|
|
#3901 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
ale w kim? cos przegapiłam chyba
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, właśnie- w piosence czy w człowieku???
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - czy macie jakichś sprawdzonych sprzedawców na all od średniopółkowej kolorówki? Chcę sobie kupić tusz MF. Poproszę ewentualnie priv albo wiadomość na gg
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3904 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Czesc wszystkim.
Justynka znowu kolejne sliczne zdjecie wstawilas
|
#3905 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czyżby goodbye Alejandro?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co to za seksizm ma tutaj miejsce? ![]() Nie mów tylko, że w nim ![]() --- Niech już lepiej przyjdzie ta pier***ona, złota, polska jesień, bo to, co jest za oknem teraz, skłania mnie do zerkania dziwnym wzrokiem w kierunku żyletki
|
||||
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3907 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, kolekcjonerko Escad
![]() Dziękuję Zmogło mnie- śpik Trzeci dzień bez słodyczy za mną. Dziś zjadłam jabłko - wyczyn!
|
#3909 |
|
BAN stały
|
No wiesz... w koledze, który oberwał krzesełkiem podczas wchodzenia "pod górkę"
![]() Został Ci jeszcze Fernando i Roberto ![]() ![]() Edit: Dobranoc
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-08-30 o 02:09 |
|
|
|
#3910 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak na dworze zimno Cytat:
Cytat:
niekoniecznie ![]() zębów A są modele machające długimi herami? w kim? Już nie nadążam za Tobą, laska ![]() Cytat:
Bry Zimno jest
|
|
#3911 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Głównie wkurzyła mnie teściowa, która rzeczywiście nie wie ![]() Ale w kim bo się zgubiłam?
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy pani usilnie twierdzi ze do Czego Innego Powinien Ktoś Aplikować? hej ![]() Hecate nie nadążam za Tobą. Miłostki i romanse przewijają się (i są tak zagmatwane) tak szybko jak w argentyńskiej telenoweli ![]() ------------------------ Helloł ! Miłego dnia ludu pracujący i urlopujący
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Znów jabłko ![]() Eenax, jak porównać ptasie mleczko albo czekoladę do zaschniętych, pomarszczonych osłonek? zresztą najczęściej mocno kalorycznych? Ja zresztą chcę odwyknąć od potrzeby słodkiego smaku, zaczyna mi się udawać- zamiast słodyczy ciągnie mnie do pikanterii
|
#3914 |
|
Nindżopesz
|
Wracając do tematu pogody znowu się spociłam
Fakt, że wystąpiłam w długim skórzanym płaszczu.Wkurza mnie remont. Kolega tynkuje ale robi to koszmarnie krzywo, pod sufitem krzywa linia, na ścianach rysy, wypukłości. Podobno na tynk gipsowy nie można już kłaść gładzi, jest jakaś metoda oprócz dowalania kolejnej cienkiej warstwy tynku? A może to się szlifuje? Resztę mieszkania rzekomo mają załatwić gładzią więc może nie będzie tragicznie. Od biedy kupie se farbę z efektami specjalnymi
|
|
|
|
#3915 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
heloł
![]() Jeszcze siedzę Flo na głowie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3917 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wiecie co? Okazało się, że to ta sama fucha, co ostatnio. Podstępem mnie chcieli wziąć... Nic, szukam dalej ![]() Było jakieś streszczenie...? ![]() |
|
|
|
#3919 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ok
![]() Schodzę,bo jedziemy do miasta a ja potrzebuję kierowcy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra - juz wyjasniam
![]() Gryxiu - ten kumpel krzeselkiem nie oberwal ale owszem byl wtedy ze mna ![]() I calosc mozna podsumowac 'tak jakos wyszlo...' W poniedzialek ide zalatwiac chate, trzymac kciuki prosze. Wyprowadzam sie sama i mieszkac bede sama. Wstaje chlopok o 6 rano i jedzie 40 mil w jedna strone zeby sie ze mna zobaczyc przed robota na jakies 10 minut. A ja sie czuje jak nastolatka co to obsikana w majty za chlopoczkiem swoim. Mowie mamie wczoraj a bo on to, to, to to i sramto na co matula moja podsumowuje 'czyli wszystko co zawsze chcialas? to moze postaraj sie teraz i nie s*******' Nie mysle racjonalnie i wstaje rano i sobie zaraz mysle, ze mam takiego fajnego faceta
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
nie powiedziałaś teściowej? no ładnie ![]() ja myślę ze tu ewentualnie Winterka jako doświadczona posiadaczka mogłaby się wypowiedzieć ![]() Kończę kawę nie ma to jak poniedziałek |
|
|
|
|
#3922 | |||
|
Zakorzenienie
|
e tam, to nie zastapi czekolady
Cytat:
![]() ![]() zboczuszki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
co by się udało, heej
|
|
#3923 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Streszczenie było nie tak dawno: Cytat:
Florens już imprezuje u Winter Kamena wyznała, że może wyjść z domu nago byle mieć brwi umalowane Teza zrobił sobie pomarańczowe pasemka ale chyba nie dał jeszcze fotek Ju kończy ze słodyczą i odkrywa (w sobie?) pokłady pikanterii Maja uszyła sobie chrząszczo-podobny frak i rozpacza, że zimno Ja i Polly cieszymy się, że jest zimno Hecate jest zakochana ale nie bardzo wiadomo w kim, cały bar czeka w napięciu na dalsze zwierzenia Ponadto była licytacja kto ma więcej róży i cieni do oczu oraz debata o wyższości wibratorów nad mężczyznami. |
||
|
|
|
#3924 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozna gładziowac tynk gipsowy, tylko trzeba najpierw zagruntowac, coby sie wszystko efekcie nie zsunęło ze ściany . Ale generalnie (tak mi sie wydaje) tynk gipsowy powinno sie tak kłaśc zeby juz z nim nic nie robic-po to on jest-po to jest on!
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chcę do klubu i też się ciesze, że jest zimno |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jakiś pseudonim, jakieś przybliżenie postaci? Kojarzę Si, szefa, jakiegoś starszego (?) z którym się kumplowałaś i chciał Cię wozić motorem...Nie bo będzie gderać Powiem... bo ja wiem... może w piątem miesiącu... W sumie mogłam sama nie zauważyć, nie? Wczoraj mnie opier...a, że nie robię zakupów tylko TŻ musi latać do sklepu o 9 wieczorem po całym dniu remontu a ja najprawdopodobniej się całymi dniami opie...m. A że robiłam w sobotę pranie, sprzątałam, prasowałam, gotowałam i inne takie to mało ważne. I mało ważne, że on sam chce robić zakupy, sam decyduje kiedy po nie pójdzie a w domu palcem nie ruszy. |
|
|
|
|
#3927 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
o ja, i wszystko, jak na patelni ![]() Kurde, byłą dyskusja nad cieniami? Noo to bym chyba wygrała ilościa posiadania
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Delikatnie przypominam ze ja od kilku dni się zachwycam pogoda
I delikatnie przypominam ze ja już wróciłam żywa od fryzjera mimo ze strzygł mnie brzytwą .Czekolada? Eee to ja juz wole wcinać mumie. Hekate jak widzę nadal zakręcona
|
#3929 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no aleś wyjaśniła pokreciło ją z tego zakochania
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten tez biker zreszta. Pewnie cos o nim wspominalam ![]() Nie uzywam i nie uzywalam w odniesieniu do niego pseudonimu nigdy, ot Rob albo R. i tyle
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

:cojest :

, zresztą było ujawnione jak poszło 

Trudno, tak będę siedzieć 

co by się udało, heej