Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-30, 23:03   #2101
agusiownik
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
no właśnie chciałam taka podobna mam z reserved ale mi się pasek urwał, szukam już drugi rok w sklepach i kupiłam w końcu inna i z nią chodziłam ale ona mi się nie podoba i chyba kupię tą. To jedyna jaka mi się na allegro spodobała
jest bardzo ładna
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:06   #2102
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja się doczekać nie mogę kiedy schudnę, bo wtedy jadę na zakupy ubraniowe
jeśli mogę zapytać, jaki rozmiar aktualnie nosisz? Bo z tego co pamiętam to chudzina jesteś

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:08   #2103
Shadii
Wtajemniczenie

Też mi się podoba!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:13   #2104
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Ramoncia wszystkiego naj

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:19   #2105
malutka89
Zakorzenienie

ooo właśnie Ramoncia wszystkiego najlepsiejszego

ja nie mogę coś zasnąć
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:21   #2106
201606201234
Konto usunięte

Ramona wszystkiego najjjjj
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:22   #2107
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii
Ooooo, raczej nie ale ja po prostu mam jakiś odmienny sposób na siebie - nie kładę na twarz maseczek, nie odchudzam się, nogi depiluję raz na dwa tygodnie i takie tam może dlatego jest tego wszystkiego mniej...
Aaaa , no chyba, że tak Ja wolałabym mniej czasu spędzać w łazience w związku z pielęgnacją mojej twarzy , ale niestety ze względu na jej stan i kaprysy jestem uzależniona od dokładnych zabiegów ... Zawsze mój Tż się dziwił i wkurzał że co ja tak długo się maluuję, ale w końcu mu wytłumaczyłam co muszę ze sobą zrobić i że tak naprawdę makijaż mojej buźki zajmuje mi przysłowiowe 5 min ( mówię tu o takim podstawowym - korektor,podkład,puder,tu sz) a cała reszta to pielęgnacja czyli : żel do mycia->tonik->krem (odczekać 20min )->filtr(odczekać kolejne 15min ) i dopiero makijaż yhh

Cytat:
Napisane przez trutututu
masakra.. pojechałam dzisiaj na małe zakupy i wydałam kupę kasy oczywiście hehehe.. nowy podkład, puder, lakier, a z ciuchowych spódnicę, spodnie, szpilki i cudny płaszczyk
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1
No to pochwaaal się zakupami
Dookładnie !! Czekamy Kochana, czekamy z niecierpliwością !!

poison0123 - i mnie również się podoba ! Bierz i się nie zastanawiaj

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 23:22   #2108
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ramoncia wszystkiego naj

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-30, 23:27   #2109
Shadii
Wtajemniczenie

Ramoncia, wszystkiego najlepszego

Stary 2010-08-30, 23:30   #2110
_Alessandra
Zakorzenienie

oo, właśnie właśnie , przeoczyłam w poprzedniej wiadomości
Ramonciu wszystkiego co najlepsze ! I aby każdy dzień był dla Ciebie dniem radosnym

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-08-30, 23:32   #2111
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
poison0123 - i mnie również się podoba ! Bierz i się nie zastanawiaj
dzięki jutro ją kliknę jak wpłacę pieniądze na konto bo dzisiaj wszystko wybrałam
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 23:39   #2112
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki jutro ją kliknę jak wpłacę pieniądze na konto bo dzisiaj wszystko wybrałam
hihih nie ma za co

No, dobra Piękności , żegnam Was teraz i powoli kładę się spać, bo nigdy stąd nie wyjdę A wyspać się trzeba

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-08-30 o 23:45
Stary 2010-08-30, 23:52   #2113
Shadii
Wtajemniczenie

Dobranoc
wyregulowałam brwi.

Stary 2010-08-31, 06:53   #2114
judus
Rozeznanie

GG do judus

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ta cisza tutaj którą właśnie zobaczyłam zabiła mnie no co Wy dziewczyny dzisiaj jakieś takie nie gadatliwe A myślałam, że wejdę na mój kochany wątek i będzie spora lekturka do nadrabiania a tu Pewnie wszystkie się SPAmują to i chyba ja też pójdę Booże, ale mnie kusi, żeby zrobić jakiś filmik urodowy i wrzucić na YT
ja chętnie obejrzę filmik wykonany przez Ciebie, więc jak jest czas i są chęci to do dzieła

Cytat:
Ja też ciągle narzekam na moje nogi i uda i kolana - przez te kolana nogi wydają się takie dziwne, ciężkie No i płaściutki brzuszek mmmm - znaczy chodzi mi przede wszystkim o dół brzucha - na górze nie jest taka tragedia, ale nawet jak ćwiczyłam, to na samym dole i tak wystawał tak dziwnie , znacie może jakieś ćwiczenia na to ?
O właśnie p.s kobitki : są jakieś sposoby, żeby 'wyszczuplić' kolana, tak żeby wydawały się smuklejsze ?
u mnie jest dokładnie ten sam problem, ale ja nigdy nie pomyślałam żeby te kolana w jakiś sposób wyszczuplić, a takie masaże i te "samospalające żele" może coś by tam zdziałały...
ja właśnie po wodzie z cytrynką na czczo, pasta cynkowa na czole i olejki czekają do zmycia
Ramoncia NAJLEPSZEGO!!!
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem

Edytowane przez judus
Czas edycji: 2010-08-31 o 08:21
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:17   #2115
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ooooo, raczej nie ale ja po prostu mam jakiś odmienny sposób na siebie - nie kładę na twarz maseczek, nie odchudzam się, nogi depiluję raz na dwa tygodnie i takie tam może dlatego jest tego wszystkiego mniej...
haha , dokładnie tak ja tylko ,że jeśli chodzi o buzię to zawsze regularnie robię wszystkie rzeczy, ale to i tak mało daje.

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

ramoncia NAJLEPSZEGO ***********
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:25   #2116
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej najdoskonalsze
Cytat:
Ramona wszystkiego najjjjj
Naj Naj Ramoncia

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
dzień dobry piękne panie

freasa1991, Chloestic witajcie

widzę, że nasze cele pokrywają się w 100%, więc możemy walczyć razem

moja też wyliczyłam, że jakbym chciała kupić większość z niej, to by mi pensji na jedzenie nie starczyło

bardzo Ci dziękuję za info szczególnie o tym, że można chodzić w butach za darmo

co za casting?

a u mnie studia to był najfajniejszy okres w życiu - w reszcie bez siedzenia całe dnie w szkole, usamodzielnianie się, imprezy.. ahh

a co do ciastka - popieram! przynajmniej sie jest szczęśliwym

ale to chociaż mineralną, bo z kranu podobno niezdrowa

a ja od dzisiaj zaczynam dwa tygodnie bez słodyczy, bo fast foodów itp. to nie jem już od czerwca i nawet mnie już do nich nie ciągnie
Mi pensji obojga rodziców nie starczy na zakupy:P
Ja czekam na studia już mam serdecznie dość tej szkoły
Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Ale mam doła od południa płaczę i zupełnie nie wiem czemumasakra
Też tak mam, to ta pogoda
Cytat:
Uff, cały dzień nie zaglądałam na Wizaż i mam za swoje - tyle czytania ! Ale już ładnie się udzielam i odpisuję
Przede wszystkim witam kolejne Piękniejące Cieszę się, że dochodzą następne Panie i nie będę sama taka nowa

No właśnie tu jest jeden problem - jeszcze nie wiem, ale może odwiedzę forum Włosomaniaczek , poczytam w internecie - na pewno odżywki, maski pójdą w ruch i być może jakieś tabletki na włosy , bo jak włosy są wzmocnione i zdrowe to od razu wyglądają na to, że jest ich więcej, bynajmniej ja to tak postrzegam A może któraś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby ? A i jak coś znajdę, to od razu się informacjami podzielę naturalnie !

Witaj Kochana Cieszę, się, że jest ktoś podobny !!!
A masz może jakieś sprawdzone kosmetyki, które możesz polecić do walki z buźką?
A i jak dbasz o włosy ? Cienkie włosy to zmora..ehh..
Ja mam 163, także niewiele wyższa od Ciebie jestem I również używam codziennie gąbki - Syrenki. I chyba Ci powiem, że powrócę do tego serum Eveline- nie wiem, które stosujesz, ale ja smarowałam się tym chłodzącym i jak ćwiczyłam jakoś tak regularnie, to powiem Ci, że efekty były świetne-ale właśnie to chyba trzeba serum+ćwiczenia, bo krem sam nic niestety nie da.. A szkoda..
Ja też ciągle narzekam na moje nogi i uda i kolana - przez te kolana nogi wydają się takie dziwne, ciężkie No i płaściutki brzuszek mmmm - znaczy chodzi mi przede wszystkim o dół brzucha - na górze nie jest taka tragedia, ale nawet jak ćwiczyłam, to na samym dole i tak wystawał tak dziwnie , znacie może jakieś ćwiczenia na to ?
O właśnie p.s kobitki : są jakieś sposoby, żeby 'wyszczuplić' kolana, tak żeby wydawały się smuklejsze ?

Witaj Ja polecam zdecydowanie dwie odżywki :
1. TRESemme-Odżywka nawilżająca z vit.E - cudeńko!
Włosy sypkie, lśniące,wygładzone, bardzo dobrze nawilżone , odbudowuje nawet b.zniszczone włosy, poprawia ich kondycję, ułatwia rozczesywanie , nie obciąża (czasami i po parę godzin z nią siedzę i nic nie jest przeciążone a mam cieniutkie włosy), przystępna cena, ogromne opakowanie (500ml) i śliczny zapach, taki hm..profesjonalny - jedyne co, to nie jest dostępna w Polsce..ale na allegro widziałam - http://allegro.pl/tresemme-odzywka-m...199798916.html - tylko, że ta ma 900 ml

2.
Nivea - Intense Repair - również przeze mnie używana i gorąco polecana ! Efekt porównywalny do TRESemme - włosy sypkie, lśniące, wygładzone, poprawia znacząco ich kondycję, nie obciąża ale jedynie wtedy, gdy nałożę ją na max.10 min - także w tej kwestii w/w wygrywa -ładnie pachnie, jest tania i łatwo dostępna, ułatwia rozczesywanie.

Oooo to super ! Cudnie wręcz !! Ja jestem za jak najbardziej ! Razem zawsze raźniej

Także odpowiedziałam to co miałam zamiar odpowiedzieć ,a teraz może troszkę o mnie.
Cieszę się bardzo, że jestem tu w sumie dopiero pierwszy dzień tak naprawdę - bo 'zgłosiłam się' dziś w nocy - a już natrafiłam na dwie Kobitki, z którymi mam wiele wspólnych celi - Wizażanko492 i trutututu - do boju ! I również cieszy mnie fakt, że nie czuję tego , żebym 'odstawała' od Was - bo Wy znacie się już dość długo a ja tu nagle wpadłam, ale nie czuję żadnej różnicy !! Dziękuję Dziewczyny

A u mnie dzisiaj dzień totalnego leniuchowania z Tż'em Spanie do 11 - korzystam z końcówki uroków wakacji - w środę już szkoła, co mnie wcale a wcale nie cieszy Jak sobie pomyślę, że mam tam wrócić i codziennie pobudka ok.6:15 , szkoła , stresy itd itp., to lepiej się nie wypowiadam, co czuję... Ale z drugiej strony cieszy mnie fakt, że znów zaczną się treningi taneczne Tylko mam dylemat, bo chcę zmienić styl tańca i nie wiem na który się zdecydować - mam do wyboru Współczesny, Nowoczesny i Hip Hop Heels czyli Hip Hop w szpilkach - są może jakieś tańczące Wizażanki na tym forum ??
Ogólnie dzisiaj dzień mi dobrze minął - przede wszystkim spędziłam go w całości z Tż'em - oglądaliśmy filmy, rozmawialiśmy, ugotowaliśmy razem obiadek, było również małe co nie co Tylko pogoda tragiczna - taka nudnawa, że aż w końcu nam się to zaczęło udzielać i prawie pousypialiśmy..

A co do SPAmowania:
- "poranny" masaż Syrenką + balsamowanie o zapachu malinek + kremowałam rączki dzisiaj parę razy + wysmarowałam stopy kremem i za niedługo posmaruję raz jeszcze
- delikatny peeling buźki ( peeling wymieszałam z żelem do mycia twarzy)
- zero makijażu + zero prostowania włosów
- nałożyłam odżywkę nawilżającą na włosy na 3h
- jeśli chodzi o słodkie to zjadłam tylko 2 pierniczki w czekoladzie i miskę płatków czekoladowych z mlekiem ....
- wypiłam już jedną zieloną herbatę, za niedługo będzie druga
- wypiłam litra mineralki niegazowanej, ale dokończę jeszcze dzisiaj butelkę czyli będzie 1,75l
- za chwileczkę idę się wykąpać i jeszcze raz wyszoruję ciało Syrenką i tym razem mocno nawilżający balsam będzie
- za chwilę wezmę tabletki na cerę, nałożę olej rycynowy na rzęsy, kokosową wazelinkę na usta i wysmaruję twarz kremem(Dermosan) + maść nagietkowa punktowo i brevoxyl punktowo - najgorsze jest to, że powinnam stosować retinol Locacid przepisany przez moją dermatolog, ale mam takie rany na buzi, a nie można stosować retinoli przy ranach itd. A miałam taką ładną buźkę już w Hiszpanii jak byłam na wakacjach, a wróciłam i znowu to samo
Zna ktoś może jaką maść/krem na rany, która działa w miarę szybko ?!

Ojj...Ale się rozpisałam ... Ale ciiii, to nieważne
Jeju jakie pościsko wielkie:P
Ja słyszałam o keratynie, że pogrubia włosy. I chyba sobie zamówię na mazidłach...tylko nie wiem, czy mogę to sobie tak poprostu wsypać do odżywki?
I przestańcie kusić odżywkami do włosów bo mam ich pół szafy i musze wykończyć niestety niektóre z silikonami, ale trudno się mówi

Cytat:
dziękuję Ramoncia , jutro lecę do apteki ! Oby pomogło
Ahaaa, nie wiedziałam nawet, bo jak wspominałam wcześniej - nie było mnie w ciągu dnia na Wizażu
Dobranoc !

Shadii -
czyli jeśli już nie masz co ze sobą zrobić, to znaczy że jesteś już wystarczająco piękna Ja Ci powiem, że ja boję się np. o to jak moje dbanie o siebie będzie wyglądać teraz w roku szkolnym - w wakacje wiadomo więcej czasu wolnego , zero stresów itd itp. i wiem, że raczej aż tego tyle nie będę robić w ciągu jednego dnia ...
Też się tego boję

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja chętnie obejrzę filmik wykonany przez Ciebie, więc jak jest czas i są chęci to do dzieła

u mnie jest dokładnie ten sam problem, ale ja nigdy nie pomyślałam żeby te kolana w jakiś sposób wyszczuplić, a takie masaże i te "samospalające żele" może coś by tam zdziałały...
ja właśnie po wodzie z cytrynką na czczo, pasta cynkowa na czole i olejki czekają do zmycia
Ja uwielbiam oglądać filmiki urodowe.
Właśnie po zjedzeniu dwóch zapiekanek z ketchupem i ptasich mleczek, wypiciu ogromnej ilości herbaty z ogromną ilością cukru, stwierdziłam, że muszę ograniczyć spożywanie słodkich i ostrych rzeczy ze względu na cerę Także grzeczniutko mykam się napić wody za chwilę a ptasiemu mleczku powiedzieć do widzenia
Ponadto idę dziś chyba na pocieszycielskie zakupy przed szkołą i robię sobie małe spa:
depilacja
peeling
pedicure
manicure
włoski odżywka
i później balsam brązujący
Miłego dnia;*
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:07   #2117
samaraNW
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
ale mi zimno i taka jest pogoda,że ledwo się z łóżka podniosłam,a mi się to rzadko zdarza

dzisiaj się trochę pospamuję,tylko jeszcze pomyśle, co dokładniej zrobię

ramoncia217
wszystkiego najlepszego

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-08-31 o 09:08
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:13   #2118
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dziękuje kochane za życzonka
ja wstałam i mam pryszcza na czole, ale nie będe sie nim przejmować

zaraz ie umyć włoski i nałoże nowe serum na nie..
Stary 2010-08-31, 09:22   #2119
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ale mi zimno i taka jest pogoda,że ledwo się z łóżka podniosłam,a mi się to rzadko zdarza

dzisiaj się trochę pospamuję,tylko jeszcze pomyśle, co dokładniej zrobię

ramoncia217
wszystkiego najlepszego
okropnie jest jeszcze mi zkaupy chyba nie wypalą...ehhh

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dziękuje kochane za życzonka
ja wstałam i mam pryszcza na czole, ale nie będe sie nim przejmować

zaraz ie umyć włoski i nałoże nowe serum na nie..
nie ma za co;*
Dziewczyny mam problem:P Dostąłam na urodziny bieliznę od znajomych No i stanik jest za mały...(B a ja mam zazwyczaj duże C albo D ), ma poucinane metki w połowie, tam gdzie była cena...będę go w stanie wymienić, czy nie bardzo?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 09:25   #2120
ramoncia217
Wtajemniczenie

chyba to zależy gdzie był kupywany, ale ja sie nie znam
Stary 2010-08-31, 09:28   #2121
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
chyba to zależy gdzie był kupywany, ale ja sie nie znam
reserved... kurcze szkoda bo łądny
Stary 2010-08-31, 09:33   #2122
Soph
Zakorzenienie

witam panie

ramoncia217
wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń !

myślałam, że fajnie spędzę ostatni dzień wakacji
a tu taka pogoda oO

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:41   #2123
Moniaszka
Raczkowanie

Ramoncia wszystkiego najlepszego jeszcze ode mnie

Ja mam wielkiego pryszcza przez @. Też na czole :P
Moniaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:43   #2124
magne
Zadomowienie

A ja mam tak, że jak zaczyna się rok szkolny to bardziej o siebie dbam ,bo codziennie muszę chodzić do szkoły, a jak w domku jestem to nie ma takiej potrzeby w dresie ,włosy w kitkę, a tak to muszę się ubrać, umalować..

Ale mnie kuszą te torby i buty na szafie ;p

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Moniaszka Pokaż wiadomość

a mi się robi wielki pryszcz na czole, akurat na rozpoczęcie roku :P
Stary 2010-08-31, 09:45   #2125
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość

a mi się robi wielki pryszcz na czole, akurat na rozpoczęcie roku :P
a mi się robią symetrycznie na policzkach
Stary 2010-08-31, 09:46   #2126
ramoncia217
Wtajemniczenie

Moniaszka i Soph dziękuje za życzonka
Stary 2010-08-31, 09:48   #2127
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moniaszka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a mi się robią symetrycznie na policzkach
hahaha my to mamy problemy
Stary 2010-08-31, 10:00   #2128
Soph
Zakorzenienie

mi wyskoczył na brodzie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:05   #2129
samaraNW
Zakorzenienie

mi chyba od stresu wyskakują,bo jak mam jakiś ważny dzień, to zawsze znajduję takie niespodzianki...
Stary 2010-08-31, 10:13   #2130
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
mi wyskoczył na brodzie
Ja to już się tym przestaję przejmować Kiedy zdejmujesz aparat ? :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości