|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2582 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
A pamiętacie fluoryzację w szkołach podstawowych, miałyście? U nas przychodziła pielęgniarka, nazywaliśmy ją "babcia fluor" ![]() Martynka ma jedne- super są Cytat:
Cytat:
Muszę przejrzeć, też szukam jakiejś fajnej, niesłodzonej dla Martysi.. Może tą kupię. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć
|
|
#2583 |
|
Ola-Unhola
|
też myślę o tej herbatce
anula, przypominam, że mamy światło dzienne już i aparat da radę
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
za wizytę
![]() oczywiście, ze mozesz - proponowałam Svi, bo rozmawiałyśmy o tym
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-08-31 o 11:26 |
|
|
|
#2585 | |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny, jaki możecie polecić mi eyeliner?
Niedrogi, którym wygodnie się maluje ![]() Odkryłam własnie, ze do twarzy mi w kreskach na powiece ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() Czytałam, ze to tez na nadwrażliwośc jest dobre. Na necie ceny 50 zł w górę. Myślę, że u stomatologa będzie drożej. Pogadam z Małżem i pewnie wzięłabym jedną strzykawkę, ale na koniec września ![]() Mówisz, że samemu łatwo się to nakłada? Jest jakaś instr. dołączona?
|
|
#2586 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
komu ciasta do kawki? Cytat:
pobudka o 5,38 mleko i spanko do 9, 30 ![]() pogoda też taka sama to moze Ty nas zagaduj ![]() Cytat:
zapraszam ![]() Cytat:
zeby nie płakała!Cytat:
![]() Cytat:
tak mi się wydaje,ze to mało ... a Martynka dalej nic?
|
|||||
|
|
|
#2587 |
|
Ola-Unhola
|
aaa właśnie, anula, zapomniałam.
Pamiętm te fluoryzacje, tylko dla mnie to koszmar z dzieeciństwa... Plucie do jednej umywalki w kilka osób, a co druga pluła krwią, bleeeeeeee
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena zależy od wielkości zestawu - u stomatologa zawsze będzie drożej, bo zawsze jest jakiś narzut ![]() ja jeszcze nikomu nie nakładałam, bo dopiero wczoraj przyszedł, więc nic jeszcze nie wiem - tylko tyle ile czytałam w necie
|
|
|
#2589 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zaglądam do Was, co moje dziecie przechodzi bunt roczniaka. Koszmar Nie mam już siły, nie wiem co Mu się stało, że chce nas wykończyć ![]() skierko, gorgulku
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak to ciacho? Może i ja bym zrobiła, bo ostatnio na słodkie mnie wzięło ![]() Jak dobre to daj przepisa ![]() Cytat:
Ale co się dzieje konkretnie? Marudzi, popłakuje? Zośka popołudniami teraz tez nieznośna. Najgorsze jest to, że jak wyjdziemy na dwór to tez nie ma wytchnienia, bo przeciez siedzenie w wózku jest strrrrrraszną nudą, lepsze jest dreptanie, a po jakimś czasie to jest nafajniej jak tata albo mama niesie na rękach ![]() Unholy ja bardzo lubię z Oriflame taki w pisaku.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-31 o 10:24 |
||
|
|
|
#2591 |
|
Ola-Unhola
|
Olu, taki w pędzelku
http://allegro.pl/pierre-rene-eyelin...196944313.html czy w pisaku? http://allegro.pl/pierre-rene-eyelin...185695010.html A jak się zapatrujesz na koniec wrzesnia? magi, a co Bąk taki nieznośny?
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma problemu - odłożę jedną strzykawkę dla Ciebie
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-08-31 o 10:29 |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A zobacz, to to samo? Bo znalazłam po 11 zł. Pewnie inna pojemność ![]() http://www.psdent.pl/component/page,...lish/vmcchk,1/
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki wpadłam, żeby się pochwalić, moja radość nie zna granic. W końcu po 8-miesiącach starań dostaliśmy pozwolenie na budowę!!!!!
Zaczniemy stawiać NASZE gniazdko Trzymam kciuki za dzisiejsze lekarskie wizyty i szczepienia
|
#2595 | |
|
Ola-Unhola
|
Kto pije ze mną drugą kawkę?
Muszę spadac, bo Bratowa się zapowiedziała ![]() Chce, żebym pokazała jej jak się wystawia na allegro na sprzedaż ![]() No to siup, w ten głupi dziób ![]() Która chętna? Moze być z mądrym dziobem ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Zazdraszczam ![]() Edit: A macie projekcik? Pokazesz?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-31 o 10:41 |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, że tak.
![]() To jest bliźniak. Moi rodzice postanowili sie wybudować na stare lata A my z małżem stwierdziliśmy, że to nie jest taki zły pomysł. Rodzice pod ręką, dzieciaki będzie można podrzucić w każdej chwili , jak się gdzieś na wakacje wyjedzie to dom będzie zawsze na oku.Oto on ![]() http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...m44979bcd78e11
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2010-08-31 o 10:49 |
|
|
|
#2597 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Mój Małż nie chciałby z moimi Rodzicami ![]() Ale ja z jego też ie ![]() Fajny projekt, nie za duży, nie za mały. A nie boicie się garażu w piwnicy? Nie macie zalewowych, podmokłych terenów?
|
|
#2598 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas nocka nawet spoko jedynie mala od 6.00 non stop poplakiwala ale spala do 8.30 ![]() poszlam spac z bolem glowy i wstalam z takim samym bolem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dawaj ![]() Cytat:
tyyy bo smaka narobilas to nie spal aaaa w takim razie trzymam kciuki zeby problemy mamy szybko sie skonczyly Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oli zasneła, ja na 12:30 ide do fryjera odrosty pomalowac. aha, na kurs ide ten przyspieszony, tzn same wykłady, bo jazdy to w normalnym trybie zrobie sobie, zeby z tym sie nie spieszyc. A wykłady dam rade. bede miała 4 spotkania zamiast 8 czy 10. (bo wiecie, na każde musze dojechać busem 40 km, nie chce mi sie tyle razy jeździć) troche dłuższe godzine czy dwie, ale to nic. Za dwa tygodnie się zaczynają więc mam jeszcze troche czasu na naukę w domu. całkiem nieźle mi idzie. potem indywidualnie ustalam jazde, powoli jakoś wyjeżdże te godziny, nie mam zamiaru z tym się śpieszyć. |
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zadomowienie
|
Zajrzałam dzisiaj na Tandem i zobaczyłam, że przegapiłam takie fajne botki z zamówienia Svinecki i waaampirka..... No pęknę z żalu.... Czy one są na allegro?
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zejdę looknąć na firmę-tylko później bo sis ma zaraz być na kawie.Poszukam i wkleje Cytat:
Cytat:
znowu? a co ja testowałam na forum? chyba 2lata temu ciążówke owulka za mną i sexik, sexik i jeszcze raz sexik ale do testu jeszcze mam czas.nie bo moje dziecko chodzi tak wcześnie spać. Za noworodka szła spać o 18. Kąpiel zaczynałam ok 17:30 i przeciągałam na maxa by o 18szła spać. Teraz o 19zaczynamy kąpiel.Max 19:30, wczoraj wyjątek , ale spała do rana tak i tak suuuper, a 8mc wam odrzucali?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny projekt Cytat:
Wiem o czym piszesz.... Dla mnie przejściówka lato-zima i na odwrót to istny koszmar ![]() Chociaz akurat dzisiaj mnie nie boli głowa, tylko cały czas mi zimno. I słonko u nas wyszło ![]() .... Ja też nie Nie umiem tego oddzielić... U mnie jak cos nie gra to automatycznie nie występuje ochota na sex. Zresztą małż chyba tez tak ma. Dlatego ja nie wiem, co to znaczy godzić się przez sex.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-31 o 11:17 |
||
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2607 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale pyyyycha ![]() http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/i...3&ticaid=6acd3 Cytat:
wiem jak się cieszysz, my też tak dłuuuuugo staralismy się o pozwolenie ale się udało ![]() i fajny projekt ![]() Cytat:
pije pierwsza dopeiro ![]() ... no to siup ![]() Cytat:
przynajmniej ja tak miałam
|
||||||
|
|
|
#2608 | ||||||
|
Raczkowanie
|
cześć
u nas pogoda okropna leje leje leje..... zapowiada się cały dzionek w domku niestety Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
#2610 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie katuj mnie Ja od dziś postanowiłam przystopować ze słodkościami i podjadaniem. Od ponad 2 tyg codziennie jadłam jakieś batony, lody czy słodkie bułki, ciasta, dość! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja moją mamę jakiś czas temu namawiałam na bliźniak, nie chciała a teraz żałuje ale my w między czasie kupiliśmy mieszkanie. Obudowie pomyślimy może za jakiś czas. Cytat:
U mnie też by to nie przeszło Cytat:
![]() Cytat:
Anulko przeoczyłaś moje pyt o rower? ![]() Dziewczyny za kciuki na razie nie dziękujemy ale przydadzą się
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

mial mi niby w tym roku wynagrodzic poprzednia rocznice...taaaaa
nie wiem czy nie zlamany
a potem jeszcze foch, ze dostal za gorace jedzenie 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)