Scent Bar XVII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 07:46   #4051
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zapisz się i opowiedz jak było
a co do ćwiczeń boso, to chodziłam na pilates i stretching i na początku też mi się to dziwne wydawało, żeby boso ćwiczyć, ale później się przekonałam, bo wygodnie się ćwiczy, a poza tym nie trzeba tachać butów na zmianę
gorzej, jak komuś nóżki śmierdzą
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jutro w planach Cuba Libre , składniki juz mam,
aaa..rum kupiłam Bacardi Superior i czarne rury
Cuba Libre chyba ie da się spieprzyć
A może mojito takie powinno być? piłas to kiedyś? Ja ogólnie za smakiem alkoholu nie przepadam i wiele drinków mi nie smakuje - zwyczajnie niedobre są
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

trza było sypnąc zielonym brokatem i byłoby git !

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
farbowanego?
facet z farbowanymi? O nie...
jeszcze brakuje, zeby do kompletu do kosmetyczki chodził i miał więcej kosmetyków ode mnie
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Poszukuję lakieru do paznokci, który daje efekt lśniącej białej lub srebrnej mgiełki, taki transparentny, jakby dużo bardzo bardzo bardzo maluśkich drobinek zawieszonych w bezbarwnym lakierze, wiecie o co mi chodzi?
ja mam taki, kupiony wieki temu w inglocie - bezbarwny lakier z delikatnym srebrnym brokacikiem (bardzo drobnym)
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Eenax, na wstępie mojego postu muszę napisać, że na zdjęciu z awka przypominasz mi pewną zamężną i (byłą już chyba ) kumpelę, z którą całowałem się na Sylwestrze 2008 Ale
spalisz się w piekle synu
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a i Winter mojego teścia poznała jednak i nawet teściową widziała, szczęściara
lesbijki tez były?
Cytat:
Do niczego jej nie zmuszałem

Poza tym sama usiadła mi na kolana i zaczęła (trzeba było uciec z krzykiem, nie byłbym współwinny)

Cytat:
no to piknie

zapas ręczników papierowych mam

Bry
ziimno
Stary 2010-08-31, 08:00   #4052
Redhaired Witch
Nindżopesz

Znowu mam podk...ny dzień Się wyżalę, pozwolicie.

Po pierwsze okazało się, że ojciec ma dług 12 tys z czego 4 tys odsetki i co miesiąc będą rosnąć o 400 zeta - kredyt wzięty wraz z kolegami na niego, on swoją część zapłacił, koledzy częściowo olali sprawę. Ojcu zajmą za miesiąc pensję a wówczas matka nie wydoli finansowo na opłaty i życie (ojciec chwilowo mieszka poza Wawą bo tak go z firmy wysłali). Więc mamy do wyboru pożyczać matce co miesiąc z 1000 albo spłacić hurtem te 12 tys co wyjdzie prawdopodobnie taniej. No albo całkiem olać sprawę ale nie olejemy. Koledzy będą ścigani ale różnie to bywa. No i co najgorsze sami jesteśmy z TŻtem w kiepskiej syt finansowej, ciągniemy trzy kredyty plus mój pracowy, dwa czynsze, 2 x opłaty za mieszkanie bo wynajmujący znajomi nie mają kasy żeby nam płacić i w zamian za to robią remont - jak wiadomo w poroniony sposób ale chwilowo nie stać nas na fachowców. Kicha na całej linii...

Po drugie kłócimy się w pracy bo jedna babka odchodzi i wyprawia imprezę pożegnalną w knajpie, gdzie trzeba zapłacić 35 zeta za wstęp. Jedna z dziewczyn zaproponowała żeby nie naciągać jej na koszty i żeby każdy za siebie zapłacił. No sory, nie stać mnie na taką knajpę, do tego picie, do tego prezent. Inni też nie są zachwyceni ale milczą więc oczywiście ja jestem ta zła i skąpa. Pier...ę nie idę.

No, się wygadałam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 08:28   #4053
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No, się wygadałam.

no to nie idź do tej knajpy - bez sensu, zebyś się na zbędne wydatki teraz porywała
Stary 2010-08-31, 09:07   #4054
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
gorzej, jak komuś nóżki śmierdzą

kurde masz racje ...no bo w sumie w zimie, po całym dniu w pracy w rajstopkach i kozaczkach to raczej nikomu nie będą pięknie pachnieć i co sie robi w takim przypadku

Cytat:
Cuba Libre chyba ie da się spieprzyć
A może mojito takie powinno być? piłas to kiedyś? Ja ogólnie za smakiem alkoholu nie przepadam i wiele drinków mi nie smakuje - zwyczajnie niedobre są
nie no piłam mojito....i było dobre, a moje wyszło obleśne-gorzkie, cierpkie i mętne....ale juz wiem (chyba ) czemu....za bardzo sie przyłożyłam do ugniatania limonki tak ze wybebeczył sie cały miąższ i pewnie gorycz ze skórki wylazła

ę, że ojciec ma dług 12 tys z czego 4 tys odsetki i co miesiąc będą rosnąć o 400 zeta - kredyt wzięty wraz z kolegami na
red- naprawde nieciekawa sytuacja , ojciec nie moze zastosować jakiś form nacisku na kumpli? , swoją drogą-jak mozna byc taką świnią . Co do roboty-powiedz wprost-sory jestem bankrutem, nie stać mnie....jak nie są w stanie tego zrozumieć to trudno-ja bym olała........może zaproponuj koleżance zeby urządziła domówkę

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-31 o 09:28
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:27   #4055
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć...

Justyno, trzymam kciuki za rozmowę :kciki:
Z pewnością się popwiedzie!

Red
Doskonale Cię rozumiem...

I w ogóle wszyscy i
Ale dzisiaj zimno, fajnie
A już straszą, że znowu ma być cieplej...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 09:31   #4056
Redhaired Witch
Nindżopesz

Echhh, dodatkowo dołuje mnie ta cała ciąża, plecy bolą, spać się chce a nie ma czasu, w weekendy też nie mogę wypocząć bo TŻ każe zrywać się i remontować, chałupę nadal sama ogarniam, chyba się wykończę I nie wiem co powiedzieć lekarzowi żeby dał z tydzień wolnego na odpoczynek. A nawet jak da to i tak potem będę pracować do grudnia albo coś. O dziwo wszystkie moje koleżanki w 3-mcu znikają z roboty, jak one to robią, co mówią? Bo czytam w necie, że to rzadka opcja i tylko przy ciążach zagrożonych, normalnie trzeba do 6-7 miesiąca zasuwać

Stary 2010-08-31, 09:49   #4057
justynaneyman
Zakorzenienie

Red, bardzo dołująca sytuacja/e, trzymaj się
Pin i wszyscy- dziękuję za wsparcie w jutrzejszej rozmowie
Porzeczki- NIE BĘDĘ malować na płótnie- odpadłaby opcja pod prysznic z obrazem, zresztą to nie jest tak, że ja się będę umizgiwać do klienteli- przynajmniej nie w taki sposób.
A biznesmeni zazwyczaj wolą mieć nowy samochód albo Kossaka niż mnie...

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 09:58   #4058
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Echhh, dodatkowo dołuje mnie ta cała ciąża, plecy bolą, spać się chce a nie ma czasu, w weekendy też nie mogę wypocząć bo TŻ każe zrywać się i remontować, chałupę nadal sama ogarniam, chyba się wykończę I nie wiem co powiedzieć lekarzowi żeby dał z tydzień wolnego na odpoczynek. A nawet jak da to i tak potem będę pracować do grudnia albo coś. O dziwo wszystkie moje koleżanki w 3-mcu znikają z roboty, jak one to robią, co mówią? Bo czytam w necie, że to rzadka opcja i tylko przy ciążach zagrożonych, normalnie trzeba do 6-7 miesiąca zasuwać

red-powiedz lekarzowi wprost ze nie ogarniasz i potrzebujesz troche wytchnienia..a co do znikania "na zawsze" to przypuszczam ze załatwiają to prywatnie
Stary 2010-08-31, 10:25   #4059
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Eenax, na wstępie mojego postu muszę napisać, że na zdjęciu z awka przypominasz mi pewną zamężną i (byłą już chyba ) kumpelę, z którą całowałem się na Sylwestrze 2008 Ale

rozpustnik

Cytat:

zapas ręczników papierowych mam

dobranoc

Cytat:

patowa sytuacja z tą kasą takich "kolegów" to tylko dorwać i

a na imprezę nie idź, powiedz ze nie masz kasy, jesteś w ciąży i nie będziesz po zadymionych knajpach się szwendać.
Cytat:
kurde masz racje ...no bo w sumie w zimie, po całym dniu w pracy w rajstopkach i kozaczkach to raczej nikomu nie będą pięknie pachnieć i co sie robi w takim przypadku

ja nigdy nie chodziłam tek żeby prosto po pracy ale też nie ćwiczyłam boso, tylko w skarpetkach i zawsze brałam czyste na zmianę, tylko do ćwiczeń.
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj zimno, fajnie
A już straszą, że znowu ma być cieplej...
nie fajnie leje od samego rana, ciekawe kiedy mi zacznie ściana przeciekać
Cytat:
red-powiedz lekarzowi wprost ze nie ogarniasz i potrzebujesz troche wytchnienia..a co do znikania "na zawsze" to przypuszczam ze załatwiają to prywatnie

Moja siostra leci dziś do Maroka nie żebym szczególnie zazdrościła, bo mnie Afryka przeraża ale pojechałabym gdzieś

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:33   #4060
Miciel
Wpisz tu zomzing

Mam pytanie do Flor - co to był za medżik krem do stóp-nie do stóp?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 10:37   #4061
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ja nigdy nie chodziłam tek żeby prosto po pracy ale też nie ćwiczyłam boso, tylko w skarpetkach i zawsze brałam czyste na zmianę, tylko do ćwiczeń.

własciwie to zapomniałam ze mam wannę w pracy , ale inni pewnie nie....

Cytat:

Moja siostra leci dziś do Maroka nie żebym szczególnie zazdrościła, bo mnie Afryka przeraża ale pojechałabym gdzieś
ja zazdroszczę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 10:38   #4062
Pin up girl
Zakorzenienie

Ale dupa...
Zastanawiałam się nad studiami w Wyższej Szkole Oficerskiej we Wrocławiu, chciałam do korpusu obrony przed bronią masowego rażenia. Wchodze na stronę a tam co? Chcą matury z matematyki, chemii, fizyki lub informatyki. W d...ę. Chociaż to było do przewidzenia.
Ewentualnie mam do wyboru studia cywilne na kierunku bezpieczeństwo narodowe, ale poczekam, bo coś mówili w Poznaniu, że mi na wydziale mają specjalność taką stworzyć...
Stary 2010-08-31, 10:45   #4063
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ale dupa...
Zastanawiałam się nad studiami w Wyższej Szkole Oficerskiej we Wrocławiu, chciałam do korpusu obrony przed bronią masowego rażenia. Wchodze na stronę a tam co? Chcą matury z matematyki, chemii, fizyki lub informatyki. W d...ę. Chociaż to było do przewidzenia.
Ewentualnie mam do wyboru studia cywilne na kierunku bezpieczeństwo narodowe, ale poczekam, bo coś mówili w Poznaniu, że mi na wydziale mają specjalność taką stworzyć...

bedziesz żołnierzem?
Stary 2010-08-31, 10:46   #4064
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
bedziesz żołnierzem?
No chyba nie, przez tą maturę... Chyba, że podejdę. Ale to i tak nic nie da, bo wszystko zapomniałam...
Stary 2010-08-31, 10:53   #4065
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dupa...
Pin Up a z czego zdawałaś maturkę?

Gryyyyx zmień ten podpis bo teraz jest jeszcze gupszy

Jejuu ale u mnie leje.....i wieje, i zimno jest jak diabli.I to ma być ta piękna pachnąca jesienią jesień

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 10:54   #4066
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

uciekaj na jakieś zwolnienie, chociaż odpoczniesz trochę
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Red, bardzo dołująca sytuacja/e, trzymaj się
Pin i wszyscy- dziękuję za wsparcie w jutrzejszej rozmowie
Porzeczki- NIE BĘDĘ malować na płótnie- odpadłaby opcja pod prysznic z obrazem, zresztą to nie jest tak, że ja się będę umizgiwać do klienteli- przynajmniej nie w taki sposób.
A biznesmeni zazwyczaj wolą mieć nowy samochód albo Kossaka niż mnie...

Cytat:
ja też chce do ciepłych krajów!

Poszwendałam się trochę po metalowych forach, coby poznac nowych ludzi i co nieco dowiedzieć się o muzyce. I tam, gdzi ejest ruch, to chamstwo chamstwo chamstwem pogania i teksty typu "ch*j wiesz o muzyce" i żeby wypier***, albo jeśli kulturalniej, to siedzi 5 osób na krzyż, a większośc tematów egzystuje nieruszona z rok albo i dwa
Ee, do rzyci z tym... tylko Bar mi pozostaje
Cytat:

Cytat:
Ale dupa...
ale kierunek sobie wybralaś
Stary 2010-08-31, 10:58   #4067
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Pin Up a z czego zdawałaś maturkę?
Polski, niemiecki, geografia, WOS, historia... :/
Stary 2010-08-31, 11:00   #4068
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
może zaproponuj koleżance zeby urządziła domówkę

Póki co trwają pertraktacje, że kupujemy droższy (o 5 zeta od łebka ) prezent a ona funduje. No i git.

Cytat:
Nie wiem, jak czytam w necie to nikomu nie dają, najwyżej koło 30-go tyg A u mnie w robocie wszystkie poznikane koło 2-3 mies.

Stary 2010-08-31, 11:07   #4069
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
I dalej już gładko poszło?
nie obecny chyba ze dwa razy dostał w zęby od byłego, albo odwrotnie, nie pamiętam już
Cytat:

Wiem, wiem... ale piszą też, że: "Obecnie rozszerza zasięg i wyraźnie zwiększa swoją liczebność. Występuje na terenie całej Polski, w niektórych okolicach bywa bardzo liczny"
prawie Ci wybaczyłam

Cytat:

lesbijki tez były?
ta atrakcja Winter ominęła

Cytat:

piszesz, że ojcu zajmą pensję, czyli wnioskuję, że sprawa jest już u komornika. Nie wiem, czy by Was to ratowało, ale można spróbowac dogadac się z komornikiem, ustala się z nim raty (niestety nia małe, bo i kwota spora), a on może wstrzymac egzekucję. Może łatwiej będzie Wam to spłacic w ratach.
A na kolegów bym nie liczyła, napatrzyłam się na takie kredyty i wiem jak to działa, Twój ojciec musiałby nie miec dochodów, żeby ktoś się nimi zainteresował, jeśli są np. żyrantami

a na imprezę po prostu nie idź

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Flor - co to był za medżik krem do stóp-nie do stóp?
cerkogel, jeśli myślimy o tym samym

dzień dobry wszystkim

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:11   #4070
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
cerkogel, jeśli myślimy o tym samym
aaa, dzięki

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:17   #4071
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dupa...
Zastanawiałam się nad studiami w Wyższej Szkole Oficerskiej we Wrocławiu, chciałam do korpusu obrony przed bronią masowego rażenia.
Pani oficer, a czym Pani będzie pachnieć? Jeżeli broń masowego rażenia, to tylko Aromatics Elixir!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:24   #4072
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
to Ty masz problem z głowy, no a jak od innych będzie śmierdzieć, to najwyżej zrezygnujesz z tego sportu
Cytat:
Ale dupa...
aleś wymyśliła oryginalnie
Cytat:
Pani oficer, a czym Pani będzie pachnieć? Jeżeli broń masowego rażenia, to tylko Aromatics Elixir!

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:24   #4073
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Zmieszam z Couture Halstona

I znowu drzwi do świetlanej kariery zamknęła mi matura...
No nic, i tak napisze magisterkę o znaczeniu i roli broni chemicznej we współczesnych miedzynarodowych konfliktach zbrojnych na wybranych przykładach...
A może jeszcze tam zmienią zdanie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 11:28   #4074
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ee, do rzyci z tym... tylko Bar mi pozostaje
Phi, gardzisz? :P

Pin up, wow, te studia brzmią dumnie! A ilu facetów na roku, hehe. Trzymam kciuki.

Flo, chyba łatwiej nam od razu dać 12 tys bo jakoś nie wierzę w umarzanie odsetek i inne bajery. W każdym razie tak ustaliliśmy, że dajemy 12 i dowidzenia, się zobaczy. Niestety kwestia remontu wówczas leży.

Stary 2010-08-31, 11:34   #4075
Polly_
grozi wypollizowaniem

red- to dajcie se spokój z remontem...ogarnijcie nową chałupę zeby sie nadawała do użytku i wynajmijcie-przynajmniej jakis zysk bedzie
Stary 2010-08-31, 11:38   #4076
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Flo, chyba łatwiej nam od razu dać 12 tys bo jakoś nie wierzę w umarzanie odsetek i inne bajery. W każdym razie tak ustaliliśmy, że dajemy 12 i dowidzenia, się zobaczy. Niestety kwestia remontu wówczas leży.
chyba tak najlepiej będzie, ale kurcze szkoda remontu, ach ci tatusiowie i ich pomysły

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:47   #4077
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Phi, gardzisz? :P
próbowałam nawiązac jakies kontakty z ludźmi nt. muzyki (i chłopamy - żebyście mi potem nie marudziły ), ale się okazuje, że gdzie indziej to chamstwo albo prawie zerowy odzew.
Szkoda na to czasu

I w ogóle nic mi się nie chce i nie mam na nic ochoty

edit: metale mnie nie chcą, bo "ch** wiem o muzyce" (w sumie, to racja, bo jak przegladam, to nie mam pojęcia o czym tam gadają), techno mnie dawno przestało kręcić, dykoteki mnie nudzą, na festiwalu gotyckim najbardziej podobał mi się niegotycki Behemoth... Nigdzie nie pasuję
I jest mi zimno

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:57
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 11:56   #4078
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
red- to dajcie se spokój z remontem...ogarnijcie nową chałupę zeby sie nadawała do użytku i wynajmijcie-przynajmniej jakis zysk bedzie
Właśnie nie da rady ogarnąć bo obecnie wygląda to tak: w jednym pokoju jeszcze nieruszonym odpada tynk ze ścian, drugi wymaga malowania i gipsowania bo ściany brudne i dziury po rurach a drzwi wywalone i dziura do obrobienia, trzeci świeżo i krzywo otynkowany, oba przedpokoje rozbabrane, skute do betonu z kablami na wierzchu, w kuchni brak ściany i rury na wierzchu, łazienki o dziwo spoko tylko zapuszczone, podłoga upaćkana tynkiem, pyłem, gdzieniegdzie dziury po zrywaniu ościeżnic, oświetlenia brak, mebli brak... Roboty od penisa jak to mówią

Cytat:
chyba tak najlepiej będzie, ale kurcze szkoda remontu, ach ci tatusiowie i ich pomysły
Taaa W przypadku mojego to nie pierwszy raz, odkąd wyjechał brał jakieś karty kredytowe, jakieś małe kredyty aż zaczęły przychodzić listy z Kruka, teraz matka to spłaca z jego pensji i pilnuje. A tu kolejny zonk w postaci 12 tys

EDIT: ha, widzicie? Swego czasu się martwiłam, że wsio się dobrze układa. To ja już wolę żeby się średnio układało...

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2010-08-31 o 11:59
Stary 2010-08-31, 12:34   #4079
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
próbowałam nawiązac jakies kontakty z ludźmi nt. muzyki (i chłopamy - żebyście mi potem nie marudziły ), ale się okazuje, że gdzie indziej to chamstwo albo prawie zerowy odzew.
Szkoda na to czasu

I w ogóle nic mi się nie chce i nie mam na nic ochoty

edit: metale mnie nie chcą, bo "ch** wiem o muzyce" (w sumie, to racja, bo jak przegladam, to nie mam pojęcia o czym tam gadają), techno mnie dawno przestało kręcić, dykoteki mnie nudzą, na festiwalu gotyckim najbardziej podobał mi się niegotycki Behemoth... Nigdzie nie pasuję
I jest mi zimno

jestem prawi przekonana ze średnia wieku na forach metalowych to 15-20 lat ...myslę ze na takich forach nie znajdziesz faceta...

Cytat:
Właśnie nie da rady ogarnąć bo obecnie wygląda to tak: w jednym pokoju jeszcze nieruszonym odpada tynk ze ścian, drugi wymaga malowania i gipsowania bo ściany brudne i dziury po rurach a drzwi wywalone i dziura do obrobienia, trzeci świeżo i krzywo otynkowany, oba przedpokoje rozbabrane, skute do betonu z kablami na wierzchu, w kuchni brak ściany i rury na wierzchu, łazienki o dziwo spoko tylko zapuszczone, podłoga upaćkana tynkiem, pyłem, gdzieniegdzie dziury po zrywaniu ościeżnic, oświetlenia brak, mebli brak... Roboty od penisa jak to mówią

.

ja sie zastanawiam czy nie szybciej , czyściej i z lepszym efektem byłoby oblepienie wszystkiego płytą g-k.....

wg mnie tynkowanie przez amatora to nieporozumienie...w gładziowanie jeszcze mozna sie ostatecznie pobawić samemu...

moze serio lepiej wziąc ekipe...w 3 dni wam zrobią mieszkanie w g-k

jeszcze sie tak zastanawiam...bo kurde tynkowanie to jest serio trudna sprawa i wymaga znajomości tematu-zraszanie...gąbkowanie (nie wiem jak sie to fachowo nazywa ) , gruntowanie poszczególnych warst... poza tym tynk gipsowy schnie i dojrzewa ze 2 tygodnie pewnie.....

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-31 o 12:39
Stary 2010-08-31, 12:47   #4080
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jestem prawi przekonana ze średnia wieku na forach metalowych to 15-20 lat ...myslę ze na takich forach nie znajdziesz faceta...
ale chciałam pogadac z ludźmi i nauczyć się czegoś, dowiedzieć więcej o muzyce... a tu słyszę, żeby oszczędzić syfienia i pisania bezsensownych postów. Taa, widocznie jak ktoś nie napiszę półprofesjonalnej recenzji kilku albumów, to nie ma co się pokazywac nawet

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości