![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista part 2
Właśnie, zawsze można się jakoś dogadać. Negatyw jak dla mnie to już ostateczność.
![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
w sumie musze spytac. czy by cos doslala, ale wizazanka nie za chetnie odpisuje na moje wiadomosci;/
![]() |
#1023 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Sza_fa otrzymuje bana stałego. Klon zbanowanego użytkownika, dziedziczy bana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
klonem jakiej uzytkowniczki byla?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie
umówiłam się z jedna dziewczyną na wymiankę ja do niej napisałam pierwsza i zależało mi u niej bardzo na jednej bluzeczce jej u mnie spodobały się buty i sukienka to przejrzałam jej wątek i pomyślałam, że można zrobić większą wymiankę to "dobrałam" torebkę i stringi no git, wymiana adresów - dogadałyśmy się a ponieważ ona miała tylko dwie przekupki to miała dzisiaj wysłać mi paczkę i pokazać dowód nadania ja paczkę dla niej spakowałam -wiadmo buty trzeba dokładnie opakować, do tego sukienka, koperta, taśma, wszystko zaadresowane już oczywiście bo po prostu nie mam wiele czasu więc miałam chwilę to spakowałam żeby potem tylko wrzucić na pocztę no i wchodzę sobie dzisiaj na wizaż i zamiast dowodu nadania mam od niej info, że ona jednak rezygnuje z sukienki ale na butach to jej dalej zalezy i wymieni torekę i stringi za nie mi taka wymiana nie pasuje bo zależało mi na bluzeczce, dobrałam coś czego w sumie za bardzo nie poszukiwałam bo raz że zależy mi na szybkim pozbyciu się rzeczy z wątku a dwa że większe wymiany=mniejsze koszty no fakt faktem- wymiana mi taka w ogóle nie odpowiada, na co innego się umawiałyśmy w wątkach i taka zmiana mi nie pasuje po prostu pytanie - czy mam w tej sytuacji wystawić jej przekupkę neutral/negatyw? Dziewczyny tutaj piszą, że w razie rezygnacji wystawiać negatywa no ale tutaj jest częściowa rezygnacja skutkująca całościową... Jak mówię wizażanka jest początkująca więc chyba to tym bardziej nie fajnie, że tak się zachowała.. Czekam na jakąś opinię bo nie chcę też komuś wlepić negatywa ot tak
![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
negatyw jak dla mnie również.
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Wpisuję na BL kaaasiuleczka
Ustaliłyśmy wymianę 3 sierpnia. Od tej pory cisza. Nie wysłała do mnie paczuszki i nie odpowiada na wiadomości Priv. Wystawiłam negatywa.
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak zglosic uzytkowniczke OLESKA88. Umowilysmy sie na wysylke we wtorek 17 sierpnia na polecony priorytet. Ja paczke wyslalam, ale nie otrzymalam nic w zamian. Niedlugo bedzie 2 tygodnie od terminu, czuje sie oszukana. Loguje sie tutaj, nie odpisuje na moje wiadomosci. Zglosilam sprawe do moderatora, zobaczymy czy zareaguje na wiadomosc od 'sil wyzszych'
![]()
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli się nie mylę, to była 'peggi' i jakiś nr na końcu, już kilka razy próbowała się wymieniać po zbanowaniu
![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moderatorzy mają do tego wgląd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
Cześć, nie sądziłam że będę musiała tu napisać, a jednak...
Otóż umówiłam się na wymianę z jedną wizażanką o nicku marynka42. Wysyłałam pierwsza, bo mam mniej przekupek. Paczkę wysłałam 19 sierpnia i do dziś nie dostałam od tej dziewczyny żadnego znaku życia, nie mówiąc już o przesyłce. Dwa razy do niej pisałam z pytaniem, czy moje rzeczy do niej doszły. Nie odpisuje mi a nie chciałabym wystawiać pochopnie negatywa... ![]() Dziewczyna ma sporo przekupek i każdą pozytywną. Nie mam pojęcia, co się mogło stać. Czyżby wyjechała na wakacje last minute? ![]()
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co mam zrobić w sytuacji gdy dostałam paczkę która w połowie nie zgadzała się z opisem?
![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Prosić o odesłanie Twoich rzeczy z powrotem,abyś później nie żałowała tak jak ja,że nie domagałam się od razu zwrotu mojej krajalnicy za buble które dostałam .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo dostałam dwie rzeczy z czego jedna nie była w opisanym stanie. Próbowałam dogadać się z ową wizażanką i obiecała dosłać mi inne rzeczy jeszcze i do dzisiaj nic nie doszło.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
ppl connect ma bana? moja kolejna wymianka mi uciekla lol! ;[
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
to Soso lepiej nie wysylaj, poczekaj na jakis kontakt, zebys rzeczy nie stracila, ja wlasnie nie mam pojecia skad ten ban, moze za duza ilosc ostrzezen
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
ah faktycznie, teraz kojarze po zdjecia sylwetki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, muszę opisać Wam mój problem, bo już od dawna mnie martwi
![]() ![]() ![]() Jestem początkującą wizażanką, tzn od dawna czytam forum, ale dopiero teraz zaczęłam się wymieniać. Założyłam temat z wymianką mojej ślicznej satynowej sukienki 11 sierpnia. Była całkiem nowa, zamówiłam ją na allegro na wesele, jednak jej nie założyłam, więc chciałam wymienić na coś ładnego. Zgłosiło się do mnie sporo osób, najbardziej spodobała mi się oferta wizażanki o nicku SŁONIK. Szybko podała mi adres i już 12 sierpnia poleciałam jej wysłać przesyłkę poleconym. Doszła do niej, nawet mi pisała, że sukienka jest śliczna. Kiedy zapytałam kiedy ona wyśle, to odpisała dopiero 19 sierpnia, że ma mało czasu i rzadko wchodzi na wizaż bo ma praktyki i babcię w szpitalu (ciekawe czy to prawda?).... Ale zarzekła się, że następnego dnia wyśle. Jest już 30 sierpnia i do tej pory nie otrzymałam przesyłki, a SŁONIK od tego czasu ani razu nie zajrzała na wizaż :/ Pisałam do niej, ale co ja poradzę, jak ona nawet na wizaż nie zajrzy.... Naprawdę przykro mi, moja pierwsza wymianka i zostałam tak potraktowana ![]() ![]() ![]() Dziewczyny poradźcie co mam zrobić, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Zadomowienie
|
to sobie poczytałam i się wystraszyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wliczając mnie, mamy już trzy osoby, które wymieniły się z marynka42... I wszystkie nie dostałyśmy paczek. A ja wczoraj dostałam od niej wiadomość, że mi już wysłała. Po 20 minutach kolejna wiadomość, tym razem że jednak nie wysłała ( ![]() Podałam jej znowu i cisza. No i co ja mam zrobić, koszulka i apaszka pójdą się...... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.