|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() A wyjazd rozumiem już w 2011? Ja dziś pracuję w domu, z tej okazji ruszam na okoliczny bazar po warzywa. |
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Miśku fajne kaloszki, nie widziałam takich jeszcze ![]() W temacie butów też poczułam zimę i zaczęłam na Sigmie obstawiac buty jesienno-zimowe, bo te są tak cholernie drogie, że nie będzie mnie stać w tym roku na szaleństwa w sklepach (a te zimowe są koszmarnie drogie), na razie jestem w rezerwie" emu" czarnych ale poluję dalej ![]() Haniu mi w tym roku też marzą sie narty i ehh najdziwniejsze jest to, że w tym roku jest to całkiem realne
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę zaakceptować tej zmiany pogody
![]() Jestem pewna, że będzie jeszcze piękny, złoty, słoneczny wrzesień ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Właśnie zajrzałam na konto i ... niespodzianka ![]() Wcześniej niż się spodziewałam dostałam pieniążki za projekt ![]() Jadę na zakupy
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie mam pomysłu na jakies bardziej jesienne ![]() Te" emu" na ktore się zapisałam z wysyłką 55 zł. wiec nie sądzę aby w H&M były tańsze |
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W hm chyba 69, więc trochę więcej ![]() Też muszę zakupić takie butki na zimę. Będą idealne na zimowe spacery z psiakiem ![]() Ja w ogóle już wpadłam w sidła jesiennych kolekcji. Mam już tyle rzeczy upatrzonych, że szok ![]() Już się napaliłam na krótki sweterk milutki z długim rękawem, ciepły, kamizelkę futerkową, botki z hm. Znalazłam też cudny jesienny sweter w wiewiórki... szkoda tylko, że kasa się tak nie mnoży jak pomysły... Potrzebuję jeszcze kreację na panieński
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-08-31 o 09:55 |
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za info, jak się nie załapię to lecę tam ![]() Ja mam fazę na bardziej luzackie potraktowanie sezonu jesień-zima, dlatego potrzebuję jakichś bardziej odlotowych butów
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Dori, zamiany są zawsze dobre...choćby na jeden sezon ![]() Ja lubię jesienną modę Nie lubię tylko takiej jesiennej pogody jak dziś ..
|
|
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będą 5 wczasy w 2010 ![]() Cytat:
Cytat:
--------------- Ja mam zero ubrań na jesień. Nie pamiętam w ogóle kiedy ostatnio sobie jakiś ciuch kupiłam ![]() I co najlepsze wcale nie odczuwam potrzeby zmienienia tego. Znowu przechodzę cały zimowy czas w jednej bluzie i jednym swetrze
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne te buty ![]() Haniu tylko przeraża mnie ten sprzęt narciarski, a w zasadzie jego brak... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-08-31 o 10:19 |
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ciuchów, to mam też mam deficyt ciuchów jesienno-zimowych, ja jednak muszę to zmienić... Mam teraz motywację ![]() Dobra, idę na ten bazar.... |
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja w tym sezonie na ciuchy nie wydam chyba nic. nie ma sensu inwestować w coś na chwile a trochę ciążowych rzeczy dostałam od rodzinki. za to dla maluszka sporo kupuję- na razie głównie w lumpkach (nie przeszkadza mi że używane) bo można fajne rzeczy tanio znaleźć. wylewamy dziś posadzki, a w domu tak nieciekawie że chcemy się wyprowadzić za wszelką cenę. w sumie to chyba położymy tylko płytki w salonie i kuchni i musi starczyć. a niemowlakowi obojętne czy np. łazienka będzie w płytkach czy beton- najważniejsze czyli bieżąca woda, kibelek i ogrzewanie będzie
|
#2953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lozko tez wazna sprawa
![]() Mam takie same, ale nie zdaly egzaminu. Ta wkladka sie przesuwa i ciagle ociera o nogi nie da sie tego przykleic.Cytat:
W Kazarze sa wyprzedaze, upolowalam sliczna skorzana torebeczke, -30%! Czesc tak w ogole jeszcze miesiac w tej pracy i koniec!!
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyż nie piękny? http://www.groszki.pl/groszki/51,95942,8269676.html?i=7 |
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej to mieć kogoś od kogo sprzęte można pożyczyć. Ja w sumie dopiero od zeszlego roku mam swoje narty, do tej poty na pożyczanych śmigałam. Kurcze..ja w sumie wszytsko pożyczałam do zeszlego sezonu..prócz spodni i rękawic ![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-31 o 10:49 |
||
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu no właśnie najlepiej byłoby pożyczyć sprzęt, ja bakcyla połknęłam już kilka lat temu z tym, że zawsze problemem były finanse a wiadomo, że wyjazdy na narty należą do najdroższych jakie istnieją
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że Wam się nie spodoba
|
|
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki Cytat:
Wróciłam z trzema torbami warzyw i owoców, papryki, cukinie, brokuły, pomidory (cudowne gruntowe!), ogórki, nektarynki, brzoskwinie, pekinka, mniam ![]() Chyba bardziej mnie rajcują warzywa niż ciuchy Kiedyś nie znosiłam bazarów (tłum, ścisk etc), teraz mam 5 min. na bazar i uwielbiam przebierać w tak cudownie apetycznych warzywkach
|
||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym cos takiego mogla nosic po domu w siarczyste mrozy, czasem lubie sie wstrzelic w cos takiego smiesznego
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Leczo
![]() Zamiast kiełbasy kurczak, tak dietowo. |
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj nie takich znowu najdroższych. Zwykłe wczasy w all w szczycie sezonu letniego wychodzą drożej. Kwestia tylko skompletowania sprzętu..ale można to robić pomału i szukać okazji. Wiadomo można kupić narty za 2 tysie ale można kupić wypas za 500 zł...tak jak ja w zeszłym roku. Czyhałam na okazję z miesiąc ale wyczekałam. To samo dotyczy ciuchów itd. Na początek to można w zwykłej sportowej zimówce jeździć, spodnie można kupić np w outletach lub na allu z przeceny. Nikt nie powiedział że od razu muszą być mega wypasy. Ja tam 7 sezonów w spodniach za 100 zl jeżdzę, W tym roku dopiero planuję kupić lepsze. Jak sie chce to można. Ja jadąc pierwszy raz na narciochy miałam PIANKI które przemakały po jednym lądowaniu na tyłku Wyglądałam na prawdę obciachowo ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Emilko mam to samo z bazarkami ![]() Teraz jest raj warzywno owocowy..jak idę na zakupy głupieję i kupuję wszystko
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie Haniu jak opisałaś można sobie jakoś poradzić, jak się człowiek uprze , jak już postanowię to będę się radzić o różne sprawy, zakupy itp .
|
||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
E, to ja i moja malza coś nie halo, bo nas wcale na narty nie ciągnie poza tym w tym roku kicha z wakacjami. No i mam nadzieje w końcu zakończyć sprawę z kredytem, bo chce mi się już rzygac od tych wszystkich formalności
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ogromna motywacja...a tak poza tym na pewno Tomek miałby ogromną frajdę na takim wyjeździe. Dzieciaki kochają narty i mega szybko się uczą . Jakby co chętnie doradzę ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
jeden rok odpuściłam, ten w którym sie poznaliśmy..na następny oświadczyłam że w marcu jedziemy na narty do Livigno ![]() Nie miał wyjścia musiał jechać ![]() a teraz.....nienawidzi lata, morze jest nudne i bez sensu i generalnie NIGDY W ŻYCIU wczasów nad morzem
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-31 o 11:36 |
||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, ale właściwie co z tego, że szyku na stoku nie zadawałaś, skoro robiłaś, to co kochasz
Mnie śmieszą tacy ludzie, którzy grubą kasę inwestują w sprzęt i ciuchy, żeby potem w jednym sezonie raz pojechać, a potem walnąć tym w cholerę...Absurd... |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś z ecco trafiłam na genialnie wygodne wkładki i od tej pory mam je w większości butów, jakies niby antybakteryjne (chociaż nie wiem, czy to możliwe) i mięciutkie |
|
|
|
|
#2970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba spróbować wtedy duża szansa na zmianę poglądów w tej materii L_V rozumiem, że kredyt jeszcze nie jest zakończony ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No nic zobaczymy co bedzie, czy motywacja będzie na tyle silna, że nie popuści, wtedy zacznę się martwić tym
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

cudowny dzień z iphonem

W hm chyba 69, więc trochę więcej 

nie da sie tego przykleic.