Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 173 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 21:58   #5161
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
oj tam, opisałam jak się w Polsce kase zarabia. Hihi, nie mogłam nie skomentowac tego co napisała ta dziewczyna, bo co to kogo obchodzi jak kto zarobił na cycki, grunt, że wyda kase i dobrze sobie zrobi i pkb w Polsce podwyższy.

No ale kto by pomyślał, że Ty na dwa etaty robisz My tu wszystkie w rozrywce pracujemy- ale żeby dzień i noc

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 21:58   #5162
kejsiii
Rozeznanie

hej laseczki
Widze że ciekawie sie tu zrobiło za sprawą jakiegoś trolla ..

A wy kochane że stare babcie jesteście bo 30 już skonczyłyście to ja wam powiem że ja to Zaliczam sie wszak do tych gówniar jak ona to nazwała 20 paro letnich bo 27 to nie wiem jak mnie kolezanka doczepi czy do tych strszych czy młodszych w każdym razie wy to pewnie bogatych mężów macie co wam cyce sponsorują a ja studentka która dorabia dupy dając tak ???

Ty nazywasz rzeczy po imieniu droga koleżanko to ja też bo powiedz szczerze chyba o to Ci chodziło tylko bałaś się napisać wprost..

Moim zdaniem zazdrościsz nam tu wszystkim bo sama nie masz ani odwagi ani kasy by zrobić sobie biuścik!!!
I tyle kończe temat !!!!!!!!!!!

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-08-31 o 22:10
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:00   #5163
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

O to już coś wiemy- no tylko czemu do kobiety poszłaś Za tydzień będą konkrety Nic się nie martw- my Cię tu będziemy wspierać w działaniach i naszymi fotkami przypominać do czego zmierzasz
Miałam iśc do faceta, ale pomyślałam, że mówiąc, że chciałabym powiększyc piersi, jeszcze będzie chciał osobiście zobaczyc czy faktycznie trzeba. Hihi, a tak naprawdę to kiedyś do tej babki chodziłam i wydała mi się osobą znającą się na rzeczy i dodatkowo na znany lekarz ma dobre opinie.
Już się zdecydowałam, tzn. jestem jak nigdy przekonana, że chcę żelki, to pewnie dzięki spotkaniu z Wami, i teraz tylko po koleii i do sedna.
Stary 2010-08-31, 22:02   #5164
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez star doll Pokaż wiadomość
przepraszam z gory, zle to zabrzmialo ,nie chcialam nikogo zdenerwowac i moncic, ja nie mam nic do operacji, jak ktos potrzebuje, to spoko, niech sobie robi. po prostu kiedys pracowalam dla pani, ktora jest chirurgiem plast. i przychodzily glownie panie tak po 23 lata, raczej mlodsze. raczej nie wierze, ze nawet bogatej pannie z domu rodzice na nowe cycki dadza dla kaprysu jesli nie ma takiej potrzeby, kwota 10 tys nie jest zaporowa i nieosiagalna, sa providenty itp. do nas tez takie klientki przychodzily, jak to pozniej splacaly mozna sie tylko domyslac. te starsze klientki to juz widac bylo, ze majetne.

Ja sie nie gniewam.
Mysle,ze mialas prawo tak pomyslec.
Tez tak wczesniej myslalam.

Ale przewaznie operacje robia dziewczyny ktore na nia stac, takie ktore maja dobre stanowiska pracy,pochodza z nieco zamozniejszych rodzin lub trafily na odpowiedniego partnera , ktory swoim rozumem, doswiadczeniem i praca zarabia na potrzeby lub kaprysy swojej kobiety.

Na drugim miejscu sa kobiety ,ktore po prosu potrafia zakombinowac i zdobeda kase nawet jesli wydobeda ja spod ziemi. Biora kredyty ( niekoniecznie z providenta ) lub pozyczaja prywatnie. Nawet sprzedaja co moga, zeby tylko zdobyc kase.

Jakis niewielki odsetek stanowia na pewno kobiety , ktore splacaja piersi tzw. lewizna ale te powiekszane piersi sa w tym wypadku ich kapitalem i jakoby uzalezniaja ich zarobek.
Czym ladniejsze piersi tym wiecej kasy. Rozumiesz ?

A tak w ogole Star Dollko, witaj na naszym forum.

Dziolchy a wy tam bez nerwow,prosze, bo po dupach zleje:bac ik:
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:05   #5165
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
chyba tak mam lekka asymetrie ,wiec zastanawiam sie co wymyslimy z doktorkiem czy takie same czy 2 rozne
O kurcze, to jeszcze trudniejsza decyzja, żeby dobrze wybrac, ale dr w końcu nie jedne wyczarował

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:

No ale kto by pomyślał, że Ty na dwa etaty robisz My tu wszystkie w rozrywce pracujemy- ale żeby dzień i noc
Hihi, dobrze się ukrywam, ale przy okazji dbam o ekologię, bo puszki są wykorzystane powtórnie i plastik zmierzam zutylizowac w postaci żelek.
Stary 2010-08-31, 22:05   #5166
magera
Rozeznanie

Cytat:
Milusia-HOP HOP! no tak zniknąć z piersiami bez śladu
My się tu martwimy o Ciebie

Witaj Magerko
Ty nie przypominaj Happy o tych zapasach- może ona zapomniała.
No witaj witaj Myusiu (zawsze zastanawiałam się jak Twój login można zdrobnić)
Ja nie przypominam, tylko zaczęłam się zastanawiać, że może juz ktoś spożywa te wczesne zapasy, bo tak nagle towarzystwo się zmyło.... No i doszłam do wniosku, że może już jesteście na miejscu.... a te nowiny na ogólnym, że dopiero w listopadzie, to ściema

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:10   #5167
pink star
Rozeznanie

Cytat:
O kurcze, to jeszcze trudniejsza decyzja, żeby dobrze wybrac, ale dr w końcu nie jedne wyczarował.
dlatego mam metlik nie to juz kociol sie zrobil ale mysle,ze bedzie ok.

happy - czesc jestes...

magerka - no zobaczy wyczarowalas przyszly...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:12   #5168
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Ty nie przypominaj Happy o tych zapasach- może ona zapomniała.

Kochane wy nerwusy moje
Happy byla, jest i bedzie. Z przerwami ale sie pojawia i nic nie zapomina: hahaha:

Bileciki potwierdzone ???
Bo Happy tu czeka. Na razie 5 flaszek kupila z czego jedna juz otwarta a Azjata juz wolne zaklepal jak sie dowiedzial ze tyle fajnych cyckow na raz pooglada.
Stary 2010-08-31, 22:15   #5169
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam iśc do faceta, ale pomyślałam, że mówiąc, że chciałabym powiększyc piersi, jeszcze będzie chciał osobiście zobaczyc czy faktycznie trzeba. Hihi, a tak naprawdę to kiedyś do tej babki chodziłam i wydała mi się osobą znającą się na rzeczy i dodatkowo na znany lekarz ma dobre opinie.
Już się zdecydowałam, tzn. jestem jak nigdy przekonana, że chcę żelki, to pewnie dzięki spotkaniu z Wami, i teraz tylko po koleii i do sedna.
no pewnie by chciał zobaczyć i jeszcze by Ci taką terapię dał żebys i po powiekszaniu jeszcze do niego musiała przyjść
My po spotkaniu z Tobą też chcemy żebyś miala żelki - nie żebyś ich jakoś specjanie potrzebowała, a dlatego że taka jesteś "swoja dziewczyna"- że jak nic jest Ci pisane być tu z nami do późnej starości

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-08-31, 22:16   #5170
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
dlatego mam metlik nie to juz kociol sie zrobil ale mysle,ze bedzie ok.

happy - czesc jestes...

magerka - no zobaczy wyczarowalas przyszly...

Pinkusiu ciebie to ja w grudniu oczekuje. I mi zaklepuj juz date konkretna co zdaze z urlpem i z flaszkami na twoj przyjazd.
Fajosko , ze termin juz na 100 % zaklepany i zycze ci tych wymarzonych piersiatek . Mam nadzieje , ze takie wlasnie beda.
Z calego serducha bym chciala. Zreszta ty wiesz .
Stary 2010-08-31, 22:17   #5171
prezesowaaa
Raczkowanie

Cześc dziewczyny. Chciałam zadac wam kilka pytaniek dot. tematu

Jaki wiek jest najlepszy na wykonanie zabiegu powiekszania biusciku?
ja mam dopiero 20 na karku wiec nie wiem czy nie za wczesnie na zabieg... chociaz dziwie sie ze tyle wtrzymalam z tymi moimi groszkami

czy lepiej wykonać zabieg po urodzeniu dziecka ? czy sztucznie piersi mają wpływ na odchowanie dzieciaczka w przyszlosci (tj. karmienie itp..)

czy miałyście jakies dolegliwosci po zabiegach, tj. torbiele, guzki, w najgorszym wypadku rak...

i czy jest jakich fachowiec w tej dziedzinie na poludniu polski.. bo z tego co wyczytałam polecacie głównie tych z północy

narazie to na tyle bede wdzieczna za zaspokojenie mojej ciekawosci
Stary 2010-08-31, 22:20   #5172
beatrycze1
Raczkowanie

Dobranoc wszystkim kobietom starszym i młodszym tym bogatym i mniej zamożnym ale wszystkim tym które stać na inwestowanie w siebie i swoją kobiecość:roz a:
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:22   #5173
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez prezesowaaa Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny. Chciałam zadac wam kilka pytaniek dot. tematu

Jaki wiek jest najlepszy na wykonanie zabiegu powiekszania biusciku?
ja mam dopiero 20 na karku wiec nie wiem czy nie za wczesnie na zabieg... chociaz dziwie sie ze tyle wtrzymalam z tymi moimi groszkami

czy lepiej wykonać zabieg po urodzeniu dziecka ? czy sztucznie piersi mają wpływ na odchowanie dzieciaczka w przyszlosci (tj. karmienie itp..)

czy miałyście jakies dolegliwosci po zabiegach, tj. torbiele, guzki, w najgorszym wypadku rak...

i czy jest jakich fachowiec w tej dziedzinie na poludniu polski.. bo z tego co wyczytałam polecacie głównie tych z północy

narazie to na tyle bede wdzieczna za zaspokojenie mojej ciekawosci

Swego czasu mialysmy tu prezesowa , ale przeistoczyla sie w Jesienna wiec witamy nowa pania prezes.
Odpowiadam na pytanie numer jeden.

KAZDY WIEK JEST ODPOWIEDNI NA NOWE; PIEKNE ; SYLKONOWE; STERCZACE; JEDRNE I PONETNE CYCUCHY.
Stary 2010-08-31, 22:22   #5174
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Pinkusiu ciebie to ja w grudniu oczekuje. I mi zaklepuj juz date konkretna co zdaze z urlpem i z flaszkami na twoj przyjazd.
Fajosko , ze termin juz na 100 % zaklepany i zycze ci tych wymarzonych piersiatek . Mam nadzieje , ze takie wlasnie beda.
Z calego serducha bym chciala. Zreszta ty wiesz .
sloneczko moje teraz juz wiem co i jak i z pewnoscia dam znac
jak moj polowkowy juz ustali co robimy po OP...
uwiez bardzo ale to bardzo bym chciala do was przyjechac
nie obiecuje i nie zapeszam...ale jak sie nie uda teraz to w wakacje tez jedziemy do PL...
buzka a to,ze jestes i bedziesz to czadersko przeciez wiesz Ty nasza spokojna i pelna optymizmu duszyczko

mya - zapomnialam o przywitaniu...hihi

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-31, 22:24   #5175
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Dobranoc wszystkim kobietom starszym i młodszym tym bogatym i mniej zamożnym ale wszystkim tym które stać na inwestowanie w siebie i swoją kobiecość:roz a:

Noooooo kochana
genialnie powiedziane
Dobrej nocki

.
Stary 2010-08-31, 22:25   #5176
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane wy nerwusy moje
Happy byla, jest i bedzie. Z przerwami ale sie pojawia i nic nie zapomina: hahaha:

Bileciki potwierdzone ???
Bo Happy tu czeka. Na razie 5 flaszek kupila z czego jedna juz otwarta a Azjata juz wolne zaklepal jak sie dowiedzial ze tyle fajnych cyckow na raz pooglada.
: hahaha:
Ty spokojnie możesz otworzyć jeszcze trzy flaszki - próbuj sobie na zdrowie
Bileciki potwierdzone

Stary 2010-08-31, 22:27   #5177
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
dobranoc

ja tez kruszynki lece juz spac. jutro moj synek idzie do szkoly wiec buzka na dzis
milego pisania

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-31, 22:27   #5178
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
no pewnie by chciał zobaczyć i jeszcze by Ci taką terapię dał żebys i po powiekszaniu jeszcze do niego musiała przyjść
My po spotkaniu z Tobą też chcemy żebyś miala żelki - nie żebyś ich jakoś specjanie potrzebowała, a dlatego że taka jesteś "swoja dziewczyna"- że jak nic jest Ci pisane być tu z nami do późnej starości
O własnie i byłby taki interesowy, tylko by ciągle wymyślał jakieś nowe powody żebym przychodziła do gabinetu.
Hihi to dobrze, że sie dogadałyśmy bo właśnie przyszedł mi super pomysł, otwórzmy dom starości dla lasek z żelkami, każda będzie miała jakieś ciekawe wspomnienia, miejmy nadzieje, że pikantne i nie trzeba będzie ślęczec nad harlekinami
Stary 2010-08-31, 22:35   #5179
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
sloneczko moje teraz juz wiem co i jak i z pewnoscia dam znac
jak moj polowkowy juz ustali co robimy po OP...
uwiez bardzo ale to bardzo bym chciala do was przyjechac
nie obiecuje i nie zapeszam...ale jak sie nie uda teraz to w wakacje tez jedziemy do PL...
buzka a to,ze jestes i bedziesz to czadersko przeciez wiesz Ty nasza spokojna i pelna optymizmu duszyczko

mya - zapomnialam o przywitaniu...hihi

To ja tak skromnie dodam, ze mnie z jednej roboty zwolnili.
Ale paniki nie ma. I tak ciagnelam trzy na raz, wiec jeszcze dwie i tak mam. Polewke mialam, bo jak mnie szefowa zwalniala to jej powiedzialam ze smiechem na ustach , ze i tak po mnie bedzie niedlugo dzwonic. Ze mam takie przeczucie . A ona mi na to , ze jak bedzie taka potrzeba to na pewno zadzwoni i mnie zatrudni, bo mnie lubi i ceni i ze z powodow oszczednosciowych mnie zwalnia. Tylko, ze jeszcze nie wie, ze moja wspolpracowniczka ma zaplanowana operacje na haluksy czy jak to sie tam poprawnie po polsku nazywa ( wiecie te kurde kosci na stopach ) i ze bedzie na zwolnieniu 16 tyg. a ja to wiem i polewke mialam.
Bo nareszcie troche odetchne. W koncu ile mozna pracowac.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
: hahaha:
Ty spokojnie możesz otworzyć jeszcze trzy flaszki - próbuj sobie na zdrowie
Bileciki potwierdzone

No to jedna flaszke z tych pieciu sobie Mya zaklepala. Niech Myusia napisze co Myusia lubi , bo ja z tych co Polowek funduje.
Bileciki potwierdzone to sie impreza odbedzie.
Ciesze sie przeogromnie .

Postaram sie ,zeby wam ´niczego nie zabraklo.

Musze to napisac.
Wlasnie moj mezus wszedl , widzi, ze ja znowu na wizazu i pyta :
" I co ci te wszystkie sliczne pipy powiedzialy ? "
A ja na to: " Ze bilety zaklepane "
A on na to : " Oj to bedzie impreza ".
Ja na to : "To moja impreza". A on : " Ale moje pipy"

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-08-31 o 22:42
Stary 2010-08-31, 22:36   #5180
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
No witaj witaj Myusiu (zawsze zastanawiałam się jak Twój login można zdrobnić)
Ja nie przypominam, tylko zaczęłam się zastanawiać, że może juz ktoś spożywa te wczesne zapasy, bo tak nagle towarzystwo się zmyło.... No i doszłam do wniosku, że może już jesteście na miejscu.... a te nowiny na ogólnym, że dopiero w listopadzie, to ściema
no ściema - wydało się
Myusia-bardzo ładnie

Stary 2010-08-31, 22:37   #5181
magera
Rozeznanie

Też się żegnam ...
Dobranoc

.
Stary 2010-08-31, 22:40   #5182
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
O własnie i byłby taki interesowy, tylko by ciągle wymyślał jakieś nowe powody żebym przychodziła do gabinetu.
Hihi to dobrze, że sie dogadałyśmy bo właśnie przyszedł mi super pomysł, otwórzmy dom starości dla lasek z żelkami, każda będzie miała jakieś ciekawe wspomnienia, miejmy nadzieje, że pikantne i nie trzeba będzie ślęczec nad harlekinami
k ochana do takiego domu starości to by było można bilety sprzedawać kolejka zwiedzających stała by dzień i noc

Stary 2010-08-31, 22:45   #5183
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Też się żegnam ...
Dobranoc

Magerka ty sie nie zegnaj. Nie odchodz. Jak mozesz odchodzic ?
Stary 2010-08-31, 22:47   #5184
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
k ochana do takiego domu starości to by było można bilety sprzedawać kolejka zwiedzających stała by dzień i noc
W ten sposób na lifing zarobimy i na leki starczy.

Mecerata i Listtopadowa razem na urlop pojechały i nic nikomu nie powiedziały?

Edytowane przez Ewa26gd
Czas edycji: 2010-08-31 o 22:49
Ewa26gd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:52   #5185
lubka83
Raczkowanie

Alez zamieszanie sie tu dzis zrobilo za sprawa tych platnosci za operacje malolat i pan starszych i teraz mam podobny dylemat jak Kejsi czy zaliczyc sie do malolat z moimi 27latkami czy juz pod ten wiek starczy co o laske kustykaja po silikonki , ale Kejsi mysle, ze my to juz tak bardziej pod 30stke niestety i nie ma zmiluj sie ....grunt, ze my z tych, co mamy nadzianych mezow, co nam oplaca i nie musimy tylkiem zza krzaka swiecic, zeby zarobic , choc Kejtigda to tlumaczy to twoje zainteresowanie poole dance-czyzbys chciala podnies kwalifikacje, zeby szybciej na wymiane wkladek u Szczyta zarobic ???

Doprawdy nie wiem skad takie podejscie, ze jak mloda dziewczyna, to musi dupy dawac za przeproszeniem, zeby zdobyc taka kase-ja na swoje cycki uczciwie zarobilam z moim ukochanym i to nasza wspolna inwestycja (moja lewa-ta mniejsza i fajniejsza a on niech sobie ma te wieksza prawa jak lubi balony ...) i 4lata temu, kiedy z powodow bardziej mozna powiedziec zdrowotnych, ale nie ukrywam, ze estetycznych rowniez, poddalam sie korekcji nosa (niestety efekt zaden... ) i majac wtedy 23lata i studiujac, nie majac nadzianych staruszkow ani sponsora itp wzielam po prostu kredyt i sama potem splacilam-zarabiajac glowa nie dupa!!!!!!!! A nawet jesli, to co komu do tego....ja ludziom do portfeli nie zagladam-do majtek tym bardziej

Pink a ja nie bylabym taka pewna, czy ten prezent to do bucika bedzie-no chyba, ze ty masz jakies 7milowe buty to moze, moze....
nie wiem, czy zauwazylas, ale zapozyczylam sobie od ciebie moj nowy podpis-nie wiem z czego to, ze wymiata

BabyB bukuj termin juz teraz i mysle, ze na pazdziernik/listopad napewno cos sie znajdzie

Allergany MX 370cc dr Broma

Gdy obrabiasz mi tyłek-nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez lubka83
Czas edycji: 2010-08-31 o 23:21
lubka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:53   #5186
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
W ten sposób na lifing zarobimy i na leki starczy.

Mecerata i Listtopadowa razem na urlop pojechały i nic nikomu nie powiedziały?

No co ty ???
Serio ???
Stary 2010-08-31, 22:59   #5187
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
No co ty ???
Serio ???
Nie lubia juz nas.

Edytowane przez Ewa26gd
Czas edycji: 2010-08-31 o 23:02
Ewa26gd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 22:59   #5188
kejtigda
Wtajemniczenie

Wy tu o urlopach a za oknem taka pogoda

Ja podnoszę kwalifikacje w poole dance i zbieram butelki po piwie, mam nadzieję że dorobię się szybciej niż Ewa na puszkach
Stary 2010-08-31, 23:01   #5189
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
No co ty ???
Serio ???
Dawno sie dziewczeta nie udzielaly i zastanawiam sie czy nie uciekly od nas. Pewnie zapracowane.
Stary 2010-08-31, 23:02   #5190
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Dawno Maceratki nie bylo i Listipadowa jako

No ale chyba tego naszego wizazowego listopadowego dzidziusia tam pilnuja ? Mam nadzieje.

I znowu mnie moj polowek nawoluje.
To ide. No jak mam nie isc ,jak mi takie kokosy serwuje ?
Do juterka slodziutkie babeczki.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-08-31 o 23:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości