![]() |
#4051 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może mojito takie powinno być? ![]() ![]() ![]() facet z farbowanymi? O nie... ![]() jeszcze brakuje, zeby do kompletu do kosmetyczki chodził i miał więcej kosmetyków ode mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bry ![]() ziimno ![]()
![]() |
#4052 |
Nindżopesz
|
Znowu mam podk...ny dzień
![]() Po pierwsze okazało się, że ojciec ma dług 12 tys z czego 4 tys odsetki i co miesiąc będą rosnąć o 400 zeta - kredyt wzięty wraz z kolegami na niego, on swoją część zapłacił, koledzy częściowo olali sprawę. Ojcu zajmą za miesiąc pensję a wówczas matka nie wydoli finansowo na opłaty i życie (ojciec chwilowo mieszka poza Wawą bo tak go z firmy wysłali). Więc mamy do wyboru pożyczać matce co miesiąc z 1000 albo spłacić hurtem te 12 tys co wyjdzie prawdopodobnie taniej. No albo całkiem olać sprawę ale nie olejemy. Koledzy będą ścigani ale różnie to bywa. No i co najgorsze sami jesteśmy z TŻtem w kiepskiej syt finansowej, ciągniemy trzy kredyty plus mój pracowy, dwa czynsze, 2 x opłaty za mieszkanie bo wynajmujący znajomi nie mają kasy żeby nam płacić i w zamian za to robią remont - jak wiadomo w poroniony sposób ale chwilowo nie stać nas na fachowców. Kicha na całej linii... ![]() Po drugie kłócimy się w pracy bo jedna babka odchodzi i wyprawia imprezę pożegnalną w knajpie, gdzie trzeba zapłacić 35 zeta za wstęp. Jedna z dziewczyn zaproponowała żeby nie naciągać jej na koszty i żeby każdy za siebie zapłacił. No sory, nie stać mnie na taką knajpę, do tego picie, do tego prezent. Inni też nie są zachwyceni ale milczą więc oczywiście ja jestem ta zła i skąpa. Pier...ę nie idę. ![]() No, się wygadałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
![]() no to nie idź do tej knajpy - bez sensu, zebyś się na zbędne wydatki teraz porywała ![]()
#4054 | |
grozi wypollizowaniem
|
kurde masz racje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ę, że ojciec ma dług 12 tys z czego 4 tys odsetki i co miesiąc będą rosnąć o 400 zeta - kredyt wzięty wraz z kolegami na red- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-31 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
![]() Justyno, trzymam kciuki za rozmowę :kciki: Z pewnością się popwiedzie! Red ![]() Doskonale Cię rozumiem... I w ogóle wszyscy ![]() ![]() Ale dzisiaj zimno, fajnie ![]() A już straszą, że znowu ma być cieplej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Nindżopesz
|
Echhh, dodatkowo dołuje mnie ta cała ciąża, plecy bolą, spać się chce a nie ma czasu, w weekendy też nie mogę wypocząć bo TŻ każe zrywać się i remontować, chałupę nadal sama ogarniam, chyba się wykończę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Red, bardzo dołująca sytuacja/e, trzymaj się
![]() Pin i wszyscy- dziękuję za wsparcie w jutrzejszej rozmowie Porzeczki- NIE BĘDĘ malować na płótnie- odpadłaby opcja pod prysznic z obrazem, zresztą to nie jest tak, że ja się będę umizgiwać do klienteli- przynajmniej nie w taki sposób. A biznesmeni zazwyczaj wolą mieć nowy samochód albo Kossaka niż mnie...
#4058 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red-powiedz lekarzowi wprost ze nie ogarniasz i potrzebujesz troche wytchnienia..a co do znikania "na zawsze" to przypuszczam ze załatwiają to prywatnie ![]()
![]() |
#4059 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozpustnik ![]() ![]() ![]() patowa sytuacja z tą kasą ![]() ![]() a na imprezę nie idź, powiedz ze nie masz kasy, jesteś w ciąży i nie będziesz po zadymionych knajpach się szwendać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja siostra leci dziś do Maroka ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własciwie to zapomniałam ze mam wannę w pracy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Ale dupa...
Zastanawiałam się nad studiami w Wyższej Szkole Oficerskiej we Wrocławiu, chciałam do korpusu obrony przed bronią masowego rażenia. Wchodze na stronę a tam co? Chcą matury z matematyki, chemii, fizyki lub informatyki. W d...ę. Chociaż to było do przewidzenia. Ewentualnie mam do wyboru studia cywilne na kierunku bezpieczeństwo narodowe, ale poczekam, bo coś mówili w Poznaniu, że mi na wydziale mają specjalność taką stworzyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bedziesz żołnierzem? ![]()
![]() |
#4064 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryyyyx zmień ten podpis bo teraz jest jeszcze gupszy ![]() Jejuu ale u mnie leje.....i wieje, i zimno jest jak diabli.I to ma być ta piękna pachnąca jesienią jesień ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uciekaj na jakieś zwolnienie, chociaż odpoczniesz trochę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poszwendałam się trochę po metalowych forach, coby poznac nowych ludzi i co nieco dowiedzieć się o muzyce. I ![]() ![]() Ee, do rzyci z tym... tylko Bar mi pozostaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Nindżopesz
|
![]() Póki co trwają pertraktacje, że kupujemy droższy (o 5 zeta od łebka ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Zakorzenienie
|
nie obecny chyba ze dwa razy dostał w zęby od byłego, albo odwrotnie, nie pamiętam już
![]() Cytat:
![]() ta atrakcja Winter ominęła ![]() ![]() piszesz, że ojcu zajmą pensję, czyli wnioskuję, że sprawa jest już u komornika. Nie wiem, czy by Was to ratowało, ale można spróbowac dogadac się z komornikiem, ustala się z nim raty (niestety nia małe, bo i kwota spora), a on może wstrzymac egzekucję ![]() A na kolegów bym nie liczyła, napatrzyłam się na takie kredyty i wiem jak to działa, Twój ojciec musiałby nie miec dochodów, żeby ktoś się nimi zainteresował ![]() a na imprezę po prostu nie idź cerkogel, jeśli myślimy o tym samym ![]() dzień dobry wszystkim ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4072 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I znowu drzwi do świetlanej kariery zamknęła mi matura... No nic, i tak napisze magisterkę o znaczeniu i roli broni chemicznej we współczesnych miedzynarodowych konfliktach zbrojnych na wybranych przykładach... A może jeszcze tam zmienią zdanie... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Nindżopesz
|
Phi, gardzisz? :P
Pin up, wow, te studia brzmią dumnie! A ilu facetów na roku, hehe. Trzymam kciuki. Flo, chyba łatwiej nam od razu dać 12 tys bo jakoś nie wierzę w umarzanie odsetek i inne bajery. W każdym razie tak ustaliliśmy, że dajemy 12 i dowidzenia, się zobaczy. Niestety kwestia remontu wówczas leży. |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
grozi wypollizowaniem
|
red- to dajcie se spokój z remontem...ogarnijcie nową chałupę zeby sie nadawała do użytku i wynajmijcie-przynajmniej jakis zysk bedzie
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
próbowałam nawiązac jakies kontakty z ludźmi nt. muzyki (i chłopamy - żebyście mi potem nie marudziły
![]() Szkoda na to czasu ![]() I w ogóle nic mi się nie chce i nie mam na nic ochoty ![]() edit: metale mnie nie chcą, bo "ch** wiem o muzyce" (w sumie, to racja, bo jak przegladam, to nie mam pojęcia o czym tam gadają), techno mnie dawno przestało kręcić, dykoteki mnie nudzą, na festiwalu gotyckim najbardziej podobał mi się niegotycki Behemoth... Nigdzie nie pasuję ![]() I jest mi zimno ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-31 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: ha, widzicie? Swego czasu się martwiłam, że wsio się dobrze układa. To ja już wolę żeby się średnio układało... Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-31 o 11:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jestem prawi przekonana ze średnia wieku na forach metalowych to 15-20 lat ![]() Cytat:
![]() ja sie zastanawiam czy nie szybciej , czyściej i z lepszym efektem byłoby oblepienie wszystkiego płytą g-k..... wg mnie tynkowanie przez amatora to nieporozumienie...w gładziowanie jeszcze mozna sie ostatecznie pobawić samemu... moze serio lepiej wziąc ekipe...w 3 dni wam zrobią mieszkanie w g-k jeszcze sie tak zastanawiam...bo kurde tynkowanie to jest serio trudna sprawa i wymaga znajomości tematu-zraszanie...gąbkowanie (nie wiem jak sie to fachowo nazywa ) , gruntowanie poszczególnych warst... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-31 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.