|
|
#2191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
ma ktos link do aktualnej stronki Iwony?
|
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
......................
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:52 |
|
|
|
#2193 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo !!!
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na jej miejscu byłabym jedną z pierwszych osób jeśli chodzi o wieszanie plakatów. Wiem, że jest załamana, ale przecież matka to matka - chwyta się wszystkiego. Co do stron - nadal nie rozumiem dlaczego zostały zamknięte? przez zbiórkę pieniędzy? Czemu zamiast poprawić pierwszą stronę powstała kolejna? Czemu Angus zamknął swoją stronę? Skoro im więcej stron tym lepiej to o co chodzi? Strasznie to wg mnie dziwne i chyba wynika z nieumiejętnosci dogadania się między ludźmi - tak to wygląda z mojej perspektywy. No ale nie wiem jak było na prawdę więc... uważam jednak że to całe zamieszanie było niepotrzebne i pozostawiło niesmak...
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=visionAM;21739716]niby dlaczego?
ja na jej miejscu byłabym jedną z pierwszych osób jeśli chodzi o wieszanie plakatów. Wiem, że jest załamana, ale przecież matka to matka - chwyta się wszystkiego. Wlasnie a przeciez sprawa z czasem zacznie przycichac coraz mniej ludzi bedzie chetnych do pomocy wtedy to Rodzina bedzie musiala o niej przypominac |
|
|
|
#2198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więcej zaczęło pisać o się o niej niż o Iwonce a to Iwonka tam była i jest najważniejsza a nie pani moderator
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Konto usunięte
|
Wlasnie a przeciez sprawa z czasem zacznie przycichac coraz mniej ludzi bedzie chetnych do pomocy wtedy to Rodzina bedzie musiala o niej przypominac[/QUOTE]
Mnie to się wydaje że ta sprawa już przycicha, i coraz mniej ludzi się nią interesuje, może to tylko moje wrażenie nie wiem ale ta sprawa z usunięciem tej oficjalnej strony mi się nie podobała zwłaszcza jeżeli faktycznie to było przez nieporozumienia moderatorów... ale cóż |
|
|
|
#2200 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zupełnie nie rozumiem tej sytuacji z mamą Iwony. Jak to nie można sobie wyobrazić tego że wywiesza plakaty?? Ja nie mogę sobie wyobrazić i pierwszy raz spotykam z czymś takim, że kiedy ktoś znika najbliższa rodzina siedzi na tyłku w domu i czeka aż inni się tym zajmą. Zawsze to rodzina walczy o odnalezienie i pamięć o zaginionym do końca. I jakich informacji może udzielić matka Iwony? Przecież ona tak naprawdę mało o córce i jej nocnym życiu wie. Nie ma pojęcia co, gdzie i z kim robiła. Zamiast udawać poinformowaną i tym samym utrudniać śledztwo, powinna wziąć się do roboty, w końcu to jej dziecko zaginęło. I to mnie zastanawia zresztą najmocniej. Na temat Adrii, Pawła i reszty snute były najróżniejsze, czasem bardzo krzywdzące teorie. I dlaczego - bo za spokojni byli udzielając wywiad, bo nie zalewali się łzami, bo za mało uczestniczą w poszukiwaniach. To co w takim razie należałoby powiedzieć o matce Iwony? Która matka wysiedziałaby sobie w domu kiedy jej dziecku dzieje się krzywda? Która nie poszłaby chociażby plakatować? Tylko zrzuciła wszystko na obcych ludzi, co wygląda jakby to im bardziej zależało. I którzy są traktowani na zasadzie, jak to ktoś na nowym forum o Iwonie ujął: Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść. |
|||
|
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
ee jeszcze nie ucichla sledztwo trwa, ale dokąd niewiadomo. Jak Policja juz przeslucha wszystkich i sprawdzi wszystkie poszlaki i nic nowego nie bedzie to pewnie sledztwo zostanie zamrozone bo chyba umorzone moze byc po 10 latach pisze chyba bo nie orientuje sie do konca w tych kwestiach. Poza tym dla Iwony i tak bardzo duzo zostalo zobione i sprawa jest na prawde dobrze naglosniona jej twarz znajoma rozpoznawalna ale wezmy pod uwage, ze Policja dostaje codziennie rownie wazne sprawy, ktorymi zajac sie tez musi
|
|
|
|
#2202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O ile dobrze kojarzę, to nie pierwszy Twój post, w którym najeżdzasz na mamę Iwony. Ujmę to delikatnie: bardzo to nie na miejscu. Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-08-30 o 17:20 |
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po 10latach osoba zaginiona moze zostac sądownie uznana za zmarłą, co umożliwia rodzinie m.in. załatwienie spraw spadkowych
|
|
#2204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak pojawi sie jakis slad za pol roku to co? skąd masz te info?pracujesz w policji? odnosnie zaginionych zgadzam sie o tym gdzies o tym w tv slyszalam |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umorzone jest w momencie sadowego uznania osoby zaginionej za zmarłą. Po 10 latach od zaginięcia.
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo smutna sprawa.. Ale dlaczego została tak rozdmuchana? Zazwyczaj cicho jest o tego typu rzeczach.. Na pewno to dobrze, że się o tym mówi dla przestrogi.
`Ja tam wolę być nieszczęśliwa, niż pozostawać w stanie fałszywej, kłamliwej szczęśliwości, w jakiej tu się żyje.` ! Edytowane przez izulcia_90 Czas edycji: 2010-08-30 o 17:36 |
|
|
|
#2207 |
|
Raczkowanie
|
a ta cala Kaska jest wiarygodna , no jesli ten Pawel bul chlopakiem Iwony no to jego postawa jest dziwna obojetna.
nie podonaja mi sie ci cali jej znajomi |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Petycja Internautów w/s zaginięcia Iwony Wieczorek do MSWiA, Policji i prezydentów Gdańska i Sopotu
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...nska,i,sopotu/ Internauci wystosowali list w sprawie Iwony Wieczorek http://www.mmtrojmiasto.pl/10289/201...ry=spozaMiasta
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Już ktoś wklejał tą petycję.
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się podpisałam pod petycją, mam nadzieję, że wy także!
Inicjatywa jest bardzo dobra, dotyczy wszystkich zaginionych więc mam nadzieję, że COŚ z tego wyjdzie, trzymam kciuki
|
|
|
|
#2211 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Uważam , że taka petycja to dobry pomysł. "(...)Jedynie w pierwszych godzinach po zaginięciu dostępne są ślady, które mogą okazać się decydujące dla odnalezienia zaginionego (...) ". I tu mają w zupełności rację. Natychmiastowa reakcja może dużo pomóc ! Nie ma na co czekać jeśli chodzi o zaginięcie. Przecież tu liczy się każda sekunda ! ![]() Wielkie i liczę na sukces.PS. to mój pierwszy post
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile muszą zebrać tych podpisów??
|
|
#2213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwaga w tym pierwszlym linku jest wirussss!!!! |
|
|
|
|
#2214 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Weszłamw ten pierwszy i nic mi się nie pojawiło :O |
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
jestem za!
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nic nie wykryło. Ale dzięki za ostrzeżenie dla innych.
Ja póki co czekam na maila z potwierdzeniem z tej petycji.
|
#2218 |
|
Raczkowanie
|
Wkleilam ją w ciągu dnia. Petycję stworzyli użytkownicy forum GP24. Obserwowałam ich wysiłki w tworzeniu tej petycji. Moim zdaniem odwalili kawał dobrej roboty.
Oczywiście podpisałam petycję. Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-08-30 o 19:18 |
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem,że była dzisiaj na pewno tutaj ta petycja.
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre pytanie - ile potrzeba podpisów?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

bardzo !!!
uważam jednak że to całe zamieszanie było niepotrzebne i pozostawiło niesmak...

i liczę na sukces.