|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Damy radę! Do wakacji 2011 :))
Ciastka i rodzynki w czekoladzie ;/
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
witam,witam
jak tam odchudzanko idzie...? ![]() u mnie ok,ale wole sie nie wazyc,bo @... milych snów i wysokich spadeczków
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
No to heh żartuje ;pTylko proszę się pilnowac następnym razem ![]() Witam Jak narazie bez grzeszków i mam nadzieje że tak zostanie przez kolejne 10 miesięcy ![]() Wiecie co... śniło mi się dzisiaj, że się najadłam dużooo wszystkiego ![]() Jak się obudziłam to się zastanawiałam czy tak było czy to tylko sen hahaha. |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
No to fajny sen ;p Hehe ;d teraz się będę pilnować ;d Dostałam już jedna propozycje na zwalczenie boczków , czy macie jakieś sprawdzone sposoby, ćwiczenia ? ;P
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
no to ja, przedwczoraj nie ćwiczyłam NIC, nie miałam czasu wgl. ;o wczoraj tylko godzinka orbitreka. a dieta to kiepsko, więc na razie nie ma się czym chwalić.
na boczki hula hop, twister... a no i fajny sen, mi się nigdy chyba nic takiego nie śniło. ;P
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że dzisiaj takich snów nie będe miała
![]() Jak tam wieczorek? Ja dzisiaj biegałam tylko 15 minut Ale jutro mam zamiar 30 ![]() Ciężko tak sie zmobilizowac
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
mniam
ale jak sie chce zrzucic zbedne kilogramy trzeba sie powstrzymac;p Pomyślałam sobie że do was dołączę bo mnie też by się przydało zrzucić trochę boczków, i brzuszek ![]() Obecnie przy wzroście 155 waże 56 kg( godzine temu się ważyłam ) a chciałaby 40-45 kg. Klasa maturalna więc mam akurat rok do studiów i w sumie dlatego chce schudnąć, bo tam gdzie się wybieram to mnie z boczkami nie będą chcieli ![]() Zaraz pójdę na strych szukać mojego starego hula-hop z czasów dzieciństwa
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Co tu taka cisza? Jak tam wam idzie moje Drogie? U mnie ok wczoraj biegałam tak jak miałam w planach 30 minut ![]() Dietki również się trzymam Wczoraj miałam w domu duuużo ciasta ale nie zjadłam ani kawałeczka Także jestem z siebie zadowolona ;pPrzeraża mnie myśl 1 września
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
No to gratuluję zaczarowana
U mnie też ok;p dzisiaj mam zamiar zacząć 6 Weidera więc zobaczymy jakie będą efekty, a po za tym 30 min ćwiczeń rozciągających ;] Nie martw się kochana mnie także przeraża 1 września ;p
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
naatalia141 dziękuje
Noo to jest straszene ale przynajmniej wf będzie Więc więcej ruchu ![]() I mam nadzieje, że będąc w szkole łatwiej będzie też przestrzegać diety ![]() A mnie coś wzięło na bieganie dzisiaj i biegałam niedawno 15 min ![]() Miało być 30 ale nie dało rady Ale myślę, że wieczorem się uda
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Tak jak mówisz, na wf będziemy musiały a w domu czasami brak motywacji ;p
Miejmy nadzieję że się uda
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj leniuchuję bo na dworze brzydko nie da się biegać, a moje hula hop szlaczek trafił niestety. Wiec może zacznę od jutra
grunt że odstawiłam słodycze
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie poszłam biegać bo pada ;<<<
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
Jaka pogoda okropna Dzisiaj to sobie nie pobiegam ![]() Eh... zważyłam się i doznałam szoku Mam nadzieje, ze do czerwca będzie te 60 kg ![]() W piątek będe miala moje hula hop
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny.
ja zobaczyłam nazwę tematu to sobie przypomniałam, jak w czerwcu bierzącego roku żałowałam, że do takiej grupy nie wstąpiłam, dlatego teraz lepiej zrobić to już pod koniec obecnych wakacji. miało być kolorowo w te wakacje. a że nie było, to tylko moja wina. :<ważę 63 kilogramy/170cm. jest to sporo jak dla mnie, niestety bardzo po mnie widać. chciałabym na początku schudnąć do 50kg, a jeśli się uda to jeszcze trochę bardziej. zależy od okoliczności.serdeczne pozdrowienia!
I've got mountains of mistakes. They all come back to haunt me. Every fork in the road I didn't take has never once cut me a break. ♥ x. od 31.08 - 100 dni bez słodyczy! x. odchudzam się! do celu: 13 kg. |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Jak weszłam wczoraj na strych doznałąm szoku, bo moje hula hop leżało zepsute;] Teoretycznie da się je naprawić taśmą klejącą ale zastanawiam się nad kupnem jakiegoś takiego specjalnego, a nie dla dzieci za 4,50 chociaż hula hop to hula hop i efekt pewnie bedzie podobny;]
P.S. Dzisiaj to sobie chyba żadna z nas nie pobiega, bo leje i jakoś się nie zanosi żeby szybko przestało ![]()
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest świetne Ale jak byłam u brata w wakacje to go zostawiłam ;/ I teraz przyjedzie w piątek to mi przywiezie. Zaczne znowu kręcić dziennie 30 min lub więcej zależy jak z czasem.. i wtedy na pewno moje odchudzanie pójdzie szybciej. Juz po tygodniu kręcenie widać efekty ![]() Coś takiego: http://allegro.pl/wielkie-hula-hoop-...204983250.html No masakra z tą pogodą blee... ale musiałam iść do sklepu w ten deszcz po rajstopy na jutro. Przeszłam w sumie jakies 3 km zmokłam strasznie i połamałam parasol. Czego chcieć więcej
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
![]() myślisz że to kółko będzie działać lepiej niż takie zwykłe? bo wiesz czase4m to tylko reklama, ale może się skusze jeśli są super efekty
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
To kółko masuje tzn te kulki i uciska. Kiedyś kręciłam takim zwykłym i tym jakoś w lipcu i zdecydowanie lepsze efekty są po tym masującym. Wiem, że tanie nie jest ale naprawdę warto zainwestować
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
ha aja wrescie niedlugo wracam:Pha i wrescie zacne dbac o siebie:P ha;] niezalezy ki wsume by bardzo schudnac;P bo weaze okolo 64:P przy 170:P no ale tak do 60 no troszke z brzuszka;Dbo wiem ze jak spadne ponizej 60 toz now zaczne miec klopoty;] a rok sie meczylam by dostac okres:P i miec wkoncy regularny:P a przeciez wazylam 57kg wrr xD no a co do hula hop to m usze wyprobowac:p chociaz wtym roku ciezko bedzie z czasem bo matura i egzamin zawodowy;p no ale zawsze te 40min wieczorkiem znajde:P bo z wfu chce zwolnienie hah:P pS . jak wczesniej pisalam to mialam jakiegos dola ze patrzec na siebie niemoge:P a teraz stwierdzilam z emusze pokochac siebie taka jaka jestem;] no ale z brzuszka by sie przydalo:P no i mam zamiar w nastepne wakacje ciut leiej wygladac:P choc przydaloby sie juz na studniowke
Edytowane przez karolllcia119 Czas edycji: 2010-08-31 o 14:29 |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
ja też teraz mam maturę ale jakoś czas znajde, przynajmniej się postaram
też mi najbardziej zależy na brzuszku ;]a i mam prośbe pisz wyraźniej karolciu bo ciężko się czyta ;] nie chcę cię urazić, ale po prostu będzie się forumowiczom wygodniej czytało posty ;] P.S. fakt lepiej nie chudnąć za dużo jeśli to ma się odbić potem na zdrowiu. eśli będziemy chudnąć z głową i bez jakiś masakrycznych diet, a bardziej przez ruch to nic nam sie złego nie stanie i nie kombinuj zwolnienia z w-f bedzie ci łatwiej zrzucić, niż tylko popołudniami w domu na w-fie się trochę poruszasz i też będziesz zrzucać
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() nigdy nie próbowałam chudnąć z taką grupą jak ta i zawsze było ciężko więc mam nadzieje że tym razem będzie łatwiej;D moja dietka trwa już drugi tydzień i w zależności od dnia idzie raz lepiej raz gorzej... w tym tygodniu udaje mi się puki co rygorystycznie jej przestrzegać i mam nadzieje że wytrwam do następnych wakacji ![]() z ćwiczeniami u mnie ciężko bo jestem strasznym leniem ale znalazłam dzisiaj na to sposób: tribal dance i taniec brzucha ![]() ![]() kiedyś już próbowałam tego i pamiętałam o ćwiczeniach tylko miesiąc bo kiedy nauczyłam sie wszystkiego czego można było się nauczyć na youtub'ie zaczęłam szukać szkoły i zapomniałam o ćwiczeniach;P a szkoły i tak nie znalazła;/ teraz mam mocne postanowienie i bardzo dobrą motywacje;];];];]pozdrawiam
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj ![]() W grupie raźniej ![]() My już zaczniemy teraz i do wakacji będziemy laaaski
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
emmi nieurazilas mnie:P to klawiatura w laptopie sie chrzani bo troche tu na praktykach pozalewalam wrrr:P a co do wf-u to nielubie cwiczyc w grupie;p a zwlaszcza ze bede miala z glupimi dziewczynami pustymi a umnie wklasie jestem tylko ja....
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a klawiatury to mają do siebie że się chrzanią ![]() ale sobie znajdz dobrą motywację żeby cwiczyć w domu ![]() Ja od wczoraj mam @ i jestem masakrycznie wkurzona, bo pożarłam bułe z wielką ilością nutelli, i chyba za chwile zrobię to samo, bo jakoś samokontrola mi ucieka jak mam @. I nawet mi się nie chce odchudzać, będe się martwić za kilka dni żeby zgubić te bułeczki z nutelką życzcie mi smacznego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- i nie bierzcie ze mnie przykładu 2 dni i wrócę do odchudzania
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
![]() Oj, widzę, że nie tylko ja wpadłam na pomysł odchudzania do wakacji . W tym roku totalnie zawaliłam, bo jak zwykle odkładałam dietę 'na jutro' i oczywiście nie zaczęłam jej nigdy. Aż do teraz. Od dzisiaj jestem na diecie. Jem normalnie, ale oczywiście zero słodyczy i białego pieczywa, z tym że nie jem kolacji. Moja ciocia mówi, że to podziała i mam taką nadzieję. W sumie nie wiem ile mam do zrzucenia, bo chyba z pół roku się nie ważyłam, ale postanowiłam zważyć się dokładnie za miesiąc, czyli równo 1 października. Co do ruchu, w planach mam bieganie. Dziś wieczorem, jeśli tylko pogoda się utrzyma, wskakuję w dres i lecę.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
nie liczyłabym an pogodę dzis wieczorem
u mnie przynajmnije od rana leje tak że lepiej noska nie wychylać nawet
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeść
Ja dopiero teraz bo na rozpoczęciu byłam a potem zakupy ![]() Dietki się oczywiście trzymam zero grzeszków także jest okey ![]() A u Was jak tam?
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak wyżej wspominałam pożarłam kanapki z nutellą;/
Za to na kolacje lepiej bo zjadłam ryżyk z warzywami + brokuły(surowe) trudno sobie to pewnie wyobrazić ale jakoś tak wyszło powiem że całkiem smaczne Staram się odciąc zupelnie od słodyczy ![]() Nie ćwiczyłam dziś w ogóle bo jakos nie miałam weny, ale jutro si.e biorę do roboty, chociaż hula hop, bo na dwor biegać nie ma co
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
oj kobietki,uda nam sie!
ja w miesiac schudlam 2,5kg.. moze i malo,ale zdrowo,jak tak dalej bedzie to do wakacji... hm.. ![]() az boje sie myslec hi hi
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

... 65... 59
heh żartuje ;p

U mnie ok
U mnie też ok;p dzisiaj mam zamiar zacząć 6 Weidera więc zobaczymy jakie będą efekty, a po za tym 30 min ćwiczeń rozciągających ;] Nie martw się kochana mnie także przeraża 1 września ;p