|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
![]() Po drodze jeszcze zaliczyliśmy w Chęcinach ![]() Dobrze, że Wam też droga przeszła łagodnie ![]() Cytat:
![]() Nie przesadzaj Macie fajne fotki ![]() Cytat:
No na poczatku trzeba się trochewspiąć ale potem jest już fajniej i tak naprzemiennie, że można odpocząć podczas drogi Ja uwielbiam tą trasę, tylko nią wchodzę i schodzę do Murowańca![]() Droga do Murowańca do CzSG jest okey hahahha to prawda droga na Karb z nad stawu zadziwia ale jak sie wchodiz nie jest tak źle No Granaty to już co innego tam jest juz prawdziwa wspinaczka![]() Kościelec fajnie się prezentuje z samego Karbu już Tomek powiedział, że w zasadzie ten chodnik, którym wchodzi się na Koscielec jest delikatniejszy niż ten na Karb (no plus te 2 czy 3 utrudnienia )Bo tutaj nie chce się z ryjkiem obnosić zbytnio.. Cytat:
A co dokładnie Ci się nie podoba? ![]() Cytat:
![]() hahahhaha a moje marzenie to zawsze były loki moje proste druty mnie czasami wkurzają![]() Nie ma sprawy A jedną Ci wysłałam na maila.. tylko nie wiem czy dostałaś...
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem. Wszystko, ostrość, kolory... Z lokami to jest tak, że jak nie ma odpowiedniej pogody to są druty albo siano, zresztą widziałaś moje "loki" nie tak dawno. Trochę wiatru, deszcz i sruuuu, po lokach. A takie proste, gładkie jak bym miała hmm... mogłabym sobie tak przeczesywać, zarzucać, miziać... |
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda nie góry, ale śmieszne...
Moje śmieszne dziecko z dziś.
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No niestety tym kitowym obiektywem za wiele się nie osiągnie.. my sami jak wiesz zastanawiamy się nad zmianą systemu.. A widzisz jak to człowiek może mieć złe wyobrażenie Mnie się zawsze zdawało, że z lokami to nie problem Wstajesz rano myjesz i co byś nie zrobiła są okey a ja swoje muszę ugłaskać jakoś bo jak nic bym z nimi nie zrobiła to bym wyglądała jak strach na wróblePrzeczesywać, zarzucać, miziać? ![]() hahahhahah boskie mogłaś moje pomiziac
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle że ja kita nie używam.
![]() Te foty są robione Sigmą 24-70. |
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Ale słodziak!
I faktycznie ma Twoje ustka ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- A ja myślałam, że kitem.. Nie uzywałam tego obiektywu, nie wypowiem się
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wstaję, myję potem wgniatam krem, a potem i tak jest inaczej niż poprzednio i niż następnego dnia. A wiesz, że miałam ochotę? ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Kolega z pracy orzekł, że moje usta i "coś mojego w oczach".
|
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi, żeby wyglądały dobrze tez musze im w tym trochę pomóc![]() hahahahha trza było macać Tak na tej fotce widac jakieś takie nieokreślone do Ciebie podobieństwo.. może oczy.. na tych fotkach w telefonie co mi pokazywałaś tak aż dobrze nie widziałam.. ![]() A ten Twój obiektyw to jakie ma światło? 2,8?
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę sobie fajną bandankę kupić. A na tej fotce to Ty masz zwykłą chustkę czy taką specjalną do wiązania na łepetynkę? Fajna jest. Następnym razem. Tak 1:2,8. |
|
|
|
|
#4870 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego proszę na maila ![]() Cytat:
Ja wrzuciłam fotki prosto z aparatu, zmniejszyłam tylko. Robione kitowym obiektywem ![]() A jaki masz aparacik? Glukozaminę ja też muszę jeść i muszę dawać mężowi. Kijki bardzo odciążają kolana, mniej mnie bolą niż 2 lata temu. Traska super, to prawda. Dolina Gąsienicowa jest cudna Fajny bobas ![]() Cytat:
Ja powoli się pakuję, jutro rano zmykamy z zimnego i deszczowego Zakopca z duuuużym niedosytem ![]() Dziś moczyłam się w basenach termalnych na Słowacji. |
|||
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Kropuś, ja tym razem raczej bez urlopu, nie przewiduje się, narazie wyprosiłam 2 dni wolnego, żeby porobić badania i lekarzy obejść... więc Wasze foty to dla mnie oderwanie od 12-14 godzinnego dnia pracy, dlatego JESZCZE JESZCZE proszę
![]() Szczuplino Ty, świetnie wyglądasz A młode prześmieszne! Mam wrażenie, że bardziej P. niż Ty, ale ja Ciebie mało znam... ![]() Madzik! Czekam na całą baterię zdjęć!!! I liczę, że mnie nie zawiedzieć
|
#4872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy myję, nakładam chusteczke i ide w góry![]() Ta chustka to taki komin elastyczny kupiony w Hi Mountainie Bardzo mi sie toto podoba kosztuje chyba 15 zł![]() hahahhaha ![]() Cytat:
Foty będą, ale to raczej fotki gór jedynie. Mnie raczej tam nie uświadczysz
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż mój też musi, paczkami chyba nawet. Ale zapomina. Kupił i widzę leżą. ![]() Kijaszki mamy. Faktycznie lepiej się idzie. Zwłaszcza w dół idąc kolana mają lżej. I jak tam jest? Dużo luda? My jeździmy do Bukowiny. Super tam. I ludzi znośnie. No chyba że jest weekend majowy albo czerwcowy, wtedy masakra. ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Ja też bez urlopu, pocieszam. Jeno dwa dni wyrwałam. Jakby nie kolana wyrwałabym drugie dwa we wrześniu. Ale kto wie, kto wie... No wiem, chuda jestem znowu. I... cycków nie mam. ![]() Wg mnie też prześmieszne. Ale i żeby była równowaga... strasznie nerwowe, niecierpliwe... jak coś chce to już natychmiast. ![]() Ja też czekam na Madzi fotki. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- A to super. Muszę obadać. |
||
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm żebym tylko nie rozczarowała... ![]() Fajna jest O to jest takie cuś http://www.sfpl.pl/shop/view/Product...gory&context=3
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma obawy. Fajne. Ale Twój kolorek fajniejszy. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ze chciałabyś być mniej szczupła? ![]() Ale kolorków to jest wybór spory Pokazłam ten link tylko po to byś wiedziała jak toto wygląda
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu niespodzianka. Staniki noszę 70F La Senzy, czyli najmniejsze jakie mam i teraz nic mi z nich nie wychodzi, nie mam żadnych bułek. A jak pochylę ręce do przodu to nawet jest pustawo. ![]() A biodra... no cóż, kości jak się rozeszły tak zostały, ale to naprawdę minimalna różnica jest. Szkoda. :/ Jedyny plus, to że talia mi też spada. Już mam 80cm, a miałam 112. Aaaaa no to super, to pojadę kiedyś obadać i takie cosik sobie kupię. Tymczasem wydałam kasę na dziecko i nakupiłam sporo kolorowych body.
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka, strzelić Cię w łeb? Ja przytyłam i nie mogę schudnąć cokolwiek nie zrobię, a Ty narzekasz, że jesteś szczupła. Przestań, bo mi się aż przykro robi, wiesz?
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możemy się zamienić. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- I nie ma Ci z czego być przykro. Żadna sztuka schudnąć nie jedząc, karmiąc cycem i biegając non stop przy dziecku. Ja nie zeszczuplałam, ja wychudłam. Teraz próbuję zatrzymać ten spadek.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się zamieniała od ręki już tu i teraz. Poważnie. Nie mieszczę się w połowę ciuchów, staników, wszystkiego w ogóle. Czuję się wstrętnie.. i trzyma mnie przy życiu chyba tylko, że lekarka stwierdziła, że to "NA PEWNO WSZYSTKO PRZEZ TĘ TARCZYCĘ"
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wyniki? Wskazują na niedoczynność?
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wysokie TSH, ponad normą ogólną, która jest różna zależnie od wieku w ogóle, prolaktynę jakies 10 razy ponad normę, ft3 i ft4 poświrowane, usg tarczycy mówi, że jest jej pojemność to jakies 7ml (sprawdź jaka jest norma) i zdecydowanie za słaby przepływ mam w jej obrębie niz mieć powinnam. Teoretycznie poza objawami to wyniki sugerowałyby właśnie niedoczynność.
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wszystko wskazuje na niedoczynność to co dalej, leczysz już to czy jeszcze lekarz coś szuka? Chodzisz do endokrynologa? |
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Norma się nie zmieniła, mam tarczyce prawie 3 razy mniejszą niż teoretycznie powinnam. Kropa to wyszło jakies 1,5 tygodnia temu, jak porobiłam badania, teraz czekam na wizyte u endo. A na to się czeka, nikt mnie z marszu nie przyjmie, a nikt poza endokrynologiem nic nie przepisze.
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt w biodrach jesteś bardzo szczupła. Ale 80 w talii to bym Ci w zyciu nie dała! ![]() Pewnie, fajna rzecz ta chusta Trzyma włosy i dodatkowo chroni przed słonkiem![]() hahahahh porzadna mamusia ![]() Cytat:
a kiedy bedziesz znała ostateczne wyniki i opinie lekarza?
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Ostateczne wyniki? Jak to się mówi, endokrynologia to nie nauka ścisła. Jak mam taka porabaną prolaktynę i TSH to może endo chcieć mnie kierować na kolejne badania hormonów. Cholera wie. I pełnej diagnozy też pewnie nie dostanę o tak od ręki - jest pani to i to od tego i od tego. Kazali mi pisać na karteczce wszystko co mi przychodzi do głowy i o wszystkim opowiadać endokrynologowi, bo wszystko może mieć znaczenie...
A pierwszą wizytę jutro mam. Zobaczymy co powie.
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja trzymam kciuki za Twoje zdrowie! boziuuuuuuuuuuuu jak mi sie dzisiaj źle pracuje!!!!!!!!!!!1 pierwszy dzień po urlopie to udręka
|
|
|
#4888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że to starsza sprawa nieco. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Nigdy nie zeszłam poniżej 71cm. A bo takie ładne, kolorowe są, że pewnie jak zwykle przesadzę z ilością. Na 56 miałam za dużo.
|
||
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka, wiesz, ja sama nigdy nie wpadłam na to, że mogę mieć problemy z tarczycą. To, że ciągle tyje i muszę się zaharować, żeby coś schudnąć - no taka natura, takie geny, taki metabolizm. To, że się męczę - no jestem gruba, to się szybciej męczę. Jak szłam do lekarza i mówiłam, że wiecznie jestem senna, to albo kazał przestać wymyślać albo kazał się wysypiać, mniej stresować i łykać magnez. Jak mówiłam, że się męczę, to kazali schudnąć.
I tak się dawałam zbywać, bo po 1. nie posiadam wiedzy medycznej, aby się z lekarzami kłócić, a po drugie ogólnie raczej mam tendencję do bagatelizowania problemów zdrowotnych niż do ich wyolbrzymiania. Ale w momencie kiedy ja, która kiedyś godzinami mogłam biegać, skakać, szaleć - nie mogłam wejść na II piętro, bo sie zasapywałam i czułam jakbym miała zaraz zejść, mięśnie rąk i nóg mi mdlały, nie mogłam gara z gulaszem przenieś z lodówki na kuchenkę, bo mi leciał z rąk i nie miałam siły, żeby 1,5litrową butelkę podnieść, a spałam calutkie weekendy (np. 18-19h), to mąż mnie wysłał do lekarza, bo stwierdził, że coś się dzieje złego i to na pewno nie wina samych upałów...
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka Twoaj uroda widac to pewnie wynika z indywidualnej budowy ciałahahahhah szalejesz ![]() Cytat:
hmm no ale bez p[rzesady przeciez Ty nie jesteś otyła by sie jakoś meczyc ponadprzecietna.. tak mi sie przynajmniej wydaje.. Mąż słusznie zrobił!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Mąż mi się nieco zdziwił.
Za to wyżej jest lepiej. I piękne widoki.
Już inna rzecz, że wizaż tak zżera jakość, że szału dostaję...