Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 11:44   #2011
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cześć
witam nowe dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 12:08   #2012
angelinmyheart
Zakorzenienie

Witam nowe dziewczyny.

Nie było mnie ponad dzień i tak dużo miałam do czytania.
Ja jestem przeziębiona od dwóch dni. Dzisiaj najgorzej. Wróciłam do domu przed 2 i zasnąć przez ten katar nie mogłam. To prawda, że katar leczony trwa tydzień, a nie leczony 7 dni?
Jak tak czytałam o Waszych zakupach i listach to mi się moja po trochę przypomniała, którą wole nie zapisywać.
Na noc dałam olejek rycynowy i uwielbiam moje włosy po nim. Są takie gęstsze i jeszcze bardziej miękkie, niż zwykle.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 12:24   #2013
Chloestic
Zakorzenienie

a tez sie przylacze, od dzis jestem na diecie, chce schudnac 3-5 kg, tesknie za swoja poprzednia waga 52 kg ;(

od wrzesnia wracam na kwaski, zeby miec ladna gladka cere, mysle, ze jest to najlepszy zabieg, to plus odpowiednia pielegnacja, a skora wyglada na bardzo swieza

we wrzesniu rowniez nowy kolorek blondu i czas na jakas pielegnacje wlosow

nie wiem czy tez tak macie, ale ja wlasnie w okolicach wrzesnia zawsze zaczynam porzadki, jesli chodzi i moj organizm, szafe, wyglad, ogolnie uwielbiam to uczucie
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 12:28   #2014
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
a tez sie przylacze, od dzis jestem na diecie, chce schudnac 3-5 kg, tesknie za swoja poprzednia waga 52 kg ;(

od wrzesnia wracam na kwaski, zeby miec ladna gladka cere, mysle, ze jest to najlepszy zabieg, to plus odpowiednia pielegnacja, a skora wyglada na bardzo swieza

nie wiem czy tez tak macie, ale ja wlasnie w okolicach wrzesnia zawsze zaczynam porzadki, jesli chodzi i moj organizm, szafe, wyglad, ogolnie uwielbiam to uczucie
a jakie kwasy będziesz stosować ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 12:31   #2015
Chloestic
Zakorzenienie

chodze do dermatologa, bardzo jej ufam, takze to juz pytanie do niej, jak bede moge sie podpytac, generalnie jest to zalezne od pory roku

zima luszcze sie jak waz, a wiosna, czy latem jedynie delikatne zabiegi, aby podtrzymac osiagniety efekt
Stary 2010-08-30, 12:53   #2016
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Witam piękności Ja dziś od 6.30 na nogach bo msza była rano za moją babcię więc musiałam wstać...potem z TŻ do medycyny pracy jechałam i do podstawówki się zapytać kiedy mam przyjść na praktykę Mówiłam Wam że będę mieć praktykę pedagogiczną w podstawówce? właściwie tylko uzupełniające 30 godzin(do kursu pedagogicznego), bo resztę odrobiłam już w wojsku. Denerwuję się chyba bardziej niż wtedy jak miałam stanąć przy tablicy przed 20 chłopami-żołnierzami...mam nadzieję że będzie ok
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
No nie wiem co mi z tymi frędzelkami odbija Tak sobie myślałam, żeby na ich miejsce przyczepić taką broszkę- dużego kwiatka. Jak myślicie, będzie pasowało?

O niee, nic mi nie mów o szkole, na samą myśl już mam odruch wymiotny A jeszcze nie mam żadnych książek ani zeszytów, po prostu nic
Ja dzisiaj kupiłam zeszyty w supermarkecie carrefour za jedyne 1,38 w twardej oprawie fajne nawet są

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
siemanko dziewuszki ja o moja włosiska musze konkretnie dbac bo sa dlugie maja 60 cm ;D polecacie mi jakas maske nawilzajaca??? bo cos po tym lecie troszku mi wlosy wysuszylo ;/
Polecam tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-po-brzegi.htm
Sama używam i jest naprawdę fajnanawilża, włosy się po niej fajnie rozczesują i świetnie pachnie
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
lubię się uczyć i lubię moja klasę(przynajmniej jej część ). zresztą mi się marzą strasznie studia i się doczekać nie mogę
Ciesz się liceum dopóki możesz kochana potem będzie już tylko gorzej żartuję, nie jest aż tak źle ale i tak najlepiej wspominam czasy liceum, a naj naj lepiej to 2 klasę kiedy był czas osiemnastek
Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Samara nie jesteś jedyna Ja też uwielbiam naukę, egzaminy itp. Studiuje (niestety tylko zaocznie). Czemu wakacje studenta trwaja az 3 mies???? wr, ja już chce na studia...
Odlicz praktyki, ewentualne poprawki i pracę na wakacje, żeby potem opłacić studia i już te 3 miesiące znikają jak bańka mydlana wcale nie jest tak kolorowo, uwierz

Mam ogromną ochotę na ciacho francuskie z pobliskiej piekarni... nadal mi się nic nie chce...idę kupić herbatkę zieloną i to ciacho... Dupsko mi urośnie, ale chociaż będę szczęśliwsza
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 13:18   #2017
malutka89
Zakorzenienie

cześć
witam nowe Piekne oczywiście biore się za nadrabianko z kawusią muszę się motywować wątkiem, bo przychodzą jesienne dni i nic mi się nie chce
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 13:22   #2018
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
fresas1991 - witamy

Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała BP przy nadwrażliwości zębów (uszkodzonym szkliwie) ?
bo mam ten problem, a bardzo chciałabym sprawdzić BP, nie wiem tylko czy to nie pogorszy sprawy
tak ja. straciłam zęba. ;/ więc nie polecam jeśli istnieją jakieś problemy ...
Stary 2010-08-30, 13:30   #2019
Talullah
Wtajemniczenie

Hej

Witam wszystkie nowe dziewczyny

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jasne, ze pamietam,przyjdzie paletka a juz cos wykombinuje
nie wiesz moze czy karta z wbk <30 to debetowa? bo przez przypadek jakos polaczylam paypal z moja karta i czekam na autoryzacje i nie wiem czy jak zrobie teraz przelew to czy nie naknoce sobie, chociaz nie wiem jak sie robi tam przelew bo troche nie czaje tego

ja Cie kopne a Ty mnie
tez mialam sie uczyc i guzik z tego

kupilam krem z bielendy biala glinka eco-care zobaczymy jak sie spisze
NIe mam pojecia bo ja mam Pay Pal polaczone z normalnym kontem

Marsz do nauki

I zebym ja sama poszla

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
tez mam mieszaną , więc może go spróbuję. A mogłabyś dać link jak ten krem wygląda ,bo ja nie wiem o jaki dokładnie chodzi ?

koniecznie daj znać
Prosze
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-twarzy.htm

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

a co ten kremik robi ?

hm lorysa proponuję trzymać 15min pod czepkiem
Mnie jednoczesnie nawilza i matuje i lagodzi zaczerwienienia jak jakies mam, ogolnie wygladam po nim bardzo promiennie jak na moje chroniczne niewyspanie. Cena jak za taki sklad - super, no i ilosc bo az 100 ml czyli 2 razy wiecej niz normalnie krem do twarzy

A lorys hmm, stosowalam juz na wszelkie mozliwe sposoby. Nawet trzymany pod czepkiem jako cieply kompres z godzine to nie nawilza tak jak schuma kiwi nalozona na szybko na 5 min.

Nie wiem co z nim zrobic bo mam prawie cale opakowanie a kupilam bo sie naczytalam jaki cudowny. I zapach - im dluzej stosuje to tym bardziej mnie drazni, taki chemiczny

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj peeling twarzy będę robić, poza tym:
syrenkowanie pośladków
8 min buns

i nie wiem

Talullah, dopiero jak zadałaś pytanie, to się zastanowiłam i doszłam do wniosku, że ja gąbki wymieniam jak się rozpadają już i nie wiem jak to jest dokładnie z tym, powinno się częściej?
No ja gdzies czytalam ale nie pamietam gdzie ze powinno sie wymieniac co 2 tyg bo na takiej wilgotnej gabce rozwijaja sie drobnoustroje. No ja sie staram pamietac i wymieniac jak najczesciej

Cytat:
lubię się uczyć i lubię moja klasę(przynajmniej jej część ). zresztą mi się marzą strasznie studia i się doczekać nie mogę
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ile moja mama by oddała za to, żeby usłyszeć takie słowa z moich ust
A ja mialam tak samo, kiedys pamietam ze mi mama kazala na dwor isc a ja ze nie bo ja chce czytac i w ogole

A mama o boze dziecko, nie ucz sie tyle a tata masz kase, bierz znajomych i idz na impreze, no to szlam co tydzien chociaz nie zawsze mi sie chcialo bo ja po prostu lubilam sobie siedziec w spokoju i czytac Aha - zeby nie bylo - jestem towarzyska, nie jakas ulomna

No ale tez trzeba zrobic przyjemnosc rodzicom

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-30 o 13:35
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 13:37   #2020
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
serio straciłaś zęba przez BP?
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 14:04   #2021
magne
Zadomowienie

Ja od dziś nie jem słodyczy,fast foodów, pizzy,ostrych przypraw itp. Nadal będę wypijać 1,5 litra wody dziennie. I zobaczę ,czy po miesiącu nastąpi jakaś poprawa cery. Jeśli nie to będę wiedziała,że jej stan nie zależy od diety Zastanawiam się nad rzuceniem wszystkich kosmetyków do twarzy w kąt i myciu twarzy tylko wodą, bez żadnych toników, kremów, maseczek itd. I już nie wiem co robić .. ta pasta cynkowa też mi nic nie daje..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 14:12   #2022
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
serio straciłaś zęba przez BP?
seriio serio pisałam o tym jakiś czas temu już :P po zdjęciu nakładek odpadł mi ząb.
Stary 2010-08-30, 14:13   #2023
xHello Kittyx
Raczkowanie

Cześć

Ja dziś mam trochę czasu dla siebie,nałozyłam juz olejek rycynowy na końcówki
A poźniej bedzie:
mycie włosów,testowanie maski lorys snake oil(ile ją trzymac?),wyrywanie brwi,malowanie paznokci

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 14:24   #2024
dianulaa
Zadomowienie

wstawiłam zdjęcia z wczoraj do albumu nie przestraszcie się:P a teraz ide sprzątać kosmetyki a potem dbać o siebie
Stary 2010-08-30, 14:43   #2025
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od dziś nie jem słodyczy,fast foodów, pizzy,ostrych przypraw itp. Nadal będę wypijać 1,5 litra wody dziennie. I zobaczę ,czy po miesiącu nastąpi jakaś poprawa cery. Jeśli nie to będę wiedziała,że jej stan nie zależy od diety Zastanawiam się nad rzuceniem wszystkich kosmetyków do twarzy w kąt i myciu twarzy tylko wodą, bez żadnych toników, kremów, maseczek itd. I już nie wiem co robić .. ta pasta cynkowa też mi nic nie daje..
ja jestem trochę na diecie i nic to nie zmienia. 1,5litra wody to minimum - w razie gdybyś nie wiedziała ja pije po 3litry

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
No ja gdzies czytalam ale nie pamietam gdzie ze powinno sie wymieniac co 2 tyg bo na takiej wilgotnej gabce rozwijaja sie drobnoustroje. No ja sie staram pamietac i wymieniac jak najczesciej

A ja mialam tak samo, kiedys pamietam ze mi mama kazala na dwor isc a ja ze nie bo ja chce czytac i w ogole

A mama o boze dziecko, nie ucz sie tyle a tata masz kase, bierz znajomych i idz na impreze, no to szlam co tydzien chociaz nie zawsze mi sie chcialo bo ja po prostu lubilam sobie siedziec w spokoju i czytac Aha - zeby nie bylo - jestem towarzyska, nie jakas ulomna

No ale tez trzeba zrobic przyjemnosc rodzicom
nie no,ze mną tak nie jest ja bardzo lubię imprezy i mnie wyciągać na nie nie trzeba
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 14:46   #2026
magne
Zadomowienie

Cytat:
ja jestem trochę na diecie i nic to nie zmienia. 1,5litra wody to minimum - w razie gdybyś nie wiedziała ja pije po 3litry
Wiem ,wiem ,był taki czas ,że jak piłam właśnie minimum 1,5 l dziennie to nie miałam w ogóle żadnych problemów z cerą,ale to był chyba tylko jej grymas , bo nadal tak robię i jest z nią źle.
Stary 2010-08-30, 14:51   #2027
dorka_tw
Rozeznanie

Wreszcie doprowadziłam swoje paznokcie do stanu używalności!! Po dwóch miesiącach (praca na to nie pozwalała). Idę poćwiczyć, narazie dziewczyny.

dorka_tw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 14:56   #2028
Chloestic
Zakorzenienie

ja podjechalam do rossmaana po taka jednorazowa odzywke do wlosow
schwarzkopfa, ale tu chwycilam cos, tam chwycilam i zostawilam 90 zl ugh, nie cierpie swojego myslenia " a to mi sie przyda, tamto pewnie tez, to wezme" lol :[

czy inneov naprawde pomaga? zastanawiam sie nad jego kupnem
Stary 2010-08-30, 15:02   #2029
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
dieta dużo daje naprawde, u mnie to szczególnie widać, trzeba naprawdę się przestawić i problemy z cerą znikną w jakimś stopniu. Poza tym nie odstawiaj wszystkiego bo nie będziesz jej oczyszczać i będzie jeszcze gorzej, przynajmniej używaj jakiś żel do mycia rano i wieczorem i jakiś krem... Pewnie jesteś jeszcze w okresie ok. 20 roku życia, mi się wszystko ustabilizowało teraz, wiek też ma znaczenie..

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
ja podjechalam do rossmaana po taka jednorazowa odzywke do wlosow
schwarzkopfa, ale tu chwycilam cos, tam chwycilam i zostawilam 90 zl ugh, nie cierpie swojego myslenia " a to mi sie przyda, tamto pewnie tez, to wezme" lol :[
też to mam aż się boje wchodzić do kosmetycznych, bo jak nawet nie kupie to tak siedzi mi to w głowie że po to wracam... :P
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 15:07   #2030
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

dzień dobry piękne panie

freasa1991, Chloestic witajcie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dążę do :
- pięknej,gładkiej cery bez problemów dermatologicznych typu trądzik, rany, zaczerwieniona skóra.. - to jest mój pierwszy i najważniejszy punkt doskonałego wyglądu, ze względu, że moja cera, to to mój kompleks nr.1 marzę o tym, aby móc normalnie pokazywać się bez makijażu na ulicy
- zdrowych, lśniących włosów, które będą wyglądały, że są grubsze i jest ich więcej niż w rzeczywistości (chodzi o objętość)
- zwiększenia mojej uwagi co do stóp
- długich, mocnych paznokci u rąk
- wyszczuplenia moich ud, brzuszka i tyłeczka ( podobno to moje widzimisię, bo inni uważają, że nie mam co odchudzać itd., że mam jakieś dziwne wyobrażenie, ale te miejsca uważam, że mogłyby wyglądać lepiej, smuklej , zwłaszcza, że jestem niska i te nogi mnie drażnią)
widzę, że nasze cele pokrywają się w 100%, więc możemy walczyć razem

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
ja robię listę zakupów, która wzrasta w zastraszającym tempie
moja też wyliczyłam, że jakbym chciała kupić większość z niej, to by mi pensji na jedzenie nie starczyło

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
ja hh kupowałam w sklepie z zabawkami dla dzieci, z tym, że mam to zwykłe nie to masujące i dałam za nie ok2 zł
co do butów z Deichmann moje zwykle lądują na reklamacji także w kozaczkach chodzę tylko jedną zimę za to za darmo bo pieniążki zwykle zwracają
bardzo Ci dziękuję za info szczególnie o tym, że można chodzić w butach za darmo

Cytat:
Tak w ogóle to mogę podpisać umowę z agencją z warszawy, ale wtedy nieco zawalę szkołę,jeśli będę jeździć w czasie lekcji na castingi ,a drugim problemem jest dojazd- raczej autobusem obawialiby się mnie puścić.
co za casting?

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Ciesz się liceum dopóki możesz kochana potem będzie już tylko gorzej żartuję, nie jest aż tak źle ale i tak najlepiej wspominam czasy liceum, a naj naj lepiej to 2 klasę kiedy był czas osiemnastek

Mam ogromną ochotę na ciacho francuskie z pobliskiej piekarni... nadal mi się nic nie chce...idę kupić herbatkę zieloną i to ciacho... Dupsko mi urośnie, ale chociaż będę szczęśliwsza
a u mnie studia to był najfajniejszy okres w życiu - w reszcie bez siedzenia całe dnie w szkole, usamodzielnianie się, imprezy.. ahh

a co do ciastka - popieram! przynajmniej sie jest szczęśliwym

Cytat:
ale to chociaż mineralną, bo z kranu podobno niezdrowa

a ja od dzisiaj zaczynam dwa tygodnie bez słodyczy, bo fast foodów itp. to nie jem już od czerwca i nawet mnie już do nich nie ciągnie
Stary 2010-08-30, 15:07   #2031
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
dieta dużo daje naprawde, u mnie to szczególnie widać, trzeba naprawdę się przestawić i problemy z cerą znikną w jakimś stopniu. Poza tym nie odstawiaj wszystkiego bo nie będziesz jej oczyszczać i będzie jeszcze gorzej, przynajmniej używaj jakiś żel do mycia rano i wieczorem i jakiś krem... Pewnie jesteś jeszcze w okresie ok. 20 roku życia, mi się wszystko ustabilizowało teraz, wiek też ma znaczenie..

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

też to mam aż się boje wchodzić do kosmetycznych, bo jak nawet nie kupie to tak siedzi mi to w głowie że po to wracam..
. :P
oj znam ten ból...eh... teraz oszczędzam więc muszę się trzymać z dala od wszystkich rossmanów, natur i innych drogerii...ciężko będzie szczególnie jak już wrócę na studia, bo tam aż 3 drogerie mam po drodze do szkoły
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 15:08   #2032
buahhot
Marcelover ♥♥♥

hehe też byłam dziś w rossmannie i zwróciłam uwagę na pewien brązer i róż, no ale jestem na odwyku kosmetycznym

Stary 2010-08-30, 15:12   #2033
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny.

Nie było mnie ponad dzień i tak dużo miałam do czytania.
Ja jestem przeziębiona od dwóch dni. Dzisiaj najgorzej. Wróciłam do domu przed 2 i zasnąć przez ten katar nie mogłam. To prawda, że katar leczony trwa tydzień, a nie leczony 7 dni?
Jak tak czytałam o Waszych zakupach i listach to mi się moja po trochę przypomniała, którą wole nie zapisywać.
Na noc dałam olejek rycynowy i uwielbiam moje włosy po nim. Są takie gęstsze i jeszcze bardziej miękkie, niż zwykle.
ja tez wracam po ponad tygodniowej przerwie i troszke do czytania jest
Cytat:

Cytat:
seriio serio pisałam o tym jakiś czas temu już :P po zdjęciu nakładek odpadł mi ząb.
mam nadzieje ze tylni??
Cytat:
witajcie witam nowe dziewczyny

kupiłam sobie buty w deichmannie,ale nie ma ich na stronie,więc nie mam ich jak pokazać... i szampon koloryzujący złoty blond. ale z butów się cieszę,że aż po domu w nich chodzę są to czółenka na koturnie. wygodniejsze niż buty sportowe
ja juz szukam namietnie kozaków i botków na jesien ale jeszcze niczego nie ma zabardzo
[
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 15:16   #2034
dianulaa
Zadomowienie

piątka u góry..
Stary 2010-08-30, 15:21   #2035
Chloestic
Zakorzenienie

trutututu

witaj

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
też to mam aż się boje wchodzić do kosmetycznych, bo jak nawet nie kupie to tak siedzi mi to w głowie że po to wracam... :P

to jest okropne, ja mam to wszedzie, nawet w spozywczym, nie ma to jak byc facetem, moj TZ idzie na zakupy, wezmie to co potrzebne i tyle, ja ide po jedna rzecz i wracam z dwoma siatami ;[

teraz przeszlam na odwyk przecenowy, jesli chodzi o ciuchy, nie kupuje tylko dlatego, ze przecena, nawet ladne i glupio nie kupic ugh ;[

wlasnie jem jogurt, pierwsze dni diety to masakra, jak otworzylam lodowke, ten mars sie tak ladnie do mnie usmiechal ;[
Stary 2010-08-30, 16:02   #2036
Wizazanka492
Zadomowienie

Ale mam doła od południa płaczę i zupełnie nie wiem czemu masakra

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 16:08   #2037
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
trutututu

witaj

to jest okropne, ja mam to wszedzie, nawet w spozywczym, nie ma to jak byc facetem, moj TZ idzie na zakupy, wezmie to co potrzebne i tyle, ja ide po jedna rzecz i wracam z dwoma siatami ;[

teraz przeszlam na odwyk przecenowy, jesli chodzi o ciuchy, nie kupuje tylko dlatego, ze przecena, nawet ladne i glupio nie kupic ugh ;[

wlasnie jem jogurt, pierwsze dni diety to masakra, jak otworzylam lodowke, ten mars sie tak ladnie do mnie usmiechal ;[
mam to samo.. najgorsze, że jak przestałam odwiedzać sklepy, żeby nie kupować ciuchów, to uzależniłam sie od kupowania kosmetyków przez internet w spożywczym mam tak samo, ale walczę z tym, bo jak kupie więcej, to i tak nie poleży długo.. od razu zjadam

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
hormony.. nie przejmuj sie
Stary 2010-08-30, 16:09   #2038
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
nie płacz

ja przed chwilą wyszłam z ciepłej kąpieli, pełen relaxxx

-maska na włosy
-maseczka na twarz
-balsam na ciało
-depilacja
-malowanie pazurków
-pedikure

dziś byłam u siebie w "nowym-starym" ccc (przeniesiony sklep) i były wielkie obniżki, ale kolekcje butów- letnia z tego+zimowa z zeszłego sezonu, nawet mieli buty quazi

Stary 2010-08-30, 16:12   #2039
SailorMoon
Zadomowienie

Podczytuje Was na bieżąco ale w ogóle nie mam siły odpisywać ;p
Musze zaliczyc zalegly egzamin, a rozłożyła mnie choroba
Stary 2010-08-30, 16:14   #2040
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Judus napisz proszę czy nie masz problemu z reklamacją w daichmanie. Bo ja właśnie w zeszłym roku to pochodziłam 4 miesiące w kozaczkach i całe się rozpadły I musze je we wrześniu zawieźć

U mnie wczoraj full wypas był I nawet tż machnął masaż pupy, ud i boczków
reklamacja jest bezproblemu, pierwszym razem kazali mi czekac ok 2tyg po czym oddali kasę ale to w CCC a w Deichmann od razu mi pieniążki zwrócili

Cytat:

witaj z tymi porządkami mam tak samo i tez to kocham, dlatego sama nie mogę się już doczekać jak 25 zamieszkam w nowym mieszkanku już i zacznę znów zdrowo i regularnie się odzywiac i po swojemu! a potem na wiosnę mam to samo
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości