|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
kona ładnie
Na Twoim zdjeciu jest śliczna soczysta czerwień. Ta truskawka którą widziałam wczoraj chyba była spłowiała ![]() A wróżka to ta nowa z YES? Daj zdjecie z bliska samej wróżki
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-08-31 o 15:49 |
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
ładny zestaw, potwierdzam
dziewczyny, czy sprzedawca dpv1 z allegro sprzedaje oryginalne zawieszki?
|
|
|
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
dzięki ;*
to jest wróżka z Apartu
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
VLS od niego ma dużo charmsów Ja chcę kupić Tower Bridge
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-08-31 o 16:01 |
|
|
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
Co więcej nie ma problemu z wymianą czy zwrotem
. Także śmiało polecam.
|
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
dzięki bardzo
chcę kupić koziorożca http://allegro.pl/srebrna-zawieszka-...202692976.htmljuż nawet napisałam maila czy jest taka możliwość. ładniutka ta wróżka...
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-08-31 o 16:09 |
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
Też zawsze mi się podobała
. Ale już nigdzie w sklepach jej nie widziałam. Na stronie jest. Nie wiecie za ile mają przesyłkę? Co do GM to wymieniam skrzypce na skorpiona . Bardzo ładny ten koziorożec . Szkoda, że to nie mój znak zodiaku .I myślę nad sercem pozłacanym Lilou z zapięciem. Jakie kolory sznurków Wam się podobają ?
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rozważam czerwony, różowy i fiolet... Hmmm... Turkus już miałam, to wcale nie był turkusowy
. Od dawna w śmietniku:P. Coś okropnego.
|
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, ze są tylko dwa sklepy Lilou... zawsze lepiej sobie obejrzeć jak nawet taki sznureczek wyglada w rl niż na zdjęciu
![]() Przy okazji, skoro miałaś już tą bransoletkę, czy te sznureczki są wytrzymałe? i czy nie zmieniają barwy pod wpływem kontaktu z woda? |
|
|
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam taką bransoletkę bez zapięcia. Sznureczek po 2 dniach zrobił się okropny od tego przesuwania supełków, brudził się. Koszmar. Poza tym to miał być gruby sznurek a był taki, że nie wyobrażam sobie cienkiego
. Strasznie badziewnie to wyglądało i zdjęłam medalik ze sznurka . Myślę, teraz nad próbą z zapięciem . Tylko na kolor sznurka nie mogę się zdecydować. Normalnie bym wzięła turkus, ale boję się że będzie to nijaki niebieski jak ostatnio.
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
http://lilou.pl/web/pl/basket/configsznurek/id/78970
Robisz dalej i są następne .
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten turkus wygląda ładnie, ale mówisz że badziewie... Czarny - taki zwykły w sumie... Bordo - ładny, ale mi to by za bardzo do garderoby nie pasował...
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z Was widziała w jakimś sklepie klucz wiolinowy? albo chociaż jakieś nutki?
|
|
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
śliczny
...ale mam głupie pytanie... jak się go zapina skoro karabińczyk nie posiada tego takiego uszka do otwierania? |
|
|
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i blokuje
|
|
#3140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a raczej paskudztwo .... Paskudny sznurek i obszarpane brzegi blaszki, dla mnie porażka. nie wiem czy się przewidziałam czy tam było logo Kruka
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby co to Dziś w sklepie widziałam In Style z bransoletką
|
|
|
|
#3143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Standardowe zapięcie mam przy naszyjniku, ale naszyjnik nie jest tak narażony na zahaczenie jak bransoletka. Z drugiej strony, nawet z ekonomicznego punktu widzenia standardowe zapięcia się nie opłacają bo są małe. Owszem, dla dziewczynki z małym nadgarstkiem i kilkoma koralikami na bransoletce ok, ale jeżeli planujesz powiększać kolekcję to jednak radzę to droższe. Ja swoje w przyszłości wymienię na inne a teraz mogę przekładać z jednej bransoletki. Ostatecznie, jednocześnie w dwóch + naszyjnik nie chodzę. ja tu sobie piszę a Ty już pewno dokonałaś wyboru albo buszujesz przy stoisku ![]() Co do promocji to nic nie wiem, ja nie pytałam, one nie mówiły ...
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-08-31 o 19:48 |
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko takie stoisko z gazetami w centrum handlowym. Do tego pierwsze w jakim w ogóle szukałam tych gazet bo byłam za granicą. Jak coś to mogę Wam kupić. Było jeszcze kilka z czerwonymi sznurkami. Sama chciałam kupić ale jak się przyjrzałam przywieszce to zwątpiłam...niemniej napaliłam się na lolou tyle , ze chyba pójdę do jubilera bo te orginalne to nie wiem czy są rodowane i jakieś mi się wydają niespecjalne
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
Magda no niestety nie udało mi się dzisiaj dojść na stoisko Troll'a :/
nie dość ze deszczowa pogoda, to jeszcze od piątku jestem w domu z trójca - jutro wielki dzień - a nie chciałam przy nich kupować no nic podejde w czwartek lub piątek, jeszcze zobacze, w końcu skoro to promocja letnia a lato jeszcze się nie skończyło to może zdąże ![]() tylko teraz nie wiem jakie wziąść zapięcie ![]() mam koronkowe juz, podoba mi sie dwubarwny kwiat ![]() tej bransoletki z instyle to ja tez nie polecam :/ okropienstwo jak to mozna sprzedac komus za 40 zl ?? moze ludzie mysla ze to takie jak lilou, ale wg mnie obok lilou to nie lezalo nawet :/
|
#3146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A promocja z dwoma koralikami była, jest i pewnie będzie, przynajmniej taką mam nadzieję. I jest jeszcze jeden plus a mianowicie taki że skoro są nowe ceny to pewnie i darmowe koraliki będziesz mogła sobie dobrać już z tej nowej kolekcji. Zapięcie dwubarwny kwiat jest przepiękne i można dobrać kolor bo trafiają się różne oczka, seledynowe, niebieskie a nawet brzoskwiniowe. Jeszcze pół roku temu było podobne zapięcie "meksykańskie" ale je wycofali. Teraz jest tylko w złocie. Szkoda bo chętnie bym kupiła
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
no własnie jakos tak zapomniałam ze przecież na bransoletki i zapięcia tez mogą byc nowe ceny :/
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze stara cena i pieniążki pójdą we wrześniu.... Ale trudno podjąć decyzję. Rozważam nad "Toskańskim kompletem" i Czarne bąbelki, Fioletowe prążki, Stylowy kwiat, Mokka, Serduszka. Wciąż nie wiem co zamówić.... Może coś doradzicie do północy jeszcze chwilka.... Pozdrawiam] Gosia |
|
|
|
|
#3149 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ania weszłam na Twój profil ![]() jestem starsza ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
mokka wygląda ślicznie, mam 2 ![]() z kompletów jeszcze ten mi się podoba Komplet Pustynny te sie ładnie prezentują na bransoletce: Motyl Wąż Morski Ying Yang
|
|
#3150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko teraz Toskański czy Pustynny.... \Muszę się zdecydować...bo oczy przy tej pogodzie się kleją. A jutro 01 września i początek roku szkolnego + egzamin prawo jazdy ![]() Buziaki Gosia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Na Twoim zdjeciu jest śliczna soczysta czerwień. Ta truskawka którą widziałam wczoraj chyba była spłowiała 

dziewczyny, czy sprzedawca dpv1 z allegro sprzedaje oryginalne zawieszki?

. Strasznie badziewnie to wyglądało i zdjęłam medalik ze sznurka