Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-29, 10:16   #901
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
- potem na dwa tygodnie będe planować obiady i kupię to co do nich potrzebne
ten pomysł mi też się podoba tylko najgorzej, że ja jestem zmienna. kupię np. fileta na schaba, a mam ochotę na wątróbkę , kupię na zapas ogórki konserwowe, to zjadłabym szpinak
ta moja przekora mi przeszkadza w życiu

może ja bym też zrobiła listę obiadów, na tydzień i zobaczę jak mi to wszystko współgra

muszę Tż' a obudzić, bo śpi i trzeba małe zakupy zrobić , tzn. chlebek, ser, masło na jutro. coś na obiad na dziś. tym oto sposobem 30 zł (wersja pozytywna) wyparuje

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-29 o 10:21
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 10:47   #902
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry. Nie mogę się dziś zebrać, siedzę w piżamie jeszcze i dopiero co zjadłam śniadanie... Robię dziś w końcu to leczo Zbierałam się aż dwa tygodnie

Głowa mi pęka odkąd otworzyłam oczy, wypiłam już kawę, wzięłam tabletkę i nic nie pomogło...
Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
dzień dobry
u nas już 2 msze leciały z góry, od 6 rano

ale za to miałam śniadanie do łóżka
A ja robiłam śniadanie do łóżka...
Cytat:
... 3cia msza...
jak się wchodzi do łazienki to nieraz każde słowo słychać wyraźnie...

No ja chciałam druciki i koraliki na kolczyki kupić, a tu oszczędzanie.
Eee, to już nie musisz iść do kościoła

Dobra, idę nałożyć na włosy naftę i olejek rycynowy
Stary 2010-08-29, 10:54   #903
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Nie mogę się dziś zebrać, siedzę w piżamie jeszcze i dopiero co zjadłam śniadanie... Robię dziś w końcu to leczo Zbierałam się aż dwa tygodnie

Głowa mi pęka odkąd otworzyłam oczy, wypiłam już kawę, wzięłam tabletkę i nic nie pomogło...

A ja robiłam śniadanie do łóżka...

Eee, to już nie musisz iść do kościoła

Dobra, idę nałożyć na włosy naftę i olejek rycynowy
khe, khe i tak nie chadzam
no ale ileż można tego słuchać, ja nie rozumiem... kilka mszy dziennie, wiecznie radio maryja, a kościół 5 min piechotą...

A ja sobie przypomniałam o istnieniu omletów

ps. ma któraż z Was bloga jakiegoś?
Stary 2010-08-29, 11:15   #904
evilcia
Zadomowienie

Cześć!
Wróciłam do domu z panieńskiego znajomej. Nie jestem do końca zadowolona O 23 się do domu zwinęłam, bo było tak sobie. W klubie taki tłum, że nie dało się ani tańczyć, żeby komuś łokcia nie wbić w plecy, żeby usiąść można było pomarzyć (jedynym miejscem była ubikacja, oczywiście po odstaniu conajmniej 15 minut w kolejce), bo nie było rezerwacji stolika, a w dodatku był taki zaduch, że szło zemdleć na stojąco Trochę potańczyłam i pojechałam do domku Za tydzień ma ślub, a do tej pory nadal nie wiem gdzie i nie mam zamiaru iść, bo ani nie mam się w co ubrać, ani żadnego prezentu, no kompletnie nic!
A w dodatku wczoraj pojechaliśmy z TŻ zarezerwować wakacje i teraz będziemy kombinować kasę, bo mieliśmy jechać tylko na tydzień, a w końcu zdecydowaliśmy się na dwa tygodnie i będziemy musieli ostro zacisnąć pasa, bo wycieczka to jedno, ale jeszcze trzeba mieć kasę na miejscu i jeszcze sporo rzeczy dokupić na wyjazd.

Także humor mam taki sobie ;(
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 11:23   #905
201608051010
Konto usunięte

hej

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Cześć!
Wróciłam do domu z panieńskiego znajomej. Nie jestem do końca zadowolona O 23 się do domu zwinęłam, bo było tak sobie. W klubie taki tłum, że nie dało się ani tańczyć, żeby komuś łokcia nie wbić w plecy, żeby usiąść można było pomarzyć (jedynym miejscem była ubikacja, oczywiście po odstaniu conajmniej 15 minut w kolejce), bo nie było rezerwacji stolika, a w dodatku był taki zaduch, że szło zemdleć na stojąco Trochę potańczyłam i pojechałam do domku Za tydzień ma ślub, a do tej pory nadal nie wiem gdzie i nie mam zamiaru iść, bo ani nie mam się w co ubrać, ani żadnego prezentu, no kompletnie nic!
A w dodatku wczoraj pojechaliśmy z TŻ zarezerwować wakacje i teraz będziemy kombinować kasę, bo mieliśmy jechać tylko na tydzień, a w końcu zdecydowaliśmy się na dwa tygodnie i będziemy musieli ostro zacisnąć pasa, bo wycieczka to jedno, ale jeszcze trzeba mieć kasę na miejscu i jeszcze sporo rzeczy dokupić na wyjazd.

a gdzie sie wybieracie na wakacje?

dacie rade , nie ma co sie smuci, tylko cieszyc z wyjazdu

nie mam dzis zupelnie pomyslu na obiad, chyba zrobie to co zwykle robie jak nic mi do glowy nie przychodzi, choc dzis niedziela to wypadaloby cos 'odswietnego' zrobic
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 11:27   #906
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Witaj!
Jest tak, bo się rozumiemy. Jeśli jest coś nie tak - mówimy wprost. I wiemy, że możemy na siebie liczyć
O tak, dobrze mówisz)

Ijaa kochana gratuluje

Wczorajsza impreza dla rodzinki się udała Wszyscy zadowoleni, dzieciaki tyle romoru narobiłay Już nie widać, że sprzątałam Roboty też sporo, no ale tak to jest jak ma się sporą rodzinkę

Dostałam pieniądze zamiast prezentów, tak jak chciałam i jestem zadowolona Będzie na zakupy jesienno-zimowe

Mama przyniosła mi śledziki z celubulką i rybki opiekane w occie i zaś tyle obiadków będzie Kochana jest Sałatki mi sporo zostało, wędli zamroziłam, frnakfuterki i tyle ciacha. Musimy to pozjadać, bo nienawidze wyrzucać jedzenia. Normalnie płakac mi się wtedy chce. Czasami jak się zagapie i coś straci datę, to łzy mi lecą jak musze to wyrzucić

My ślubu narazie nie planujemy. Ja za rok bronie licencjata, Tż magistra inżynier. On pewnie pójdzie do pracy, a ja chyba na dzienną magisterkę. Oczywiście cały czas chciałabym dorabiać jako copywriter i mam nadzieje, że będzie mi to dane. Rodzice z pewnością nam dołożą, ale ja chciałabym większość sama z Tż sobie opłacić. Dlatego też jeszcze pare lat oszczędzania nas czeka A póki co czekam na pierścionek zaręczynowy

Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad kontem oszczędnościowym. Któraś z Was oferowała, że może podać szczególy na proiv, ale kompletnie nie pamiętam która z Was to była. Jeśli mogłabym prosić o jakieś info to ja chętnie Wiem, że to może szalone, ale jakbym nawet 100 pln odkładała co miesiąc to nie za mało? Są jakieś limity? Kompletnie się nie znam, bo nigdy nie było mi to potrzebne.

Zaraz musze coś popisać, żeby jutro wysłać zlecenie, to będzie wypłata większa Koło środy-czwartku dostanę wypłatę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 11:29   #907
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

małej muszę butki kupić, bo chodzikuje już i nie ma bucików , pojutrze po buciki pojadę, ale nic nie ma, bo już patrzyłam. w ogóle drogie te małe buciki są
Ja też muszę kupić małemu paputki po domu i kalosze :/ to jakieś 45 zł, a w pażdzierniku juz jakieś kozaczki. W zeszłym roku mi sie udało i mu kupiłam kozaczki za 40 zł okazyjnie. Ja mu paputki kupuje takiej firmy befado, cena cos około 25 zł. Bardzo jestem z nim zadowolona, nawet w pralce prałam i sie trzymają. U nas te paputki są w sklepach CCC.

Byłam już rano z tż-tem umyć samochód, a potem byłam po małe zakupy ( 20 zł). Może pod wieczór pojedziemy do teściowej , ale to sie zobaczy bo tż trzaska nadgodziny dzisiaj.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 12:00   #908
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ps. ma któraż z Was bloga jakiegoś?
Mam kociego bloga Szukaj w podpisie

Cytat:
Cześć!

O kurcze, to panieński i żadnej rezerwacji!? Co to za panna młoda taka niezorganizowana!?
A co do wakacji - gdzież to się wybieracie? Pewnie w jakieś ciepłe kraje Zazdroszczę, ale z TŻem mówimy, że odbijemy sobie w podróż poślubną - o ile do tej pory nie umrzemy z głodu

A ja od rana wpadłam w wir sprzątania (mmm, jaki rym ), także lecę kończyć. Wiem, że może przy niedzieli nie wypada, ale wczoraj cały dzień męczyła mnie migrena i nic nie zrobiłam, więc mam wybaczone

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 12:12   #909
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
hej
a gdzie sie wybieracie na wakacje?
dacie rade , nie ma co sie smuci, tylko cieszyc z wyjazdu
nie mam dzis zupelnie pomyslu na obiad, chyba zrobie to co zwykle robie jak nic mi do glowy nie przychodzi, choc dzis niedziela to wypadaloby cos 'odswietnego' zrobic
Do Tunezji się wybieramy U mnie dzisiaj na obiadek pierś z kurczaka podsmażona na patelence, do tego ziemniaki na parze posypane koperkiem (suszonym niestety) i sałatka z pomidora. Może dla kogoś mało odświętny obiad, ale TŻ sobie taki obiadek wymarzył to będzie miał )

Cytat:
Mam kociego bloga Szukaj w podpisie
A bohaterem jest cuuudny futrzak DD

Cytat:
O kurcze, to panieński i żadnej rezerwacji!? Co to za panna młoda taka niezorganizowana!?
No właśnie.. Ja rozumiem, że panieński organizują koleżanki nie panna młoda, ale jej koleżanka, która wyglądało na to, że wpadła na konkretne miejsce, mogła tą rezerwację zrobić, zwłaszcza, że wyszło na to, że znała miejsce doskonale i jakie tam panują warunki. Ahhh... Nie chce mi się tego komentować dalej, bo panna młoda też bywa na wizażu.

Cytat:
A co do wakacji - gdzież to się wybieracie? Pewnie w jakieś ciepłe kraje Zazdroszczę, ale z TŻem mówimy, że odbijemy sobie w podróż poślubną - o ile do tej pory nie umrzemy z głodu
Do Tunezji To w sumie będzie taka nasza podróż poślubna, bo po ślubie byliśmy tydzień w Zakopanem. Zresztą jedziemy tam na rocznicę. A do tej pory nigdzie jakoś na wakacje takie prawdziwe nie byliśmy, więc postanowiliśmy wreszcie gdzieś pojechać i się odstresować.

Ijaa gratulacje!!!! To teraz tylko czekać na plastik i możesz jeździć ) Wiem po sobie jak to ułatwiło życie D

Edytowane przez evilcia
Czas edycji: 2010-08-29 o 12:14
Stary 2010-08-29, 12:15   #910
Haniula
Zakorzenienie

witam SPD
u ns ostatnio oszczędnie zakupy jakis czas temu zrobilam wieksze w biedro i teraz tylko mleczko i chlebek ale juz sie znowu lista zakupowa zaczyna robic dluga i trzeba bedzie uzupelnic lodowke:/ i najgorsze ze chemia mi sie konczy, prawie wszystko naraz a to ciagie najwiecej na szczescie niedlugo wyplata
my dzis na obiad kotleciki no i nie wiem czy fasolka, czy mizeria?!
Mielismy jechac gdzies do parku n spacer ale TZ jakis marudny jest od rana, sam chyba nie wie o co mu chodzi i mi sie juz spaceru odechciało
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 12:23   #911
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Aaby zakochałam się w Herze!!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-29, 12:24   #912
Chaigata
Zakorzenienie

aaby cudowna ja swojego dachowca w domu zostawiłam.
Tutaj nawet komara nie ma
Stary 2010-08-29, 12:28   #913
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Do Tunezji się wybieramy U mnie dzisiaj na obiadek pierś z kurczaka podsmażona na patelence, do tego ziemniaki na parze posypane koperkiem (suszonym niestety) i sałatka z pomidora. Może dla kogoś mało odświętny obiad, ale TŻ sobie taki obiadek wymarzył to będzie miał )

to koniecznie zdaj relacje po powrocie, tez marzy mi sie Tunezja, ale pewnie nie predko bedzie nas na nia stac
a kiedy lecicie?

ja poszalec niestety nie moge bo mam do dyspozycji nie wiele skladnikow, a do sklepu nie chce mi sie isc
zreszta Tz nie zasluzyl dzis na wykwintny obiad, na nerwy dziala mi juz od samego rana
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 12:30   #914
dudipopka
kobieta za ladą

hej
ja ulepiłam 65 pierogow i padamjutro mam obiad z głowy
ja też musze Julci po wyplacie jakies kapcie po domu wylukac u nas w sklepie koło 17 zł kosztują,kurtke jesienną ma bo kupilam na wiosne za 24 zł z wysprzedaży ciut za duzą i na szczęście butki też ciut za duże to teraz donosi
z najgorszych rzeczy we wrzesniu trzeba kupić węgiel niestety na raty bo skąd wziąść 700 zł na tone?

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 12:33   #915
effie22
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj obiadu nie robie, tzn usmażyłam małemu 3 kotlety z piersi, będzie miał na jutro, a sobie zrobiłam kiełbaskę w folii. Szału nie ma, ale cóż muszę trzymać sie diety. Tż-ta i tak nie i pewnie zapcha sie w robocie jakimś kebabem, a wieczorem to niech sie u swojej mamy naje Musze sie wybrać do tych teściów bo juz za tydzień mam szkołe i nie będzie kiedy. Ja mam fajna teściową, jeszcze młoda kobietka 45 lat. Odchowała 5 dzieci, ale nigdy mnie nie pouczała,że niby jest bardziej doświadczona w wychowywaniu . Ogólnie to ją podziwiam, bo choc teraz ma dzieci odchowane, ale pracuje w 3 miejscach i jeszcze gotuje dla 5 osób, pierze, sprząta. Nie wiem kiedy ona śpi, chyba wcale
Stary 2010-08-29, 12:38   #916
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja dzisiaj obiadu nie robie, tzn usmażyłam małemu 3 kotlety z piersi, będzie miał na jutro, a sobie zrobiłam kiełbaskę w folii. Szału nie ma, ale cóż muszę trzymać sie diety. Tż-ta i tak nie i pewnie zapcha sie w robocie jakimś kebabem, a wieczorem to niech sie u swojej mamy naje Musze sie wybrać do tych teściów bo juz za tydzień mam szkołe i nie będzie kiedy. Ja mam fajna teściową, jeszcze młoda kobietka 45 lat. Odchowała 5 dzieci, ale nigdy mnie nie pouczała,że niby jest bardziej doświadczona w wychowywaniu . Ogólnie to ją podziwiam, bo choc teraz ma dzieci odchowane, ale pracuje w 3 miejscach i jeszcze gotuje dla 5 osób, pierze, sprząta. Nie wiem kiedy ona śpi, chyba wcale
Co to za dieta. gdzie kiełbase każą jeść?
Stary 2010-08-29, 12:48   #917
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Co to za dieta. gdzie kiełbase każą jeść?
dukana, niby nie kazą ale ja jem:p
Stary 2010-08-29, 13:01   #918
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dukana, niby nie kazą ale ja jem:p
Na dukanie kiełbasa? Mija się to z celem. Najwięcej to tam tłuszczy, a nie białka
Stary 2010-08-29, 13:07   #919
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Na dukanie kiełbasa? Mija się to z celem. Najwięcej to tam tłuszczy, a nie białka
Wiem, ale rok temu też byłam na tej diecie i jadłam i kiełbase i parówki, a i tak 16 kg zgubilam.
Stary 2010-08-29, 13:38   #920
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
to koniecznie zdaj relacje po powrocie, tez marzy mi sie Tunezja, ale pewnie nie predko bedzie nas na nia stac
a kiedy lecicie?

ja poszalec niestety nie moge bo mam do dyspozycji nie wiele skladnikow, a do sklepu nie chce mi sie isc
zreszta Tz nie zasluzyl dzis na wykwintny obiad, na nerwy dziala mi juz od samego rana
Na pewno zdam )) Lecimy na przełomie październik/listopad, w sumie końcówka sezonu, ale tak mam urlop w pracy zaplanowany. Jednak praca w księgowości ogranicza trochę terminy urlopu.
Stary 2010-08-29, 14:07   #921
Nadia5
Zakorzenienie

Chaigata współczuje sąsiadów, ja mam raczej takich imprezowiczów nad nami więc weekendami puszczają muzyke i słychać krzykliwe rozmowy. w sumie da się wytrzymać

Tunezja ahh ciepełko ahh słoneczko ahh pozazdrościć, mam nadzieję że wypoczniecie i nie będziecie myśleć o oszczędzaniu zbytnio na zasłużonym (z pewnością) urlopie

A ja dziś pojechałam do rodziców na kawke i załapałam się na obiad TŻ w pracy, wczoraj rozmroziłam mu schaboszczaka i jak wróci to obiad jak znalazł

Ta pogoda mnie dobija...zrobiłam się ostatnio zmarzluch i strasznie dziś stało się na przystanku brrr Niedawno wróciłam (w deszczu) a teraz już słońce wyszło oczywiście zmokłam cała bo nienawidze z parasolem chodzić

Nie mogę zagladać na all bo tyle rzeczy już mi się spodobało bluza, torba, buty jesienne, buty zimowe jeszcze TŻ ma we wrześniu urodziny trzeba jakąś kase odłożyć i niespodzianke mu sprawić, ale zupełnie nie wiem co jakieś pomysły
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 14:11   #922
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Nadia, może kup mu coś co się przyda? Coś do ubrania? My zwykle tak robimy Teraz też pewnie tż weźmie mnie na zakupy. Może nie należy to do najlepszych niespodzianek, ale jest to praktyczne

W sobotę wypróbowałam patent z octem i powiem Wam, że działa Cay kamień ślicznie zszedł i teściowa nie pozna łazienki jak przyjedzie

Zapytałam Tż co myśli o imieniu Nadia- powiedział tak. "Chyba jakieś takie cygańskie co nie? " Więc nie kojarzy mu się z prostytutką

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2010-08-29 o 14:12
Stary 2010-08-29, 14:26   #923
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nadia, może kup mu coś co się przyda? Coś do ubrania? My zwykle tak robimy Teraz też pewnie tż weźmie mnie na zakupy. Może nie należy to do najlepszych niespodzianek, ale jest to praktyczne

W sobotę wypróbowałam patent z octem i powiem Wam, że działa Cay kamień ślicznie zszedł i teściowa nie pozna łazienki jak przyjedzie

Zapytałam Tż co myśli o imieniu Nadia- powiedział tak. "Chyba jakieś takie cygańskie co nie? " Więc nie kojarzy mu się z prostytutką
tak chyba zrobie - ostatnio marudził coś o cienkich bluzach z dł rekawem (ostatnio taka dostał od moich rodziców na świeta, a że ja ją kupowałam z tata to wiem gdzie i po ile )

a woda z octem i płynem doskonała do mycia podłogi po remoncie

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-09-01 o 06:11
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-29, 14:37   #924
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wam
Oczywiście zrobimy wszystko, co w naszej mocy i zrealizujemy nasze marzenie! Bo komu ma się udać, jak nie nam, SPD?!
Oj tak tak. My zdolne dziewczyny jesteśmy; jak nie uda się na szybko tak rach ciach, tu uda się pomalutku osiągnąć cel.

jak dziś z humorem ?

Ja czuję się średnio, humor do bani, mała sprzeczka z Tż z mojej winy (standard), oj ja głupia jestem i tyle, szkoda słów na to wszystko.

Dziś na obiadek mieliśmy ziemniaczki, kotlety sojowe i fasolkę. Obiadu zostało jeszcze na dwa dni, z tym że zamiast fasolki będzie surówka z czerwonych buraków. Także nie jest źle. Potem Tż wymyślił rosół, także znów 3 dni z głowy.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 14:50   #925
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dzisiaj na obiadek pierś z kurczaka podsmażona na patelence, do tego ziemniaki na parze posypane koperkiem (suszonym niestety) i sałatka z pomidora. Może dla kogoś mało odświętny obiad, ale TŻ sobie taki obiadek wymarzył to będzie miał )
To teraz uwaga, co ja dziś zaserwowałam. Rano rozmroziłam pierś z kurczaka (coś tam jeszcze z mięsa mam w zamrażarce, więc może tak źle nie będzie i jakoś dotrwamy... ), pocięłam na takie małe kotlety, doprawiłam (bazylia, oregano, curry, pikantna papryka i przyprawa złocista do kurczaka - mój ulubiony zestaw przepraw ), podsmażyłam je na patelni i jakiś już były mięciutkie i przyrumienione, to położyłam po plasterku brzoskwini z puszki (miałam otwarte i trzeba było zjadać) i na to po plasterku sera. Do tego ziemniaczki posypane koperkiem (zamrożonym ). Ale TŻowi się uszy trzęsły! Zachwalał mnie pod niebiosa! A ja znów w piórka obrosłam

Cytat:
A bohaterem jest cuuudny futrzak DD

Cytat:
Do Tunezji To w sumie będzie taka nasza podróż poślubna, bo po ślubie byliśmy tydzień w Zakopanem. Zresztą jedziemy tam na rocznicę. A do tej pory nigdzie jakoś na wakacje takie prawdziwe nie byliśmy, więc postanowiliśmy wreszcie gdzieś pojechać i się odstresować.
Super! Wypocznijcie i nie myślcie przez te dwa tygodnie o pieniążkach, o problemach życia codziennego

Cytat:
Aaby zakochałam się w Herze!!!!!!
Ja też

Cytat:
aaby cudowna ja swojego dachowca w domu zostawiłam.
Tutaj nawet komara nie ma
Ja mojego dachowca też w domu zostawiłam. I przez te 1,5 roku, kiedy mieszkałam sama, to było tu dosłownie jak w grobowcu O NFO zawsze marzyłam, wiedziałam, że jak będzie kiedyś kitek, to norweg (m.in. dlatego, że norwegi przywiązują się do właścicieli - to taka "psia" rasa - i nie będzie kiedyś problemy z wyprowadzką). I kompletnie nieplanowana zamieszkała Hera
Muszę tylko uzupełnić bloga, bo przez ostatnie problemy nie miałam kompletnie do tego głowy. Może dziś się wezmę.

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
z najgorszych rzeczy we wrzesniu trzeba kupić węgiel niestety na raty bo skąd wziąść 700 zł na tone?
I to jest jeden z naprawdę niewielu powodów, dla którego cieszę się, że mieszkam w bloku. Jak słyszę, ile kosztuje węgiel (TŻa rodzice mieszkają w domku i mają piec na węgiel), to mi ciarki przechodzą

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ta pogoda mnie dobija...zrobiłam się ostatnio zmarzluch i strasznie dziś stało się na przystanku brrr Niedawno wróciłam (w deszczu) a teraz już słońce wyszło oczywiście zmokłam cała bo nienawidze z parasolem chodzić
Ja też nie lubiłam, dopóki kilka razy porządnie nie przemokłam (idąc np. do pracy - możecie sobie wyobrazić, jak cały dzień wyglądałam i się czułam ). Wtedy kupiłam sobie taką składaną, fuksjową w Rossmannie za 9,99zł

Mieszkanie błyszczy!! Ach, odwaliłam dziś kawał dobrej roboty Skromność aż ze mnie bije!

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
jak dziś z humorem ?

Ja czuję się średnio, humor do bani, mała sprzeczka z Tż z mojej winy (standard), oj ja głupia jestem i tyle, szkoda słów na to wszystko.

Dziś na obiadek mieliśmy ziemniaczki, kotlety sojowe i fasolkę. Obiadu zostało jeszcze na dwa dni, z tym że zamiast fasolki będzie surówka z czerwonych buraków. Także nie jest źle. Potem Tż wymyślił rosół, także znów 3 dni z głowy.
Ciut lepiej, dziękuję Chyba dlatego, że w końcu się wzięłam i coś zrobiłam, a nie przeleżałam cały dzień na kanapie...
Ale nie cieszy mnie info o Twojej sprzeczce Na pewno szybko się pogodzicie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2010-08-29, 14:57   #926
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

Ciut lepiej, dziękuję Chyba dlatego, że w końcu się wzięłam i coś zrobiłam, a nie przeleżałam cały dzień na kanapie...
Ale nie cieszy mnie info o Twojej sprzeczce Na pewno szybko się pogodzicie
Dochodzę do wniosku, że nie nadaję się do niczego.

Smakowicie wyszedł Twój obiad ja wczoraj robiłam tartę ze szpinakiem, wszystko było by ok gdyby nie ciasto, niby kruche, ale niesmaczne. Muszę znaleźć inny przepis i będę za tydzień znów testować.
Dziś nawet udało mi się poukładać w szafce z bluzkami, bo wyglądała jak istne pobojowisko.

Oj właśnie się zachmurzyło, będzie pewnie padać.

Stary 2010-08-29, 15:00   #927
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
.
alaaaaa

aaby kota jest cudna
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 15:09   #928
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Uduszę Cię za chwilę!!

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
aaby kota jest cudna
Dziękuję ja i kit

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2010-08-29, 15:12   #929
alazkrainy
Zakorzenienie

Poproszę o lanie i uduszenie. Będzie mniej takich jak ja i mniej kłopotów

OO i pada tzn leje, dobrze że nie pojechałam do babci, bo pogoda się zepsuła.

Stary 2010-08-29, 15:16   #930
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Poproszę o lanie i uduszenie. Będzie mniej takich jak ja i mniej kłopotów

OO i pada tzn leje, dobrze że nie pojechałam do babci, bo pogoda się zepsuła.
Porządne lanie to Ci się należy. Trzeba Twojemu Tż wysłac list z instrukcją
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości