Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 23:25   #271
songoma
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Noż w mordę, a ja się tam artykułuję na 14 jak matoł. No zaraz przekopiuję tu, co wklepałam tam...
WITOJCIE DZIECZYNECZKI!!!!!
Agneeeeseee! pewnie ze tesknilysmy, nawet pare ladnych razy tu dumalysmy jak Ci tam idzie!
bedzie ale tylko jeden, bo szczerze to wcale Ci sie nie dziwie - chlebek sie skonczyl to jak w takim odleglym kraju dukac
no to witaj z powrotem i od jutra znowu dukamy

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
hej szczypiory a tutaj cwiczenia na nasze biedne cycki

http://www.youtube.com/watch?v=yWHdp4uWYQY
zaraz zaraz ale co to cwiczenie z nimi zrobi?XD
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:26   #272
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Łomatko błosko człowie Was nie nadrobi.
" Plusy" bycia szefem, człowiek kończy robotę ostatni
aaaa i już wiem dzięki Wam o co chodzi z nerwowym klikaniem myszy jak szef wchodzi

Xal ja też jestem serowym potworem, fakt zaszalałam z nimi, ale dla odmiany, zobaczymy czy są dobre. Może jakiś deserek

sweeneymasz bloga jaki adresik jest tego bloga

Właśnie, gdzie jest rumcia

Aleksandra_M polepszyło Ci się troszeczkę Jak nadal będzie mi będen wydymało to dołącze do Ciebie
Blog istnieje od dzisiaj, więc za dużo tam nie ma Link w podpisie mam
Cytat:
Noż w mordę, a ja się tam artykułuję na 14 jak matoł. No zaraz przekopiuję tu, co wklepałam tam...

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

HELLOŁŁŁŁŁ!!!
Wróciłam! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?
Widzę mnóstwo nowych avatarków - witam koleżanki...

Tak więc wróciłam na ojczyzny łono dziś pod wieczór szczęśliwa, opalona i z pewnością grubsza
Trzymałam się dzielnie przez pierwszą połowę pobytu, dopóki chlebek dukanowy jeszcze był w zapasie... Małe lody od czasu do czasu to cały mój grzech. ALE!!!! Ale.... druga płowa to porażka... No popłynęliśmy na całego. Lody dwa razy dziennie, pizza gigant, jakieś paluszki też były, nawet pieczywo jasne, nieeee, no baty się należą, już wystawiam i czekam na zasłużoną karę...

Oczywiście na wagę nie stawałam jeszcze, bo przecież wieczór jest, a po dzisiejszym obiedzie (schabowy w panierce, ziemniaki i kapusta zasmażana poprzedzony pomidorówką z ryżem) to już się nie odważę z pewnością
Ale jutro rano wezmę sprawę na klatę i zważe się jak należy. No i zamelduję, rzecz jasna, jak bardzo popłynęłam i ile kilo przywiozłam ze sobą nazad...

Ale generalnie zachwycona jestem, podobało mi się bardzo - klimat mają cudny, ooooo tak!!! Widoki do tej pory mi jeszcze nie oddały oddechu jak mi tydzień temu ponad zaparły... Czego chcieć więcej: słońce, ciepłe morze, wycieczki... Cud, miód i orzeszki... Wracać było żal. A tu hebel taki nas przywitał, że ło matulu kochana...

No to się niniejszym melduję i czekam na baty. Potem się będę szczegółowo tłumaczyć jakby co...

A co u Was, siostry moje Dukanistki kochane...? Spadeczki były? No jak nie, jak tak... Grzeczne byłyście? Tęskniłyście troszkę za mną? Ktoś się przeniósł na III?

Ja to sobie muszę jakieś karne dni białkowe tu zasadzić żeby teraz szkody zniwelować... No nic to, zobaczę ile mi przybyło...

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Aha, i żeby było jasne... Nastukałyście 60 stron jak mnie nie było - nie ma takiej cholernej możliwości żebym to przeczytała. No way!
ooo witamy, ale szybko zleciało .

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:31   #273
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Dziękuję, już myślałam czy coś poprzestawiałam w ustawieniach ze może moja wiadomość jest niewidoczna, skoro nikt nie odpisuje, ale wszystko ok, bo się doczekałam na odpowiedź.
Bardzo wrogo patrzycie na takie nowe, nie do końca wyedukowane dukanki? przepraszam, ze czasem zadam pytanie, którego nie powinnam zadawac po przeczytaniu książki, ale czasem coś umknie, a lepiej dotrze jak się tu przeczyta.
Przyjmiecie mnie do siebie
braki odpowiedzi czasem sie zdarzaj, bo albo zniknie w lawinie postow, albo nikt po prostu nie zna na nie odpowiedzi, wrogie w ogole nie jestesmy, wszyscy chetni do dukania mile widziani takze pytaj, ktos wkoncu odpowie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Hej kochane Tęskniłyście? Ja tak.
Tak jak przypuszczałam początek mojej pracy będzie bardzo ciężki i mam mnóstwo pracy. Nie miałam czasu zajrzeć, ale Dukam bez ustanku nie poddaję się.
Dzisiaj spotkałam wiele osób, których chwilę nie widziałam - komplementom nie było końca. Cieszę się bardzo, że jednak widać te moje 7 kilo.

Mam problem - na komunię w maju kupiłam sukienkę bardzo ładną, elegancką i myslałam, że bedzie na ślub do Kościoła, a ona jest na mnie za duża i tak ze 4 cm trzeba by ją wszywać. Wesele w sobotę, a ja nie mam kiecki.

Mam skierowanie. Jutro idę do medycyny pracy na badania. Podobno tam gdzie jesteśmy zapisani jest tłoczno, więc się jutro wygłodzę i wyczekam w kolejkach. Mam nadzieję, że załatwię. Podobno straszne kolejki.

Nie wiem kiedy Was nadrobię, bo mam sporo papierów do zrobienia jeszcze.

Miło, że o mnie pytacie. Jestem i jak tylko znajdę chwilę to będę do Was pisała. A jak już się uporam z papierzyskami, to będę częściej.
ja tesknilam, nie zaniedbuj nas kochana, jak tylko bedziesz miala czas to zagladaj tutaj czesto

Cytat:

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

HELLOŁŁŁŁŁ!!!

Tak więc wróciłam na ojczyzny łono dziś pod wieczór szczęśliwa, opalona i z pewnością grubsza
Trzymałam się dzielnie przez pierwszą połowę pobytu, dopóki chlebek dukanowy jeszcze był w zapasie... Małe lody od czasu do czasu to cały mój grzech. ALE!!!! Ale.... druga płowa to porażka... No popłynęliśmy na całego. Lody dwa razy dziennie, pizza gigant, jakieś paluszki też były, nawet pieczywo jasne, nieeee, no baty się należą, już wystawiam i czekam na zasłużoną karę...

Oczywiście na wagę nie stawałam jeszcze, bo przecież wieczór jest, a po dzisiejszym obiedzie (schabowy w panierce, ziemniaki i kapusta zasmażana poprzedzony pomidorówką z ryżem) to już się nie odważę z pewnością
Ale jutro rano wezmę sprawę na klatę i zważe się jak należy. No i zamelduję, rzecz jasna, jak bardzo popłynęłam i ile kilo przywiozłam ze sobą nazad...

Ale generalnie zachwycona jestem, podobało mi się bardzo - klimat mają cudny, ooooo tak!!! Widoki do tej pory mi jeszcze nie oddały oddechu jak mi tydzień temu ponad zaparły... Czego chcieć więcej: słońce, ciepłe morze, wycieczki... Cud, miód i orzeszki... Wracać było żal. A tu hebel taki nas przywitał, że ło matulu kochana...

No to się niniejszym melduję i czekam na baty. Potem się będę szczegółowo tłumaczyć jakby co...

A co u Was, siostry moje Dukanistki kochane...? Spadeczki były? No jak nie, jak tak... Grzeczne byłyście? Tęskniłyście troszkę za mną? Ktoś się przeniósł na III?

Ja to sobie muszę jakieś karne dni białkowe tu zasadzić żeby teraz szkody zniwelować... No nic to, zobaczę ile mi przybyło...

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Aha, i żeby było jasne... Nastukałyście 60 stron jak mnie nie było - nie ma takiej cholernej możliwości żebym to przeczytała. No way!
ja tam cie chlostac nie bede sama nie lepsza jestem super ze wakacje udane wrzuc jakies zdjecia cobysmy wszystki wzdychaly do tych widokow co do 60 stron, to kiedys probowalam przeczytac 43 i poleglam w polowie - wiec ci wybaczam

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:34   #274
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:

ja tam cie chlostac nie bede sama nie lepsza jestem super ze wakacje udane wrzuc jakies zdjecia cobysmy wszystki wzdychaly do tych widokow co do 60 stron, to kiedys probowalam przeczytac 43 i poleglam w polowie - wiec ci wybaczam
Własnie, dawaj zdjęcia , dawaj zdjęcia. Ja w Chorwacji byłam dobrych pare lat temu, ale tych widoków nigdy nie zapomnę

Stary 2010-08-30, 23:35   #275
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
Agneeeeseee! pewnie ze tesknilysmy, nawet pare ladnych razy tu dumalysmy jak Ci tam idzie!
bedzie ale tylko jeden, bo szczerze to wcale Ci sie nie dziwie - chlebek sie skonczyl to jak w takim odleglym kraju dukac

zaraz zaraz ale co to cwiczenie z nimi zrobi?XD
unosi piersi i napina miesnie, przyjzyj sie jak ona robi to ostatnie cwiczenie to jest takie fajne zblizenie na jej klate i widac jak miesnie drgaja

Stary 2010-08-30, 23:37   #276
blackredmoon
Raczkowanie

Utknęłam na 6 stronie, ie nadrobię już Was
Powiem Wam tylko, że wizualizuję sobie na jutro spadek, bo mój bilns ładnie się dziś prezentuje - 1660kcal, B248g W32 T64. Waga popsuta więc spadku nie zobaczę, ale jak to któraś ładnie powiedziała - "spadek zwizualizowany, spadek odnotowany" Więc jak się zważę w koncu to doznam szoku i do wyjazdu w góry 17 września będzie 53. O tak!
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:37   #277
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

a dziewczynki co do ćwiczeń to mam jeszcze coś fajnego. Niestety nie znalazłam tego po polsku. Ja mam na płytce ale też jest skuteczne. To ćwiczyłam w liceum i po mesiącu miałam 4 kg mnie i było o widać. żadnej dietki nie stosowałam tylko co wieczór 10 mn z Cindy Crawford.

http://www.youtube.com/watch?v=JbAsZVI1waQ

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:37   #278
songoma
Raczkowanie

o. wlasnie wciagnelam mojego pierwszego pana sernika z twarogu a nie z wiaderka. zostaly grudeczki, ale jest o wiele bardziej suchy i w wiekszych kawalach (tez sie rozpada no aleee..) wstawilam go dzis rano do lodowy i wyjelam dopiero teraz no iii rewelacja ;D
nie bijcie za pore, jeszcze spac nie pojde dlugo

Cytat:
unosi piersi i napina miesnie, przyjzyj sie jak ona robi to ostatnie cwiczenie to jest takie fajne zblizenie na jej klate i widac jak miesnie drgaja
chodzilo mi tez o rezultat - bo ja sie boje ze za 5kg nie bede miala ich w ogole przy takich maluchach to nie wiem czy musze cos podnosic..

Edytowane przez songoma
Czas edycji: 2010-08-30 o 23:39
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:37   #279
blackredmoon
Raczkowanie

Uciekam spać, dobranoc, życzę mega spadziorów

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
Stary 2010-08-30, 23:40   #280
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Utknęłam na 6 stronie, ie nadrobię już Was
Powiem Wam tylko, że wizualizuję sobie na jutro spadek, bo mój bilns ładnie się dziś prezentuje - 1660kcal, B248g W32 T64. Waga popsuta więc spadku nie zobaczę, ale jak to któraś ładnie powiedziała - "spadek zwizualizowany, spadek odnotowany" Więc jak się zważę w koncu to doznam szoku i do wyjazdu w góry 17 września będzie 53. O tak!
Taką ilością białka przy Twojej wadze to sobie możesz nerki rozwalić. Mam mamę nefrologa i ona baardzo pilnuję, zebym z białkiem nie przesadzała !!. Nie jedz tak za często

Stary 2010-08-30, 23:41   #281
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Własnie, dawaj zdjęcia , dawaj zdjęcia. Ja w Chorwacji byłam dobrych pare lat temu, ale tych widoków nigdy nie zapomnę

o kochana Agnese skoro byłaś w Cro to masz wszystko wybaczone
Kocham ten kraj od 2004 roku gdzie byłaś dokładnie??

ps mam nadzieję, że najadłaś się owoców i rybek

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
Stary 2010-08-30, 23:42   #282
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

ja zmykam do spanka, jutro czeka mnie maskryczny dzien i de z blizniakami na kolejne szczepienie chyba sama zaczne tam ryczec, jak ja tego nie lubie

to do jutra szczypiory i Agnese69 czekam na foty, moj M planuje za rok zabrac mnie na jakies wakacje (bez dzieci ) to moze tam bysmy sie wybrali

to narka, dukanoc

Stary 2010-08-30, 23:47   #283
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Oooooooo, dzięki siostro za łaskawe potraktowanie moich wykroczeń
Obiecuję poprawę i powrót na wyznaczone tory...

Cytat:
O rany, nie mogę uwierzyć w swoje szczęście . Jakieś łagodne się zrobiłyście z upływem czasu
Zdjęcia wrzucę jak tylko wyżebrzę u małża coby je z aparata na kompa wrzucił - ponoć jutro ma nastąpić ta wiekopomna chwila, to cokolwiek wrzucę

Cytat:
Cholercia, powiem Ci, sweeney, że oczy oderwać trudno od tych poszarpanych wybrzeży, tych wysepek, tego koloru morza... A widok z tarasu miałam boski, więc już od śniadanka zaczynałam paść oczęta Ech, trzeba tam wrócić...

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
o kochana Agnese skoro byłaś w Cro to masz wszystko wybaczone
Kocham ten kraj od 2004 roku gdzie byłaś dokładnie??

ps mam nadzieję, że najadłaś się owoców i rybek
Byłam koło Omisu - dokłądnie w Lokva Rogoznica mieliśmy kwaterkę. Właśnie przyglądałam się Twojemu avatarkowi
Piękny kraj, cudowny klimat, serdeczni ludzie... Naprawdę miałam udany urlop
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:48   #284
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Oooooooo, dzięki siostro za łaskawe potraktowanie moich wykroczeń
Obiecuję poprawę i powrót na wyznaczone tory...

O rany, nie mogę uwierzyć w swoje szczęście . Jakieś łagodne się zrobiłyście z upływem czasu
Zdjęcia wrzucę jak tylko wyżebrzę u małża coby je z aparata na kompa wrzucił - ponoć jutro ma nastąpić ta wiekopomna chwila, to cokolwiek wrzucę

Cholercia, powiem Ci, sweeney, że oczy oderwać trudno od tych poszarpanych wybrzeży, tych wysepek, tego koloru morza... A widok z tarasu miałam boski, więc już od śniadanka zaczynałam paść oczęta Ech, trzeba tam wrócić...
Chorwacja jest boska . Plitwickie Jeziora, Krka, Dubrovnik, Split, Zadar. Aaah rozmarzyłam się

Stary 2010-08-30, 23:50   #285
wiewiorka07
Raczkowanie

Cytat:

następna zakochana w Chorwacji witaj w klubie

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Chorwacja jest boska . Plitwickie Jeziora, Krka, Dubrovnik, Split, Zadar. Aaah rozmarzyłam się

i wyspy co prawda z wysp na razie zaliczyłam Korculę, ale wszystko przede mną bo byłam tam dopiero 3 razy ;p

ale i tak najpiękniejsza jest Dalmacja

czas w to uwierzyć

Edytowane przez wiewiorka07
Czas edycji: 2010-08-30 o 23:51
Stary 2010-08-30, 23:56   #286
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
o. wlasnie wciagnelam mojego pierwszego pana sernika z twarogu a nie z wiaderka. zostaly grudeczki, ale jest o wiele bardziej suchy i w wiekszych kawalach (tez sie rozpada no aleee..) wstawilam go dzis rano do lodowy i wyjelam dopiero teraz no iii rewelacja ;D
nie bijcie za pore, jeszcze spac nie pojde dlugo

chodzilo mi tez o rezultat - bo ja sie boje ze za 5kg nie bede miala ich w ogole przy takich maluchach to nie wiem czy musze cos podnosic..
ha rezulaty mam nadzieje widziec za 2 miechy ja mam spory biust wiec musze go ratowac

Blackredmoon Sweeney ma racje, max ilosc bialek to 2-2,5 g na 1 kg masy ciala, nie jedz tak wiecej bo sobie zaszkodzisz

Agnese69 no troszku zesmy sie opuscily z tym karceniem, ale ostatnio nam greszki w glowie i same musimy sie do pionu ustawic a wiec obiecane - czekam jutro na zdjecia

teraz juz serio dobranoc i Agnese69 niech waga bedzie dla ciebie laskawa pa

Stary 2010-08-30, 23:59   #287
hayley01
Raczkowanie

Cytat:

Sweeney chlebek z twojego bloga wygląda cudownie Piekłam już kilka razy ale taki mi jeszcze nie wyszedł i w życiu bym nie powiedziała, że to dukanowy Jutro na pewno wypróbuję przepis.
hayley01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 00:00   #288
Agnese69
Zadomowienie

Idę odespać podróż i mam nadzieję, że właśnie ta łąskawość wagi mojej jutro da o sobie znać... LITOŚCI!!!!
Dobranoc siostry dukanistki
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 00:03   #289
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Taką ilością białka przy Twojej wadze to sobie możesz nerki rozwalić. Mam mamę nefrologa i ona baardzo pilnuję, zebym z białkiem nie przesadzała !!. Nie jedz tak za często
Cytat:
ha rezulaty mam nadzieje widziec za 2 miechy ja mam spory biust wiec musze go ratowac

Blackredmoon Sweeney ma racje, max ilosc bialek to 2-2,5 g na 1 kg masy ciala, nie jedz tak wiecej bo sobie zaszkodzisz

Agnese69 no troszku zesmy sie opuscily z tym karceniem, ale ostatnio nam greszki w glowie i same musimy sie do pionu ustawic a wiec obiecane - czekam jutro na zdjecia

teraz juz serio dobranoc i Agnese69 niech waga bedzie dla ciebie laskawa pa
Wiem, wiem kochane, rzadko mi się zdarza tak zaszaleć, to przez tego tuńczyka dzisiaj i kukuryka Kochane jesteście, że pilnujecie

Agnese, jesteeeeeeeeeeeeś! witaj

Nie no teraz to już naprawdę idę spać, dobranocka

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
Stary 2010-08-31, 00:49   #290
rumcia1
Rozeznanie

Przeczytałam do końca starą część.
Wyczytałam, że Konczita idzie jak burza - gratuluję - ponad kilogram sadu. wow
Alex - mam nadzieję, że teraz już czujesz się lepiej, że omdlenia sobie poszły
Twinsplus1 mam nadzieję, że woda zeszła i na spotkanie pojedziesz z 58 jak sobie wymarzyłaś.
Avataris - ruszyło po odstawieniu proszku do pieczenia? Mam nadzieję.
Mirkaa życzę cierpliwości przy tym zastoju. Przetrzymasz go.

Witam się z tymi, które niedawno zaczęły i widzę, że też postępy ogromne - oby tak dalej.

Jutro jak dam radę poczytam 15 część od początku. Przecież nie mogę mieć luki w lekturze. Nie?

Idę spać, bo jutro o 6.30 staję w kolejce do pobrania krwi.
PaPa Dukanoc

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 04:59   #291
makkapakka
Rozeznanie

dziewczyny już drugą noc budzę się w nocy z głodu. jem kolację ok 19-20. (zasypiam ok. 22). po 5 godzinach od zaśnięcia budzę się i nie mogę zasnąć. w ciągu dnia jem sporo, na kolację również. nie jest mi zimno, niczego nie przeżywam, a o 3 w nocy dosłownie mnie skręca z głodu. ratuję się odrobiną ciepłego mleka 0%.
ktoś miał podobnie?
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 06:34   #292
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry szczypioreczki kochane, melduje że dzisiaj maluteńki spadek -100 ale nie było porcelanki więc pewnie jutro odnotujemy większy po wczorajszej imponującej dawce potrawki i wielkiej kolacji myślałam, że koniec mojej dobrej passy a tu niespodzianka - za moją grzeczność i motywację jak dobrze pójdzie to po tym PW spadnie 2 kg - raj na ziemi w otoczce z warzywek

Dzisiaj niestety nie mam szans na wizażowanie - popracować muszę i będzie ciężki dzień - czuję to w kościach ale kwestia 2 - 3 dni i wszystko nadrobię więc proszę NIE grzeszyć - to nam się nie opłaca kum kum ?

adrijah nowy avatarek ? ślicznie kobieto ...

Cytat:
Hej kochane Tęskniłyście? Ja tak.
Tak jak przypuszczałam początek mojej pracy będzie bardzo ciężki i mam mnóstwo pracy. Nie miałam czasu zajrzeć, ale Dukam bez ustanku nie poddaję się.
Dzisiaj spotkałam wiele osób, których chwilę nie widziałam - komplementom nie było końca. Cieszę się bardzo, że jednak widać te moje 7 kilo.

Mam problem - na komunię w maju kupiłam sukienkę bardzo ładną, elegancką i myslałam, że bedzie na ślub do Kościoła, a ona jest na mnie za duża i tak ze 4 cm trzeba by ją wszywać. Wesele w sobotę, a ja nie mam kiecki.

Mam skierowanie. Jutro idę do medycyny pracy na badania. Podobno tam gdzie jesteśmy zapisani jest tłoczno, więc się jutro wygłodzę i wyczekam w kolejkach. Mam nadzieję, że załatwię. Podobno straszne kolejki.

Nie wiem kiedy Was nadrobię, bo mam sporo papierów do zrobienia jeszcze.
.

jest nasza Rumcia właśnie tak myślałam, że toniesz w robocie - nic się nie martw nadrobisz nas - a jak chłopcy? wszystko wporząsiu ???
kiecka - istotny temat, koniecznie musisz ją zwężyć, bo jak inaczej ? w worku to nie będzie efektu balowego
krótkich kolejeczek u doktorka życzę

Cytat:

HELLOŁŁŁŁŁ!!!

i nareszcie wróciła urlopowiczka witaj - strasznie szybko minęło, a myślałam, że tylko własny urlop tak leci
ehhh no należą się Tobie baciory ? no nie odpuszczę bo się rozbestwisz
- i żeby nam to było ostatni raz - kotlet w panierce
czekamy na foteczki ... super że wakacje się udały

Cytat:
Przeczytałam do końca starą część.
Wyczytałam, że Konczita idzie jak burza - gratuluję - ponad kilogram sadu. wow
Idę spać, bo jutro o 6.30 staję w kolejce do pobrania krwi.
PaPa Dukanoc
rumcia sadu to ja nie posiadam bo i owoców nie mogę ale spadzik odnotowałam

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
dziewczyny już drugą noc budzę się w nocy z głodu. jem kolację ok 19-20. (zasypiam ok. 22). po 5 godzinach od zaśnięcia budzę się i nie mogę zasnąć. w ciągu dnia jem sporo, na kolację również. nie jest mi zimno, niczego nie przeżywam, a o 3 w nocy dosłownie mnie skręca z głodu. ratuję się odrobiną ciepłego mleka 0%.
ktoś miał podobnie?
co jesz na kolację ???? i jaką ilość ?? same proteinki?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2010-08-31 o 06:37
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 07:05   #293
sinioritag
Raczkowanie

Po wczorajszym ograzmie z kawową nutellą ogłaszam spadek -0,5kg!!!
Już myślałam, że się zawiodłam i zaliczyłam pierwszy wzrost aż po chwili do mnie dotarło, że ostatnio ważyłam 73,2kg a teraz waga 72,7 wskazuje
Już przestaję się orientować w tym wszystkim dobrze, że sobie tu to zapisuje
75,0 -> 74,5 -> 74,2 -> 73,8 -> 73,2 -> 72,7 -> 71,5 -> 70,3 -> 69,7 -> 69,1 -> 68,8 -> 68,2
Faza III
Utrwalam już

Cel 65kg
sinioritag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 07:16   #294
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ja jutro wyprobuje 8min abs
tylko mam pytanie do dziewczyn, ktore tym leca
codziennie trzeba? bo w przypadku a6w czy czegos tam, trzeba codziennie, nie wolno przerwy....
czy moze jakos zamiennie? np dzis legs i abs, jutro buns i arms?
dobranocka...
oj! beda jutro zakwasy... juz to czuje!!! zobaczymy jak efekty
Leciałam tym kiedyś codziennie ponad 2 tygodnie - efektów w cm brak, więc zrezygnowałam. To są bardziej aerobowe ćwiczenia, może na początku działa ...
Próbowałam callanetics, później mi się jakoś rozleniwiło, ale było lepsze na cm
Co do A6W to daaawno temu próbowałam, ale byłam przed operacją kolana i mnie strasznie zaczelo boleć zginanie w odciążeniu nawet w takim tempie więc nie powiem co i jak, ale doszłam ponad 20 dni i chyba troszkę się utwardził brzuszek. Tylko mała uwaga, mięśnie tutaj powstają pod tłuszczykiem, więc jak jest choć trochę tłuszczyku na brzuchu to widać ich nie będzie. Te ćwiczenia nie spalają tłuszczu!

Na spalanie tłuszczu najlepsze są ćwiczenia silowe, z tgo co czytałam minimum 3 razy w tygodniu po godzinie ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:15   #295
Rozeznanie

Cytat:

Witaj Agnese, fajnie, że jesteś już z nami
Brakowało nam Ciebie. Ja tu nadal jestem i pewnie jeszcze będe i będe

znowu będą fioletowe posty na całą jedną stronę

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:

dziękuje, dodam go do ulubionych i będe bacznie śledzić

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:33   #296
kasikr
Raczkowanie

Witam w ten okropnie zachmurzony, deszczowy dzień...
Chciałam się dowiedzieć jakich słodzików używacie i gdzie można je dostać? Wiem że ma to być as partam ale jak pytałam w aptece to mi powiedziano, że nie ma samego aspartamu, tylko jest jako jeden ze składników i kupiłam coś takiego co się DIASPAM Słodzik Krakowski nazywa za 3,85zł 100tabletek i jest to słodzik stołowy na bazie aspartamu (producent PLIVA Kraków). Może być? I oprócz tego że do herbaty to co jeszcze można tym słodzic bo to są tabletki to ciężko z rozpuszczeniem? A jest jakiś słodzik w proszku?
kasikr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:36   #297
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Dziewczyny mam pytanie.....

Jak widać zostało mi 4kg do zrzucenia jeszcze, a od 5 dni mam tą samą wagę, ani odrobinę w dół ani w górę tylko codziennie tą samą

czy możliwe że jest to spowodowane tym że teraz mam tą wagę którą miałam przez dłuuuugi czas, nim przytyłam kilka m-cy temu) i teraz będzie tudniej zejść poniżej? czy poprostu mam jakiś przestój - chociaż nie grzeszyłam?
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:40   #298
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Witam z III fazy
Ja też już wróciłam z urlopu, trzymałam się dzielnie a teraz zzrzucam nadprogramowy kilogram.

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Witam w ten okropnie zachmurzony, deszczowy dzień...
Chciałam się dowiedzieć jakich słodzików używacie i gdzie można je dostać? Wiem że ma to być as partam ale jak pytałam w aptece to mi powiedziano, że nie ma samego aspartamu, tylko jest jako jeden ze składników i kupiłam coś takiego co się DIASPAM Słodzik Krakowski nazywa za 3,85zł 100tabletek i jest to słodzik stołowy na bazie aspartamu (producent PLIVA Kraków). Może być? I oprócz tego że do herbaty to co jeszcze można tym słodzic bo to są tabletki to ciężko z rozpuszczeniem? A jest jakiś słodzik w proszku?

Nie doczytałaś- właśnie lepsze są słodziki bez aspartamu, oczywiście ten używaj ale np słodziki na cyklaminianie możesz nawet użyć do pieczenia a te na aspartamie nie, bo pod wpływem temperatury rozkładają się na szkodliwe substancje.
jestemtutylkonachwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:41   #299
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Dzień dobry.

Konczita, waga ocaleje:ju pi: jest spadek. ZOBACZYŁAM 6 z tyłu, co prawda jest 86.98kg, ale JEST. Spadek o 410 gram. Dawno już takiego nie widziałam. Jeszcze 2 dni protein, więc może się uda dokładniej ta 6 obejrzeć:brzydal :

Gratuluję spadków. Idę szamać proteinowe śniadanie.

Buziaki

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:41   #300
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.....

Jak widać zostało mi 4kg do zrzucenia jeszcze, a od 5 dni mam tą samą wagę, ani odrobinę w dół ani w górę tylko codziennie tą samą

czy możliwe że jest to spowodowane tym że teraz mam tą wagę którą miałam przez dłuuuugi czas, nim przytyłam kilka m-cy temu) i teraz będzie tudniej zejść poniżej? czy poprostu mam jakiś przestój - chociaż nie grzeszyłam?

Ja miałam zastój przez 3 tygodni później zaczęło lecieć w dół, nie przejmuj się i dukaj dzielnie
jestemtutylkonachwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości