MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-29, 18:08   #1441
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
aha, czyli nie można pisać o puszczalskiej, że jest puszczalska, ale już można porównywać intymne części ciała osób, które nie wyraziły na to zgody, niektóre z nich mają kompleksy i rozmawia się o nich na forum internetowym, tak oczywiście dla zabawy od czasu do czasu ich obrażajac?

Nie wiem w którym świecie tak jest, ale jak żyję prawie ćwierć wieku, to takich cudów jeszcze nie słyszałem. Może nie mieszkasz w Polsce? Znasz znaczenie słów: intymność, prywatność, lojalność?
Nie widzę nic obraźliwego w nazwaniu złodzieja złodziejem, zdradzającego oszustem, a puszczalskiej puszczalską. Jeśli twoim zdaniem osoba, która uprawia seks z obcymi ludźmi nie jest puszczalska, to żyjemy w zupełnie różnych krajach.

Oczywiście można napisać, że złodziej po prostu zabiera sobie rzeczy, a zdradzający to zagubiona, spragniona seksu osoba. Tylko niewiele to zmienia.
nie znasz jej ,więc nie wiesz czy jest taką osobą za którą ją uwazasz.wyzywanie na forum też nie jest kultrulane i w dobrym guście

dla mnie mały penis jest poprostu mały,a cienki jest cienki.nazywanie rzeczy po imieniu jest normalne ,ale nikt nie wyzywa mankamentów s tylu "cienki bolek",czy "mały kurdupel"
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 18:14   #1442
Irisfeal
Wtajemniczenie

Arghhhh ja już nie mogę-.- prooooszę was no przecież tu nie ma najmniejszego sensu dyskutować. On przeinacza każde słowo, ma swoją najmojszą rację i olewa nasze argumenty.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie znasz jej ,więc nie wiesz czy jest taką osobą za którą ją uwazasz.wyzywanie na forum też nie jest kultrulane i w dobrym guście

dla mnie mały penis jest poprostu mały,a cienki jest cienki.nazywanie rzeczy po imieniu jest normalne ,ale nikt nie wyzywa mankamentów s tylu "cienki bolek",czy "mały kurdupel"
racja

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 18:30   #1443
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
nie znasz jej ,więc nie wiesz czy jest taką osobą za którą ją uwazasz.
Nie muszę nic wiedzieć poza faktem puszczania się, żeby nazwać kogoś puszczalskim.

Cytat:
I ponownie - gdybyś przeczytała moje wypowiedzi dokładnie i ze zrozumieniem, to zauważyłabyś, że nie mam nic przeciwko pisaniu - taki penis jest za duży, a taki za mały. Mam coś przeciwko pisaniu o konkretnych osobach - 'mój były miał takiego', 'mój Bolek ma takiego', więc 'ten jest fajny, a ten nie'. To bardzo proste i trąbię o tym od początku moich wypowiedzi, a Wy naskakujecie na mnie zarzucając mi coś, czego nie napisałem, lub wmawiając mi cechy charaktetu, których nie mam.

Nie przekonują mnie Wasze "argumenty", bo są oparte na takich właśnie założeniach - 'ty jesteś głupi i dlatego nie masz racji, napisałeś gdzieś post o tym jak to nienawidzisz kobiet, więc twoje zdanie się nie liczy', albo 'jedna osoba może to odebrać tak, a inna inaczej' i tak w kółko.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-29, 18:38   #1444
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nie muszę nic wiedzieć poza faktem puszczania się, żeby nazwać kogoś puszczalskim.

I ponownie - gdybyś przeczytała moje wypowiedzi dokładnie i ze zrozumieniem, to zauważyłabyś, że nie mam nic przeciwko pisaniu - taki penis jest za duży, a taki za mały. Mam coś przeciwko pisaniu o konkretnych osobach - 'mój były miał takiego', 'mój Bolek ma takiego', więc 'ten jest fajny, a ten nie'. To bardzo proste i trąbię o tym od początku moich wypowiedzi, a Wy naskakujecie na mnie zarzucając mi coś, czego nie napisałem, lub wmawiając mi cechy charaktetu, których nie mam.

Nie przekonują mnie Wasze "argumenty", bo są oparte na takich właśnie założeniach - 'ty jesteś głupi i dlatego nie masz racji, napisałeś gdzieś post o tym jak to nienawidzisz kobiet, więc twoje zdanie się nie liczy', albo 'jedna osoba może to odebrać tak, a inna inaczej' i tak w kółko.
nikt tu nie pisał imionami,więc nikt nie napisał o penisie bolka,tylko o małym penisie tz-a,który jest rzeczywiście mały.
czy to nie jest nazywanie po imieniu?

przeczytałeś post kogoś kto w necie obgaduje swoją partnerkę i dołożyłes swoją cegiełkę.
TAK,ON JĄ OBGADUJE,a ty razem z nim-ona nie jest fajna, tak jak wizażanka X obgaduje penisa swojego misia
niczym się nie różnicie
Stary 2010-08-30, 01:07   #1445
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
nikt tu nie pisał imionami,więc nikt nie napisał o penisie bolka,tylko o małym penisie tz-a,który jest rzeczywiście mały.
A jednak ktoś wymienił imię, poza tym mówienie - mój były miał małego, następny miał dużego, tamten fajnie rżnął, a ten drugi już nie - również jest mówieniem o konkretnych osobach. Nauczę Cię, skoro nie umiesz kulturalnie rozmawiać na ten temat: można również powiedzieć - wolę jak mężczyzna jest dobrym kochankiem i ma małego, niż słabego kochanka z dużym. To bardzo proste, teraz Ty!

Cytat:
przeczytałeś post kogoś kto w necie obgaduje swoją partnerkę i dołożyłes swoją cegiełkę.
TAK,ON JĄ OBGADUJE,a ty razem z nim-ona nie jest fajna, tak jak wizażanka X obgaduje penisa swojego misia
niczym się nie różnicie
Jedno nijak ma się do drugiego. A kluczem jest tutaj - lojalność. Ja o swojej partnerce i jej sprawach intymnych nic nie piszę na forach internetowych, nie rozmawiam o tym z kolegami, ani z najbliższymi przyjaciółmi. Wiesz dlaczego? Bo ona sobie tego nie życzy, a ja jestem wobec niej LOJALNY. Dlatego pytam, czy znasz znaczenie tego słowa.
Stary 2010-08-30, 01:48   #1446
Neciak89
Zakorzenienie

No na prawdę by dostać wstęp na wizaż powinno się jakiś test zrobić.

Dziewczyny, nie szkoda Wam palców? Przecież jego racja jest najjegojsza (lol )

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 09:58   #1447
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak ktoś wymienił imię, poza tym mówienie - mój były miał małego, następny miał dużego, tamten fajnie rżnął, a ten drugi już nie - również jest mówieniem o konkretnych osobach. Nauczę Cię, skoro nie umiesz kulturalnie rozmawiać na ten temat: można również powiedzieć - wolę jak mężczyzna jest dobrym kochankiem i ma małego, niż słabego kochanka z dużym. To bardzo proste, teraz Ty!

Jedno nijak ma się do drugiego. A kluczem jest tutaj - lojalność. Ja o swojej partnerce i jej sprawach intymnych nic nie piszę na forach internetowych, nie rozmawiam o tym z kolegami, ani z najbliższymi przyjaciółmi. Wiesz dlaczego? Bo ona sobie tego nie życzy, a ja jestem wobec niej LOJALNY. Dlatego pytam, czy znasz znaczenie tego słowa.
mów sobie co chcesz i o lojalności śpiewaj piesni pochwalne.możesz się wybielać,ale to nic nie da,bo każdy kto czyta twoje wypowiedzi dojdzie do tych samych wniosków co ja,a wyparcie nic nie pomoże
ja wiem jedno,niczym się nie różnisz od reszty.
eot
Stary 2010-08-30, 17:31   #1448
Dopamine99
Zadomowienie

Standard , jak brakuje argumentów, to trzeba rozmówcę nazwać zakompleksionym egoistą z małym penisem, prowadzącym krucjatę, który spotykał na swojej drodze beznadziejne kobiety, które najprawdopodobniej go raniły.

Tak bywa, gdy z jednej strony ma się problemy z zaakceptowaniem czyjegoś zdania, a z drugiej nie potrafi się wymyslić argumentów, które byłyby sensowne.

Głupszym się ustępuje, więc zmykam z tego tematu.
Stary 2010-08-31, 15:53   #1449
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Boruc Pokaż wiadomość
A wiecie, że penisa można powiększyć tym samym preparatem, który kobiety wstrzykują sobie w piersi?
fuuuj nie ma mowy xD cycki gumowe, gumowy penis i co jeszcze?

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2010-09-07, 21:04   #1450
morelle_
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Ja też mam podobny problem. Mój TŻ ma penisa, który ma we wzwodzie 17cm. Wcześniejsi moi partnerzy mieli zdecydowanie krótsze przyrodzenie. Wszystko jest oki w wielu pozycjach. Ale ostatnio podczas kochania się w pozycji, gdzie była dość duża penetracja wszedł we mnie do samego końca. Strasznie bolały mnie później jajniki. Dodam, że on ma ok190 cm wzrostu a ja tylko 164 cm. Niestety pojawiło się też krwawienie. Zastanawiam się skąd? Miałyście może też taki przypadek? Trochę się martwię, bo wcześniej mnie tak mocno nie bołało No i to krwawienie 2 dzień!!!

A tak abstrahując Jak sobie radzicie z miłością po francusku przy takiej długości? Biorę go całego do buzi, ale czasami mam odruch wymiotny. Jakieś pomysły?

Edytowane przez morelle_
Czas edycji: 2010-09-07 o 21:07
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 13:40   #1451
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

A tak abstrahując Jak sobie radzicie z miłością po francusku przy takiej długości? Biorę go całego do buzi, ale czasami mam odruch wymiotny. Jakieś pomysły?
wypuszczaj powietrze w trakcie głębokiej penetracji
Stary 2010-09-08, 16:23   #1452
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
wypuszczaj powietrze w trakcie głębokiej penetracji
O ciekawe Dzięki sprawdzę przy najbliższej okazji
Stary 2010-09-08, 17:54   #1453
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Niestety pojawiło się też krwawienie. Zastanawiam się skąd? Miałyście może też taki przypadek? Trochę się martwię, bo wcześniej mnie tak mocno nie bołało No i to krwawienie 2 dzień!!!
Do lekarza idźźźźźźźźźźźźźźźźźź....
Stary 2010-09-08, 19:57   #1454
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Do lekarza idźźźźźźźźźźźźźźźźźź....
Idę, ale termin jest dopiero 20.09 :/
Stary 2010-09-08, 20:13   #1455
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cd2456 Pokaż wiadomość
poczytaj to. Kobiety lepiły penisy z gliny z zawiązanymi oczami. Fajne są efekty tych prac, nomen omen ręcznych.
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykul/kobiet...ch-196146.html
-całkiem fajnie im to wyszło.
Stary 2010-09-08, 20:24   #1456
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cd2456 Pokaż wiadomość
poczytaj to. Kobiety lepiły penisy z gliny z zawiązanymi oczami. Fajne są efekty tych prac, nomen omen ręcznych.
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykul/kobiet...ch-196146.html
Zastanawiam się czy nie zgłosić Cię jako reklamy, bo 3 posty i wszystkie mają linki z tej samej strony

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-10-20, 13:18   #1457
amputee
Raczkowanie

Cytat:
Mój TŻ ma penisa, który ma we wzwodzie 17cm. Wcześniejsi moi partnerzy mieli zdecydowanie krótsze przyrodzenie. Wszystko jest oki w wielu pozycjach. Ale ostatnio podczas kochania się w pozycji, gdzie była dość duża penetracja wszedł we mnie do samego końca. Strasznie bolały mnie później jajniki.
bolały cię jajniki od głębokiej penetracji?? jak to możliwe, czyżby penis przedostał się przez szyjkę macicy do macicy i uderzał o jajniki? raczej wątpliwe to jest [] a jeśli możliwe, to proszę niech mnie ktoś uświadomi ad tego, bo chyba coś mi umknęło.

mój obecny chłopak ma prawie 19 cm, sporo, nie miałam jeszcze okazji go 'dogłębnie' [] poznać, nastąpi to na pewno niedługo, ale jakoś nie obawiam się o moje jajniki ;]
26.07.2014
amputee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 13:54   #1458
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
bolały cię jajniki od głębokiej penetracji?? jak to możliwe, czyżby penis przedostał się przez szyjkę macicy do macicy i uderzał o jajniki? raczej wątpliwe to jest [] a jeśli możliwe, to proszę niech mnie ktoś uświadomi ad tego, bo chyba coś mi umknęło.

mój obecny chłopak ma prawie 19 cm, sporo, nie miałam jeszcze okazji go 'dogłębnie' [] poznać, nastąpi to na pewno niedługo, ale jakoś nie obawiam się o moje jajniki ;]

oczywiscie ze jajniki mogą boleć od głębokiej penetracji , zwłaszcza w pozycjach od tyłu,
tak samo mozna miec mdłości, od podraznienia jelit-chociaz penis nie wchodzi do zołądka ani do jajników-podrażnia je pośrednio

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-10-20 o 13:58
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 14:41   #1459
amputee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
oczywiscie ze jajniki mogą boleć od głębokiej penetracji , zwłaszcza w pozycjach od tyłu,
tak samo mozna miec mdłości, od podraznienia jelit-chociaz penis nie wchodzi do zołądka ani do jajników-podrażnia je pośrednio
dziękuję za wyjaśnienie
26.07.2014
amputee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 18:56   #1460
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość

Jak widać coś Ci jednak umknęło...

Polly_ dzięki
Stary 2010-10-20, 23:53   #1461
ama4
High Quality Since 2007

Ja tam mimo wszystko dalej podziwiam stan Waszej wiedzy - że jeden ma 17, a drugi już 19 cm...
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 09:44   #1462
Rekiss
Raczkowanie

Przejrzałam ten wątek i kolejny raz dochodzę do wnisku, że rozmiar nie ma znaczenia. Dla mnie zawsze najwazniejszy był temperament
Rekiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 12:48   #1463
niunia212
Raczkowanie

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

co do penisów ma po stosunku ostatnio trzasło spoidło zdarzyło się mi to juz 2x lekarz powiedział ze pochwa jest rozciagliwa i każdy penis sie do pasuje wieć co dzieje się ze mną
niunia212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 15:04   #1464
ama4
High Quality Since 2007

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Zapewne odpowie Ci lekarz na to pytanie, co jest z Tobą
Stary 2010-10-26, 15:24   #1465
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Ja tam mimo wszystko dalej podziwiam stan Waszej wiedzy - że jeden ma 17, a drugi już 19 cm...
Ciekawość czasem popłaca
Stary 2010-10-26, 17:59   #1466
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
Ciekawość czasem popłaca
Ale w czym popłaca w tym wypadku?
Stary 2010-10-26, 18:10   #1467
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Ja go po prostu nie biorę całego do buzi i tyle. Nie moja wina, że taki długi W każdym razie mojemu TŻowi to nie przeszkadza

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:23   #1468
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Ale w czym popłaca w tym wypadku?
Poczytaj sobie kamasutrę to się dowiesz.

Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
Ja go po prostu nie biorę całego do buzi i tyle. Nie moja wina, że taki długi W każdym razie mojemu TŻowi to nie przeszkadza
Mi ktoś polecił zatykanie nosa i powiem Ci, że działa
Stary 2010-10-26, 20:29   #1469
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Poczytaj sobie kamasutrę to się dowiesz.
No tak ale w kamasutrze nie ma "z partnerem który ma członek 17 cm polecamy to i to a z tym który mają cm mniej to i to" ;p więc dokłądna wiedza w niczym nie popłaca

Cytat:
Mi ktoś polecił zatykanie nosa i powiem Ci, że działa
tylko wyglądałabym chyba dosyć śmiesznie z tym;p

Stary 2010-10-26, 20:38   #1470
Neciak89
Zakorzenienie

To nie kwestia zatykania nosa, ale wydechu. Już w kilku miejscach to czytałam, widocznie coś w tym jest.

Kosmetycznie

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości