|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dużo ubrań, trochę kosmetyków. Zapraszam :)
Niestety w najbliższym czasie nie mam zbytnio możliwości zrobienia zdjęcia na kimś... Ja mam ok 173 wzrostu i dla mnie ona jest taka krótsza... Ale przyznam, że najbardziej zależało mi na bezrękawniku, co do sukienki, to przemyślałam i chyba na razie mi się nie przyda... Jeśli chcesz, to możemy ewentualnie poczekać na dokładki i wstrzymać się jeszcze z wymianą. Jak wolisz
Edytowane przez Nikolati Czas edycji: 2010-08-30 o 11:18 |
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#1683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm.. poszperam dzisiaj jak wroce z pracy, moze bys sie wymienila np za korektor rozswietlajacy z Avon (z pedzelkiem) bedzie go napewno grubo ponad polowa bo ja uzylam tylko kilka razy i to po troszeczku)albo jakies kolczyki z Avon? Co do tuniki, to w takim razie podziekuje Ja nie nosze rurek wiec nie mam, a zreszta i tak masz juz chetnych Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam jeszcze jedno zdjęcie, ale u mnie te spodnie wyglądają tak samo, na czarne. Może to po prostu kwestia ustawień monitora. Jeśli jesteś zainteresowana, to mogę porobić i powrzucać Ci trochę tych zdjęć.
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
fotki bucików:
|
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
Wymiary spodenek: szer. w pasie 36 cm, stan przód 18 cm, dł. od kroku 31 cm / całkowita 49 cm, szer. nogawki na wys. uda 26 cm.
Nadal jesteś zainteresowana wymianą? |
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
Prosiłaś chyba tylko o wymiary paska, ale mogłam coś źle zrozumieć
![]() Podaję wymiary tych spodni: w pasie 36cm a długość to 96cm Mam jeszcze poza wątkiem spodnie takie ciemno szare o długości 100cm. Jeśli by Cię interesowały, to mogę wrzucić fotki ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Przejrzałam Twoja wish listę i mam jeszcze szare dresowe spodnie z butiku, tylko długość bym musiała sprawdzić i książki Harry Potter mam 5 części ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- jeszcze z Twojej wish mam czarne długie legginsy. Ja mam 170 mniej wiecej i są na mnie ciut za długie bo się na dole marszczą, więc może byłyby dobre i jeszcze fioletowa gładka dłuższa bokserka by się znalazła, więc napisz co by Cię interesowało, to porobię zdjęcia i może cos się znajdzie za te dwa bolerka?
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
chabrowe bolerko C&A, biały lakier i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1281863702 ?
|
#1692 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ************************* ************************* ********** Cytat:
Nic na sile Pozdrawiam.
Edytowane przez 20-sto latka Czas edycji: 2010-08-31 o 12:35 |
||
|
|
|
#1695 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Rozeznanie
|
hej cos nie odpisujesz wiec wole sie przypomnieC:P
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1281862932 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1281531805 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1281531805
|
|
#1699 |
|
Zadomowienie
|
kurcze troche mi sie nie opłacała taka wymianka
masz moze coś z mojej listy potrzebnych rzeczy
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

Hmm.. poszperam dzisiaj jak wroce z pracy, moze bys sie wymienila np za korektor rozswietlajacy z Avon (z pedzelkiem) bedzie go napewno grubo ponad polowa bo ja uzylam tylko kilka razy i to po troszeczku)albo jakies kolczyki z Avon?
Ja nie nosze rurek wiec nie mam, a zreszta i tak masz juz chetnych 

no nic zobacz co tam masz