|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Hipokryzją mi zalatują Twoje posty, najpierw się czepiasz że jak można w to wierzyć, a teraz przytakujesz że tonący chwyta się brzytwy
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdy ma prawo mieć własną opinię nt korzystania z pomocy wróżek i jasnowidzów, i wyrazić ją w dyskusji, zwłaszcza, jeśli to robi grzecznie. Nie rozumiem, po co od razu tyle jadowitych uwag. Ad rem, jeśli wróżka faktycznie "przepowiedziała" co się stało z Łukaszem, to warto zauważyć, że nie pomogło to w jego odnalezieniu.
|
|
#2403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chcę być niegrzeczna, ale Twoje posty również trącą hipokryzją bo piszesz, że odchodzisz z tego wątku, a nadal piszesz i się kłócisz... Nie możecie olać jedna drugą albo przejdźcie na priv bo to jest wątek o Iwonie, a nie o tym kto w co wierzy
|
|
|
|
|
#2404 |
|
BAN stały
|
To tak w temacie wizji - ta pani, na podstawie słów której sporządzono portrety pamięciowe potencjalnych sprawców (te co wujek Iwony wstawił na nk) przewidziała że Iwona ucieknie do 4-5 września. Czyli sobota, niedziela. Do końca tygodnia się okaże czy jej wizje były prawdziwe, czy nie bardzo.
Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-01 o 12:48 |
|
|
|
#2405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wielką nadzieję, że ta wróżba się spełni!
|
|
|
|
|
#2406 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze sprawdziłam jej wcześniejsze wizje i np. 12 sirpnia pisała że poszukiwania zajmą jeszcze 3 tygodnie, czyli by się zgadzało - w tym tygodniu Iwona się odnajdzie. Bardzo na to liczę i bardzo chciałabym żeby akurat ta wizja się sprawdziła.
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pomogło ale przepowiednia się spełniła. Może warto.. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- gdzie można te wizje znaleźć?
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2010-09-01 o 12:58 |
|
|
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
tak??? tej wizji akurat nie pamiętałam... ale w takim razie rzeczywiście się pokrywa.
|
|
|
|
#2409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2410 |
|
BAN stały
|
http://www.afterlife-knowledge.com.p...er=asc&start=0
Ta wizja o której piszę była zamieszczona przez Zbyszka i MadziaKK |
|
|
|
#2411 |
|
BAN stały
|
co do wizji o Łukaszu to raczej trudno nie było ostatni raz widziano go w tym miejscu i zniknął to co tu można było innego przewidzieć niż utopienie , przecież w kosmos z tej przeprawy promowej nie wyleciał
|
|
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc moze niech jedna z drugą zacznie czytać ze zrozumieniem a potem się mnie czepia Cytat:
![]() z tego co wiem to prawie codziennie pisze to Melissa, a nie ja. I tak, oczywiśćie TYLKO JA WPROWADZAM ZAMIESZNAIE NA TYM WĄTKU JESTEM NAJWIĘKSZYM ZŁEM TEGO ŚWIATA, BUUU! ![]() Znowu się zaczyna kółko wzajemnej adoracji, nie można nic napisać nie podając przed wypowiedzią "Moim zdaniem..." albo "Nie chcę Cię urazić, ale.." bo się sępy zlecą i zaczną japy drzeć. Mnie upominacie, a popatrzcie na siebie i na to, że mnie krytykujecie o atak, a same robicie to samo ![]() Co do tego, ze znów się odzywam - rozmawiałam z pewnymi Wizażankami i pisały abym nie przejmowała się postem Janusza i pisała w tym wątku nadal. |
||
|
|
|
#2413 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak zmienie troche temat czy Iwona ma na twarzy duży pieprzyk?? to moze byc wazny znak szczegolny...gdyby faktycznie byla w jakims domu publiczny...miala zmienioną fryzure...
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
to kolczyk
|
|
#2415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc nie udawaj, że nic takiego nie robisz.Cytat:
taka jest prawda, że ostatnimi czasy tylko Ty wprowadzasz tu niezdrową atmosferę. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ja czytałam tylko, że wyszedł z domu i nie wrócił. Nigdzie nie podawano, że zaginął w okilicy rzeki.
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
serio?????? ojej a juz myślalam ze to wazny szczegol jej wygladu
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
to na pewno kolczyk. na starszych zdjęciach go nie ma. rozumiem pomyłkę, bo na gorszej jakości zdjęciach wygląda jak pieprzyk
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro to było takie "jasne i pewne" to szukaliby go dopóki by nie znaleźli - samochód to nie paczka zapałek. Wicie co, ja tez czuję, że Iwona się znajdzie - moze nie "cała i zdrowa", ale sie znajdzie żywa
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2420 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nigdzie w swoich postach hipokryzji nie widzę i proszę się ode mnie odczepić, bo ten wątek nie jest o mnie. ![]() Wróćmy do meritum sprawy. ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
"Nie płacz w liście nie pisz że los ciebie kopnął nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno." Przeszczęśliwa! Edytowane przez marronelle Czas edycji: 2010-09-01 o 14:26 |
||
|
|
|
#2421 |
|
BAN stały
|
szukali , ale nie mieli tak nowoczesnego sprzętu, dopiero teraz mogli użyć nowoczesnego sonaru, mówili znaczy pisali o tym że 4 lata temu jeszcze tego nie używali ,
|
|
|
|
#2422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo już nie mogłam przez was wątku czytać.... a ciebie tyczył się tylko w momencie gdzie napisałam a nie możecie jedna drugą olać (...) pozostała częsc była kierowana do innej użytkowniczki.... nie do ciebie ale widac niektórzy maja chyba co innego napisane na monitorze i czytaja to co chcą, a nie to co jest napisane... EOT. Ja również jestem przekonana, że Iwona żyje !!!! i niedługo sprawa się wyjaśni
|
|
|
|
|
#2423 |
|
BAN stały
|
z tego co czytałam monitoring zarejestrował go na stacji benzynowej ok. 3 w nocy tuż przy zjeździe czy na drodze do przeprawy promowej , i już wcześniej tam szukali ale nie mieli tak nowoczesnego sprzętu ani technik, cztery lata temu
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem jaki podać adres strony o Iwonie i czy w ogóle jakiś podawać...
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy inaczej, ja czytałam tylko, że Łukasz zniknął po wyjściu z domu. Wiec nie będę się kłóciła gdzie go widziano
|
|
#2426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"Młody mężczyzna ostatni raz był widziany gdy tankował benzynę na stacji benzynowej oddalonej około 2 km od przeprawy promowej na Wiśle" za http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-...i-_151673.html |
|
|
|
|
#2427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymaj jednak proszę swoje złośliwości na wodzy ( dot. monitora ), bo są zupełnie nie na miejscu. I również mam jakieś dziwne przeczucie, że Iwona żyje.
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Od momentu wyjazdu do Szwecji Rutkowski nie powiedział nic więcej o ważnym świadku i tego, czego się dowiedział, za wyjątkiem spekulacji, że Iwona może nie żyć, jeżeli to co widział świadek zostanie potwierdzone? Detektyw wypowiadał się ostatnio w sprawie Iwony? Jestem trochę do tyłu z informacjami...
|
|
#2429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musi coś w tym być bo skoro tak wiele osób ma takie przeczucia to daje do myślenia mam wrażenie, że ta sprawa znajdzie szczęśliwe zakończenie |
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

albo przejdźcie na priv bo to jest wątek o Iwonie, a nie o tym kto w co wierzy
mam wielką nadzieję, że ta wróżba się spełni!