|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak ziemniaki są, mięso jest i można tworzyć. człowiek czasem potrzebuje bodźca do zmian
|
|
|
#1174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety nie ma znieczulenia, rektoskopi nie robi sie ze znieczuleniem, natomiast kolonoskopie robi sie ze znieczuleniem w niewielu miejscach i niestety tam terminy sa juz do konca roku zajete, a ja nie moge tyle czekac prywatnie takie badanie ze znieczuleniem kosztuje u mnie w miescie 770 zl wiec zupelnie nie moj prog cenowy no nic jakos to przezyje (mam nadzieje )
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1176 |
|
kobieta za ladą
|
paczka grochu w tesco 1,40 bodajże
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pod spodem że różne rodzaje, wiec może nie tylko dla bobasków.I jeszcze są Huggies też Midi i też napisane że rózne rodzaje są po 36,99 za 84szt.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-08-31 o 15:18 |
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, mogłam kupić, też bym grochową zrobiła sobie. nic straconego, bo musimy po pieluchy jechać
więc jak znajdę to wezmę ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() Wiecie co, cieszę się, że była promocja akurat tego mięsa co kupowałam
|
|
|
#1179 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a do tego swieze - ale oczywiscie nie w kazdym, wiec warto sie przejsc po miescie i popatrzec, c gdzie i za ile mozna dostacjak czasem w ramach wyjatku kupuje jakies inne mieso to ide wlasnie tam gdzie tanio i jeszcze mi panie kroja np schab odrazu na kotlety, wiec nie trzeba sie z tym babrac a w domu tluczkiem potraktowac, wrzucic w panierke i gotowe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszystkich miłośniczek frytek!!
byłam w Lidlu i jest promocja karbowanych!! kosztuja 1zł 59gr? tych groszy nie jestem pewna
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, tak sobie pomyślałam w kwestii gotowania... Jak brakuje Wam pomysłów, polecam stronę:
http://recipes.bbclifestyle.com/reci...anguageCode=pl Znajduje się tu baza przepisów i aplikacja, która pozwala zaplanować posiłki na cały tydzień z góry - bardzo ciekawa opcja dla tych, które lubią robić zakupy wcześniej i mieć wszystko rozplanowane. Jasne, można to wszystko rozpisać na kartce, ale tutaj przy okazji można natrafić na naprawdę fajne przepisy ![]() A teraz mam pytanie... Znacie adresy blogów prowadzonych przez tzw. kury domowe? Jakieś porady, przepisy, totalny miszmasz dla pań domu Szukam, szukam i coś ciężko mi idzie.
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja np. udka uwielbiam, bardziej niż cycki nawet bo cycki są nudne Muszę też sobie kupić skrzydełka i robić tak samo jak zwykle - dla TŻ schabuś albo cycuś a dla mnie co lubię. ![]() Mojej dokumenty z prawa jazdy dotarły do wytwórni papierów wartościowych
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś robię ziemniaki+mintaj+kapusta z racji tego, że kupiłam mięsa zrobię inne obiady niż planowane te co zrobię wyjdą taniej
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
A do mnie już tż dzwonił żebym mu dołożyła 20 zł do spodni. Bo miał odłożone na spodnie i paliwo, a kupił jakąś płyte bo chce szafki zrobić w domu. No i na paliwo już nie ma, a na spodnie ja mam mu dołożyć. Ja z tym moim tż-tem sie wykończe. Miał odłożoną kasę na buty, a kupił cyfrówke, miał na koszulke odłożone kupił wentke. A teraz miał na spodnie, a kupił jakieś płyty. Na szczęście pracuje u swojego kuzyna i ma mozliwość brania zaliczek więc może jakąś stówke weźmie. Albo chociarz wcześniejszą dopłate do paliwa to jakoś przeżyjemy.
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno skończyłam pisać i obiadu brak
![]() Śniadanie o 11.30 jeszcze mnie trzyma z tż ![]() w ogóle to tż ma szansę na prace w roku akademickim, ja będę pisać Ciesze sie bardzo. Chyba zdecydujemy się na te konto oszczędnościowe
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rabaty w stosunku do tego co się wydało to kropla w morzu, no ale zawsze na jakies masło czy chipsy będzie Wczoraj byłam w Tesco ( bardzo często robie tam zakupy) i pani przed nami nie miała karty to pani kasjerka nabiła jej punkty na moją kartę a potem jeszcze z moich zakupów były punkty razem nieco ponad 100 pkt
|
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
Alazkrainy już się melduję w drugiej części
Dziękuję za wiadomość i przepraszam, że tak zniknęłam bez wyjaśnienia Trochę podczytuję chwilami, ale zaległości mam co niemiara Nie miałam czasu wejść na wątek, ale nadrobię, obiecuję Gratulacje wszystkim SPD, którym cokolwiek się udało i tym, które wzięły ślub - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kolce nowe nadal wstawiam na fbl, więc możecie dalej zaglądać. Pozdrawiam nowe SPD Buziaki kochane
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam do mamy, siostry i na zakupy
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
przy Was to nie ma co się z domu ruszać Widzę że Wy tak dzisiaj zakupowo, też chciałam jutro porobić zapas mięsa na wrzesień ale jutro TŻ wróci z pracy popołudniu więc i kasa będzie popołudniu na jutro i tak mam placki więc rano zawitam do dnajomej pofarbować włosy ![]() Póki co, mam gołąbki i indycze gulaszowe 2 takie większe kawały za 6zł z groszami wyszło. Mama zaopatrzyła mnie w gumowce, deszcze mi nie straszne ![]() |
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie pogoda się poprawiła. Wyszło słonko, ale i tak pewnie jest zimno. Ważne, że nie pada. Mam nadzieje, że w tym roku nie będzie jak w zeszłym zimy stulecia. Bo jak sobie przypomne te -14 stopni i siebie czekającą 45 minut na autobus do szkoły, który i tak nie przyjechał brrr. Cud, że wtedy zapalenia płuc nie dostałam
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciągle pada
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak jak pisałam na obiad zjadłam sadzone plus ziemniaki i pomidory czyli taniutko
za to Tż wciągnął na obiad kebaba mówiłam mu żeby zjadł coś u mamy to by zaoszczędził chociaż te 10 zł no ale już trudnowieczorem zamierzam rozpisać sobie obiady na tydzień i jutro ruszę na zakupy ![]() zazdroszczę Wam tych supermarketów bo co rusz są jakieś promocje. U mnie w mieście są tylko dwie Biedronki, Netto i Inter Marche w którym jest strasznie drogo i tam praktycznie w ogóle nie chodzę Cały czas myślę nad tymi obiadami i zupełnie nie mam pomysłów, może wieczorem mnie jakaś wena najdzie oczywiście postaram się skomponować jak najtańsze obiady, niestety zupy odpadają bo Tż się nimi nie najada no ewentualnie rosół mógłby być bo ja gotuję z całego kurczaka więc jest wtedy dużo mięsa..jeszcze lubi zupę gulaszową, no ale ja taką lubię tylko z wołowiną a wołowina u mnie bardzo droga no nic, coś tam powymyślam
|
|
|
|
#1197 |
|
kobieta za ladą
|
a ja znikłam bo sie rozpętała burza okna mi wymyło bo lało prosto na nie
posprzątalam u mlodej w pokoju wieczorem wstawie pranie(łazienke mam na korytarzu swoją więc pranie i kapanie moje pzrypada na wieczory i jak tz w domu bo odkąd młoda mi z chalupy uciekła na schody nie zostawiam jej samej)zrobiłam sos tzatzyki bo wczorajszy sie skończył umyje gary i mam wolne ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- a jak lubicie skrzydełka to polecam wam przyprawe kamisa "skrzydełka kentacky" wychodzą cudne takie imbirowo-miodowe wystarczy natrzeć i do piekarnika do tego ryż jakaś surówezcka colesław zcy cuś i miodzio obiadzikw sumie to ja bym mogła np samym makaronem z sosem pomidorowym żyć ale musze ze względu na dziecko kombinować coby i dużo warzyw było i owoców w tygodniu i mięsa mamo jak mnie to nudzi taka normalnie intendentka w przedszkolu jestem hehe a owoce czy warzywa drogie jak diabli nie mówiąc o miesie ...
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
no to czuję się jak prawdziwa SPD w całym domu posprzątane łącznie z myciem podłóg, łazienka i kuchnia wyszorowane na błysk![]() dodatkowo pranie firany z kuchni i obrusu- ręcznie, bo pralki wciąż nie mamy![]() musze przyznać że tż mój też udział w tym sprzątaniu miał dlatego tak szybko poszło pózniej byliśmy w rossmannie bo w tym szale porzadkowania okazało się że wszystkie płyny nam się kończą i ja musiałam tampony kupić też, ale wydaliśmy niecałe 27 zł więc sukces musimy się zaopatrzec jeszcze tylko w płyn do prania i płyn do płukania w biedronce bo te rossmanowe jakoś mi śmierdziały a żeby być seksowna Panią domu to po drodze wpadłam jeszcze do lumpka... 14 zł wydane, ale wreszcie mam upragniony rozpinany sweterek o którym śniłam i marzyłam za całe 5 zlociszywidzę że tematy obiadowe- my własnie po- zrobiliśmy kotlety z cycka kurczaka zapiekane z serem+fasolka szparagowa+ziemniaki. Kotletów narobiliśmy tyle, że jutro też obiad mamy z głowy ![]() wiecie co? strasznie jestem ciekawa jak tam motylkowy ślub i przygotowania jelonka?????? nie moge się już doczekać relacji
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-08-31 o 17:45 |
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam no i gratuluję pracy Tż![]() ja też już nie mogę się relacjo doczekać ![]() chyba też wezmę się za sprzątanie
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Ja wiem że trochę mnie nie było ale żebym was już w nastepnym wątku musiała szukać?? Tęskniłam za wami strasznie ![]() Cytat:
to jak ja mam niby jutro nadrabiać czytanie...no normalnie mi wstyd będzie tak bezczynnie siedzieć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

bon hehehe)plus kupony rabatowe ale co tam zawsze jakies kakao do domu za free kupie heheheh

, kasy nie wiadomo ile nie wydalas a ile jedzenia i nie tylko kupilas
do zmian
Ja mam skierowanie i też musze do poradni się zapisać. Te badania pod znieczuleniem się odbywają?
(mam nadzieje

no ewentualnie rosół mógłby być bo ja gotuję z całego kurczaka więc jest wtedy dużo mięsa..jeszcze lubi zupę gulaszową, no ale ja taką lubię tylko z wołowiną a wołowina u mnie bardzo droga
podziwiam
to jak ja mam niby jutro nadrabiać czytanie...no normalnie mi wstyd będzie tak bezczynnie siedzieć