Scent Bar XVII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 18:28   #4141
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Cytat:
Bardzo uważnie, od przodu i od tyłu co najmniej 5 razy
Siur

Cytat:
Jeśli mnie się podoba, to znaczy, że jest ładnie
Monsz i Władca masz zawsze rację

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:29   #4142
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli mnie się podoba, to znaczy, że jest ładnie
Mnie się też podoba, co nie zmienia faktu, że kolor Madziczka chciała zdecydowanie inny

Acha, byłam u fryzjera. I rzeczywiście - nie zrobiła ze mnie cuda a la Eenax
I nie wiem czemu po każdej wizycie u fryzjera wyglądam staro, nie umieją mnie uczesać, żebym wyglądała na swoje lata?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:30   #4143
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dlaczego jakoś Ci nie wierzę?

Mnie czasami też tak najdzie Dzisiaj np. kumpela do mojej siostry: "... pewnie Ci się komórka wyładowała" Niby nic śmiesznego, ale ja używam tylko zwrotu "rozładowała", a wyładowania to są atmosferyczne
,
przypomniało mi sie..w ostatni weekend byliśmy u teściów..teściowa w salonie a ja, małż i dziewczyna brata małża siedzimy w pokoju obok..i nagle teściowa wypala:
Rafałku mozesz tu przyjśc bo nie wiem czy to się ciągnie na siłę czy jakims sposobem?
ja w śmiech od razu..dziewczyna brata od razu burak ,
dodam ze teściowa usiłowała rozmontować tor przeszkód dla chomika na baterie
, bo cały cza

Cytat:
Polly, masz rację! Zrobię kopiuj-wklej z sieciuni, po co przepisywać?

.....

Z moich notatek i materiałów, kobieto
,
chodziło mi o to..ze ja np magisterkę pisałam od razu na kompie....tzn robiłam notatki ale od razu w wordzie-potem skleiłam do kupy, poprawiłam i gites

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-31 o 18:31
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:39   #4144
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Gryx masz już całą pracę napisaną? Promotorka zatwierdziła?
Do kiedy musisz oddać do dziekanatu?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:49   #4145
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Monsz i Władca masz zawsze rację
To Ty jeszcze o tym nie wiesz?!

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Mnie się też podoba, co nie zmienia faktu, że kolor Madziczka chciała zdecydowanie inny
Madziczka nie wie jeszcze, co dla Niej tak naprawdę dobre, tutaj ist der Hund begraben

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
przypomniało mi sie..w ostatni weekend byliśmy u teściów..teściowa w salonie a ja, małż i dziewczyna brata małża siedzimy w pokoju obok..i nagle teściowa wypala:
Rafałku mozesz tu przyjśc bo nie wiem czy to się ciągnie na siłę czy jakims sposobem?
ja w śmiech od razu..dziewczyna brata od razu burak ,
dodam ze teściowa usiłowała rozmontować tor przeszkód dla chomika na baterie
O, coś właśnie w tym stylu, taka nagła i niepohamowana głupawka

Cytat:
chodziło mi o to..ze ja np magisterkę pisałam od razu na kompie....tzn robiłam notatki ale od razu w wordzie-potem skleiłam do kupy, poprawiłam i gites
A ja tak nie umiem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 18:56   #4146
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
To Ty jeszcze o tym nie wiesz?!

Nie. Ale dziś mi wszystko jedno, poddaję się

Zrozumiałam "Hund bergraben" Coś mi jeszcze zostało w głowie z tego niemieckiego

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-08-31 o 18:57
Stary 2010-08-31, 18:57   #4147
agnyska81
Zakorzenienie

Moja najbardziej niezrozumiana głupawa, nawet nie wiem już na jaki temat: przyjechał do mnie kuzyn na wakacje, nie potrzeba było wiele, rzucaliśmy sobie jakieś hasła przy śniadaniu. Traf chciał, że mój wybuch śmiechu wypadł w momencie, jak wzięłam łyk herbaty. Puściłam fontannę herbacianą wprost na tatę (który jest człowiekiem bardzo zasadniczym i średnio zna się na żartach). Od tej pory ja i kuzyn posiłki musieliśmy spożywać osobno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 19:07   #4148
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie czasami też tak najdzie Dzisiaj np. kumpela do mojej siostry: "... pewnie Ci się komórka wyładowała" Niby nic śmiesznego, ale ja używam tylko zwrotu "rozładowała", a wyładowania to są atmosferyczne

Gryksiu...
Ja właśnie dzisiaj przestałam sie łudzić i straciłam nadzieję i dlatego mi tak źle
Cytat:

Acha, byłam u fryzjera. I rzeczywiście - nie zrobiła ze mnie cuda a la Eenax
I nie wiem czemu po każdej wizycie u fryzjera wyglądam staro, nie umieją mnie uczesać, żebym wyglądała na swoje lata?

dlatego ine lubię chodzić do fryzjerów, bo zawsze mnie opitolą nie tak, jak chcialam

Zgłosilam awarię, koleś na infolinii szybko przeskanował linię i powiedział, ze to chyba przeciążenie na centrali, bo wieczorami w godzinach szczytu mi synchro zrywa. Rrrrwa, żeby tylko tepsa nie odpowiedziała, że jest przeciążenie i mi nie obniży transferu (co zwykle robi w takich przypadkach), bo mnie krew zaleje I tak ich będę cisnąć,że jeszcze popamiętają

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:19
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 19:09   #4149
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Wchodzę dziś do pokoju koleżanki, a ta "ale masz super kolor! Bardzo podoba mi się ta wiśnia"/

Noł komęt......
ona pewnie bidna myślała że to komplement mnie też bardzo podoba się wiśnia ale wiem że chciałaś coś innego - może rzeczywiście da się zejść do rudego kładąc np. rozjaśniacz? albo blond? albo tak jak radziły dziewczyny: szampon oczyszczający, choć to proces dłuższy i mniej przewidywalny chyba..
Cytat:
Ooo, widzę, że w pracy masz jeszcze fajniejsze hardkory niż ja
Nom, a ja taka średnio-techniczna
Cytat:

Dziś z księgową fantazjowałyśmy: ona znajduje sobie nową pracę, mówi nam baj baj, a ja idę na minimum dwa tygodnie chorobowego. Telefonu nie będę odbierać, hasła do mojego kompa nie zna nikt. Wtedy szefowa zobaczy ile warta jest jej pupilka - stażystka - donosicielka (hłe hłe), ciekawe co by razem zdziałały. Wymyśliłyśmy też, że możemy zostawić po sobie puste kompy, bo przecież nie mamy obowiązku archiwizowania dokumentacji A w kompie mam naprawdę wszystko - poprzednia sekretarka była niekomputerowa i ja tworzyłam wszystkie szablony dokumentów u nas w pracy używane Pięknie nam ta wizualizacja zrobiła
Czuję, że robię się wredna na stare lata
zuo ale miło sobie czasem tak powizualizować

Cytat:
Polly, ja przez koleżankę mam głupawkę jak widzę logo MacDonalda...

Cytat:
Niedobre Wy! U mnie tylko pomidorówa z ryżem
a u mnie żelazny zestaw nr 2: smażony schab nie w klasycznej panierce tylko w mące z domową wegetą, ziemniaczki i coś a la tzatziki/śnieżanka

Cytat:
Źle

160 x 1 + 0 = 160 x 1

Nasza matematyczka w podstawówce zawsze nam powtarzała, że przy mnożeniu nie używa się iksów (bo to niewiadomą oznacza), tylko kropkę pośrodku
no fiecie co, nie bafię się s fami

a da się w ogóle zrobić kropkę pośrodku? klawiaturą znaczy się?

Cytat:

Niech mnie ktoś do przepisywania magisterki zagna... mam jakąś wordofobię najpewniej, na samą myśl mi się chce... A tu jeszcze remonty wewnątrz i zewnątrzdomowe
do magisterki marsz!

tak na serio współczuję, pamiętam jeszcze moje męki i pisanie pół zdania przez kilka godzin

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Przemyślałam drogą parę rzeczy... i dotarło do mnie wreszcie, że stałam się tym, czym zawsze gardziłam: kimś bez sensu i celu, kto płynie z prądem, bo nie ma w sobie dość siły, żeby coś zmienić.
I za to się nienawidzę

Idę na kolację, potem chyba kąpać i spać
Im szybciej się zamknę, tym lepiej
no wiesz co, nawet tak nie mów...

Cytat:
Dlaczego jakoś Ci nie wierzę?
a skąd ja mogę wiedzieć dlaczego?
piszę i czytam po angielsku ale nie mówię i nigdy już nie będę, zresztą po polsku też nie, taka cecha charakteru, niestety.

Cytat:
Polly, masz rację! Zrobię kopiuj-wklej z sieciuni, po co przepisywać?

Cytat:
a czasem tak bywa, fakt, z mojej jednej koleżanki w liceum nieodmiennie robili zmęczoną 40-tkę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 19:17   #4150
Polly_
grozi wypollizowaniem

nienawidze fryzjerów , i nie wiem czemu nawet jak poprosze zeby mi wywinęli końcówki na wierzch to mi wywiną pod spód-nie wiem czy ja mówię jakims innym językiem
Stary 2010-08-31, 19:26   #4151
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

A ja mam odwrotnie: Proszę 0 podwiniecie pod spód i fryzjerka jeszcze nie skończy podwijać ich z jednej strony a one myk i już się przekręciły i są wywinięte na wierzch.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 19:27   #4152
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kameno - nie będę eksperymentować z rozjaśniaczem na własną rękę Po prostu będę myć włosy. Po 3 myciach powinno już być lepiej Ale przy następnej wizycie wspomnę jeszcze raz fryzjerowi o tej traumie

A co do Macdonalds'a.... Nie napiszę, o co chodzi, bo bym musiała za bardzo w szczegóły wchodzić

Z mojego fryzjera jestem zadowolona ogólnie. Chodzę do niego od kilku lat. Co do porozumienia się - schodzimy się w pół drogi. On ma swoją wizję, ja swoją - wtedy negocjujemy, omawiamy. Po prostu wilk syty i owca cała. Miał tylko dwie "wpadki" Raz źle wyszło farbowanie (wg.niego, bo wg. mnie było OK) - wtedy nie wziął kasy i kazał przyjechać na poprawkę. Drugi raz - trochę mnie obciął na "odpieprz" (chyba zły dzień miał). Zadzwoniłam, powiedziałam, że jestem niezadowolona, że jest nierówno, niedbale, włosy się nie chcą układać. Obciął drugi raz i też nie wziął kasy (w sumie - chyba nawet dziwne by było gdyby wziął). I jakoś tak do niego chodzę - znamy się, on wie co lubię, czego nie, ja mówię wprost czego oczekuję, co mi się nie podoba. On ma swoje wizje ale nie naciska. I tak sobie "współpracujemy" ze 4 lata już

Frank Zappa

Czas edycji: 2010-08-31 o 19:35
Stary 2010-08-31, 19:35   #4153
agnyska81
Zakorzenienie

Dobra, idę się pąknąć i z książeczką do wyra. Teraz na tapecie "Anioły i Demony".
Bądźcie grzeczni, rączki na kołderki Branoc

To jeszcze o fryzjerze:
Madziku, pozazdrościć.
Najgorsze jest to, że nie mam żadnej wizji swojej fryzury, kompletne nic. Często proszę fryzjera, żeby mi coś doradził, jak on mnie uczeszę to jest git, ale sama nie umiem. Najgorsze jest to, że powinnam sobie włosy stawiać, szczególnie z tyłu, gdzie mam ten niedobór krzywizny czachy , a akurat tam mi nie idzie.
Najlepsze jest to, że fryzjer każe mi zdejmować okulary, a potem jest zdziwiony, że się nie widzę Oni chyba myślą, że dla picu noszę okularki

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:41
Stary 2010-08-31, 19:36   #4154
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
nienawidze fryzjerów , i nie wiem czemu nawet jak poprosze zeby mi wywinęli końcówki na wierzch to mi wywiną pod spód-nie wiem czy ja mówię jakims innym językiem
doskonale rozumiem o co Ci chodzi, mi też się zawsze wydaje że rozmawiamy rożnymi językami - a przetestowałam już mnóstwo fryzjerów i fryzjerek.. chociaż, gdyby się dobrze zastanowić, to fryzjer płci męskiej był tylko jeden, w liceum, i chyba akurat zrozumiał o co mi chodzi... hmmmmmmm

Cytat:
Kameno - nie będę eksperymentować z rozjaśniaczem na własną rękę Po prostu będę myć włosy. Po 3 myciach powinno już być lepiej Ale przy następnej wizycie wspomnę jeszcze raz fryzjerowi o tej traumie

A co do Macdonalds'a.... Nie napiszę, o co chodzi, bo bym musiała za bardzo w szczegóły wchodzić
ależ ja Cię nie namawiam na samodzielne eksperymenta z rozjaśniaczem - u fryzjera jeśli już, najlepiej u tego samego bo wie co nakładał poprzednim razem.
edit: w sumie to fajnie masz z tym swoim fryzjerem

a z Macdonaldsem to dopiero mnie mocno zaciekawiłaś
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-08-31 o 19:37
Stary 2010-08-31, 19:38   #4155
Florens
Zakorzenienie

rozmow z teściową na skype
ja alt
teściowa an

[20:24:40] an: , (^)(party)?
[20:25:17] alt.: noooo my z tortem czekamy
[20:25:49] an: ej. jaja sobie obicie
[20:29:49] an: no nie, robicie bez obijania
[20:30:35] alt.: no przecież pod koniec zeszłego tygodnia rozmawiałyśmy przez tel na ten temat

i niech ktoś mi powie kto tu jest nienormalny

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 19:39   #4156
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ależ ja Cię nie namawiam na samodzielne eksperymenta z rozjaśniaczem - u fryzjera jeśli już, najlepiej u tego samego bo wie co nakładał poprzednim razem.
edit: w sumie to fajnie masz z tym swoim fryzjerem
Parę myć powinno załatwić sprawę

Frank Zappa

Stary 2010-08-31, 19:47   #4157
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
rozmow z teściową na skype
ja alt
teściowa an

[20:24:40] an: , (^)(party)?
[20:25:17] alt.: noooo my z tortem czekamy
[20:25:49] an: ej. jaja sobie obicie
[20:29:49] an: no nie, robicie bez obijania
[20:30:35] alt.: no przecież pod koniec zeszłego tygodnia rozmawiałyśmy przez tel na ten temat

i niech ktoś mi powie kto tu jest nienormalny
chyba ja bo nic nie zrozumiałam z tej rozmowy

Cytat:
Parę myć powinno załatwić sprawę
trzymam kciuki za powodzenie operacji "precz z wiśnią"

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Najlepsze jest to, że fryzjer każe mi zdejmować okulary, a potem jest zdziwiony, że się nie widzę Oni chyba myślą, że dla picu noszę okularki
o tak, dokładnie

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-08-31, 19:54   #4158
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
chyba ja bo nic nie zrozumiałam z tej rozmowy

szybko tłumaczę, w zeszym tygodniu teściowa wku.... mnie telefonem: robisz imprezę, bo P. ma urodziny (jakbym nie wiedziała). Mówię, że nie, ona na to, że chyba chociaż tort, więc ja, że tak, na tort zapraszam serdecznie. I dziś urodziny, kupiłam tort i nie przyjechali

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 19:59   #4159
rachell111
Zakorzenienie

joł madafakaaaaas

nadrabiam i nadrabiam i nadrobić nie nadążam - dzięki bogu natknęłam się na streszczenie Mai - miszczostwo serio sie usmiałam

widzę że włosowo mogę sie spokojnie solidaryzować z Kameną i Polly

ostatnio sobie sama tnę

ale mimo zaklinania się ze już nie pójdę do fryzjera - to kurcze przyznam no jak mi trauma mija to mam ochotę szukać dalej tego fryzjerskiego Grala - no musi być ktoś kto rozumie po polsku i an dodatek ma wizje i wie jaka fryzura z jakich włosów do jakiej twarzy pasuje i wie jak koloryzować włosy

ja bym chciałą chyba zeby mi skarbiatko pofarbowałą włosy - mamy zdaje się podobne wyjściowe acz nei wiem jak ze strukturą

a pytającym dzie byłam - no jakoś tak poza kompem łobowiązki i brak sił na sieciunie wieczorami, dni lecą jak szalone a i też spotkania z przyjaciółkami wieczorne i tak zleciał tydzień albo dwa nawet nei wiem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-08-31 o 20:01
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:22   #4160
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, idę się pąknąć i z książeczką do wyra. Teraz na tapecie "Anioły i Demony".
Bądźcie grzeczni, rączki na kołderki Branoc
a jeszcze czego! zimno jest, nakryję się po sam łeb!
Kurka, stary pije od niedzieli, shit

Kolorowych snów
Stary 2010-08-31, 20:32   #4161
Polly_
grozi wypollizowaniem

i co Flo? teściowa juz sie zbliża? juz puka di Twych drzwi? ale co ty kobieto narobiłaś-zaprosiłas teściową na kupny tort ?
Stary 2010-08-31, 20:34   #4162
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Myśleliśmy o tym ale nas kolega zbajerował, że tynkowanie tańsze i łatwiejsze... Póki co na jeden pokój zużył trzy wory tynku gipsowego po 25 zeta sztuka więc nie wiem czy tak tanio.:
czyli tak jak było u nas - kiedys o tym pisałam Ci ale broń boże nie jest to poscik na modłe " a nie mówiłam .." nie nie - chodzi jedynie o to że chorerka sprawdza się ze te tynko gipsy to jest jakieś neverending story, że to nie był pojedynczy incydent u nas - moze to zalezy od fachmanów - moze niewydajnie kładą - u rodziców nic tylko wsiadałam w auto i zapieprzałąm pincet razy za dnia po hurtowniach budowlanych - az mi sie kolo spytał czemu pani se od razu 5 workó nie kupi - no i mówię mu ze tak nam majster doradza ja sie nie znam - ale wyszło w choleeeeeeeeeeeeeere tych kilogramów - tylko jak mozecie jeszcze to serio nie róbcie tego na sufitach - tam płyta, bo nie skonczycie do stycznia

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-08-31 o 20:36
Stary 2010-08-31, 20:42   #4163
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

szybko tłumaczę, w zeszym tygodniu teściowa wku.... mnie telefonem: robisz imprezę, bo P. ma urodziny (jakbym nie wiedziała). Mówię, że nie, ona na to, że chyba chociaż tort, więc ja, że tak, na tort zapraszam serdecznie. I dziś urodziny, kupiłam tort i nie przyjechali
ach, to to na co miałaś się obrazić, tak? no to masz teraz pełne prawo

kurczaki, zapomniałam że moja flanelowa piżamka ze srebrną nitką gubi w praniu coś a la brokat - TŻ mnie zabije, wyprałam mu między innymi trzy nowe koszulki

edit:
a z okazji końca wakacji wkleję zaległe foty z festiwalu, nie do wiary że to zaledwie dwa tygodnie temu było....

Załącznik 3376907 Załącznik 3376908 Załącznik 3376909

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-08-31 o 20:50

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 20:46   #4164
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ach, to to na co miałaś się obrazić, tak? no to masz teraz pełne prawo

kurczaki, zapomniałam że moja flanelowa piżamka ze srebrną nitką gubi w praniu coś a la brokat - TŻ mnie zabije, wyprałam mu między innymi trzy nowe koszulki
będzie mial modne brokatowe , ja mam taką metode ze nowe koszulki pioręz nowymi a stare ze starymi...w ten sposób nowe są nowe dłużej tak mi sie wydaje przynajmniej
Stary 2010-08-31, 20:49   #4165
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Obraź się,masz powód
I za moje Martini też się zemścij
I za kolejny zegar,i za żelki,które pieskowi zaszkodziły,i za Kubicę itp itd

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:50   #4166
Redhaired Witch
Nindżopesz

O rany, mnie nie ma a jaki smęt bar! Żałuję, że przegapiłam O kompleksach nie chce mi się gadać bo ostatnio jakoś nie mam czasu na rozczulanie. Co najwyżej w bezsenne noce wyliczam sobie wszystkie wady lecąc od dołu - działa, w okolicy szyi usypiam i po dziś dzień nie wiem ile tych kompleksów jest...

Cytat:
Red (...)
Gwoli wyjaśnienia napiszę, że ona chce stawiać tylko panienki z roboty czują się z tym niezręcznie więc i tak chcą za siebie płacić. Mnie żal kasy czyli jestem ta zła. Planuję iść, wziąć ze 20 zeta i trudno, wola Boża, niech za mnie zakładają jak takie hop do przodu i w ogóle elegancja francja.

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Pewnie tak samo sie śmiałaś jak ja kiedy zobaczyłam na paragonie napis "kaczka z pis."

Boskie!

Cytat:
to ja ci powiem jakie masz(mialaś) zainteresowania :
-muzyka instrumentalna
-podróże
-skandynawia
-mangha
-fantastyka
-budowle obronne
-perfumy
O, popacz, znasz mnie lepiej niż ja sama. A nie, jednak ja znam siebie lepiej bo jeszcze RPG, planszówki, karcianki, ASG i horrory. Ale to po łeeebkaaach :P

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:50   #4167
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
i co Flo? teściowa juz sie zbliża? juz puka di Twych drzwi?

Red - te panienki z twojej roboty to jakieś... dziwne są....

Frank Zappa

Czas edycji: 2010-08-31 o 20:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 20:53   #4168
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
czyli tak jak było u nas - kiedys o tym pisałam Ci ale broń boże nie jest to poscik na modłe " a nie mówiłam .." nie nie - chodzi jedynie o to że chorerka sprawdza się ze te tynko gipsy to jest jakieś neverending story, że to nie był pojedynczy incydent u nas - moze to zalezy od fachmanów - moze niewydajnie kładą - u rodziców nic tylko wsiadałam w auto i zapieprzałąm pincet razy za dnia po hurtowniach budowlanych - az mi sie kolo spytał czemu pani se od razu 5 workó nie kupi - no i mówię mu ze tak nam majster doradza ja sie nie znam - ale wyszło w choleeeeeeeeeeeeeere tych kilogramów - tylko jak mozecie jeszcze to serio nie róbcie tego na sufitach - tam płyta, bo nie skonczycie do stycznia
Kurcze, wezme to pod uwage. W sklepie gościu zapewniał, że te trzy wory stykną na całą chatę, ja nie wiem w jakim świecie on żyje W każdym razie jest postęp, ponoć dziś kolega otynkował zwykłym tynkiem oba przedpokoje. A już zdążyłam oddać się dzisiaj konkretnej rozpaczy aż TŻ przyleciał z drugiego pokoju sprawdzać kto umarł.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:55   #4169
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Red - te panienki z twojej roboty to jakieś... dziwne są....
jak to szło zastaw sie a ....? postaw ?
Stary 2010-08-31, 20:58   #4170
vesenka
Zakorzenienie

mam zdarte kolano z wielkim siniakiem, naciągnięty mięsień w ramieniu i malowniczego guza na czole. Porażam urodą po prostu

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości