![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
zuzka0
![]() idealna podróbka! z zewnątrz śliczny jak diament nie udawaj że mnie nie widzisz, nie słyszysz,
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-08-30 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
grise -
![]() boundlessly - odwzajemniam <3 xxgroszek07xx TajeMnicza15 - miło dzióbki ![]() kamisha - jednak ty mnie bardziej <3 Nie wygląda na to, by cokolwiek miało zmienić się Nie wygląda na to, by ktokolwiek z nas miał powiedzieć 'Nie' Nie wygląda dobrze, co nie znaczy wcale, że wygląda źle Każdy dzień to samo niesie Każdy dzień to samo. Brudną tęczą rozmazany świat za oknem naszych oczu Choćby było ci niedobrze, nie wysiądziesz, nie wyskoczysz Więc nie pytaj - dokąd biegniesz, dokąd pędzisz Pilot wysiadł zanim wszedłeś. Więc musisz mi wybaczyć, jeśli zawrót głowy nie pozwala mi trafić prosto w serce i ukrócić naszej karuzeli dni Bo nikt z nas nie jest pierwszy, nikt z nas nie wyprzedza, a ci, którzy wniosą nas na metę ramię w ramię będą szli. Gaba Kulka - Pilot Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-08-30 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
" Wy Ziemianie dziwnie okazujecie uczucia"
#724 |
Raczkowanie
|
" So come paint my world because I lost my crayons . Więc chodź pomaluj mój swiat bo kredki mi się zgubił . I hope your conscience eats you and you can't breathe without me . Mam nadzieję , że Twoje sumienie zeżre Cię i nie będziesz mógł oddychać beze mnie . You feel tkat baby ? Czujesz to kochanie ? I can't forget you baby I think about you everyday Nie mogę Cię zapomnieć kotku Codziennie o Tobie myślę "
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
niteczka ust nad
pianką piwa noc ma włosy do samej ziemi a we włosach — gwiazdy gdybym ja miała takie włosy musiałbyś mnie pokochać powraca smak twych słów kuszących jak złoty łubin co zapachem wabi do snu przy tobie za nami cicha wizja smutku rosła w cieniu... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-08-30 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
boundlessly, xxgroszek07xx - dziękuję Wam, to dla mnie zaszczyt
![]() MalutkaGwiazdka, grise, boundlessly, dresowa, TiS, kontrastowa0 - ♥♥! ____
#727 |
Raczkowanie
|
naiwnie__ , _mandarynka , Kofeina w RedBullach - okradam, a tylko spróbujcie mnie uderzyć.
![]() mam nadzieje . . .
że gdzieś tam . . . Jest mój rycerz na białym rumaku . ; D "Bądźmy przyjaciółmi" - dwa słowa, które potrafią zniszczyć miłość... "Kocham Cię" - dwa słowa, które potrafią zniszczyc przyjaźń... Kocham Cię - tylko 9 liter, dwa wyrazy a takie trudne że nie przechodzą przez gardło... Zawsze można napisać na GG ![]() Tylko 10 stuknięć w klawiaturę...włączając spacją xD Która symbolizuje pustkę między mną a tobą...xD
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
Jesteś architektem moichsnów,
projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia. + LoveYourEyes , istny_paradoks , dresowa okradłam talenciary ![]() ![]() ![]()
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Zawalcz o prawdę.
Ucieszyłam się, że jesteś. Brakowało mi Ciebie. I ciągle mam nadzieje, że wiemy co robimy. Szczerość za szczerość, koniec. Kropka. A skoro Ty wszystko lepiej wiesz, to ja mówię pas.
#730 |
Rozeznanie
|
boundlessly annee16 caroline2324
- dziękuje ![]() Jeśli życie jest jedynie sceną dajmy najlepsze przedstawienie Chcę cię mieć blisko tam gdzie będziesz mógł zostać na zawsze W chmurach, wszystko jest szare. Jeszce trochę i dobiegniemy do szkarłatnej drogi
Będziemy się w nią wpatrywać, gdy będzie umierała wśród różnych barw odwagi. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-30 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
imprezowa noc.
światła migają, a ty, a ty stoisz gdzieś pośród nich.. z oczami wlepionymi we mnie. czuję to.. "Widzę jak patrzysz i nie da się ukryć" Gdy się nachylasz rozmawiając ze mną mam ochotę rzucić ci się na szyje. Wystarczył jeden uśmiech, jedno spojrzenie, bym była twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna & desiree01 -wprawiacie w zachwyt
![]() 'Nie, nie żartuję, bardzo tęsknię i czuję że bez Ciebie umieram, powietrza mi brak. Zachwycam się siłą jego spojrzenia Mijamy się. Jakby celowo unikamy swojego towarzystwa, wiedząc, że w samotności jest nam lepiej niż ze sobą razem. Stoimy nad przepaścią. uczę się zamykać oczy i widzieć tam tylko Ciebie, bez tych wszystkich zbędnych myśli. uczę się i, tak, z zadowoleniem stwierdzam, że wychodzi mi to coraz lepiej' Żeby doba miała 48 godzin. ![]() ![]() ![]()
#733 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'And this world's not big enough for You
to hide for long. In this game of hide and seek there's nowhere left to run.' Świat nie jest wystarczająco duży, żebyś się na długo schował. W tej grze szukania i chowania się nie ma gdzie biec. 'You think You've got Your way but Baby there's a catch..' Myślisz, że odnalazłeś swoją drogę, ale Kochanie tutaj jest haczyk.. 'You think You're in control. But that won't last that long!' Myślisz, że masz nad tym kontrolę. Ale to nie potrwa długo!
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
BAN stały
|
NeedMe_ &
TajeMnicza15 na zdrowie ![]() annee16 dziękuje ![]() ... 'my zawsze na tak, a Ty kur.va na nie' spore wymagania masz jak na kogoś tak zimnego. może i ktoś pozbawił ja serca, może i go nie posiada, ale przecież uczucia zawsze można udawać, Ty coś o tym przecież wiesz ... tell me, tell me why ? why you aren't next to me when i need you . Powiedz mi, powiedz mi, dlaczego? Dlaczego nie jesteś przy mnie kiedy Cię potrzebuję. i need you, finally understand that and cuddle me . potrzebuje Cię zrozum to wreszcie i przytul mnie . the clock is ticking 'tic, tac' time is running faster and faster, and you still aren't here . zegar tyka tik, tak, czas ucieka coraz szybciej . a Ciebie nadal tu nie ma . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-30 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
I kolejne z mojej "twórczości"
![]() ![]() Wybaczam Ci te wszystkie bez miłosne dni. Idź! Nie proszę byś został! Idź...i mnie już zostaw... A Ona wieczorami marzyła , by wróciły te dni w których byli tak bardzo szczęśliwi... W swej pamięci szukała przyczyny ich niepowodzeń. Przewracała stronice swego życia..kartka po kartce. Bezskutecznie. Nie mogła odnaleźć momentu w którym ich miłość odeszła. Bezskutecznie próbowaliśmy reanimować nasze uczucia. Rzuciliśmy im już wszystkie koła ratunkowe jakie mieliśmy! Ale to nic nie dało. Umarły. Nie martw się ! -przecież to normalne! Skoro ludzie umierają to dlaczego miłość nie może umrzeć!? Wyruszam na wyprawę! Cel : odnalezienie utraconej miłości.!
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Cześć moje Słoneczka!
Rzadko, bo rzadko, ale jestem. ![]() Dziękuję tym, którzy o mnie pamiętają. Wiedzcie, że i ja pamiętam o Was. ![]() Gdybym miał tylko godzinę miłości nim spocznę w grobie, godzinę by miłość okazać, dałbym tę miłość Tobie. Po co nam kino, skoro nasze życie to film?
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
zamiast przechodzenia na drugą stronę lustra wolę rozdrapywanie kruchych spraw tylko dlatego , że polubiłam ten ból . zbluzgajmy świat całej tej reszty i bądźmy tylko dla siebie dziś . zostaw wyrzuty sumienia przed łóżkiem . .. a emocje kłamią przy czym unoszą nas jak motyle . zbyt często źle postępuje mając serce w rozumie . nie ma sensu łapać powietrze nie mając ochoty na kolejny oddech .
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
miło mi ![]() ![]() "Chciała udowodnić sobie, że jest silna i obojętna, choć tak naprawdę była słaba." przepraszam Was, że tylko jeden dzisiaj, ale kompletny bark weny, humor i jakiejkolwiek chęci do życia.... ![]()
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Zamroczona twoim zapachem. Zamroczona twoim uśmiechem. Zamroczona twoim głosem. Zraniona twoim odrzuceniem. Porażka. Miarka dobrych chęci, łyżeczka bałaganu i szczypta cudzej niechęci. Jesteś moim czerwonym mazakiem. Kolorujesz moje serce. _______________ Let Me Sign.
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
"A z pocałunkiem poczekamy-powiedział książę złażąc ze śpiącej księżniczki"
![]() |
#741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
________ Pieścisz moje zmysły, tylko wieczorem. Tęsknię, bo nikt inny nie dopełnia mnie tak, jak Ty. Cichutko chodzę Ci po myślach, lubię skakać. ' Kocham codziennie bardziej, najbardziej. ' ' Jak Wenus i Mars, jesteśmy z innych gwiazd. ' Zmieni się jedynie to, co się zmienić nie mogło.
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
Nadrabiam
![]() Okradzione : Strona 5 - 3martyna3, happyend Strona 10 - Paralogiczna naiwnie__ - bardzo mi miło ![]() 'Miłość górnolotna, jak gaz...' Dorosłość jest znajdowaniem kataklizmów w rzeczach kiedyś całkiem ci obojętnych … Kolejny piątek 13-tego... Tylko szkoda, że w poniedziałek ... Gwarancją na Twoją miłość są słowa zaczynające się od ‘za 5 miesięcy’, ‘za rok’ i wiem, że mógłbyś mówić ‘za lat 20’. Nie obiecujesz, bo to dla Nas zbyt oczywiste. Wczoraj spojrzałam w lustro. Odbicie było mi obce. Oczy zgubiły swój optymizm, usta zapomniały jak się uśmiechać, nawet nos wyglądał smutno ...
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-08-30 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Szklanka_1802 -
![]() unpredictablegirl - ![]() ![]() NataliaNatiNatus - zabrałam ten o zmierzchu ![]() Paralogiczna - nie ma "ciii" ![]() ![]() boundlessly - z wzajemnością ![]() ![]() xxgroszek07xx - dla Pani pokłony z mojej strony ![]() TiScatteroUnaFoto - zaczarowałaś mnie ![]() chcialam byc, myCh, CaMa, kamisha, grise, otojest - jesteście cudowne ![]() keeendy - a Ciebie Siostra to ja już na photoblogu zacytowałam, aaa co <3 * i sobie uciekam od Wasmasz to gdzieś? Twoje spojrzenie sugeruje coś innego, Twoi kumple to potwierdzają. uważaj jak kłamiesz, jestem chodzącym wykrywaczem ściemy. a granice są gdzieś w tyle, już dawno je przekroczyłam w każdym nieudanym związku problem był w tym, że faceci to gówniarze, swoją drogą, niezłe przedszkole mi się uzbierało mógłbyś przestać mnie ranić spojrzeniem dającym mi złudne nadzieje? masz jakąś ładną kredkę w zanadrzu? życie mi zszarzało. Nasz związek jest prawie tak prawdopodobny, jak dogadanie się z idiotą jest tak, że oddałabym wakacje w Hiszpanii Chorwacji, we Włoszech czy na innym krańcu świata dla chwil spędzonych z Nim w Krainie Szczęścia * na dni kilka albo i więcej ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-30 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
No, to wracam na dobre
![]() I dziekuję. _ Musisz zamknąć oczy i skupić sie, a usłyszysz, jak gwiazdy oddychają. Ja z oczu mam pędzle, co smutek malować będą bez farb. z symfonii dźwięków nocy utkałam dla siebie ręce, coby były dla mnie ukojeniem gwiezdnym pyłem zasnute oczy, bo przecież tak niedaleko mam do nieba
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2010-08-30 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
na zdrowie Kochana.
![]() ![]() poprostuAssis- jednak mnie lubisz. ![]() ![]() kiedyś na pewno zaświeci nam słońce. kłamstwa słodkie niczym cukierek. 'jestem taka szczęśliwa, że mam ochotę skakać, no właśnie. najlepiej z mostu i pod pociąg, lub z ulicy pod rozpędzoną ciężarówkę.' patrząc na Twą dłoń, stwierdzam, iż moja pasowałaby do niej idealnie. 'kiedy poszedłeś z nią do łózka, wszystkie moje marzenia również poszły się je.ba.ć'
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-08-30 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Na zdrówko skarbie
![]() 'y esque el amor no soporto todas las pruebas nos fallo dentro sentiamos que los dos perteneciamos a alguien mas' chodzi o to, że miłość nie przetrwała wszystkie próby zawiodły wewnątrz czuliśmy, że oboje zasługiwaliśmy na kogoś więcej 'fuimos parte de un sueno que engano al sentimiento' byliśmy częścią jakiegoś snu który oszukał nasze uczucia 'Nos lastiman la ironia fuimos todo y ahora nada' Krzywdzi nas ironia mieliśmy wszystko a teraz nie ma nic
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-08-30 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
patrząc w okno widzę przeszłośc ..
stale powtarzam, że jej nienawidzę, choc tak naprawdę wiem, że oddałabym wszystko, aby móc ją przeżyc jeszcze raz . codziennie muszę udawac, że wszystko jest git. choc tak naprawdę, jest za***iście okropnie . Tymbark przemawia:"Zakochaj się!" - melduję wykonanie zadania . ![]() wenoo! wracaj! ![]() POZDRAWIAM. ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
: ***
boundlessly <3<3<3 niech zgaśnie słońce jutra nie będzie! " najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu z wszystkiego
śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż "
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Dot.: : ***
Nensie - Ja twoja Ty moja <3
TajeMnicza15 dziękujęęę ![]() kontrastowa0 - tak , bardziej ![]() ![]() Margaretta_1 , inquiring, latin - okradłam ![]() poprostuAsiss - sama jesteś cudowna <3 wracaj predziutko ![]() abunee - huraaa!!! ![]() ![]() -- być jak dr. House obojętnym i nie wierzącym w miłość. nie czuła,że go traci... ból rozrywał jej wnętrzności. nie próbuj wierzyć w cuda. nie potrafiła pogodzić się z jego stratą. jeśli nie mogę z Tobą być, proszę pozwól mi Cie kochać.. gdzieś w jej sercu iskrzyła się jeszcze nadzieja. oddałabym wszystko za bycie u twego boku. i uwierz że moje szczęście znajduje się w Tobie. nie potrafiła zabić nadziei była za głęboko w jej sercu. bez niego jej serce biło słabo. uwierz,że miłość do ciebie była , jest i będzie czymś głębokim. czymś czego nie da się zabić jak brzęczącą muchę... czymś co zawsze bedzie we mnie.. nie potrafię tego zniszczyć. mam alergie na zakochanych i szczęśliwych. zabić emocje. nauczyła się chować w sobie smutek nigdy nic nie obi9ecał, a ona starała się i tak wierzyć nikt tak jak On nie pokazał jej tak dużo szczęścia i zginie kiedyś wiara. blada nadzieja. |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
ZuzkaZ, abunee, PaniJana - no nareszcie
![]() ![]() ![]() ____ "I od dziś wynajęty morderca ma pilnować mojej drogi do serca.." Sny, Nawet Gdy Są Złe, To Się Budzisz... Możesz W Nich Kochać Lub Mordować Ludzi... Łatwo Odejść Bez Podania Ręki I Zostawić Tych, Którzy Będą Tęsknić... __ weny totalny brak ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.