![]() |
#2131 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Rain fajne zestawienie, idealne na zimę
![]() ![]() ![]() Maleńka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Wtajemniczenie
|
Aha
![]() Byłam dzisiaj na fitnessie i było nas tylko dwie. Ja z babką przed 40 i dlatego, że byłyśmy same dostałyśmy fajny wycisk - trening wojskowy ![]() ![]() A wcześniej wpadła do mnie kumpela, a jutro wpada do mnie druga kumpela - dawna z LO ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2010-08-30 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maleńka porozmawiaj z Tżem o co chodzi ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zadomowienie
|
Źle mi pisac o tym tutaj, na forum głównym, ale nie wiem sama co robić.
Po kolei. TŻ przede mną był w związku z dziewczyną, która zaszła w ciążę. Nie brali ślubu. Dziecko się urodziło, w papierach zostało zapisane na nazwisko TŻta. Po sześciu miesiącach do TŻta doszły słuchy że to nie jego dziecko. Zapytał dziewczyny- potwierdziła, powiedziała nawet kto jest ojcem. Kiedy zaczęłam z nim się spotykać, ktoś życzliwy powiedział mi, że Ł. ma dziecko. Zapytałam, zaprzeczył. Po jakimś pół roku znów poruszyłam tą sprawę, powiedział że tak, że dziecko było, ale nie jego. Czyli powiedział mi tylko pierwszą część historii. Jakiś czas temu przyszły papiery urzędowe do TŻ. No i tam jak byk: "Ł, lat tyle a tyle, syn ... , KAWALER, ojciec dziecka w wieku lat..." . Na początku nie byłam nawet w stanie z nim rozmawiać. Później zaczął mi tłumaczyć, że to przeszłość o której chce zapomnieć, że tamta dziewczyna wychodzi za mąż i sama chce złożyć sprawę sądową, o ustalenie ojcostwa czy coś w tym rodzaju- tzn o to żeby było formalnie że Ł. nie jest jego ojcem. Mimo wszystko, czuję się okłamana. To dla mnie był straszny cios, zwątpiłam we wszystko. Później się jeszcze kilka spraw na siebie nałożyło.... Ech.
#2136 |
Zakorzenienie
|
jejku on jej tak na słowo uwierzył nie chciał zrobić badań i upewnić się czy to jego dziecko czy nie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Maleńka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Maleńka mogę się tylko domyślać jak jest Ci ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawiasem mówiąc nie jestem wredną kobietą, staram się zawsze wysłuchać i zrozumieć. Nie opuściłam go, kiedy było mu ciężko, zrozumiałam jeśli zrobił coś źle. Wiedział, że mógł mi wszystko powiedzieć, a ja byłabym przy nim, gdyby tylko był szczery. Strasznie nadszarpnął moje zaufanie, nie tylko tą sprawą. Mam wątpliwości co do jego wierności- poniekąd dowody też mam. I wcale niczego nie szukałam, nie dopatrywałam się. Zupełny przypadek. Nie mam pojęcia w którą stronę teraz iść, co zrobić. Kohnelia- skoro ona się przyznała, ktoś widział niejednokrotnie jak się spotykała z biologicznym ojcem dziecka, nie wiem, czy potrzebne by były badania. Ona raczej najlepiej wiedziała...
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2010-08-30 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Konto usunięte
|
Hej laski
![]() A u mnie się poukładało z TŻ! Po prostu ostatnio chyba za mało czasu mogliśmy spędzać razem i ... brakowało nam takich dni jak dziś... ![]() Dziś poznałam rodziców TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha : i się pochwalę - schudłam 4 kilo !!!!!!!!!!! ![]() Madziu normalnie nie mam słów na tego Twojego TŻ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka
![]()
#2142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gratuluje też spadku wagi ![]() czas napewno znalazł Tż na myślenie o tym.. tylko może miał go za mało żeby wiedzieć co chce.. I przypomniało mi sie jeszcze,że zapytałam Tża :"czyli co mam przez 2 tyg sie nie odzywać do Ciebie"? a on na to: "tak,inaczej bedą kolejne 2"....to może wcale nie chce tego przedłużać?
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-30 o 21:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||
Zakorzenienie
|
Całkiem nieźle
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Maleńka, dużo siły ![]()
![]() |
#2145 |
Zadomowienie
|
Dzięki, dziewczyny.
![]() Odpowiadając na pytania. 1. TŻ nigdy nie płacił pieniędzy na to dziecko (nie licząc czasu kiedy był z nią, prezenty, jakieś rzeczy kupował) 2. Co do tego czemu dał swoje nazwisko- przez pierwsze sześć miesięcy był z nią, myślał, że to jego dziecko, więc dał nazwisko. Przecież nie wiedział, że go zdradzała, wszystko okazało się "po fakcie". Dobrowolnie to w takiej sytuacji nikt by się na to nie pisał. Skimos, co nim kierowało? Myślał, że załatwi sprawę za moimi plecami, doprowadzi do porządku papiery, że będzie ok. Nie chciał o tym ze mną porozmawiać, pewnie to dla niego trudny temat ale nie wiem, jak mógł to przede mną ukrywać.
#2146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze,przemyśl to dobrze..ja chyba nie umiałabym z tym normalnie żyć wiedząc takie coś..ale jeśli sie Kocha to wszystko sie wybaczy..
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby powiedział mi o wszystkim szczerze i wprost, nie musiałabym niczego wybaczać, bo zrozumiałabym. W końcu każdy ma przeszłość, lepszą lub gorszą i każdy popełniał jakieś błędy.
![]() |
#2149 |
Wtajemniczenie
|
Wybaczyć mogę wiele, ale dla mnie zdrada jest początkiem końca.
Jajnik mnie boli więc idę spać. Dobranoc ![]()
#2150 |
Zadomowienie
|
lilou, gratuluje!! ah, jak super
![]() Mayu, świetnie, że wszystko się udało, gratuluje z calego serca i zycze wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze!! ![]() ![]() ![]() Maleńka, nie wiem, co powiedzieć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Paollino cieszę się że się ułożyło i jest nawet lepiej niż było
![]() Maleńka ehh ![]() Potrzebny jest Ci czas na zastanowienie. Jesteśmy z Tobą ![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-30 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też ide spać..cieżki dzień miałam a gorsze przede mną ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
ja zmykam sprzed kompa, jutro rano muszę wstać się zarejestrować do lekarza, potem pewnie pośpię i dopiero ponadrabiam. Trzymajcie się i dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Wtajemniczenie
|
paollino, a Ty ile jesteś ze swoim TŻtem?
![]() malenka, nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto takie rzeczy zataja. To jest za poważna sprawa. Skoro on tak lubi kłamać i przemilczać wiele spraw to równie dobrze też może ściemniać Ci trochę w tej sprawie. Gdyby nie miał w tej kwestii nic do ukrycia to by nie zataił tego przed Tobą, a taił bardzo długo, bo widzę, że jesteście ze sobą ponad rok. On Cię mami, a Ty dajesz się na to nabrać. Takie jest moje zdanie. Uciekaj dziewczyno, bo on na Ciebie nie zasługuje. Równie dobrze może się okazać, że jeszcze niejedno ma dziecko o którym nie wiesz... (czy tylko przez nazwisko czy dokładnie jego). Co do ojcostwa to nie jesteś pewna, czy rzeczywiście nie jest jego. On może Cię kłamać w tym co mówi o sytuacji tej dziewczyny, albo równie dobrze ta dziewczyna też może ściemniać swojemu przyszłemu mężowi, że to jest jego dziecko, a tak naprawdę może to być dziecko Twojego TŻta. A dlaczego? Bo niektóre kobiety potrafią w tak ważnych sprawach tak oszukiwać... Byleby tylko im było wygodnie.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, dziękuję... Tak długo się zastanawiałam, czy o tym napisać, przemogłam się, i jest mi odrobinkę lżej. Rozmawialiśmy, długo i nawet kilka razy. On obiecał informować mnie o postępach sprawy sądowej, powiedział że mogę z nim pojechać, etc... Madziu, nie chcę podejmować tej decyzji teraz, szybko. To najpoważniejszy związek w jakim byłam, planowaliśmy wspólną przyszłość. To co zrobił jest złe i nie będę go tłumaczyła. Jest coś jeszcze, ale tego tu nie opiszę, nie na forum publicznym, gdzie każdy może wejść... Kocham go, poza tymi zdarzeniami nie mam mu nic do zarzucenia, przez ten rok z miesiącami wszystko było naprawdę ok. Nie wiem jak Wam podziękować ![]()
![]() |
#2156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziuś nie mam słów, on po prostu przegina. Moim zdaniem doskonale wie co robi. Jak na mój gust to niestety on już nie chce się angażować w ten związek, a nie wie jak Ci to powiedzieć i dlatego tak przeciąga. Może boi się że będziesz go nękać telefonami, albo gadać z jego mamą. Kochający facet tak nie robi, nie raniłby tak kochanej osoby. Ja na Twoim miejscu po dzisiejszej rozmowie podziękowałabym temu Panu za 6 lat związku i posłałabym go w diabły...z szacunku dla samej siebie. Życzę Ci dużo wytrwałości i mimo wszystko trzymam kciuki za Was ![]() A ja chyba zacznę drugi kierunek studiów...na stare lata nauki mi się zachciało ![]() Madzia. Po przeczytaniu klubu nieco zmieniam zdanie na temat Twojego Tż. Teraz widzę tą całą sytuację zupełnie inaczej. ![]()
Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r. ![]() Edytowane przez onlythebest Czas edycji: 2010-08-30 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
ehhh dziewczyny - nie jestem w stanie nadrobic,....
byla kolezanka u mnie na weekend i bylo super ![]() tylko moj szalony kot dostal nagle jakiegos ataku paniki w jeden dzien, zaczela sie na psy moje z pazurami rzyucac, na rekach ciagle, sama siedziec nie chciala - no obled jakis...ja nie wiem co jej sie stalo...ale potem jej jakos przeszlo.... co sie dzialo ciekawego? Madzia - co z TZtem twoim?
![]() |
#2158 |
Konto usunięte
|
My bardzo krótko bo dopiero 4,5 miesiąca ale jesteśmy raczej pewni (choć to na razie dziwnie brzmi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Uciekam spać, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co chcesz studiować? ![]() źle ![]() ![]() Po wczorajszych Waszych wypowiedziach,że Tż to tylko odwleka w czasie,że chce mnie przyzwyczaić do tej sytuacji i w ogóle zadzwoniłam dzisiaj do niego rano..po prostu nie wytrzymałam,nie mogłam spać przez to i zapytałam go czy tak jest,że specjalnie wydłuża czas,że był tydzień teraz 2 a później kolejne odpowiedział,że nie,że on wie,że 2 tygodnie to dużo i nic nie bedzie przedłużał ,że wtedy podejmiemy ostateczną decyzje ![]() ![]() ![]() i powiedział,że za 2 tyg może mieć kompletnie inne podejście do tego..
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-31 o 07:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.