Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 20:19   #481
Magda923
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

witajcie ;D dzisiaj spadek -o,2kg ale właśnie przyszła @ więc mam nadzieje na trochę większe spady niedługo
jutro klasa maturalna wita a miałam chirurgicznie usuwana ósemke i jestem troche opuchnięta :| macie moze jakies sposoby żeby nie straszyc ludzi? ;D

Magda923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:21   #482
Aleksandra_M
Zadomowienie

a gdzie sie podziewa suushi89???
i blackredmoon...?
mam nadzieje ze nie przekrecilam nickow
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:23   #483
Sharbat_Gula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
A Ty mięska nie jesz ?bo jak dla mnie to trochę mało białka "na oko"tu widzę-powinnaś mieć wg wagi w gr.150g białka(najlepiej 2-2,5/kg wagi ciała)...no chyba,że ta pasta kolacyjna dobija do tej granicy.
Ale jak dzisiaj liczyłam "moje białka"to szynką i piersią ładnie się ten poziom białkowy wyrównuje...,a samymi wieśniakami i jajkiem i tuńczykiem-zależy ile tego w siebie wepchasz?
Płyny i otręby okej...
dzięki za pomoc, jem mięsko, chociaż nie przepadam i dzisiaj zupełnie nie miałam ochoty, może dlatego że ostatni tydzien upłynął pod tematem kurczak na 100 sposobów

Ćwiczę z Ewą Ch. od 10.11.2012
Sharbat_Gula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:24   #484
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez Magda923 Pokaż wiadomość
witajcie ;D dzisiaj spadek -o,2kg ale właśnie przyszła @ więc mam nadzieje na trochę większe spady niedługo
jutro klasa maturalna wita a miałam chirurgicznie usuwana ósemke i jestem troche opuchnięta :| macie moze jakies sposoby żeby nie straszyc ludzi? ;D
Przykładaj lód. Tylko owiń go w jakąs szmatke, żeby sobie policzka nie odmrozić

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:25   #485
moose1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Obiecałam kiedyś zdjęcia, to wrzucę. Muszę pogrzebać i poszukać jakieś stare. Może być ciężko, bo jak większość z nas (zapewne) - unikałam aparatu.
A motywacja niech Wam nie spada, jak ja dałam radę, to każdy może. Wystarczy trochę wysiłku i samozaparcia. Wystarczy spojrzeć na mój (i inne) podpisy.
A wszyscy wiemy, że to po jedzonku przygotowywanym przez super TŻ Misia Pysia, moje Skarbiątko chudnie najszybciej. I niech lepiej przestanie, bo, jak Jej paluszek jeszcze bardziej schudnie, to pierścionek będzie za duży A ja przez urlopik zjechałem 1,4 kilograma (w sumie od 6-ego kwietnia schudłem 23 kilo). A Babcia, u której mieszkaliśmy ze zdziwienia wyjść nie mogła, że jedzą na potęgę i chudną W każdym razie, zostało mi równe kilo do zrzucenia, aby osiągnąć wagę zaproponowaną przez Dukana. Ale chyba dłużej posiedzę na drugiej fazie i poczekam na wspólną, pierwszą ucztę ze Skarbem I, co najważniejsze. Mogę włożyć już mój ukochany garnitur!!!!!!! YYYEEEAAAAHHHHHH !!!!! Pasuje normalnie, jak prawie trzy lata temu Ciekawe, czy to dieta, czy miłość do Skarba
Stary 2010-08-31, 20:29   #486
Magda923
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
przez ostatnie dni tak namiętnie przykładałam ze mialam wlasnie takie wrazenie ;D a policzek mialam jakbym wlozyla sobie do srodka pileczke tenisowa :P no ale jeszcze potrzymam ten wieczor chociaz

Stary 2010-08-31, 20:31   #487
Konczita
Zakorzenienie

jak ja mam Was nadrobić ?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:32   #488
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
braki odpowiedzi czasem sie zdarzaj, bo albo zniknie w lawinie postow, albo nikt po prostu nie zna na nie odpowiedzi, wrogie w ogole nie jestesmy, wszyscy chetni do dukania mile widziani takze pytaj, ktos wkoncu odpowie

ja tesknilam, nie zaniedbuj nas kochana, jak tylko bedziesz miala czas to zagladaj tutaj czesto

ja tam cie chlostac nie bede sama nie lepsza jestem super ze wakacje udane wrzuc jakies zdjecia cobysmy wszystki wzdychaly do tych widokow co do 60 stron, to kiedys probowalam przeczytac 43 i poleglam w polowie - wiec ci wybaczam
Ja po urlopie nadrabialam jakies 80 - 90 stron I nie odezwalam sie dopoki nie nadrobilam

Agnese, fajnie, ze juz jestes i bardzo sie ciesze, ze wakacje sie udaly A tym wzrostem sie nie przejmuj - poprostu wydluzy Ci sie czas z nami minimalnie

Emilia moje gratulacje Teraz tylko czekamy na zdjecia zarowno Ciebie jak i Moose

U mnie dzis spadeczek o 200 gram... Jeszcze 500 i bedzie 10 kg a w czwartek mija 2 miesiace na Dukanie.. Mam nadzieje, ze mnie waga nie zawiedzie i 8 z przodu do tego czasu zobacze

Wracam do nadrabiania moze to odciagnie moje mysli od jutrzejszego lekarza... ;/
Stary 2010-08-31, 20:33   #489
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
A wszyscy wiemy, że to po jedzonku przygotowywanym przez super TŻ Misia Pysia, moje Skarbiątko chudnie najszybciej. I niech lepiej przestanie, bo, jak Jej paluszek jeszcze bardziej schudnie, to pierścionek będzie za duży A ja przez urlopik zjechałem 1,4 kilograma (w sumie od 6-ego kwietnia schudłem 23 kilo). A Babcia, u której mieszkaliśmy ze zdziwienia wyjść nie mogła, że jedzą na potęgę i chudną W każdym razie, zostało mi równe kilo do zrzucenia, aby osiągnąć wagę zaproponowaną przez Dukana. Ale chyba dłużej posiedzę na drugiej fazie i poczekam na wspólną, pierwszą ucztę ze Skarbem I, co najważniejsze. Mogę włożyć już mój ukochany garnitur!!!!!!! YYYEEEAAAAHHHHHH !!!!! Pasuje normalnie, jak prawie trzy lata temu Ciekawe, czy to dieta, czy miłość do Skarba

Oficjalnie gratuluję TŻ-owi Misiowi Pysiowi.
Stary 2010-08-31, 20:36   #490
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Pasuje normalnie, jak prawie trzy lata temu Ciekawe, czy to dieta, czy miłość do Skarba
gratki gratki!!!
napewno milosc pomogla
Stary 2010-08-31, 20:39   #491
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja nie wiem...niech sobie zakłada wątek bez off topów
boję się, obronisz mnie ??

hahahahha

ja też cię obronię, bo nie wyobrażam sobie, żebyśmy gadały tu tylko o diecie.... jakie to by było nudne

Cytat:
zjedz lody, żeby schłodzić ranę od środka sprawdziłam na sobie- działa

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:45   #492
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Konczita, waga ocaleje:ju pi: jest spadek. ZOBACZYŁAM 6 z tyłu, co prawda jest 86.98kg, ale JEST. Spadek o 410 gram. Dawno już takiego nie widziałam. Jeszcze 2 dni protein, więc może się uda dokładniej ta 6 obejrzeć:brzydal :

Gratuluję spadków. Idę szamać proteinowe śniadanie.

Buziaki

pięknie !!!! ciesze się bardzo że zleciało tyle - oby tak dalej to kiedy zobaczymy okrąglutkie 80 ?

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie przeczytałam na sąsiednim forum!!!

Dziewczyna pisała, ze jej tata słyszał w radiu, iż ponoć Dukan zmarł -nagle!
Jej znajoma tez to słyszała, ale nikt żadnych informacji nie może znaleźć, Na jego stronie też cisza.......... moze to głupia plotka,a jak prawda???

też to słyszałam ale nie ma o tym nigdzie informacji zero wiadomości ... nie wiem czy to prawda

GRATULUJĘ WSZYSTKIM SPADECZKÓW - DZIELNE DZIEWCZYNKI !!! WKRÓTCE DLA WYTRWAŁYCH BĘDZIE NAGRODA
Stary 2010-08-31, 20:45   #493
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Emilia 25 i moose1979 piękne spadki wiadomo razem zawsze raźniej a i miłość dodała Wam skrzydeł

Gratulacje

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:46   #494
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jasmine Pokaż wiadomość
Gdybyś napisała "masz jeść, jedz" to były rozkaz, nie polecenie.
To jest forum poświęcone diecie Dukana, więc jeżeli już się wypowiadasz i chcesz pomóc nowym dziewczynom to nie mów to co Ty jesz i ktoś tam jeszcze twierdząc że to jest dobre, skoro nie jest, tylko jak powinno być.
Nie kłócić mi się tu! Jakieś dwie strony temu wydawało mi się, że spór został ucięty. Po co rozkręcasz na nowo tę jałową i do niczego prowadzącą dyskusję, zwłaszcza, że uzyskałaś już odpowiedzi na swoje pytanie od innych koleżanek niż Sparta. Więc wiesz, co chciałaś wiedzieć, nie ma więc potrzeby wszczynania kolejnych awantur... Rozmawiamy tu o róznych rzeczach i dobrze nam z tym. Nie chcemy się trzymać TYLKO diety i o niej jedynie rozmawiać. Lubimy się wzajemnie i lubimy wiedzieć o sobie więcej niż tylko ile nam spada i co można, a czego nie można jeść oraz gdzie to dostać. Wszystkie tu chyba taką formę forum akceptujemy, a te dziewczyny, które nie chcą offtopów rowijać po prostu tego nie robią i rozmawiają jedynie na temat diety nie nawracając pozostałych dukanistek z tych krzywych ścieżeczek. Ale kłótni nie lubi chyba żadna z nas, więc bardzo uprzejmie prosimy o zaprzestanie tejże. Dziękuję w imieniu pozostałych koleżanek.

Cytat:
Cześć Dukanki (-nie),

zdaję relację po powrocie z urlopu. Wypoczynek mój dzielił się na dwa etapy: zagraniczny (Barcelona) oraz polski (Kołobrzeg).
Barcelona jest przepiękna, ale niestety nie sprzyja osobom dukającym. Jedzenie w knajpach drogie i niezbyt dukanowe. Kupowałam zatem gotowe sałatki w Carrefour i przedłużyłam przez to fazę warzywną. Zdarzały się też grzeszki: sangria, inne hiszpańskie winka i o zgrozo: kanapka w samolocie. Byłam już tak głodna, że musiałam zjeść cokolwiek. Jakież było me zdziwienie, gdy po powrocie ujrzałam na wadze: - 0,3 kg. Także byłam uszczęśliwiona, gdyż spodziewałam się nawet wzrostu.
Może spadek był wynikiem ciągłego ruchu (zwiedzanie)?

Drugi etap mojego urlopu to przepiękny Kołobrzeg w jeszcze lepszym towarzystwie. Jednak dwie dukające osoby mają znacznie łatwiej. Jedliśmy dużo, pysznie i bezgrzesznie. Do tego spacerki brzegiem morza, aż żal było wyjeżdżać. Moje Kochanie gotuje świetnie, więc zajadałam się pysznościami. Szczęściara ze mnie niesamowita, że trafiłam na taki Skarb..
Po powrocie do domku, wskoczyłam na wagę (następnego dnia rano). I od ostatniego ważenia ujrzałam - 1,7 kg. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona i zadowolona. Aż się chciało wracać do pracy (żart).

Ogólny wynik urlopowy to - 2,0 kg.
W sumie - 22,80 kg. Jestem z siebie dumna i zaraz zmieniam podpis.
Super, gratuluję... Ja, niestety, mogę CI tylko pozazdrościć, bo u mnie tak ładnie nie było...

Cytat:
Dziewczyny, ale ten dukan na mnie dziwnie wpływa
Jem właśnie filet z dorsza smażony i smakuje mi plackami ziemniaczanymi , ba, on mi nawet pachnie plackami
A co piłaś? Albo wąchałaś...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:46   #495
jasmine
Raczkowanie

GG do jasmine

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
hahahahha

ja też cię obronię, bo nie wyobrażam sobie, żebyśmy gadały tu tylko o diecie.... jakie to by było nudne
Nie ma problemu, off topy są w porządku, lubię sobie poczytać co świrujecie, tylko dlaczego jak ja poruszam jakiś temat odnośnie diety to jestem odsyłana na priv ?

jasmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:48   #496
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Poznaliśmy się na tym forum, na pewno go kojarzysz.
ja tak w głębi duszy kibicowałam Wam od początku i chciałam po cichutku, żeby coś z tego wyszło! A wy tak po cichaczu a widzę, że wielka miłość się rozwinęła! Moje gratulacje!

Cytat:
Oki Dukanoc, ja spadam Jutro mam rozpoczęcie II roku na mojej uczelni, taa dammm
I Sparta znowu powraca do nauki
a co tak wcześnie?!

Cytat:

no ładnie! cieszę się z was jako pary! ha, byłam świadkiem waszych początków i koniecznie chcę wasze wspólne, wychudzone zdjęcia zobaczyć
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:51   #497
Konczita
Zakorzenienie

oki, idę spalać tłuszcz
spokojnej
Stary 2010-08-31, 20:52   #498
tina03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
Emilia 25 i moose1979 piękne spadki wiadomo razem zawsze raźniej a i miłość dodała Wam skrzydeł

Gratulacje
KOCHANEja też gratuluję !!!!:ro za::roz a:

Wzrost :167cm
Cel : 56kg

Faza I start 70kg od 03.08.10-07.08.10
Faza II start 68kg od 08.08.10.......

70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57
tina03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 20:58   #499
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez tina03 Pokaż wiadomość
KOCHANEja też gratuluję !!!!:ro za::roz a:
Poprawka: KOCHANI .

Dzięki wszystkim za gratulacje i miłe słowa.
Stary 2010-08-31, 20:59   #500
Magda923
Raczkowanie

nie mam lodów w domu :/ a nie chce mi sie już robic dzisiaj tych dukanowych majżc w perspektywie tak wczesna pobudke jutro ;p najwyzej bede straszyc ludzi, wytrzymaja te pare dni jeszcze

Edytowane przez Magda923
Czas edycji: 2010-08-31 o 21:00
Stary 2010-08-31, 21:00   #501
Aleksandra_M
Zadomowienie

to jeszcze o Mireczke zapytam (zyjesz babo??) i splywam sie kapac, masowac itp standardowe procedury przed snem
czuje ze pieknieje z kazdym dniem... na udach oczywiscie
zrobilam dzis 8 min buns i abs i boli ach jak przyjemnie boli
to zarzuce Wam filmik, zebyscie sie zmotywowaly!
a wiec... jesli nie bedziecie grzecznie dukac to z Wami pan tluszcz i pan wegiel zrobia tak:
http://www.youtube.com/watch?v=-z-Ux...eature=related
buziaczki
DUKANOC
Stary 2010-08-31, 21:01   #502
Myszołapka
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz zrobić podstawowe badanie moczu ( bo to ważne przy diecie, sprawdzisz nerki), podstawową morfologię, możesz zrobić próby wątrobowe, OB i CRP ( to pokaże czy jest stan zapalny w organiźmie)
Ja zawsze te badania robię
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam sobie morforlogię z rozmazem ręcznym (dokładniej bada poziom limfocytów a to było dla mnie ważne) oraz lipidogram - zamiast samego cholesterolu całkowitego masz podział na "dobry" i "zły", ponadto OB i TSH. No i podstawowe bad. moczu. Możesz też zrobić sobie badanie krwi na poziom pierwiastków - żelazo, magnez, wit B12 - lekarz będzie wiedział jakie tam jeszcze można. Jestem zdania, że jak idziesz na NFZ to robić to wyduś ile się da, w końcu krwi nie potrzebują do tego więcej niż na samą gołą morfologię, tak więc - rób co się da
Dziękuję za odpowiedzi Dziewczyny
Idę prywatnie, z moim nfz-tem nie chce mieć do czynienia

Aaaaa Olu filmik sugestywny, przerażający rzekłabym nawet

Czytałam artykuł w Twoim Stylu, dietę Dukanową zjechali równo, ale moim zdaniem to co napisali o Dukanie można napisać o każdej innej diecie, i jeśli ktoś zacznie się obżerać na 3 fazie już to normalne ze będzie jo-jo imo każda dieta opiera się na silnej woli i najtrudniejsza cześć to właśnie wychodzenie z niej

Edytowane przez Myszołapka
Czas edycji: 2010-08-31 o 21:04
Myszołapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:01   #503
CzarnaKropka
Raczkowanie

Hej Kobietki!

Wpadłam się tylko przywitać, bo dzisiaj cały dzień poza domem, byłam u stomatologa (już wszystkie ząbki są zdrowe juhu) i na zakupkach...i oczywiście zgrzeszyłam... Poza tym od 2 dni nie mam porcelany, więc jutro wzrost na bank...

Widzę,że Agnese69 i Emilia25 wróciły z udanych wakacji Emilia25, a jak wracałaś z Barcelony, to nie zawieruszył Ci się może przypadkiem jakiś Hiszpan w walizkach? Chętnie bym sobie jakiegoś przygarnęła hihi

Ciekawe, co z P.Dukanem, czy ta informacja się potwierdziła...oby nie!!

to do jutra chudzinki
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:04   #504
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

pięknie !!!! ciesze się bardzo że zleciało tyle - oby tak dalej to kiedy zobaczymy okrąglutkie 80 ?
dziękuję. Mam taką cichutka nadzieję, że może w pażdzierniku

Zobaczymy.

Na razie testuję mojee znalezisko numer dwa z Tesco angielskiego, ale jest równie obrzydliwy jak wynalazek numer jeden.
A taką miałam nadzieję. A zapomniałabym owynalazku numer trzy.Galaretka bez cukru, o smaku tak zabójczym, że moje kubki smakowe nie dały rady.

Ogromnych kałuży tłuszczu jutro pod łóżkami

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:05   #505
AliceOne
Raczkowanie

Emilia 25 woow wielkie
Nooo cosik trzeba pokombinować z jedzonkiem do tej szkoły... jutro wypróbujemy bułeczki i chleb dukanowski - zobaczymy co z tego wyjdzie sweeney dorsz plackami, ale żeby zmywacz do paznokci pachniał mi ciastem - jakimś murzynkiem z kremem chyba.. phaaa ojj było się zdesperowanym kilka dietkowych dni i powiem wam, że serek wiejski light w pierwszym dniu diety smakował jak glina a teraz oczy mi się świecą jak mam go wszamać

Edytowane przez AliceOne
Czas edycji: 2010-08-31 o 21:08
AliceOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:08   #506
tina03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jasmine Pokaż wiadomość
Nie ma problemu, off topy są w porządku, lubię sobie poczytać co świrujecie, tylko dlaczego jak ja poruszam jakiś temat odnośnie diety to jestem odsyłana na priv ?
Słuchaj wydaje mnie się, że za bardzo rozwodzisz się nad tym jakie to forum jest!!!! skoro nie spełnia twoich najwiękrzych oczekiwań to zmień je na inne, nikt tu Cię nie zapraszał, przybyłaś sama, masz wybór zostaję lub spadam Ja CI POWIEM SZCZERZE ,TEŻ JESTEM NOWA ,NIE OCZEKIWAŁAM WIELKIEJ AKCEPTACJI I WITANIA KWIATAMI,POCHLEBIANIEM I td....ale minoł jakiś czas i uważam że to najleprze forum na jakie trafiłam!!!!!! zostań milej chudnoć wspólnie))))

Wzrost :167cm
Cel : 56kg

Faza I start 70kg od 03.08.10-07.08.10
Faza II start 68kg od 08.08.10.......

70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57
tina03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:11   #507
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
Widzę,że Agnese69 i Emilia25 wróciły z udanych wakacji Emilia25, a jak wracałaś z Barcelony, to nie zawieruszył Ci się może przypadkiem jakiś Hiszpan w walizkach? Chętnie bym sobie jakiegoś przygarnęła hihi
Oj nie, w ogóle mi nie w głowie Hiszpanie.
A tak poza nawiasem: nie polecam Lufthansy. Stało się wszystko najgorsze, co mogło się stać, a mianowicie:

1. Opóźnienie lotu (strach o przesiadkę).
2. Zgubienie bagażu (oczywiście mojego - przywieźli do hotelu dopiero następnego dnia).
3. Odwołanie lotu powrotnego (czujecie??). To na szczęście wyszło nam na dobre, ponieważ upchnęli nas do LOTU bezpośrednio do Warszawy i byłyśmy wcześniej, niż to było zaplanowane.
Generalnie loty z przygodami.

Cytat:
Napisane przez AliceOne Pokaż wiadomość
Emilia 25 woowwielkie

Dziękuję.
Stary 2010-08-31, 21:13   #508
kasikr
Raczkowanie

Dziś mam za sobą 2 dzień z Dukanem i wytrwale czytam przepisy bo niestety już zaczynają mnie nudzić jajka i pierś z kurczaka... i natchnęłam się na pyszne deserki, które mogę jeść już w FAZIE1 czyli - uderzeniówka- tak? do niektórych z nich będzie mi potrzebna żelatyna i aromat np.waniliowy- czy są to dowolne produkty dostępne w spożywczaku czy jakieś specjalne mają byc?
kasikr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:19   #509
Myszołapka
Zakorzenienie

Żelatyna normalna, aromat nie powinien być na oleju, ja używam takich na bazie alkoholu, dostępnych w Kauflandzie
Stary 2010-08-31, 21:20   #510
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Oj nie, w ogóle mi nie w głowie Hiszpanie.
A tak poza nawiasem: nie polecam Lufthansy. Stało się wszystko najgorsze, co mogło się stać, a mianowicie:

1. Opóźnienie lotu (strach o przesiadkę).
2. Zgubienie bagażu (oczywiście mojego - przywieźli do hotelu dopiero następnego dnia).
3. Odwołanie lotu powrotnego (czujecie??). To na szczęście wyszło nam na dobre, ponieważ upchnęli nas do LOTU bezpośrednio do Warszawy i byłyśmy wcześniej, niż to było zaplanowane.
Generalnie loty z przygodami.
ja zaliczyłam opóźnienia easy jet-em. A poza tym to słyszałam, że ludzie dawno temu powykupowali sobie wycieczki i mieli mieć wylot z Okęcia, a teraz z powodu remontów każą im na własny koszt jechać do Łodzi lub Katowic i stamtąd zaczynać lot...jakieś kpiny!

ps ale czy te przygody nie były i tak przyjemne? Bo w dobrym towarzystwie?
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości