Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 20:24   #2071
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

co tutaj tak cichutko

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 20:53   #2072
Shadii
Wtajemniczenie

Właśnie, jaka cisza Wszystkie się SPAmują?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 21:11   #2073
Moniaszka
Raczkowanie

Ja pracuję
Moniaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 21:26   #2074
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ta cisza tutaj którą właśnie zobaczyłam zabiła mnie no co Wy dziewczyny dzisiaj jakieś takie nie gadatliwe A myślałam, że wejdę na mój kochany wątek i będzie spora lekturka do nadrabiania a tu Pewnie wszystkie się SPAmują to i chyba ja też pójdę Booże, ale mnie kusi, żeby zrobić jakiś filmik urodowy i wrzucić na YT

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 21:39   #2075
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dziękuje wszystkim za życzonka

Ja juz po SPA zrobiłam :
porządny demakijaż
peeling twarzy
maseczke karotenową na twarz
masaż całego ciała syrenką
depilacja
balsamik na ciało

I z relaksowana jestem, i zaraz ie spać, bo od 2 ty chodze spać miedzy 1 a 2 w nocy a wstaje wczesnie i to nie dobre dla urody jak i dla samopoczucia
Stary 2010-08-30, 21:39   #2076
_Alessandra
Zakorzenienie

Uff, cały dzień nie zaglądałam na Wizaż i mam za swoje - tyle czytania ! Ale już ładnie się udzielam i odpisuję
Przede wszystkim witam kolejne Piękniejące Cieszę się, że dochodzą następne Panie i nie będę sama taka nowa

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx
Jak będziesz dązyła do tych grubszych włosów;>? też chce
No właśnie tu jest jeden problem - jeszcze nie wiem, ale może odwiedzę forum Włosomaniaczek , poczytam w internecie - na pewno odżywki, maski pójdą w ruch i być może jakieś tabletki na włosy , bo jak włosy są wzmocnione i zdrowe to od razu wyglądają na to, że jest ich więcej, bynajmniej ja to tak postrzegam A może któraś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby ? A i jak coś znajdę, to od razu się informacjami podzielę naturalnie !

Cytat:
Napisane przez Wizażanka492
Witaj Alessandra
mamy wiele współnego
Podobnie jak u Ciebie, cera to mój kompleks nr 1... zaczerwienienia , przebarwienia, krostki...oj trzeba z tym walczyć...
No i też mam cienkie włoski, o które systematycznie dbam.
Jeśli chodzi o figurę, to również jestem niskiego wzrostu (160), dbam o uda szorując codziennie gąbką i wmasowywując krem i serum z Eveline... nie wiem czy to coś daje, bo ciągle uważam , że mam niezgrabne nogi i grubaśne uda:/ no i brzuch..ehh
Witaj Kochana Cieszę, się, że jest ktoś podobny !!!
A masz może jakieś sprawdzone kosmetyki, które możesz polecić do walki z buźką?
A i jak dbasz o włosy ? Cienkie włosy to zmora..ehh..
Ja mam 163, także niewiele wyższa od Ciebie jestem I również używam codziennie gąbki - Syrenki. I chyba Ci powiem, że powrócę do tego serum Eveline- nie wiem, które stosujesz, ale ja smarowałam się tym chłodzącym i jak ćwiczyłam jakoś tak regularnie, to powiem Ci, że efekty były świetne-ale właśnie to chyba trzeba serum+ćwiczenia, bo krem sam nic niestety nie da.. A szkoda..
Ja też ciągle narzekam na moje nogi i uda i kolana - przez te kolana nogi wydają się takie dziwne, ciężkie No i płaściutki brzuszek mmmm - znaczy chodzi mi przede wszystkim o dół brzucha - na górze nie jest taka tragedia, ale nawet jak ćwiczyłam, to na samym dole i tak wystawał tak dziwnie , znacie może jakieś ćwiczenia na to ?
O właśnie p.s kobitki : są jakieś sposoby, żeby 'wyszczuplić' kolana, tak żeby wydawały się smuklejsze ?

Cytat:
Napisane przez fresas1991
Możecie polecić mi jakąs dobrą odżywkę, która by nadała im życia?
Witaj Ja polecam zdecydowanie dwie odżywki :
1. TRESemme-Odżywka nawilżająca z vit.E - cudeńko!
Włosy sypkie, lśniące,wygładzone, bardzo dobrze nawilżone , odbudowuje nawet b.zniszczone włosy, poprawia ich kondycję, ułatwia rozczesywanie , nie obciąża (czasami i po parę godzin z nią siedzę i nic nie jest przeciążone a mam cieniutkie włosy), przystępna cena, ogromne opakowanie (500ml) i śliczny zapach, taki hm..profesjonalny - jedyne co, to nie jest dostępna w Polsce..ale na allegro widziałam - http://allegro.pl/tresemme-odzywka-m...199798916.html - tylko, że ta ma 900 ml

2.
Nivea - Intense Repair - również przeze mnie używana i gorąco polecana ! Efekt porównywalny do TRESemme - włosy sypkie, lśniące, wygładzone, poprawia znacząco ich kondycję, nie obciąża ale jedynie wtedy, gdy nałożę ją na max.10 min - także w tej kwestii w/w wygrywa -ładnie pachnie, jest tania i łatwo dostępna, ułatwia rozczesywanie.

Cytat:
Napisane przez trutututu
widzę, że nasze cele pokrywają się w 100%, więc możemy walczyć razem
Oooo to super ! Cudnie wręcz !! Ja jestem za jak najbardziej ! Razem zawsze raźniej

Także odpowiedziałam to co miałam zamiar odpowiedzieć ,a teraz może troszkę o mnie.
Cieszę się bardzo, że jestem tu w sumie dopiero pierwszy dzień tak naprawdę - bo 'zgłosiłam się' dziś w nocy - a już natrafiłam na dwie Kobitki, z którymi mam wiele wspólnych celi - Wizażanko492 i trutututu - do boju ! I również cieszy mnie fakt, że nie czuję tego , żebym 'odstawała' od Was - bo Wy znacie się już dość długo a ja tu nagle wpadłam, ale nie czuję żadnej różnicy !! Dziękuję Dziewczyny

A u mnie dzisiaj dzień totalnego leniuchowania z Tż'em Spanie do 11 - korzystam z końcówki uroków wakacji - w środę już szkoła, co mnie wcale a wcale nie cieszy Jak sobie pomyślę, że mam tam wrócić i codziennie pobudka ok.6:15 , szkoła , stresy itd itp., to lepiej się nie wypowiadam, co czuję... Ale z drugiej strony cieszy mnie fakt, że znów zaczną się treningi taneczne Tylko mam dylemat, bo chcę zmienić styl tańca i nie wiem na który się zdecydować - mam do wyboru Współczesny, Nowoczesny i Hip Hop Heels czyli Hip Hop w szpilkach - są może jakieś tańczące Wizażanki na tym forum ??
Ogólnie dzisiaj dzień mi dobrze minął - przede wszystkim spędziłam go w całości z Tż'em - oglądaliśmy filmy, rozmawialiśmy, ugotowaliśmy razem obiadek, było również małe co nie co Tylko pogoda tragiczna - taka nudnawa, że aż w końcu nam się to zaczęło udzielać i prawie pousypialiśmy..

A co do SPAmowania:
- "poranny" masaż Syrenką + balsamowanie o zapachu malinek + kremowałam rączki dzisiaj parę razy + wysmarowałam stopy kremem i za niedługo posmaruję raz jeszcze
- delikatny peeling buźki ( peeling wymieszałam z żelem do mycia twarzy)
- zero makijażu + zero prostowania włosów
- nałożyłam odżywkę nawilżającą na włosy na 3h
- jeśli chodzi o słodkie to zjadłam tylko 2 pierniczki w czekoladzie i miskę płatków czekoladowych z mlekiem ....
- wypiłam już jedną zieloną herbatę, za niedługo będzie druga
- wypiłam litra mineralki niegazowanej, ale dokończę jeszcze dzisiaj butelkę czyli będzie 1,75l
- za chwileczkę idę się wykąpać i jeszcze raz wyszoruję ciało Syrenką i tym razem mocno nawilżający balsam będzie
- za chwilę wezmę tabletki na cerę, nałożę olej rycynowy na rzęsy, kokosową wazelinkę na usta i wysmaruję twarz kremem(Dermosan) + maść nagietkowa punktowo i brevoxyl punktowo - najgorsze jest to, że powinnam stosować retinol Locacid przepisany przez moją dermatolog, ale mam takie rany na buzi, a nie można stosować retinoli przy ranach itd. A miałam taką ładną buźkę już w Hiszpanii jak byłam na wakacjach, a wróciłam i znowu to samo
Zna ktoś może jaką maść/krem na rany, która działa w miarę szybko ?!

Ojj...Ale się rozpisałam ... Ale ciiii, to nieważne

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 21:47   #2077
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Witaj Alessandra
mamy wiele współnego
Podobnie jak u Ciebie, cera to mój kompleks nr 1... zaczerwienienia , przebarwienia, krostki...oj trzeba z tym walczyć...
No i też mam cienkie włoski, o które systematycznie dbam.
Jeśli chodzi o figurę, to również jestem niskiego wzrostu (160), dbam o uda szorując codziennie gąbką i wmasowywując krem i serum z Eveline... nie wiem czy to coś daje, bo ciągle uważam , że mam niezgrabne nogi i grubaśne uda:/ no i brzuch..ehh

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Agusiownik a gdzie kupiłaś taką cudaśną odżywkę?
w Irlandii, aktualnie tam mieszkam

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez fresas1991 Pokaż wiadomość
Witajcie można się przyłączyć?

Podczytuję Wasz wątek już dość długo i w sumie przez ten czas w miarę regularnie dbam o siebie. Jednak stwierdziłam, że pisząc tu będę bardziej konsekwentna w swoich postanowieniach, poza tym wspólnie przyjemniej dązy się do wymierzonych celów. Wiele nowych i przydatnych rzeczy dowiedziałam się czytając wasze wpisy

Także to tyle tytułem wstępu, a teraz pora wypisać moje cele

-najbardziej zależy mi na zgubieniu 5-6kg. Chcę w końcu dobrze czuć się we właśnym ciele!żeby schudnąć będę stosować racjonalną dietę i duużo ćwiczyć(aeroby+siłowe)
-na drugim miejscu:cera, rozpoczynam walkę z krostami, zaskórnikami(moja zmora)oraz licznymi przebarwieniami po wyciskaniu
-włosy, włosy, włosy! marzę o długich, zdrowych włosach. W sobotę byłam podciąć zniszczone końcówki, jednak pani fryzjerka jak zwykle obcięła tyle ile chciała ehh... Chyba nigdy nie będe miała długich włosów. Przez wakacje b. często chodziłam na basen, także moje włosy dość mocno na tym ucierpiały. Możecie polecić mi jakąs dobrą odżywkę, która by nadała im życia?
-ząbki!w najbliższym czasie stały aparat, a następnie wybielanie

hmm co tu jeszcze, na pewno będe starała się zadbać o paznokcie, które są w opłakanym stanie, więcej czasu poświęcę też stópkom i oczywiście ogólna pielęgnacja całego ciała

to chyba byłoby tyle
witaj
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 21:51   #2078
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

_Alessandra zapraszamy do naszego prywatnego klubu, w którym poruszamy bardziej dyskretne tematy Jeśli się jeszcze nie zapisałaś, to zapisuj się śmiało

Stary 2010-08-30, 21:52   #2079
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
a tez sie przylacze, od dzis jestem na diecie, chce schudnac 3-5 kg, tesknie za swoja poprzednia waga 52 kg ;(

od wrzesnia wracam na kwaski, zeby miec ladna gladka cere, mysle, ze jest to najlepszy zabieg, to plus odpowiednia pielegnacja, a skora wyglada na bardzo swieza

we wrzesniu rowniez nowy kolorek blondu i czas na jakas pielegnacje wlosow

nie wiem czy tez tak macie, ale ja wlasnie w okolicach wrzesnia zawsze zaczynam porzadki, jesli chodzi i moj organizm, szafe, wyglad, ogolnie uwielbiam to uczucie
witaj
Stary 2010-08-30, 21:57   #2080
_Alessandra
Zakorzenienie

Czekoladowa1 - wczoraj wysłałam prośbę, a nawet dzisiaj nie zauważyłam, że już mnie przyjęto Ślepota nie zna granic Także rozumiem, że wszystkie tego typu sprawy jak - "jak minął dzień", problemy itd. to w klubie ?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-08-30, 22:00   #2081
ramoncia217
Wtajemniczenie

_Alessandra ja moge polecić noe-tormentil maść w aptece kosztuje ok. 3 zł

wskazania : trudno gojące się ranki, drobne skaleczenia
działanie: Sciągające,wysuszające skaleczenia, i przypieszenie gojenie się ranek,

Stosowanie kilka razy dziennie na ranki

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

akceptowałam Cię dosłownie ze 2 godz temu do klubu
Stary 2010-08-30, 22:05   #2082
Shadii
Wtajemniczenie

O rany, czemu ja się taka niezadbana przy Was czuję? Nie robię nawet połowy tych rzeczy, co Wy

Stary 2010-08-30, 22:08   #2083
ramoncia217
Wtajemniczenie

Shadii
to czas zacząć kochana ,ale mi się czasami nawet nie chce nic zrobić , no ale się zmuszam....
Stary 2010-08-30, 22:10   #2084
Shadii
Wtajemniczenie

Tylko, że ja nie wiem, co jeszcze mogłabym robić

Stary 2010-08-30, 22:13   #2085
ramoncia217
Wtajemniczenie

No ja lecee już spać , dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 22:19   #2086
_Alessandra
Zakorzenienie

dziękuję Ramoncia , jutro lecę do apteki ! Oby pomogło
Ahaaa, nie wiedziałam nawet, bo jak wspominałam wcześniej - nie było mnie w ciągu dnia na Wizażu
Dobranoc !

Shadii -
czyli jeśli już nie masz co ze sobą zrobić, to znaczy że jesteś już wystarczająco piękna Ja Ci powiem, że ja boję się np. o to jak moje dbanie o siebie będzie wyglądać teraz w roku szkolnym - w wakacje wiadomo więcej czasu wolnego , zero stresów itd itp. i wiem, że raczej aż tego tyle nie będę robić w ciągu jednego dnia ...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-08-30, 22:20   #2087
agusiownik
Zakorzenienie

dzień piękności dzisiaj miałam
wykąpałam się
balsam na ciało
krem do biustu
maseczka oczyszczająca na twarz
kolejna maseczka oczyszczająca na twarz
maseczka liftingująca
maseczka nawilżająca
peeling twarzy
depilacja nóg
połknęłam belisse
Stary 2010-08-30, 22:23   #2088
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Shadii -
czyli jeśli już nie masz co ze sobą zrobić, to znaczy że jesteś już wystarczająco piękna Ja Ci powiem, że ja boję się np. o to jak moje dbanie o siebie będzie wyglądać teraz w roku szkolnym - w wakacje wiadomo więcej czasu wolnego , zero stresów itd itp. i wiem, że raczej aż tego tyle nie będę robić w ciągu jednego dnia ...
Ooooo, raczej nie ale ja po prostu mam jakiś odmienny sposób na siebie - nie kładę na twarz maseczek, nie odchudzam się, nogi depiluję raz na dwa tygodnie i takie tam może dlatego jest tego wszystkiego mniej...

Stary 2010-08-30, 22:38   #2089
201606201234
Konto usunięte

jak myślicie oryginał czy podróba, chce kupić...? http://allegro.pl/hit-32-funty-super...203654552.html

Edytowane przez 201606201234
Czas edycji: 2010-08-30 o 22:40
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 22:39   #2090
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
jak myślicie oryginał czy podróba chce kupić...? http://allegro.pl/hit-32-funty-super...203654552.html
a co chcesz kupić, bo chyba coś mi umknęło
Stary 2010-08-30, 22:39   #2091
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Czekoladowa1 - wczoraj wysłałam prośbę, a nawet dzisiaj nie zauważyłam, że już mnie przyjęto Ślepota nie zna granic Także rozumiem, że wszystkie tego typu sprawy jak - "jak minął dzień", problemy itd. to w klubie ?
Dokładnie

Ja już po dzisiejszym SPAmowanku
nawilżenie ciała malinowym balsamem
peeling ciała i twarzy i dłoni
paznokcie maznęłam bezbarwną odżywką
a teraz siedzę z maseczką na twarzy typu peel off i nie mogę ruszyć twarzą, uwielbiam to uczucie
i zaraz po maseczce będzie kremik nawilżający

Stary 2010-08-30, 22:41   #2092
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
a co chcesz kupić, bo chyba coś mi umknęło
no już dałam link zapomniałam wcześniej wstawić

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

http://allegro.pl/hit-32-funty-super...203654552.html <--- to
Stary 2010-08-30, 22:44   #2093
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
a gdzie kupujesz kosmetyki? na truskawce? mnie, a wlasciwie moja karte kredytowa na strone kompletnie wykonczyla lol, teraz mam zadluzenie i to spore, bardzo spore......ja rowniez najlepiej oszczedzam, jak nie wychodze z domu :P ale wtedy zostaje jeszcze allegro :P okropne to jest, wszedzie nas kusza!!!
o mamuś nie podsuwaj mi żadnych nowych stron nawet nie sprawdzam co to ta truskawka!! wudaję na mazidła, bu, lush i jeszcze kilka by się znalazło

masakra.. pojechałam dzisiaj na małe zakupy i wydałam kupę kasy oczywiście hehehe.. nowy podkład, puder, lakier, a z ciuchowych spódnicę, spodnie, szpilki i cudny płaszczyk
Stary 2010-08-30, 22:50   #2094
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
no już dałam link zapomniałam wcześniej wstawić

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

http://allegro.pl/hit-32-funty-super...203654552.html <--- to
wydaje mi się, że oryginalna
Stary 2010-08-30, 22:52   #2095
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
wydaje mi się, że oryginalna
a ładna?
Stary 2010-08-30, 22:53   #2096
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
o mamuś nie podsuwaj mi żadnych nowych stron nawet nie sprawdzam co to ta truskawka!! wudaję na mazidła, bu, lush i jeszcze kilka by się znalazło

masakra.. pojechałam dzisiaj na małe zakupy i wydałam kupę kasy oczywiście hehehe.. nowy podkład, puder, lakier, a z ciuchowych spódnicę, spodnie, szpilki i cudny płaszczyk
No to pochwaaal się zakupami

Stary 2010-08-30, 22:55   #2097
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
a ładna?
bardzo ładna i duża a ja lubię duże torebki
Stary 2010-08-30, 22:57   #2098
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość

pokaż pokaż może jakaś inspiracja dla mojej listy, którą chyba jednak zrobię...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:00   #2099
agusiownik
Zakorzenienie

ja się doczekać nie mogę kiedy schudnę, bo wtedy jadę na zakupy ubraniowe
Stary 2010-08-30, 23:02   #2100
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
bardzo ładna i duża a ja lubię duże torebki
no właśnie chciałam taka podobna mam z reserved ale mi się pasek urwał, szukam już drugi rok w sklepach i kupiłam w końcu inna i z nią chodziłam ale ona mi się nie podoba i chyba kupię tą. To jedyna jaka mi się na allegro spodobała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości