|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ta moja przekora mi przeszkadza w życiu ![]() może ja bym też zrobiła listę obiadów, na tydzień i zobaczę jak mi to wszystko współgra ![]() muszę Tż' a obudzić, bo śpi ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-08-29 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Nie mogę się dziś zebrać, siedzę w piżamie jeszcze i dopiero co zjadłam śniadanie...
![]() ![]() ![]() Głowa mi pęka odkąd otworzyłam oczy, wypiłam już kawę, wzięłam tabletkę i nic nie pomogło... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra, idę nałożyć na włosy naftę i olejek rycynowy ![]()
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale ileż można tego słuchać, ja nie rozumiem... kilka mszy dziennie, wiecznie radio maryja, a kościół 5 min piechotą... ![]() A ja sobie przypomniałam o istnieniu omletów ![]() ps. ma któraż z Was bloga jakiegoś?
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Wróciłam do domu z panieńskiego znajomej. Nie jestem do końca zadowolona ![]() ![]() ![]() A w dodatku wczoraj pojechaliśmy z TŻ zarezerwować wakacje i teraz będziemy kombinować kasę, bo mieliśmy jechać tylko na tydzień, a w końcu zdecydowaliśmy się na dwa tygodnie i będziemy musieli ostro zacisnąć pasa, bo wycieczka to jedno, ale jeszcze trzeba mieć kasę na miejscu i jeszcze sporo rzeczy dokupić na wyjazd. Także humor mam taki sobie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Konto usunięte
|
hej
![]() Cytat:
a gdzie sie wybieracie na wakacje? dacie rade , nie ma co sie smuci, tylko cieszyc z wyjazdu ![]() nie mam dzis zupelnie pomyslu na obiad, chyba zrobie to co zwykle robie jak nic mi do glowy nie przychodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ijaa kochana gratuluje ![]() Wczorajsza impreza dla rodzinki się udała ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam pieniądze zamiast prezentów, tak jak chciałam i jestem zadowolona ![]() ![]() Mama przyniosła mi śledziki z celubulką i rybki opiekane w occie i zaś tyle obiadków będzie ![]() ![]() ![]() My ślubu narazie nie planujemy. Ja za rok bronie licencjata, Tż magistra inżynier. On pewnie pójdzie do pracy, a ja chyba na dzienną magisterkę. Oczywiście cały czas chciałabym dorabiać jako copywriter i mam nadzieje, że będzie mi to dane. Rodzice z pewnością nam dołożą, ale ja chciałabym większość sama z Tż sobie opłacić. Dlatego też jeszcze pare lat oszczędzania nas czeka ![]() ![]() Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad kontem oszczędnościowym. Któraś z Was oferowała, że może podać szczególy na proiv, ale kompletnie nie pamiętam która z Was to była. Jeśli mogłabym prosić o jakieś info to ja chętnie ![]() Zaraz musze coś popisać, żeby jutro wysłać zlecenie, to będzie wypłata większa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam już rano z tż-tem umyć samochód, a potem byłam po małe zakupy ( 20 zł). Może pod wieczór pojedziemy do teściowej , ale to sie zobaczy bo tż trzaska nadgodziny dzisiaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Mam kociego bloga
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wakacji - gdzież to się wybieracie? Pewnie w jakieś ciepłe kraje ![]() ![]() ![]() A ja od rana wpadłam w wir sprzątania (mmm, jaki rym ![]() ![]()
![]() |
#909 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A bohaterem jest cuuudny futrzak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ijaa gratulacje!!!! To teraz tylko czekać na plastik i możesz jeździć ![]() ![]() Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2010-08-29 o 12:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
witam SPD
![]() u ns ostatnio oszczędnie ![]() ![]() ![]() ![]() my dzis na obiad kotleciki no i nie wiem czy fasolka, czy mizeria?! ![]() Mielismy jechac gdzies do parku n spacer ale TZ jakis marudny jest od rana, sam chyba nie wie o co mu chodzi i mi sie juz spaceru odechciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Aaby zakochałam się w Herze!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
aaby cudowna
![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj nawet komara nie ma ![]()
#913 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a kiedy lecicie? ja poszalec niestety nie moge bo mam do dyspozycji nie wiele skladnikow, a do sklepu nie chce mi sie isc ![]() zreszta Tz nie zasluzyl dzis na wykwintny obiad, na nerwy dziala mi juz od samego rana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
kobieta za ladą
|
hej
ja ulepiłam 65 pierogow i padam ![]() ![]() ja też musze Julci po wyplacie jakies kapcie po domu wylukac u nas w sklepie koło 17 zł kosztują,kurtke jesienną ma bo kupilam na wiosne za 24 zł z wysprzedaży ciut za duzą i na szczęście butki też ciut za duże to teraz donosi ![]() z najgorszych rzeczy we wrzesniu trzeba kupić węgiel niestety na raty bo skąd wziąść 700 zł na tone? ![]()
#915 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj obiadu nie robie, tzn usmażyłam małemu 3 kotlety z piersi, będzie miał na jutro, a sobie zrobiłam kiełbaskę w folii. Szału nie ma, ale cóż muszę trzymać sie diety. Tż-ta i tak nie i pewnie zapcha sie w robocie jakimś kebabem, a wieczorem to niech sie u swojej mamy naje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Chaigata współczuje sąsiadów, ja mam raczej takich imprezowiczów nad nami więc weekendami puszczają muzyke i słychać krzykliwe rozmowy. w sumie da się wytrzymać
![]() Tunezja ahh ciepełko ahh słoneczko ahh ![]() ![]() A ja dziś pojechałam do rodziców na kawke i załapałam się na obiad ![]() ![]() Ta pogoda mnie dobija...zrobiłam się ostatnio zmarzluch i strasznie dziś stało się na przystanku brrr ![]() ![]() ![]() Nie mogę zagladać na all bo tyle rzeczy już mi się spodobało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Nadia, może kup mu coś co się przyda? Coś do ubrania? My zwykle tak robimy
![]() ![]() W sobotę wypróbowałam patent z octem i powiem Wam, że działa ![]() ![]() ![]() Zapytałam Tż co myśli o imieniu Nadia- powiedział tak. "Chyba jakieś takie cygańskie co nie? " Więc nie kojarzy mu się z prostytutką ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-08-29 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a woda z octem i płynem doskonała do mycia podłogi po remoncie ![]() Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-01 o 06:11 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dziś z humorem ? Ja czuję się średnio, humor do bani, mała sprzeczka z Tż z mojej winy (standard), oj ja głupia jestem i tyle, szkoda słów na to wszystko. Dziś na obiadek mieliśmy ziemniaczki, kotlety sojowe i fasolkę. Obiadu zostało jeszcze na dwa dni, z tym że zamiast fasolki będzie surówka z czerwonych buraków. Także nie jest źle. Potem Tż wymyślił rosół, także znów 3 dni z głowy.
![]() |
#925 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę tylko uzupełnić bloga, bo przez ostatnie problemy nie miałam kompletnie do tego głowy. Może dziś się wezmę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mieszkanie błyszczy!! Ach, odwaliłam dziś kawał dobrej roboty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() Ale nie cieszy mnie info o Twojej sprzeczce ![]() ![]()
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smakowicie wyszedł Twój obiad ![]() Dziś nawet udało mi się poukładać w szafce z bluzkami, bo wyglądała jak istne pobojowisko. Oj właśnie się zachmurzyło, będzie pewnie padać.
![]() |
#927 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Uduszę Cię za chwilę!!
![]() Dziękuję ja i kit ![]()
#929 |
Zakorzenienie
|
Poproszę o lanie i uduszenie. Będzie mniej takich jak ja i mniej kłopotów
OO i pada tzn leje, dobrze że nie pojechałam do babci, bo pogoda się zepsuła.
#930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.