp. Będzie to bardzo pomocne przy następnym wyborze włosów jakie byśmy chciały zamówić i ponosić Warunkiem jest ponoszenie tych włosów przynajmniej tydzień, muszą być umyte kilka razy aby wiedzieć jak się zachowują w czasie użytkowania a nie tylko jak wyglądają jak są nowiutkie.Przy wpisywaniu opinii należy podać stronę z której były zamawiane bądź użytkownika allegro, rodzaj włosów (np. indyjskie, azjatyckie, europejskie itp.), długość, kolor, cenę i do jakiej metody przedłużania się nadają (np. ringi, tulejki, keratyna, clip in) Zapraszam do opiniowania
Edytowane przez wasienka Czas edycji: 2010-08-29 o 11:04 |
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o zamawianych WŁOSACH PRZEDŁUŻANYCH - nosiłaś? daj opinię! WĄTEK ZBIORCZ
Cytat:
http://allegro.pl/wlosy-naturalne-cl...197206184.html ---Przy tej firmie myślałam nad odcieniem 60. Oraz ta http://allegro.pl/clip-in-100-natura...192895283.html i również kolor 60. Jeśli ktoś ma obeznanie co do rodzajów i jakości włosków proszę o odpowiedz.
|
|
#1646 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Opinie o zamawianych WŁOSACH PRZEDŁUŻANYCH - nosiłaś? daj opinię! WĄTEK ZBIORCZ
Cytat:
ale tak poza tym te z LongHair Ci odradzam bo są kiepskiej jakości. ale co do koloru 60 będzie pasować
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: A czy nie lepiej byłoby, gdyby tamten wątek działał na podobnej zasadzie, jak ten? Mam wrażenie, że jeśli dziewczyny będą tam pytać czym powinny przedłużyć, jednocześnie dzieląc się swoimi wątpliwościami i wklejając linki z allegro, to zrobi się tam śmietnik i trudno będzie cokolwiek znaleźć... Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2010-08-29 o 13:02 |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
WŁOSY ROSYJSKIE
firma Kegel www.kegel-aj.com dł. 45cm kolor 6 4zł/pasemko pasemka do microringów i tulejek OPINIA: uważam że to włosy naprawde dobrej jakości, SERDECZNIE POLECAM ![]() WŁOSY INDYJSKIE użytkownik allegro: LongHair_pl dł. 45cm jak i 55cm kolor 1, kolor 2, kolor PINK, kolor marchewkowy cena: 99zł/zestaw clip in, 1,60/pasemko 55cm 1,20/pasemko 45cm pasemka do microringów, clip in OPINIA: NIE POLECAM, włosy puszące się, bardzo plączące, suche, ciężkie w pielęgnacji WŁOSY EUROPEJSKIE www.dobrewlosy.pl dł. 55cm kolor 2 cena: 229zł/100gram taśmy taśma przerobiona przeze mnie na pasemka pod microringi OPINIA: Włosy świetnej jakości, nosiłam je dwa razy po 1,5 miesiąca i raz przez miesiąc, cały czas te same włosy, cena niska jak na 100 gram, ZDECYDOWANIE POLECAM ps. nawet farbowałam je na samym początku i nic im nie było łatwe w pielęgnacjiWŁOSY AZJATYCKIE www.4great-hair.com dł. ok. 38cm kolor 22 cena: 19,80/20 pasemek pasemka pod microringi OPINIA: Włosy sztywne, ale nie najgorsze, nie plątały się, nie puszyły, łatwe w pielęgnacji (Uwaga: noszone były jako 60 pasemek do ciemniejszych 60 pasemek europejskich, dlatego mogłam nie odczuć pewnych problemów które mogłyby wystąpić przy noszeniu wyłacznie tych azjatyckich wlosów, jakkolwiek to rozumiecie )
Edytowane przez wasienka Czas edycji: 2010-08-29 o 13:44 |
|
|
|
#1650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

Pozdrawiam

66,5kg.....63,7kg...................57kg