|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Odlewka jest w atomizerku 12 ml z wspólnych zakupów i jest wypełniony nieco ponad połowę.
Tym stąd: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1265361216 Także wydaje mi się, że może to być nawet 7 ml, ale 5 na pewno ![]()
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shalimar Light jest na pewno 1 ml ( może więcej), Kashminy jest niecały 1 ml (albo jest 1 ml) zielonych pomidorków mogę odpsikac 2, 5 ml do atomizerka o takiej właśnie pojemności. Czy chciałabyś sobie coś jeszcze dobrać? Bo tych ml wychodzi dla Ciebie mniej ![]() EDIT: dopiero teraz zorientowałm się ze pisalam Ci o Kashmine a Ty chcesz Krzysia, sprawdzę w domu ile mam w tej próbce i dam Ci znać ![]() Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2010-08-30 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
Szukam kropli Zagorska do testów
![]() Próbki w wątku wymiankowym.
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Szukam Chanel nr 5 edp w ilości 7,5 ml,lub Chanel nr 5 elixir seduction może być w ilości 5 ml
![]() ![]()
#1685 |
Zadomowienie
|
Szukam kropelki 1 lub 2 ml:Guerlain Winter Delice,Gucci Envy Me,Dior Pure Poison
![]()
#1686 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-08-31 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuję zapachów Giorgio Armani Emporio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Konto usunięte
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21719225]oddam 15ml w atomku 22ml PRADA AMBER bez ok. 5 psików, na życzenie zdjęcie. bardzo je lubię, ale ostatnio boli mnie po nich głowa, więc oddam chętnie
![]() [/QUOTE] prada poleciała do Rywki. Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-08-31 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne
leci do Spoora
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2010-08-30 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Wymienię odlewki:
- Nirmala Molinard 5ml (atomizer) -Vanille Patchouli Molinard 4,5 ml (atomizer) na inne odlewki. Piszcie dziewczyny na pewno coś znajdę ![]()
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Kashmina wg mnie jest w podobnym klimacie co K. Balenciaga (dlatego mi sie one ciiągle mylą), jesli chcesz, to Ci moge dorzucić...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie może być
![]() ![]()
#1695 |
Wtajemniczenie
|
może ktoś coś ode mnie sobie wybierze? brać dziewczyny i chłopaki
Moje perfumy na wymianę:
PRÓBKI i EWENTUALNE ODLEWKI: korres - saffron amber agarwood cardamon laboratorio olfattivo - daimiris laboratorio olfattivo - alkemi laboratorio olfattivo - alambar serge lutens - un bois vanille cdg - sequoia parfumerie generale - cedre sandaraque parfumerie generale - un crime exotique nasomatto - china white juliette has a gun - miss charming l'artisan parfumeur - piment brulant kilian - pure aoud etat libre d'orange - eloge du traitre lalique - lalique le parfum cdg - sherbet: cinnamon parfum d'empire - osmathus interdite hermes - eau de gentiane blanche parfums delrae - bois de paradis il profumo - gardenia royal demeter - pumpkin pie demeter - leather le labo - oud 27 olivier durbano - turquoise farmacia ss annunziata - isos creed - virgin island water l'artisan - timbuktu ysl -m7 donna karran - chaos reminiscence - patchouli diptyque - l'eau trois annick goutal - vanille exquise liz claiborne - curve soul vintage czech & speake - no 88 van cleef & arpels - first love anna sui - sui dreams diptyque -essence of john galliano etat libre d'orange - like this l'artisan - l'eau de jatamansi, mechant loup parfum d'empire - eau de glorie L.T Piver - Cuir de Russie donna karan - labdanum dana - toujours moi demeter - hervey'a kisses l'artisan - mure et musc calypso christiane celle - calypso vanille diptyque - feu de bois hermes - kelly caleche chanel no 19 edt chanel - coco edp serge lutens - gris clair mauboussin - histoire d'eau robert piguet - bandit etro - etra lubin - idole de lubin annayake - miyako parfums gres - cabaret jin abe - jin abe tauer perfumes - lonestar memories bond no. 9 - new haarlem pro fvmvm roma - fiore d'ambra shiseido - feminite du bois alexander mcqueen - kingdom tom ford - tobacco vanille lalique - amethyst roberto cavalli - oro l'occitane - eau d'iparie comme des garcons - woodcoffee Kenzo - Amour le Parfum (do 5ml) L'artisan Parfumeur - Safran Troublant Comme des Garcons - Ouarzazate cartier - le baiser du dragon edp parfum d'empire - ambre russe, fougere bengale hermes - un jardin la mousson calvin klein - ck one jean paul gaultier - classique edp, gaultier 2, madame costume national - scent niektóre próbki są oryginalne z kartonikami, inne robione w fiolkach lub atomizerach, proszę pytać o ilość ml i postać odlewki wykropkowane są w atomizerach na szaro oznaczone są rzeczy wymienione takim kolorem oznaczone są świeżo dodane próbki Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-09-01 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czego poszukujesz? Coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=7184 ?
Edytowane przez Pchlaczek Czas edycji: 2010-08-30 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
#1701 |
Wtajemniczenie
|
Oddam odlewki (wszystkie w atomizerach):
Feu de Bois Diptyque 20 ml Ananas Fizz L'Artisan 20 ml Amour de Cacao Comptoir Sud Pacifique 20 ml Oriental Summer Celine 20 ml Cedre Bleu Yves Rocher 15 ml L'Autre Diptyque 10 ml Oud 27 Le Labo 10 ml Incense Matthew Williamson 10 ml Hiver Van Cleef&Arpels 10 ml Stella Nude Stella McCartney 10 ml Encre Noire PH Lalique 10 ml L'Eau de Tarocco Diptyque 10 ml Automne Van Cleef&Arpels 10 ml Amour Florale Kenzo 9 ml Tobacco Vanille Voluspa 8 ml Nimfeo Mio Annick Goutal 5 ml Night Aoud Micallef 5 ml Secret Melange Matre Parfumeur et Gantier 5 ml Ete Van Cleef&Arpels 5 ml Masaki Masaki Matsushima 5 ml Jasmin Noir Bvlgari 4 ml Paestum Rose Eau d'Italie 4 ml Amour edp Kenzo 3 ml Vanille Exquise Annick Goutal 2,5 ml Bowling Green Geoffrey Beene 2 ml Lychee Mousse Payard 2 ml Szukam (odlewek, a nie próbek) między innymi: Black Cashmere (stara wersja) Black Tourmaline Durbano Zagorsk, Sherbet Rhubarb CdG Chypre Rouge, A la Nuit Serge Lutens Une Rose Chypree Andy Tauer Myrrhe Ardente Annick Goutal Chocolovers Aquolina Jardins de Bagatelle, L' Heure Bleue Guerlain Angel Rose i Angel Violette Innocent Ange ou Demon edp (innych wersji nie szukam) Crystal Noir edp Code edp i Code Elixir
#1702 |
Zakorzenienie
|
Oki, uzbierałam wszystko co mam i w końcu zrobiłam spis
![]() Do wymiany: Corrida - trzymam dla Vanilla ![]() Odlewki: - Molinard, Habanita - ok 3 ml - Agent Provocateur, AP - atomek ok 5 ml - 10 Corso Como, 10 Corso Como - atomek ok 5 ml Odlewki - próbeczki 1-2 ml: - Comptoir sud Pacifique, Amour de Cacao - Vivienne Westwood, Boudoir - Penhaligon's, Lily of the Valley - Jil Sanders, Pure - MAC, Creations: MV3 - Etro, Shaal Nur - Nina Ricci, Deci-Dela - Escentric Molecules, Molecule 01 - Eau d'Italie, Magnolia Romana EDT - E.Coudray, Ambre et Vanille - Lulu Guinness, Lulu Guinness -Romea D`Ameor, The Great Empresses of Japan - Reminiscence, Sol La - Bath & Body Works, Signature Collection, Chocolate Amber EDT
#1703 |
Konto usunięte
|
szukam chanel allure edp odlewki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | ||
Wtajemniczenie
|
podobają mi się następujące odlewki ale nie w takiej ilości. zgodzisz się je podzielić? Caron - Eau de reglisse Liquorice, Acqua di Parma - Colonia Assoluta, S.Dali - Dalimania. zaproponuj jakąś rozsądną wymianę
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21740093]fajne masz te zapaszki, a ja pewnie nic nie będę mieć dla Ciebie ![]() kurde niestety nic dla siebie nie znalazłam. u Ciebie: Mandragore, Tamarind Paprika, Noir Epices. jakiej pojemności są te próbki? Cytat:
![]() Juliette Has a Gun – Midnight Oud Profvmvm Roma – Victrix Ginestet – Le Boise Annik Goutal – Sables Le Labo – Labdanum 18 Keiko Mecheri – Crystal d’Ambre Odori – Cuoio jak widzisz wymianę? Cytat:
![]() Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-08-31 o 16:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od Ciebie zalezy mi najbardziej na odlewkach:
le labo - oud 27 diptyque -essence of john galliano bond no. 9 - new haarlem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie nie musi być równo co do ml, możesz sobie wybrać więcej ![]() Ja się strasznie cieszę, że w końcu wypróbuję Shalimar Light ![]()
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
poznałabym jeszcze Eau d'Italie, Magnolia Romana
![]() jeśli wszystko gra to przechodzimy na PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Rozeznanie
|
Pozbędę się próbek (najlepiej wszystkich razem
![]() Dior, Poison (klasyczny) - 0,8 ml Dior, MDCh EDP - 1,3 ml Mugler, Angel Violet - 1,7 ml Guerlain, Jicky (chyba EDT) - 1 ml Cacharel, Lou Lou Blue EDT - 1 ml Chopard, Infiniment EDT - 0,5 ml mogę zrobić próbkę: Lalique, Perles EDP Yves Rocher, Neonatura Cocoon EDP Donna Karan, Black Cashmere (stara wersja) Avon, Extraordinary EDP Coty, L'aimant Laura Biagiotti, Roma EDT JPG, Classique EDP Diesel, Green EDT Guerlain, Shalimar EDP Guerlain, Mitsouko EDT a także (w tym przypadku wchodzi w grę wymiana za ok. 1,5 tygodnia): Guerlain, Mahora EDP Guerlain, Shalimar EDT Guerlain, L'instant EDP Cacharel, Gloria EDT T. Mugler, Angel EDP Szukam wszystkiego, czego nie znam (zwłaszcza niszy znam mało ![]() ![]()
Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) Edytowane przez Regina Phalange Czas edycji: 2010-08-31 o 10:16 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.