Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 15:08   #2881
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
a wiecie,ja do dzisiaj nie robilam tego badania na krzywa cukrowa i chyba nie bede robic
dlaczego??

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:11   #2882
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Artystka, ja też nie będę. Mam glukometr, kontroluję od czasu do czasu cukier na czczo i po posiłkach, wszystko jest w normie (lub poniżej - mam hipoglikemię ) i mój gin stwierdził, że nie będzie mnie w związku z tym krzywą cukrową męczył

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:12   #2883
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziekuje myszka i kretencja Właśnie mi tak brzuch cos twardniał i tak mnie ciaglo z boków i z dołu cos jak na okres. Troche sie wystraszyłam bo takie napiecia miesiaczkowe to chyba nic dobrego przynajmniej tak sie naczytałam w necie ze az sie poryczałam. Tu w UK nic mi nie dali wiec same rozumiecie. Dotego dzis nie poszłam do pracy z rana i moja menadzerka jakies waty miala ( az mnie zagatowalo )

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:25   #2884
szarlot27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Anankee, piękna glukoza

Dziewczyny, dużo kupujecie pajacyków? Czy raczej stawiacie na śpiochy i body z rękawem/kaftanik? Bo na razie mam bodziaki, śpioszki i kaftaniki, a pajaców jeszcze nie kupiłam i zastanawiam się, czy dużo tego potrzeba Czy tylko bawełniane, czy jedne welurowe (grube) też?
ja mam najwięcej welurowych pajaców ok 10
zwykłych bawełnianych kilka
i kilka par welurowych śpiochów z kaftanikami
i oczywiście bodziaki 15 sztuk na długi rękaw
do tego nakupiłam chyba z 5 par ocieplanych ogrodniczek, dwa dresiki, spodenki kilka par
kurtka ocieplana i spodnie do tego;
sporo bluzeczek na długi rękaw
bodziaki na krótki rękaw od siostry dostałam;
rajstopki z frotte, skarpetki z frotte 4 pary
niedrapki 4 pary

wiem,wiem, że pewnie przesadziłam ale to moje pierwsze dzidzio i ciągle mi się wydawało, że mam tego wszystkiego za mało
potem to chyba ja wystawię cały ten kiermasz na allegro heheh

68 kg czerwiec 2015 r.
cel:50 kg
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:28   #2885
apoolonia
Rozeznanie

Ja dziś od rana na nogach, najpierw PZU potem bank a na końcu zakupy

w zarze kupiłam małej ładny sweterek w paseczki z przeceny ale trochę się sfrajerowłam kosztował 16,90 a przeceniony z 17,90 no zaszaleli ale naklejkę oderwałam dopiero w aucie
a w H&Mie dwie pary spodni (szare i białe) a do kompletu dwie czapeczki
wszystko w rozmiarze 62
więc ubranka na te pierwsze tygodnie mam
już nie kupuje takich małych

----------------------------------

ja rezygnuje z pajaców na noc będę zakładać śpiochy a w ciągu dnia spodenki i body (mam 5 sztuk z krótkim rękawem więc na to sweterek, oczywiście spodenki takie bez ściągaczy i zabudowane na stopie)

Edytowane przez apoolonia
Czas edycji: 2010-08-31 o 15:31
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:29   #2886
szarlot27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziekuje myszka i kretencja Właśnie mi tak brzuch cos twardniał i tak mnie ciaglo z boków i z dołu cos jak na okres. Troche sie wystraszyłam bo takie napiecia miesiaczkowe to chyba nic dobrego przynajmniej tak sie naczytałam w necie ze az sie poryczałam. Tu w UK nic mi nie dali wiec same rozumiecie. Dotego dzis nie poszłam do pracy z rana i moja menadzerka jakies waty miala ( az mnie zagatowalo )
na twardy brzuch biorę taki zestaw leków:
rano 2 x luteina, 1x nospa 20 gram, magnez 2 tabletki magne B6
w południe 1x nospa 20 gram, magnez 2 tabletki magne B6
wieczorem 2 x luteina,1x nospa 20 gram, magnez 2 tabletki magne B6

i jem dużo orzechów
choć w niedzielę w ramach wzmacniania organizmu magnezem kupiłam półm kg orzeszków w czekoladzie...i wszystkie zjadłam w 2 godziny
za chwilę będę ważyła chyba za 100 kg

68 kg czerwiec 2015 r.
cel:50 kg
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:29   #2887
kretencja
Zakorzenienie

Szarlot, ja chyba nie mam nawet połowy tego co Ty

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:34   #2888
EdziaO
Zakorzenienie

ehh dziewczyny nie będę Was nadrabiać bo mi adrenalina skoczyła.
Właśnie dzwonili do mnie z pracy. ponad godzinę wisiałam na słuchawce omawiając rożne zagadnienia. Ale to nic. Na koniec jedna ze współpracownic wyraziła wzburzenie, że ja nie planuję pomagać przy zamknięciu roku. Ja na to, że w grudniu rodzę więc będę miała w domu malutkie dziecko. A ona-to przecież mogę je zabrać ze sobą!!!!To ja na to już wkurzona-na mnie nie liczcie.
W poniedziałek wraca szef z urlopu więc go pewnie poinformują. Sorry ale ja zamykałam rok sama a teraz są we dwie i jeszcze ja mam do nich jeździć!!!!!!Mowy nie ma!
Ale to osoba która potrafi siedzieć w pracy od 6 dom 21 wypalając kilka paczek fajek. Ma problemy z jedynym synem bo nie ma z nim kontaktu ani kontroli nad nim. Więc co w sumie ja się dziwię.
Ale jestem tak nieprzeciętnie zdenerwowana, że aż mi gorąco.

Do tego przyszły moje zakupy z all-getry i rybaczki. jedne i drugie beznadziejne. I po raz ostatni kupiłam ciuchy na all niemacane w sklepie.

Na pociechę mam tylko przesyłkę z kwiatów polskich. Wszystko fajne a gratis-śliniaczek i kubek niekapek

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:40   #2889
apoolonia
Rozeznanie

kretencja nie przejmuj się ja też posiadam może 1/4 tego

EdziaO tak to jest w pracy każdy zły że w ogóle śmiałaś zajść w ciążę....
u mnie wspierały mnie tylko młode dziewczyny z małymi dziećmi albo kobiety które właśnie oczekują wnuków... za to te które rodziły 20 lat temu to szkoda gadać
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:44   #2890
Artystka23
Dragonfly

nie bede robic tego badania,bo przy kazdym badaniu krwi mam sprawdzany cukier na czczo i byl ok...no i bardziej absorbowalo mnie lozysko,czy sie w koncu podnosi czy dalej jest tuz przy szyjce..no ale sie podnosi na szczescie,oplacilo sie lezec

pokaze co kupilysmy,to juz chyba niewiele mi zostalo do kupienia z ubranek,teraz tylko rozek zamowic,troche takich porteczek bym chciala,lozeczko i spiworki dwa dla maluszka oraz chuste,stwierdzilam ze bedzie potrzebna
Stary 2010-08-31, 15:48   #2891
KarolinaB
Raczkowanie

No nadrobiłam was.
Teraz czas na odp, ale nie pamietam wszystkich, jak sobie przypomne to dopiszę.

Kretencja - zdrowia dla taty życzę

Dziewczyny co poszalały na zakupach - mi się podoba wszystko, ja jak sroka ostatnio, tyle że mnie wabi wszystko co dziecięce a nie błyszczące.

Kootekk, Ishka - nadal za was

Ja dzisiaj skontrolowałam zasoby szafy dziecięcej i mam braki oj, mam, co nie stanowi problemu, żeby kupowac, a wręcz przeciwnie I mnie też pajace, śpiochy i body zastanawiają, ale mam wszystkiego po kilka sztuk, jak juz będe wiedzieć, w co mi najlepiej odziewać Młodego, to polecę i dokupię.

Miłego popołudnia dziewczyny. Ja zmykam ogarnąć mnieszkanie, trzeba korzystać z wolnego

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonili do mnie z pracy. ponad godzinę wisiałam na słuchawce omawiając rożne zagadnienia. Ale to nic. Na koniec jedna ze współpracownic wyraziła wzburzenie, że ja nie planuję pomagać przy zamknięciu roku. Ja na to, że w grudniu rodzę więc będę miała w domu malutkie dziecko. A ona-to przecież mogę je zabrać ze sobą!!!!To ja na to już wkurzona-na mnie nie liczcie.
W poniedziałek wraca szef z urlopu więc go pewnie poinformują. Sorry ale ja zamykałam rok sama a teraz są we dwie i jeszcze ja mam do nich jeździć!!!!!!Mowy nie ma!
Ale to osoba która potrafi siedzieć w pracy od 6 dom 21 wypalając kilka paczek fajek. Ma problemy z jedynym synem bo nie ma z nim kontaktu ani kontroli nad nim. Więc co w sumie ja się dziwię.

Do tego przyszły moje zakupy z all-getry i rybaczki. jedne i drugie beznadziejne. I po raz ostatni kupiłam ciuchy na all niemacane w sklepie.

Na pociechę mam tylko przesyłkę z kwiatów polskich. Wszystko fajne a gratis-śliniaczek i kubek niekapek
EdziaO dobrze im odpowiedziałas, nie daj się, ty swoje odharowałaś w zeszłym roku, a one teraz dwie i co?? Dwie lewe rączki? Ty będziesz miała wystarczająco dużo do roboty w grudniu, więc za asertywność.
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:49   #2892
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
na twardy brzuch biorę taki zestaw leków:
rano 2 x luteina, 1x nospa 20 gram, magnez 2 tabletki magne B6
w południe 1x nospa 20 gram, magnez 2 tabletki magne B6
wieczorem 2 x luteina,1x nospa 20 gram, magnez 2 tabletki magne B6

i jem dużo orzechów
choć w niedzielę w ramach wzmacniania organizmu magnezem kupiłam półm kg orzeszków w czekoladzie...i wszystkie zjadłam w 2 godziny
za chwilę będę ważyła chyba za 100 kg

Ja mam spazmoline w razie skurczy i Luteine dopochwowo 2 tabletki raz dziennie, no i magnez
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:50   #2893
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
nie bede robic tego badania,bo przy kazdym badaniu krwi mam sprawdzany cukier na czczo i byl ok...no i bardziej absorbowalo mnie lozysko,czy sie w koncu podnosi czy dalej jest tuz przy szyjce..no ale sie podnosi na szczescie,oplacilo sie lezec

pokaze co kupilysmy,to juz chyba niewiele mi zostalo do kupienia z ubranek,teraz tylko rozek zamowic,troche takich porteczek bym chciala,lozeczko i spiworki dwa dla maluszka oraz chuste,stwierdzilam ze bedzie potrzebna
Jakie sliczne rzeczy - ten komplecik z pomarańczowo-żółtymi paseczkami jest przeslodki i ten pajac z butkami
Stary 2010-08-31, 15:51   #2894
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

cuuuuuuuuudne

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:51   #2895
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
kretencja nie przejmuj się ja też posiadam może 1/4 tego

EdziaO tak to jest w pracy każdy zły że w ogóle śmiałaś zajść w ciążę....
u mnie wspierały mnie tylko młode dziewczyny z małymi dziećmi albo kobiety które właśnie oczekują wnuków... za to te które rodziły 20 lat temu to szkoda gadać
no właśnie ja nie wiem czy im się w głowach porąbało już czy co. Siedzę i się gotuję. Najchętniej złożyłabym wymówienie, czego oczywiście teraz zrobić nie mogę. Wstrętne babsko!A u mnie w pracy poza tym same bezdzietnei jedna jedyna dziewczyna z 3-letnią córeczką, która ma do dyspozycji mamę i teściową, a z małą była 2 lata w domu. A ja 20 tygodni nie mogę mieć w świętym spokoju!Nie miałam zamiaru tam wracać, ale teraz to już lepiej nie mogły mnie w tym utwierdzić.

Stary 2010-08-31, 15:51   #2896
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Straszny dzien dzisiaj, ciagle pada i bardzo wieje - ja przeszlam w taka pogode chrzest bojowy na parkingu pod sueprmarketem - wszyscy dzisiaj ruszyli po zakupy na poczatek roku...i nie bylo miejsca do zaparkowania w ogole - ale dalam rade
Stary 2010-08-31, 15:52   #2897
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja mam spazmoline w razie skurczy i Luteine dopochwowo 2 tabletki raz dziennie, no i magnez
Irsin, jak samopoczucie po gołąbkach i po rozmowie z TŻ-em? Aaaa i co z tymi bublami kosmetyków? Wskórałaś coś w tej sprawie???
Stary 2010-08-31, 15:54   #2898
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
No nadrobiłam was.
Teraz czas na odp, ale nie pamietam wszystkich, jak sobie przypomne to dopiszę.

Kretencja - zdrowia dla taty życzę

Dziewczyny co poszalały na zakupach - mi się podoba wszystko, ja jak sroka ostatnio, tyle że mnie wabi wszystko co dziecięce a nie błyszczące.

Kootekk, Ishka - nadal za was

Ja dzisiaj skontrolowałam zasoby szafy dziecięcej i mam braki oj, mam, co nie stanowi problemu, żeby kupowac, a wręcz przeciwnie I mnie też pajace, śpiochy i body zastanawiają, ale mam wszystkiego po kilka sztuk, jak juz będe wiedzieć, w co mi najlepiej odziewać Młodego, to polecę i dokupię.

Miłego popołudnia dziewczyny. Ja zmykam ogarnąć mnieszkanie, trzeba korzystać z wolnego

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

EdziaO dobrze im odpowiedziałas, nie daj się, ty swoje odharowałaś w zeszłym roku, a one teraz dwie i co?? Dwie lewe rączki? Ty będziesz miała wystarczająco dużo do roboty w grudniu, więc za asertywność.
ehhh ale i tak jestem zła bo ja wolałabym sama zostać dłużej niż komuś d... zawracać jak ma malutkie dziecko. Nie raz pomagałam jak ktoś miał nagły wypadek, coś się stało albo nie dawał sobie rady. Po cichu, nie na pokaz. A teraz co...
Idę sobie melisę zrobić. Potrójną

Stary 2010-08-31, 16:14   #2899
Artystka23
Dragonfly

EdziaO ludzie niestety nie myslą,bo niby co to za problem.Olej to i ciesz sie dalej urlopem,nie bedziesz miala ani czasu, ani sil by tam jechac i im pomagac..ja do swojej firmy juz nie wroce,bo ani zadnej powaznej umowy mi nie dadza i tez bym sie tylko wkurzala na te łosice,jak to jedna drugiej swinie podrzuca
Stary 2010-08-31, 16:15   #2900
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Hej laseczki we wrocku tez pogoda do d... Pada wieje i jest 14 st ale w mieszkanku cieplo tzn nie za goraco nie za zimno.

Ide robic placki ziemniaczane bo nie mam weny na nic lepszego hehe

Sliczne macie te ciuszki ja jeszce nic nie kupilam oprocz 1 bodziakow bo uzekly mnie serduszka ale w pazdzierniku dostane paczke od siostry z bodziakami kombinezon kocyki reczniki takze dopiero wtedy pokupuje to co mi bedzie jeszcze potrzebne.No i wozek

Kotek bedzie dobrze buziaczki dla was.
Ishka

Co do no-spy to ja naszczescie w trakcie ciazy wzielam dopiero z 3 mam nadzieje ze wiecej nie bede musiala

I nareszcie wizyta w poniedzialek moze zobacze moja niunie

Juz w trojeczke Kocham...
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:24   #2901
Artystka23
Dragonfly

ja szukam mebli i im wiecej patrze tym trudniej mi sie zdecydowacBabka zadecydowala, ze wszystkie rzeczy w przyszlym tygodniu wywozi na wies,co szybko zaczniemy tu remont i wstawimy te nowe meble,kurcze chcialabym by juz bylo to zrobione...
Stary 2010-08-31, 16:28   #2902
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
EdziaO ludzie niestety nie myslą,bo niby co to za problem.Olej to i ciesz sie dalej urlopem,nie bedziesz miala ani czasu, ani sil by tam jechac i im pomagac..ja do swojej firmy juz nie wroce,bo ani zadnej powaznej umowy mi nie dadza i tez bym sie tylko wkurzala na te łosice,jak to jedna drugiej swinie podrzuca
człowiek się przekonuje gdzie pracuje najlepiej w takich sytuacjach. jak bym pracowała w wielkiej firmie to by było jasne. a tak u prywaciarza-wszystkie chwyty dozwolone. biznesmen pier... uff

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
ja szukam mebli i im wiecej patrze tym trudniej mi sie zdecydowacBabka zadecydowala, ze wszystkie rzeczy w przyszlym tygodniu wywozi na wies,co szybko zaczniemy tu remont i wstawimy te nowe meble,kurcze chcialabym by juz bylo to zrobione...
cierpli wość została wynagrodzona

Stary 2010-08-31, 16:30   #2903
Artystka23
Dragonfly

noooooo kurka zeby nic nie wypadlo,zeby nic nie wypadlo,bo bedzie
Stary 2010-08-31, 16:32   #2904
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Irsin, jak samopoczucie po gołąbkach i po rozmowie z TŻ-em? Aaaa i co z tymi bublami kosmetyków? Wskórałaś coś w tej sprawie???
Prosze Cie, ona teraz mi probuje wmowic, ze to nie sa rzeczy, ktore ona mi wyslala

mam pecha jak nie wiem co

A z TZ mam nadzieje bedzie lepiej a jesli nie to bedziemy zyc osobno.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Eliza86 Pokaż wiadomość
Hej laseczki we wrocku tez pogoda do d... Pada wieje i jest 14 st ale w mieszkanku cieplo tzn nie za goraco nie za zimno.

Ide robic placki ziemniaczane bo nie mam weny na nic lepszego hehe

Sliczne macie te ciuszki ja jeszce nic nie kupilam oprocz 1 bodziakow bo uzekly mnie serduszka ale w pazdzierniku dostane paczke od siostry z bodziakami kombinezon kocyki reczniki takze dopiero wtedy pokupuje to co mi bedzie jeszcze potrzebne.No i wozek

Kotek bedzie dobrze buziaczki dla was.
Ishka

Co do no-spy to ja naszczescie w trakcie ciazy wzielam dopiero z 3 mam nadzieje ze wiecej nie bede musiala

I nareszcie wizyta w poniedzialek moze zobacze moja niunie

a ja nigdy sama nie robilam plackow, a moglabym je jesc chyba codziennie
ze smietana!!!!
Stary 2010-08-31, 16:32   #2905
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Anankee, piękna glukoza

Dziewczyny, dużo kupujecie pajacyków? Czy raczej stawiacie na śpiochy i body z rękawem/kaftanik? Bo na razie mam bodziaki, śpioszki i kaftaniki, a pajaców jeszcze nie kupiłam i zastanawiam się, czy dużo tego potrzeba Czy tylko bawełniane, czy jedne welurowe (grube) też?
mnie to urzekają pajacyki i chyba narazie mam ich najwięcej bo dostałam ze spadku ale że to moja pierworodna to nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
No i mój obiecany filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=PhLXPL6ISVo
haha jak słodko u mnie było bardzo podobnie w tym tygodniu, a teraz to już wypychanie nózkami się zaczęło i kopy takie mocne
a wiecie co mi koleżanka powiedziała, że jak mnie kopie mocno to mogę urodzić wcześniaka eeeee ee

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no i jednak nie pojechalam na te badania - nawet mi sie niechcialo - tym bardziej ze tamm trzeba jechac przed 7 i stanąc w kolejce ... bylam tylko na zakupach i kupilam na wszelki wypadek ta glukoze.... ale sie przerazilam ile jej jest - i ja to mam wypic rozpuszczone w szklance wody???

no wlasnie nie uprzedziliby bo ja na to badanie sie nie umawialam wiec nie mieli jak uprzedzic

super

a to moje male ale cieszą
słodkie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Właśnie to mnie rozwala, że jest tyle przeróżnych norm, że już nie wiem kogo słuchać. Nam szkolenie w szpitalu robiła położna po kursie z diabetologii i podała takie dane, ze mam mieć na czczo 65-95 a po posiłkach głównych 2 h 60-120 - wydają mi sie mocno wyśrubowane a Ty to tylko potwiedziłaś. Ostatni na czczo mam ciągle 97, 98 i mam stresa ze przekraczam o 2%-3%, a tu mnie pocieszasz ze do 110 jest ok. Czy ma ktoś znanego diabetologa, którego mogłby zapytac o te normy ??
w moim lab. naczczo było max 110

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ale sie obzarlam - znowu mialam golabki
to tak jak ja tylko że ja ogórkową

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
ja mam najwięcej welurowych pajaców ok 10
zwykłych bawełnianych kilka
i kilka par welurowych śpiochów z kaftanikami
i oczywiście bodziaki 15 sztuk na długi rękaw
do tego nakupiłam chyba z 5 par ocieplanych ogrodniczek, dwa dresiki, spodenki kilka par
kurtka ocieplana i spodnie do tego;
sporo bluzeczek na długi rękaw
bodziaki na krótki rękaw od siostry dostałam;
rajstopki z frotte, skarpetki z frotte 4 pary
niedrapki 4 pary

wiem,wiem, że pewnie przesadziłam ale to moje pierwsze dzidzio i ciągle mi się wydawało, że mam tego wszystkiego za mało
potem to chyba ja wystawię cały ten kiermasz na allegro heheh
ja też się ciągle boję że mam za mało
Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

to jakie babska... i dobrze powiedziałaś. wiesz bo nikt nie widzi, kiedy TY pomagasz, ludzie myślą tylko o sobie :/ nie denerwuj się

Cytat:

o jezu : love: jakie cudaaa ! gdzie zrobiłaś takie cudne zakupki ??
i dobrze że łożysko się podniosło

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:40   #2906
Artystka23
Dragonfly

Paulinka2 na takiej malej hali targowej u nas w Gdyni tak sie oblowilam jedna babeczka ma super slodkie pajacyki,jeszcze do niej uderze moze pozniej da mi jakis wiekszy rabacik bo przez te ubranka to mozna zbankrutowac,a ja nie potrafie obok nich przejsc obojetnie to jest zbyt duza frajda,nie kupowac dla siebie(ja zwykle i tak nie wiem co sobie kupic)a dla takiego maluszka
Stary 2010-08-31, 16:48   #2907
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulinka2 na takiej malej hali targowej u nas w Gdyni tak sie oblowilam jedna babeczka ma super slodkie pajacyki,jeszcze do niej uderze moze pozniej da mi jakis wiekszy rabacik bo przez te ubranka to mozna zbankrutowac,a ja nie potrafie obok nich przejsc obojetnie to jest zbyt duza frajda,nie kupowac dla siebie(ja zwykle i tak nie wiem co sobie kupic)a dla takiego maluszka

haha skąd ja to znam teraz to już nawet nie patrze na ciuchy dla siebie a tylko dla maluszka kurcze szkoda że tak daleko mieszkasz bo tak mi się strasznie podobają te ubrankaaa Twoje naprawde cudne też muszę wypatrzeć u siebie gdzieś, aż się przejdę po targu

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:49   #2908
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:

Artystka to badanie powinno sie zrobić d 28 tygodnia więc to chyba już za późno ale jeśli chodzi o cukier na czczo przy pobieraniu krwi to ja też miałam cały czas dobrze i nawet dniu badania glukozy miałam 80 czyli super, a okazało sie, że po glukozie miałam taki skok, że orzekli ciążowąnietolerancję glukozy czyli cukrzycę ciążową, a więc badanie na czczo nic nie daje w tym temacie....
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 16:56   #2909
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Irsin ja tez ze smietana
Wrzucam skladniki do blendera i gotowe
Artystka bedzie dobrze nie stresuj sie

Moj tż lubi z sosem mysliwskim

Juz w trojeczke Kocham...

Edytowane przez Eliza86
Czas edycji: 2010-08-31 o 17:00
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 17:03   #2910
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
No i mój obiecany filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=PhLXPL6ISVo
Moj robi tak samo, dzisiaj tez probowałam to nagrac, ale sie peszy chyba nie chce występowac w filmach

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny które łykaja nospe mam pytanko czy ona jest bezpieczna ??? bo w ulotce wyczytałam ze przechodzi przez łozysko. Strasznie mnie cos boli brzuch od wczoraj i zjadłam jedna . Nie wiem jakie proporcje mozna łykac i ile dziennie ???? ja mam 40mg
Tak jak wspomnialy dziewczyny, od II trymestru ten lek jest ok, wiele kobiet go bierze, np ja dzisiaj wziełam 1 tabletkę..

...bo sie tak zdenerwowałam na tż ze az mnie brzuch zaczal bolec i twardniec dobija mnie on i tylko dzidzia cierpi przez to ryczałam dzisiaj juz 2 razy przez niego ehh...kiepski mam humor
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości