|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
w
Edytowane przez shamanaika Czas edycji: 2010-08-31 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
![]() Ale jak Ty bardzo chcesz to ja trzymam mocno kciuki za Was ![]() Cytat:
Ja robiłam zawsze tak jak mi na czymś zależało,że normalnie kilak sekund przed końcem podbijałam kwotę do jakieść którą mogłabym dać za to coś.O ile kompa masz szykiego i nie ma mozliwości zamulania to powinno się udac.Mnie się zawsze udawało ![]()
![]() |
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ------------- Emil posadzony już ładnie siedzi przez parenaście minut ![]()
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-08-29 o 17:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Kocurazab ale on pięknie sam pije! Mój coś nie chceumie pić ale nie chce...
Lila ale Bartuś śliczniutki ![]() ![]() ![]() Ło zabawki mówicie... znajde kilka, które są hitem:P a niektóre znacie ![]() To jest najfajniejsze jak dla mnie ![]() ![]() http://allegro.pl/edukacyjne-cymbalk...202553170.html słonik- poza melodyjkami ma fajne szeleszczące uszka i nogi ![]() http://allegro.pl/interaktywny-sloni...209034686.html słynne organki krowa http://allegro.pl/pianinko-organki-d...200479083.html i hit do kąpieli http://allegro.pl/disney-piszczaca-k...204785074.html to te co na all znalazłam. Książeczki i piłeczka welurowa z Rossmana też robią do dzisiaj furore. |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zadomowienie
|
hejka
melduję się tylko, że wróciłam z działki, dziś pewnie nie uda mi się do Was zajrzeć na dłużej, ale może jutro uda mi się choć pobieżnie przejrzeć co napisałyście |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Rozeznanie
|
Witam po łikendzie.
U mnie było miło, przyjaciółka przyjechała, poplotkowałyśmy ![]() Adaś jak to Adaś - czy się czegoś nauczył? TAK TAK!!! Nauczył się jeszcze bardziej marudzić!! Jakby do tej pory było mało. Hurrra!!! Uwaga! W tesco wyprzedaże. Wydałam 200 zł na ciuszki dla dzieci a kupiłam całą furę. Sweterki dla bobo-chłopców np. po 20-25 zł, body białe 3 szt.13 zł, pajace do spania 21 zł/3szt., bluzeczki np. po 7,70zł. Jak któraś ma braki, to polecam się tam wybrać. Ja bardzo lubię ciuszki Cherokee
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Farahh witaj
![]() Lila super,ze wyjazd udany i odpoczeliscie rodzinnie.Fotki ![]() Kocurazab thx ![]() ![]() Addicted ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Karola u nas tesco małe i nic w nim nie ma ale zajrze a nuż... a te cisuzki też najbardziej lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Lila świetnie wygladacie ![]() ![]() Kocurazab ![]() ![]() ![]() Karola tez bardzo lubie Cherokee ![]() ![]() Farahh witaj ![]() ![]() kilka lat nie decydujemy sie na drugie ![]() Patinka ![]() Ja dzis wrócilam po nocy z pracy i spalismy w 3 od 7.30 do 11.00 ![]() Nieciekawa pogoda u nas i bylismy tylko na krótkim spacerku ![]() Teraz Sebus spi, maz tez, bo idzie na 24 do pracy a ja ogladam film ![]() Miłego wieczoru!
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja dodatkowo podziwiam,że pomimo posiadania dwójki tak małych dzieci koleżanka ma czas i siłę dosyć aktywnie wypowiadać się na forum...
![]() |
#2231 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny u nas weekend minal rodzinnie
![]() ![]() wklejam wam fotke jak stoi w kojcu |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To te nasze maluchy dalej idą łeb w łeb ![]() Chrzciny się udały - dzięki za kciuki ![]() ![]() Fotki jutro wkleję jakieś fotki, teraz zmykam spać, pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie niestety dzisiaj wieczorem była powtórka z rozrywki ![]() ![]() Oby tylko dzisiaj w nocy nie płakał, bo padnę ![]() Cytat:
Mam już dosyć, ale wiem, że jak się skończy synek będzie o wiele mądrzejszy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Przyznaję się bez bicia, że nie przeczytałam co napisałyście... Nie mam czasu ostatnio, jeszcze mama w szpitalu... Albo mamy skok 33 - 37 tyg. albo zęby... Wczoraj i dzisiaj na noc Paulinka dostała Nurofen, bo strasznie płakała... Pomógł, więc to chyba jednak zęby... Poza tym obiecałam sobie, że będę kupowała jedzonka dla Pauli w okularach... Dzisiaj się zorientowałam, po dwóch dniach, że Paulina dostaje Młode jarzynki z indykiem po 11 miesiącu... Pomyliłam się, bo kupowałam wcześniej Risotto z marchewką z indykiem... Bardzo podobny skład... Paulina radzi sobie z grudkami, smakowało jej, więc ok... Mam jeszcze słoiczek, więc dostanie jutro, bo musiałam wyrzucić to co jej ugotowałam... Dostała plam na nóżkach znowu po jagnięcinie... Dziwne to, bo mięso jagnięce prawie nie daje uczuleń... Bo prawie nie ma białka... Chociaż jest też opcja, że to od czegoś co było dodane do mięsa, bo wyjątkowo było sklepowe, nie eko... Teraz lecę na strony producentów oglądać co tam ciekawego dla starszych dzieci jest, bo może nam coś podpasuje i skład będzie ok... No bo zasadniczo te jedzonka, to się chyba tylko stopniem rozdrobnienia różnią...
#2235 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo możliwe, że u Ciebie to od tabletek Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2010-08-29 o 21:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Aaaa... No i już można uznać, że Paulina siedzi... Samodzielnie...
Wklejam jeszcze kilka fot Pauli z Mają...
#2237 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem z zakupem na Allegro
![]() Zamówiłam ramki na zdjęcie z grawerem: http://allegro.pl/ramka-z-glina-graw...192559046.html Zażyczyłam sobie grawer na górze i na dole ramki. Kobieta przyjęła zamówienie, po czym po 2 dniach napisała, że napis w całości będzie na dole ramki. Odpisałam jej, że w takim razie rezygnuję z zakupu i chcę zwrot pieniędzy. No to ona napisała, że ramki są już zrobione i że za późno na zwroty. Pisałam jej, że przecież w aukcji nie było zastrzeżenia że napis może być wykonany tylko na dole środkowej ramki i że jeśli nie mogła tak zrobić jak ja chciałam to mogła poczekać na moją akceptajcę a nie stawiać mnie przed faktem dokonanym i już je zrobiła a ja muszę je teraz wziąć. Napisałam, że nie obchodzi mnie, że zdjęcia z grawerem znalazły się przez przypadek. To wiecie co zrobiła? Po chamsku zmieniła zdjęcia w aukcji i na jednym z nich dopisała, że grawer wykonywany jest tylko na dole ramki. Co prawda domyślałam się, że może coś kombinować i zapisałam sobie od razu aukcję, w związku z czym mam tą wersję bez tego napisu. Napisałam jej również żeby ze mnie głupa nie robiła, bo wiem że podmieniła zdjęcia (wysłałam jej nawet Print screen tej poprzedniej wersji). Napisała, że nie zamierza mi oddać pieniędzy i w pon. lub wt. wyśle mi te ramki ![]() Co byście zrobiły? ![]()
#2238 |
Zakorzenienie
|
napisz do allegro...
umieram ![]() ![]() ![]() kocurazab to ja Cie pociesze bo Tomek ze skokami to jest ksiązkowy ![]() ![]() ![]() ![]() no i zęby się nadal pchają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
Azziz - cholerka nie wiem co masz zrobić; babsko ewidentnie nie zwróci Ci kasy. A może napisz do Allegro? Nie wiem czy Ci pomogą, ale a nuż...
Blonde - zazdraszczam Ci next'a w UK. Ciuszki mają śliczne, a PL tylko jeden sklep w W-wie; zostają lumpki ![]() ![]() Kamyk - śliczna Paulinka gosbaj - kurczę, ale na tych zdjęciach to on tak pewnie stoi ![]() ![]() kocurazab - ale Twój niunio ślicznie pije; w ogóle śliczny jest. Mój to pochyli się nad kubkiem, weźmie ustnik do buzi i ciągnie i ciągnie; pokazywałam mu, że trzeba przechylić kubek, ale on taki mało kumaty jest ![]()
Edytowane przez karola_sz Czas edycji: 2010-08-30 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Rozeznanie
|
Witam z rana.
Przeleciała pobieżnie poprzednie 2 tygodnie. Nie były za ciekawe na forum. Widziałam śliczne dzieciaczki. Kamyku dużo zdrówka dla mamy życzę. Pysiu, Sensuel trzymam kciuki za starszaki i pożegnanie z kupą w majtkach. Witam nowe mamy. No to w skrócie napisze jak było nad morzem. Rewelacyjnie. Pogoda fajna w 1 tygodniu upał, w drugim jeden dzień deszczowy, 2 dni ze sztormem. Generalnie tylko w 1 dzień był bez plaży. Bardzo sprawdziła nam sie chusta. Mężuś chętnie Mi w niej nosił na spacerkach. Oczywiście wzbudzał sensację, spotkaliśmy też 2 sympatycznych panów z dziećmi w chustach na plaży. ![]() Milenka uwielbiała piasek i raczkowanie po nim, była grzeczna. Jedynie w nocy się budziła - bo ząbki dawałay popalić, a jak się okazało wiburcol jest teraz na recepte ;( Wrzucę Wam parę fotek i zmykam się bawić z dzieciakami. Olafek do środy w domu, po przedszkole zamknięte.
#2242 |
Rozeznanie
|
No i jeszcze ulubione moje zdjęcie. Olafek robocik
![]() ![]() ![]() ![]() - 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2010-08-30 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
witaj Malinka!!sliczne zdjęcia.
Kocurazab, Lila super fotki!!!! Mój jest marudny od 2 dni ale ma 31 tydz, więc nie wiem.ale maruder straszny ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2010-08-30 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj wow
![]() Xmila super ze chcrzciny udane.Czekamy na foty Kamyk cielecinka tezniby nie powinna uczulac,a Lu uczula.Jagnieciny,wolowin y jeszcze nie probowalismy Kocurazab ![]() Azzis tez zamowilam te ramki,ale chyba na innej aukcji.Wstazeczka oczywiscie jest inna niz na zdjeciu,ale napis ok.Wszystko bylo wrzucone luzem do kartonu, do tego 2 worki z gipsem i na wierzch zwiniete w kulki 3 str. z gazety (pewnie jako ochrona) ![]() Bardotka tez zamawiala taka ramke,ale zapomnialam zapytac,czy bylo wszystko ok Ramke odbierz,bo kasy mozesz nie odzyskac,wiec szkoda by bylo.Ale wystaw negatyw (za chamskie podmienianie zdjec) i koniecznie napisz o tym fakcie do allegro ! Kancia zdrowka kochana ![]() Malinka ![]() No to jednak viburcol na recepte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie
![]() GOSPAJ slicznie Krzys stoi ![]() XMILA fajnie ze chrzciny sie daly ![]() AZZIS no to baba chce cie w konia zrobic wez moze napisz do allegro bo negatwyna opinia to pewie sie nie przejmie MALINKA super zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- dokoncze poziej bo mi dziecko placze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
No strasznie jestem sciekła na te ramki.
Pewnie jakbym chciała je zareklamować, to reklamacji nie uzna, więc pewnie nie ma to najmniejszego sensu. A najlepsze jest to, że napisałam jej , że sprawę zgłoszę niezwłocznie do Allegro, to mi napisała, że szkoda, bo niby chciała wykonać nowe ramki (jasne..). Więc jej napisałam, że jednak można było... tylko trochę dobrej woli zabrakło. Już mi szkoda nerwów na tą kretynkę ![]() Ale jeszcze pójdę do Federacji Konsumentów po poradę, bo wkur..ia mnie takie traktowanie kupujących. Durna baba nie potrafi przyznać się do błędu i powiedzieć zwykłe "przepraszam".
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-08-30 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A! też chciałabym wyglądać tak zgrabnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez brawurkaaa Czas edycji: 2010-08-30 o 09:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
KAMYKU super sie Paulinka bawi z piesiem
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- a ja musz ewam sie pochwalic spie sobie rano slyszle Szymek sobie rozmawia do siebie (rano spi z nami w lozku) otwieram jedno oko stoi zamykam i znowu otwieram i oczom nie wierze moje dziecko trzyma sie zaglowka lozka i stoi lekkosie bujal tylkiem chcialm zrobic zdjecie ale siad z tykiem jak tylko zobaczyl ze patrze no szok przeciez on nawet nie siada jeszce aninie raczkuje a stal iteraz jak leze to przypelza do mnie wspina sie na mnie i staje ![]() __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny a ja mam pytanie. Ostatnio mnie cześto tu nie ma bo dziecko mi się popsuło ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-08-30 o 10:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Kalka może skok rozwojowy
![]() Malinka, Gosbaj fotki ![]() Azzis napewno bym postapiła tak samo ![]() Zrobiłam rentgen zęba i udało mi się wizyte załatwić na jutro, bo wymiękam..usnąć nie moge, bo boli...pomaga napicie się czegoś chłodnego ale na chwile... oszaleć można! Do piątku bym ściany przegryzła... Do tego Tż ma 39 gorączki i musze wszędzie tate i dziecko ciągnąć... Mam starsznie przesrane naprawde ani jednej osoby, która mogłaby na chwile z dzieckiem zostać...siąść i płakać...Jeszcze już sprzedałam fotelik małego, bo mamy po wypłacie kupić i tu taka akcja... nie mam nawet w czym go wozić teraz... Dzisiaj musiałam wziąść go bez...a na jutro może porzycze... Masakra ale co robić jak kasa potrzebna była a miałam komu sprzedać... Myślałam, że tydzień bez fotelik akurat ujdzie, bo rzadnych wizyt itd. to Tż się tak załatwił:\ Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-08-30 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.