Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 171 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 23:23   #5101
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
mysle ,ze idealnie..hihiihi
No jasne, że idealnie
Pink kochana, a Tobie doktorek juz odpisał?? (że tak na pewniaka 06.12??)

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny. Jakas nowa moda na piersi się robi, pokaźna lista. Kążda chce miec fajne i ja też,eh szkoda tylko, że nie można tak rach ciach.
Ewka, nie martw się, ja tez odczekałam swoje ( i jeszcze czekam ), ale cierpliwie, bo uparcie dążę do celu i wierzę, że i Tobie się uda A wtedy będziemy
trzymam mocno kciuki dziubku za Ciebie

Cytat:
Napisane przez Magdaniunia123 Pokaż wiadomość
WItam wszystkie dziewczyny w szczególności te, które kojarzą mnie z wcześniejczych postów.
Operację odwołałam, pieniądze (oprócz zaliczki) zostały mi zwrócone co mnie bardzo cieszy. Doktor powiedział rownież, że jeśli kiedyś zdecydowałabym się na zabieg u nich to nie będą na nowo pobierać zaliczki. Także pod tym względem klinika na prawdę się spisała.
Póki co jednak nie planuje operacji. Jednak mam na to za słabe nerwy. Naczytałam się dużo o niewybudzeniu z narkozy, obejrzałam interwencje o nieudanej operacji i po prostu stwierdziłam, że nie potrafię tak zaryzykować... Oczywiście Was dziewczyny podziwiam za odwagę i efekty Zobaczymy co czas przyniesie... Bardzo dziękuję za pomoc i rady każdej z Was
hej Magdaniunia
Nie rezygnuj z marzeń kochana
Trzymamy mocno kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
hej
no wiec ze pierwsza rocznica to "bawelniana" to mezus dostal ode mnie taka super milusia podusie i taka elegancka ramke a w niej nasze zdjecie ze slubu no i karteczke
to bylo strasznie ciezkie bo moj TZ ma wszystko co chce.. a ze pare miesiecy temu mocno zaszalalam z prezentem dla niego to tym razem mialam limit ja z kolei dostalam sliczna bizuterie
w zasadzie przez to co sie dzieje ostatnio nie mamy czasu nigdzie wyjechac ale juz sobie obiecalismy ze po nowym roku to odbijemy (chce sie starac o wize do usabo TZ musi wkoncu obejrzec swoje ukochane NBA na zywo)
biznesik jeszcze troszke, w dalszym ciagu remontujemy, juz powinnismy na dniach konczyc malowanie i zaczynac klasc podlogi..
po weekendzie przyjdzie towar, meble itp wiec po tym czasie mysle ze tydzien i bedzie ok
no chyba ze cos sie terminy poprzesuwaja, bo jeszcze czekamy w sumie na 2 producentow.. zreszta sama dobrze wiesz jak jest, zawsze niespodziewanie cos wypadnie a diabel tkwi w szczegolach
ale mobilizacja jest, duzo humoru i pozytywnego nastawienia tez, fama po miescie chodzi wiec sami sie nie mozemy doczekac co to bedzie
2sweet słonko
Strasznie Ci kibicuję
Wierzę ogromnie, że wszystko będzie dobrze i pójdzie pięknie z biznesikiem
Trzymam kciukasy bardzo mocno

Cytat:
Napisane przez misiunia1982 Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo podobne mysli. Piersi powiekszylam sobie w 2005 roku, majac zaledwie 23 lata. To bylo takie spontaniczne (lekarza wybralam spokojnie). Ale mam teraz straszne leki, za kilka lat musze przejsc kolejna operacje. Strasznie sie tego boje. Bo czy chcial czy nie bede musiala albo wkladki wyjac albo je wymienic.
Witaj Misia
Możesz powiedziec nam coś więcej o swoich obawach? Czym one są spowodowane?
A możesz powiedzieć nam jeszcze cos więcej o takim czasie z wkładkami??
Pozdrawiam mocno

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:30   #5102
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Mi doktor powiedział 325cc wysoki profil okrągłe, dał mi się pobawić wszystkim co miał, anatomy niskie wysokie, okrągłe najróżniejsze, a cenę podał 10 tys, ale myślę że utarguje się parę złotych ...w piątek mam drugą wizytę u innego doktora szaleć to szaleć
O to już coś wiesz W piątek następna konsultacja - zobaczymy co przyniesie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:33   #5103
Madzienka2010
Raczkowanie

myślę że się zdecyduję, bo ten lekarz ma jeszcze bardziej przystępna ceną, a podobno jest świetny....więc może to będzie wreszcie to
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:39   #5104
MyaDiva
Zakorzenienie

misiunia1982- nie wiem czego się obawiasz, no przecież już wiesz wszystko co i jak.Nawet jesli za kilka lat będziesz chciala zrobić następną operację to już obawy będą mniejsze niz za pierwszym razem. Zobacz ja w ciągu roku musiałam dwa razy się operować. Ty jesteś już 5 lat po operacji i bardzo możliwe, że jeszcze wiele lat będziesz się cieszyć ze swoich piersi. Nawet jakbyś nie miała pierwszej operacji to w wieku 35 lat i tak piersi zazwyczaj nadają się tylko do plastyki.
Czy coś złego się dzieje z Twoimi piersiami że myślisz o poprawce?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-08-30, 23:39   #5105
lubka83
Raczkowanie

Madzienka a u ktorego lekarza dzis bylas i kogo bierzesz jeszcze pod uwage bo nie bardzo w temacie jestem????

Hula hop ??? Moze i ja sie skusze za jakis czas bo od dzis jestem na diecie bo od operacji przytylo mi sie pare kg, ktorych nie mam zamiary trzymac w zapasie na zime , ale poki co jeszcze chyba za wczesnie jezeli jestem 7tygodni po-jak myslicie????

Allergany MX 370cc dr Broma

Gdy obrabiasz mi tyłek-nie zapomnij mnie w niego pocałować
lubka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:42   #5106
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
myślę że się zdecyduję, bo ten lekarz ma jeszcze bardziej przystępna ceną, a podobno jest świetny....więc może to będzie wreszcie to
No oby tak było W takim razie czekamy do piątku- i może....... dopiszemy Cię do listy

Stary 2010-08-30, 23:43   #5107
misiunia1982
Przyczajenie

Cytat:
no wiecej nas tu z zachciankami... mysle,ze jeszcze spokojnie ktos dojdzie do nas

slonko i na ciebie przyjdzie czas zobaczysz

witaj,witaj pamietamy... fajnie,ze odzyskalas kaske. mysle,ze teraz bardziej spokonie i rozwaznie do tego podejdziesz... poczytasz fora dowiesz sie juz bez stresu co i jak...jestes jeszcze dosc mlodziutka osoba wiec mysle,ze przyjdzie na ciebie kiedys odpowiedni czas tak jak pisze Mya...powodzenia i glowa do gory bedzie dobrze...

oj jak uroczo... i jeszcze ten wasz wypad...super obys dostala...
a co do sklepiku to strasznie sie ciesze razem z toba ,ze jestes juz na finiszu....oby tak dalej...

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Ale co nie jestes zadowolona???
mysle, ze wszyscy sie boja bo to przeciez ingerencja w twoje cialo
bac sie to normalna rzecz... glowa do gory bedzie oki...
jak wygladaja teraz twoje cycuszki???
Jestem bardzo zadowolona z 'cycuszkow'. Na operacje zdecydowalam sie bo bardzo schudlam. Z 67 kilo zeszlam wtedy na 45 i mialam jak to moja siostar mowi 'skorki od pasztetowej'. Nie wiem czy jest cos mniejszego od miseczki A, ale taka chyba mialam + mega rozciagnieta skore. Operacje mialam w dobrej klinice, Harley Medical w Londynie. Robil ja dr Adamo (przystojny wloch hehe). Pamietam, ze do kliniki pojechalam w ndz wieczorem, w poniedzialek w poludnie mialam operacje a w srode juz bylam w pracy. Opuchlizna z piersi zeszla szybko, rany goily sie dluzej bo niestety pale papierosy, choc ogolnie moje cialo zareagowalo bardzo dobrze na anestetyk (moze dlatego ze bylam tak mloda). Poczatkowo bylam przerazona rozmiarem (nie mam papierow pod reka wiec nie powiem ile cc). Mialam miec duze 'C' do malego 'D'. Cycochy wygladaly ogromnie. Ale to byla lekka opuchlizna i bandaze. Teraz mam ladne duze C (miseczka) z naturalnym 'zwisem' tzn nie wygldaja jak silikony.
Co sie jednak zmienilo. W zeszlym roku umarl mi nagle ktos bliski i tak panicznie zaczelam sie bac smierci, ze boje sie drugiej operacji. Z piersiami nie dzieje sie nic. Mam tylko takie czarne mysli, ze kiedys trzeba bedzie je wymienic a wtedy czeka mnie operacja, ktorej panicznie zaczelam sie bac. Ale nie bede ukrywac cycochy kocham miec takie.

Edytowane przez misiunia1982
Czas edycji: 2010-08-30 o 23:50
misiunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:48   #5108
kejtigda
Wtajemniczenie

Mya a co miałaś nie tak po 1 zabiegu?

Ja próbuję trochę się ujędrnić ćwiczeniami i nie jedzeniem niezdrowych rzeczy ale ciągle mi tu lata reklama z pysznymi naleśnikami i mnie korci

Zmierzyłam, 69 na 93

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2010-08-30 o 23:52
kejtigda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:56   #5109
lubka83
Raczkowanie

Kejtigda obstawialam, ze blizej 100 jestes W bo dla mnie sprawiaja wrazenie sporych a tu sie okazuje ze rozmiar mamy powiedzmy, ze porownywalny

Stary 2010-08-31, 00:09   #5110
kejtigda
Wtajemniczenie

No właśnie sama nie wiem czemu mam tak mało, może tylko mi wkręcili że taki implant i jednak mam 350:czarodzie j: W biuście chciałabym mieć 98, wtedy bym miałą wg mnie idealne wymiary, ale póki co mi do nich daleko nie tylko w biuście
Stary 2010-08-31, 00:27   #5111
lubka83
Raczkowanie

Kejti kto wie ile ci tam cc wlozyli-tak naprawde zadna z nas nie moze byc pewna tych swoich cc
jeszcze z 5cm chcesz wiecej w bisucie to hmmm faktycznie z 700cc bys musiala brac-u kogo planujesz ewentualne kolejne powiekszanie??? taki rozmiar kojarzy mi sie, ze slyszalam badz tez widzialam, ze mialy laski od Bromy, Szczyta i o dziwo od Kasprzyka no chyba, ze jestes zadowolona ze swojej dr to chyba nie ma sensu zmieniac
ja mam w pewnym sensie prawie idealne bo dzieki Bromie mam tyle w biuscie co w biodrach 93-94 zalezy od dnia jezeli chodzi o cycki , ale ten srodkowy wymiar nie wspolgra nijak z nimi i trzeba sie za ten hula hop wziac, choc majac takie cycki to moze z wiekszym pozytkiem bylby ten poole dance jednak

Stary 2010-08-31, 00:37   #5112
kejtigda
Wtajemniczenie

Ten poole dance to rusza wszystkie mięśnie więc na niego naprawdę liczę Biorę pod uwagę tylko Szczyta bo wiem że on trochę takich dużych biustów robił i raczej partaczem nie jest Moja pani dr to cudotwórca ale takich mi nie chce zrobić. Ja mam plan póki jestem młoda mieć duży biust, za 20 lat się ponaciągam, popodciągam i wtedy dam sobie z 300 żeby nie wyglądać komicznie Ja niestety mimo szczupłej budowy mam duże biodra Z dwojga złego lepiej mieć zły wymiar w tali niż w biuście bo brzuch możemy wyćwiczyć, cycuchy musiałyśmy robić
Stary 2010-08-31, 09:18   #5113
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
2sweet a co ciekawe otwieracie?
otwieramy sklep z ciuchami dla facetow typu hip hop/urban/street wear.. do tego bedzie tez troche ciuchow i akcesoriow dla koszykarzy i szkol walki
nie mylic ze standardowym skate shopem, spodniami z krokiem po kolana itp oczywiscie takie rzeczy tez beda,ale doslownie kilka sztuk , bo my bedziemy lepsi , beda fajne modne ciuchy, renomowane amerykanskie i polskie marki

Cytat:
oj jak uroczo... i jeszcze ten wasz wypad...super obys dostala...
a co do sklepiku to strasznie sie ciesze razem z toba ,ze jestes juz na finiszu....oby tak dalej...
dziekuje my o stanach myslimy juz od bardzo dawna, ale jak wiadomo sa jaja z wizami dla polakow a ja nie chce turystycznej na kilka miesiecy tylko taka na kilka lat, zebym ja mogla zadecydowac kiedy chce leciec a nie kiedy musze.. mysle ze tutaj jest z tym troche latwiej zwlaszcza jak wykazemy jak wiele nas tu trzyma i ze z pewnoscia nie wyjedziemy zarobkowo a wydatkowo he he
sklepik bedzie calkiem spory 50m2 mamy juz fajne aranzacje, wyobraznia kazdemu pracuje i mysle ze koncowy efekt bedzie super jak juz ruszymy i skonczymy ze wszytskimi przygtowaniami to wstawie wam jakies fotki, ocenicie same
dzis bede zalatwiac licencje na granie muzy itp hehe a szwagier juz tam wniosl glosniki koncertowe... kupil sobie tez ostatnio adaptery wiec nie chce myslec co to bedzie jak on je wezmie do sklepu (a taki ma plan...) nikt juz do klubow nie bedzie lazil bo u nas bedzie lepsza muza i impreza

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O biżuterię się dostało i się siedzi tak cichutko - no nieładnie .
Ale macie plany- pozazdrościc tylko mam nadzieję że dostaniesz wizę i będziemy fotki oglądać
Widzę, że teraz biznesik już na dniach ruszy Ale super Trzymamy kciuki i czekamy aż dasz sygnał, że juz czas toaścik wznieść za otwarcie
o wize zaaplikuje dopiero jak zarobie na ten wyjazd wbrew pozorom tutaj wyjazdy do stanow sa bardzo popularne i tanie.. moje kolezanki z pracy czesto lataja do NY na zakupy, najblizszy wyjazd juz maja w listopadzie bilety powrotne mozna dostac nawet za 300-400e czasem to my za tyle do polski latalismy jak sie swieta zblizaly itp... a w stanach taniocha na maksa ale jak juz polecimy to minimum 2 tyg, tam jest tyle do zobaczenia a przynajmniej ja i TZ strasznie jestesmy zafascynowani stanami i kultura amerkanska, generalnie tym co sie tam dzieje i to nasze marzenie by sobie polezec na plazy w miami, zobaczyc NY potem sobie skoczyc do californii, vegas.. a ze to spore odleglosci to wyjazd musi byc dlugi
jak sie otworzymy ze sklepem to ja pierwsza bede na czworakach nawalona ze szczescia lazila

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
2sweet słonko
Strasznie Ci kibicuję
Wierzę ogromnie, że wszystko będzie dobrze i pójdzie pięknie z biznesikiem
Trzymam kciukasy bardzo mocno
dziekujeeee

Cytat:
a bralas dr Skwiercz pod uwage? u niej za op zaplacisz 9400zl (6000 op + 3400 implanty okragle) + badania na wlasny koszt ok 150zl
Stary 2010-08-31, 09:38   #5114
korinka
BAN stały

hej dziewczyny !
ja jestem już po operacji i powiem Wam ze bardzo się cieszę ze to już za mną dopiero teraz się odzywam bo wcześniej nie byłam w stanie się ruszyć....wszystko mnie bolało! ale najważniejsze, że już najgorsze za mną i teraz może być tylko lepiej !!
dziewczynki jak uciekam, jeszcze sie pojawię jak bedę miała więcej sił - opowiem wrażenia!! teraz muszę sie chyba położyć bo mnie wszystko boli
miłego dzionka!!!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:36   #5115
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny !
ja jestem już po operacji i powiem Wam ze bardzo się cieszę ze to już za mną dopiero teraz się odzywam bo wcześniej nie byłam w stanie się ruszyć....wszystko mnie bolało! ale najważniejsze, że już najgorsze za mną i teraz może być tylko lepiej !!
dziewczynki jak uciekam, jeszcze sie pojawię jak bedę miała więcej sił - opowiem wrażenia!! teraz muszę sie chyba położyć bo mnie wszystko boli
miłego dzionka!!!!!

Dzien dobry laseczki

Korinko ale masz fajnie, jak ja zazdraszczam i nie moge sie doczekac moich nowych cycek buu, gratuluje

Dziewczyny napiszcie mi tu prosze, co boli po op? tzn, na co sie szykowac,( wiem, wiem, sprawa indywidualna), bola plecy, rece, mozecie ten bol do czegos porownac?
Z gory dziekowac
Stary 2010-08-31, 13:00   #5116
yoko02
Raczkowanie

KORNIKA czy masz jakies fotki soich cycuchow??

Edytowane przez yoko02
Czas edycji: 2010-08-31 o 13:13
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:51   #5117
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny !
miłego dzionka!!!!!

cieszymy się razem z Tobą wracaj do formy i nie zapomnij się pochwalić nowymi cycuszkami kiedy już poczjesz (poczujecie) się lepiej

ahh co ja bym dała żeby już mieć to za sobą ten czas jakoś na złość stoi w miejscu, jeszcze tydzień do konsultacji a gdzie dopiero operacja hohoho... dziewczątka jak wy myślicie, znajdzie sie dla mnie termin jeszcze w październiku, listopadzie???? Długie sa kolejki do dr Bromy?
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:42   #5118
star doll
BAN stały

niby w kraju taka biedna, ciekawe skad przecietna 20 paro latka bierze hajs na takie operacje. zastanawiajace albo studentka na dorobku. kredytu nie dostanie chyba, ze w providencie itp.

Edytowane przez star doll
Czas edycji: 2010-08-31 o 15:51
star doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:55   #5119
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez star doll Pokaż wiadomość
niby w kraju taka biedna, ciekawe skad przecietna 20 paro latka bierze hajs na takie operacje. zastanawiajace.

no.... a jeszcze bardziej zastanawiajace to, skad przecietna 20 paro latka ma dom, nowe auto..... pewnie ukradla, a na cycki po drodze do kliniki na trasie zarobila
Stary 2010-08-31, 15:58   #5120
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
niby w kraju taka biedna, ciekawe skad przecietna 20 paro latka bierze hajs na takie operacje. zastanawiajace.

a powiedz na podstawie czego wnioskujesz ile kto ma lat???

A tak szczerze to ci odpowiem że wszystkie laski powiększajace cycki dorabiają na trasie albo na rurze wiec już teraz wiesz skąd mamy kasę na operację !!!

Witajcie Kochane

Na 31.08
Fergilka&Szamanka&Kissy 06.09 5 dni
BabyB08.09 7 dni
Natasha13.09 12 dni
Beatrycze 14.09 13 dni
Kashantii15.09 14 dni
Romaria16.09 15 dni
Laloona02.11 62 dni
Pink 06.12 96 dni
Magera08.12 98 dni
Kejsiii14.12 104 dni

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-08-31 o 16:04
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:18   #5121
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

A tak szczerze to ci odpowiem że wszystkie laski powiększajace cycki dorabiają na trasie albo na rurze wiec już teraz wiesz skąd mamy kasę na operację !!!

Witajcie Kochane

Na 31.08
BabyB08.09 7 dni
Natasha13.09 12 dni
Beatrycze 14.09 13 dni
Kashantii15.09 14 dni
Romaria16.09 15 dni
Laloona02.11 62 dni
Pink 06.12 96 dni
Magera08.12 98 dni
Kejsiii14.12 104 dni
Witaj Kejsi!
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:18   #5122
alis280
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

Witajcie Kochane

Na 31.08
BabyB08.09 7 dni
Natasha13.09 12 dni
Beatrycze 14.09 13 dni
Kashantii15.09 14 dni
Romaria16.09 15 dni
Laloona02.11 62 dni
Pink 06.12 96 dni
Magera08.12 98 dni
Kejsiii14.12 104 dni
a kogo tak tu obchodzi kto ma kase ?skąd i ile?to nie po tu tu jesteśmy, żeby oceniac innych--jakieś chore akcje tu się robią i przemawia przez niektóre laski zwyczajna zazdrośc.....a może któras poprostu jest bobata z domu a zresztą jeszcze raz podkreślę ,że to to nie czyjaś sprawa skąd i ile sie ma......pozdrawiam kejsii--plusik tez dla ciebie
Stary 2010-08-31, 16:20   #5123
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Cytat:
niby w kraju taka biedna, ciekawe skad przecietna 20 paro latka bierze hajs na takie operacje. zastanawiajace albo studentka na dorobku. kredytu nie dostanie chyba, ze w providencie itp.
Ja to np jeszcze na krotkim drazku dorabiam
Stary 2010-08-31, 16:27   #5124
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
olga : hahaha:
Stary 2010-08-31, 16:31   #5125
alis280
Raczkowanie

ja również dorabiam .....a skąd bym miała na operacje?przecież to kwota nieosiągalna..hahahha

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2010-08-31 o 16:32
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:49   #5126
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość

No jasne przecież jak masz zrobione piersi to masz na czole wypisane, że zarabiałaś na nie na kolanach, nie ważne że robisz to ze względu na swoje upodobania czy masz jakąś mniej lub bardziej poważną wadę rozwojową piersi którą trzeba skorygować CO TO MA DO RZECZY nic przed ograniczonymi ludźmi nie ukryjesz Ja to w ogóle chyba zaczne składac propozycje znajomym bo zależy mi na czasie

hehe tamtem post poprawił mi humor na reszte dnia całuje dziewczynki

Edytowane przez BabyB
Czas edycji: 2010-08-31 o 16:51
Stary 2010-08-31, 16:54   #5127
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
a kogo tak tu obchodzi kto ma kase ?skąd i ile?to nie po tu tu jesteśmy, żeby oceniac innych--jakieś chore akcje tu się robią i przemawia przez niektóre laski zwyczajna zazdrośc.....a może któras poprostu jest bobata z domu a zresztą jeszcze raz podkreślę ,że to to nie czyjaś sprawa skąd i ile sie ma......pozdrawiam kejsii--plusik tez dla ciebie
alisa masz racje POPIERAM

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
alisa masz racje POPIERAM
Ktoś tu jest bardzo zainteresowany i ciekawy ha ha
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:49   #5128
pink star
Rozeznanie

no to teraz ja... mam termin na 100% 06.12.2010 dr. mi odpisal!!!!!!!!!! jupiiiiiii:ju pi:

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
nie wiem kim lub czym jestes!!!!: rotfl:
i nie bardzo mnie to interesuje
ale nie masz widocznie o niczym pojecia..tym bardziej o wieku czy zarobkach....ludzi...
zmien nazwe na star troll i nie zadawaj beznadziejnych pytan!!!!!!!!

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 19:01   #5129
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
no to teraz ja... mam termin na 100% 06.12.2010 dr. mi odpisal!!!!!!!!!! jupiiiiiii:ju pi:

pink to rewelacyjnie kochana a powiedz mi jeszcze na jakiej zasadzie umawiałaś się z doktorem na termin?? Byłaś zdecydowana na grudzień czy po prostu dopiero wtedy były wolne terminy? Strasznie sie boje że zaproponuje mi jakąś date z kosmosu Niech ten czas szybciej leciiiii...
Stary 2010-08-31, 19:14   #5130
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
pink to rewelacyjnie kochana a powiedz mi jeszcze na jakiej zasadzie umawiałaś się z doktorem na termin?? Byłaś zdecydowana na grudzień czy po prostu dopiero wtedy były wolne terminy? Strasznie sie boje że zaproponuje mi jakąś date z kosmosu Niech ten czas szybciej leciiiii...
nie baby, ja na poczatku chcialam sierpien (jak dzwonilam w czerwcu) ale moj M nie dostal urlopu, pozniej chcialam pazdziernik ale nie bylo juz terminu, wiec oststecznie wyszedl grudzien... wiec jedziemy do PL na OP i swieta... dr. prosil o umawianie sie 2-3 miesiecznym wyprzedzeniem ale sie ciesze
jaki prezencik do BUCIKA dostane

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:39
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości