|
|
#2341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
Za wikipedią: Cytat:
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podpisałam jeszcze raz petycję i okazało się,że poprzednio jej jednak nie podpisałam (mój błąd).
Kiedy tylko zobaczyłam,że link zostanie wysłany na maila,to nie zauważyłam,że pod mailem (na niebiesko) jest kolejny przycisk do kliknięcia (kolejne potwierdzenie). Teraz już go zauważyłam, kliknęłam i od razu dostałam linka na maila. Także dziewczyny,które nie dostały do tej pory linka na maila,najprawdopodobniej nie do końca podpisały petycję! Zróbcie to jeszcze raz! PETYCJA: http://www.petycje.pl/petycja/5721/p...ginionych.html
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-08-31 o 16:16 |
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
Witam was wszystkie
![]() Od jakiegoś czasu obserwuję to forum, z resztą podobnie jak inne dotyczące zaginięcia Iwony. Na wszystkich po pewnym czasie zaczynało się dziać to samo - zamiast konkretnych wypowiedzi dotyczących pomocy w odnalezieniu dziewczyny, tudzież słów wsparcia dla bliskich, zaczynały się pojawiać jakieś nonsensowne spory, wpisy obraźliwe, bądź snujące coraz bardziej fantastyczne teorie. Jestem jak najbardziej w stanie zrozumieć to, że ktoś zadecydował żeby zrobić z tym porządek i nie dziwię się, że zyskało to aprobatę mamy dziewczyny. Jestem pewna, że każda pomoc się przyda, ale jeśli będzie to pomoc konkretna i możliwa do realizacji (bo, bez urazy dla nikogo, ale gdzieś padł pomysł, żeby napisać do NASA o zdjęcia satelitarne, albo żeby na własną rękę przeszukać ogródki działkowe...). |
|
|
|
#2344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat pogrubione można zrealizować, nie rozumiem niby czemu nie? ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Zacytuje to, bo uważam, że warto: Cytat:
![]() Dopisałabym do tego jeszcze gówniarskie zachowania niektórych moderatorów forum o Iwonie Wieczorek. To także popieram: Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 16:26 |
|||
|
|
|
#2345 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=visionAM;21770274]nie wiem po co się powtarzasz
![]() akurat pogrubione można zrealizować, nie rozumiem niby czemu nie?[COLOR=Silver] Ups, sorki wielkie, coś mi się musiało "poniszczyć" ![]() Ogródki działkowe są najczęściej "czyjeś", więc może to zrobić tylko policja z nakazem, tak mi się wydaje. Ja bym nie chciała, żeby ktoś mi buszował w altance... Edytowane przez mushroomhunter Czas edycji: 2010-08-31 o 16:27 |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Informacje o petycji i linki do niej dodaję właśnie pod wszystkie nasze filmiki na youtubie.
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby przeszukać te opuszczone, których tam jest bez liku. Zobacz mój post na stronie 42 i zobacz te śliczne "altanki".
|
#2348 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sprawdziłam przed chwilą,ale siebie nie widzę. Może to zależy z jakiego konta się wysyła, ja wysłałam z wirtualnej tam gdzie mam konto pocztowe i może dlatego nie doszedł
Edytowane przez b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e Czas edycji: 2010-08-31 o 17:05 |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- [1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21771239]Sprawdzę jeszcze raz ,ale dziś patrzyłam to nie widzę siebie ![]() Sprawdziłam przed chwilą,ale siebie nie widzę. Może to zależy z jakiego konta się wysyła, ja wysłałam z wirtualnej tam gdzie mam konto pocztowe i może dlatego nie doszedł [/QUOTE]To skoro nie ma Ciebie na liście to najprawdopodobniej nie dokończyłaś podpisywania petycji tak jak ja. Jak zobaczysz swojego maila na niebiesko to tam pod nim kliknij jeszcze raz,że się podpisujesz. A to,gdzie masz maila,nie ma nic do rzeczy.
|
|
#2352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może powinnaś to zgłosic Rutkowskiemu . Ja nic nie mówię ,ale pare dni temu miałam sen , o Iwonie , w moim śnie był ogródek działkowy,mimo,że nie z tych terenów o których ty piszesz. ....więcej nie napisze , mój sen opisałam na zamkniętym już forum . |
|
|
|
|
#2353 |
|
BAN stały
|
Podpisałam sie jeszcze raz, nie mogłam użyć pierszego mejla bo mają go już w bazie danych więc pocisnęłam z innego
teraz jest ok ewentualnie pojawią się moje dwa podpisy jeśli przyjdzie link na pierwszy adres
|
|
|
|
#2354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Więc ja znowu śmigam się podpisać ,może faktycznie , wina jest po naszej stronie ![]() Faktycznie , ja dostałam mail z potwierdzeniem ale jeszcze mnie nie zweryfikowali . Edytowane przez b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e Czas edycji: 2010-08-31 o 17:19 |
|
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie , ja dostałam mail z potwierdzeniem ale jeszcze mnie nie zweryfikowali .[/QUOTE]
ale co to znaczy ze nie zweryfikowali?? Bo ja wlasnie sie podpisałam, link dostałam i myślę że wszystko dobrze jest bo jestem tam na czarno i to mi zajęło 1 min wszystko. A... już wiem chodzi o to że w nawiasie jest liczba
Edytowane przez ewcia1980 Czas edycji: 2010-08-31 o 17:41 |
|
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
.....................
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:48 |
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
GDAŃSK: Rutkowski w Prokuraturze Okręgowej
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...rze,okregowej/ http://audio.lublin.com.pl/index.php?s=1&id=843
|
#2358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"...zakończyło się trwające 4,5 godziny przesłuchanie detektywa Krzysztofa Rutkowskiego w Prokuraturze Okręgowej w Gdańsku. Rutkowski poinformował prokurator Badtke o swojej wiedzy na temat zaginionej w zeszłym miesiącu w Sopocie 19-letniej Iwony Wieczorek. Prokurator Aleksandra Badtke nałożyła na detektywa Rutkowskiego i jego dwie firmy Biuro Rutkowski Security Service oraz Biuro Rutkowski Patrol obowiązek zachowania tajemnicy śledztwa." Wreszcie!! Może coś się ruszy
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też brak słów, bo śmiałam wyrazić swoje zdanie na temat farsy ze stronami i jakiejś chorej rywalizacji i cenzury i zostałam teraz zmieszana z błotem No ale oczywiście, jak ktoś nie przyklaskuje wszystkiemu co związane z Iwoną to jest zły, niedobry, nic nie zrobił i najlepiej niech mu zaginie ktoś z rodziny to będzie wiedział co i jak....![]() A prawda jest taka, że wszyscy wiedzą jak prosperowała tamta już nie autoryzowana strona, co się działo na forum i co za przeposzeniem odwalili ludzie, którzy nie majac pojęcia o prowadzeniu forum wzięli się za to. I jak ktoś śmie napisać prawdę to jest wielki problem...bo wy wiecie wszystko lepiej, wy najwięcej pomagacie i wy jesteście tacy super idealni, a wasze strony i fora nie mogą być skrytykowane, bo nie! Tak samo było na tamtym forum - wielka nagonka na Wizaż i chamskie teksty. No a jakoś żadne z was się nie zabrało za robienie filmików w rożnych językach świata tylko puste tipsiary z Wizażu się za to wzięły. No ale wy wtedy nadal byliście idealni, bo założyliście stronę z beznadziejną nieczytelną szatą graficzną, ale co z tego - i tak wszystkie inne strony były bee... a ludzie dyskutujący na waszym forum też byli bee... I teraz powielacie te same błędy Śmieszne, ze w tych całych waszych przepychankach ludzie mają wrażenie, ze zapomnieliście o Iwonie. Kłótnia na strony jak u dzieci w podstawówce. Fochy moderatorów. Robienie autoryzacji, błędy administratorów... Tworzenie niewiadomo po co kolejnej strony, aż się na usta ciśnie - kiedy powstanie trzecia? Z tego co kojarzę to petycję napisali także ludzie z innego forum (jak się mylę to przepraszam). Więc nie obrażając nikogo - nie srajcie wyżej niż macie tyłki! To się robi niesmaczne! Były delikatne sugestie ze strony użytkowników, były prośby i apele o zmiany, były i chamskie teksty (no trudno, takie uroki prowadzenia forum). Ale wy nawet konstruktywnej krytyki nie umieliście przyjąć. Bo z góry założyliście, że i tak jesteście NAJ. No i widać jak wyszło. ____________ Poza tym: Nie wiedziałam, ze jestem osobą stosującą jakieś techniki by rozbijać jedność A Ty tak piszesz o tym braku jedności wśród Polaków - no typowe dla zarobkiewiczów siedzących za granicą - zapomniał skąd przyjechał... masakra.... Wybaczcie, ale ja mam dość tej hipokryzji i zadufania. Znikam z tego wątku. Czekam cierpliwie, aż Iwona się znajdzie i trzymam za nią kciuki
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-31 o 19:20 |
|
|
|
|
#2360 |
|
BAN stały
|
bla bla bla... jezusie maleńki, coraz rzadziej tu wchodze przez te wypociny i głębokie dyskusje xD
|
|
|
|
#2361 |
|
BAN stały
|
Janusz z całym szacunkiem ale nie masz prawa nikogo rozliczać. Pomoc Iwonie to nie obowiązek a jedynie dobra wola.
Moim zdaniem samo to że VisionAM (jak i inni) w ogóle się tą sprawą zainteresowała i poświęca swój czas na sprawę Iwony - czy to przez pisanie na tym wątku i podtrzymywanie zainteresowania sprawą, czy też poprzez nagłaśnianie tej sprawy w swoim otoczeniu czy chociażby poprzez podpisanie petycji (w której przecież też mowa o Iwonie) jest czymś dobrym i należałoby jej za to podziękować a nie rozliczać. Bo równie dobrze mogłaby kompletnie olać sprawę, wzruszyć ramionami i w ogóle mieć to gdzies. |
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Widzę że nie ma żadnych nowych informacji w sprawie zaginięcia Iwonki prócz kłótni coraz rzadziej tu zaglądam i chyba słusznie.....
|
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
The end
Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-08-31 o 19:33 |
|
|
|
#2364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchajcie, a możecie osobiste wycieczki urządzać sobie na PW? z wątku robi się śmietnik, staje się nieczytelny poprzez kilometrowe wywody, które do sprawy znalezienia Iwony nie wnoszą praktycznie nic..
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uogólniajmy,nie wszyscy się tu kłócą.
Są i tacy,którzy te kłótnie i kłócących się ignorują. ;PWracając do tematu i tak troszkę podsumowując: 1) podpisujemy petycję 2) za tydzień oglądamy "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" (we wtorek 7 września o 10:25 na TVP1) 3) niedługo nie będziemy miały o czym dyskutować, bo Rutkowski dostał zakaz z prokuratury na wyjawianie jakichkolwiek informacji mających związek ze sprawą zaginięcia Iwony
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
Generalnie - patrząc na to wszystko co się dzieje, te kilka dni i wszystko inne.
Obecnie jestem nic nie znaczącą osobą, jakich miliony na świecie. Nikt nic o mnie nie wie, nie snuje plotek. Wystarczy, że tak jak w sprawie Iwony są media, Rutkowski - szukają Jej i od razu różne domysły, ocenianie. Ludzie. Jak Wy możecie oceniać Jej Mamę, samą Iwonę skoro nie macie pojęcia jak jest na prawdę? Czytacie tylko to co podają, czyli prawdę mówiąc nic. Tak łatwo jest wyrobić opinię o kimś kogo się kompletnie nie zna... Po prostu dziwi mnie to tak strasznie jak ludzie oceniają innych pod pretekstem plotek, że aż palce mi same to piszą. Wybaczcie za off top. Wyrażam swoje zdanie, nie atakuję nikogo, piszę to co myślę.
'..This time, this place... misused, mistakes. Edytowane przez Loczek90 Czas edycji: 2010-08-31 o 20:28 |
|
|
|
#2368 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
A Janusz kasuje wszystkie swoje posty w tematach związanych z Iwoną
![]() teraz na Wizaż strzelił focha... (sorry, miało mnie już tu nie być, ale chciałam żebyście wiedziały) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)