|
|
#2431 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
|
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt, że w koncu rodzice mogą pochować Łukasza, odwiedzać jego grób. A nie co dzień zastanawiać się gdzie jest Łukasz bądź jego ciało ... Cytat:
też mam jakieś przeczucie, że Iwona żyje...
|
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć może z jednej strony to i dobrze? Im mniej informacji dla publiki, tym większa szansa, że sprawca wpadnie? Oby tak było.
|
|
#2434 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
VisionAdm jest w końcu zablokowana
Więc teraz dbajmy (raczej Wy dbajcie bo ja głównie czytam) o kulturę i porządek. Żeby nie dopuścić do kolejnych konfliktów/przepychanek. Plakaty Iwony na przystankach bardzo rzucają się w oczy, zarówno w Gdyni, Sopocie i Wrzeszczu. Gdybym wcześniej nie słyszała o tej sprawie to pierwsze spojrzenie na plakat wywołałoby we mnie myśl: jaka ładna dziewczyna. Dopiero za drugim razem zwróciłam uwagę na napis: szukamy Iwony. Ale może już jestem przewrażliwiona, najważniejsze, że faktycznie plakaty są ogromne i widoczne. Poza tym wczoraj w centrum Gdyni widziałam też na dużym banerze reklamowym (takim jak dvd ze zmieniającymi się reklamami) ogłoszenie o poszukiwaniach Iwony - mniejsze zdjęcie niż na plakacie, napis czarny - przekaz bardzo czytelny i rzucający się w oczy - niemożliwy do przegapienia |
|
|
|
#2436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Post Vision do mnie: "Hipokryzją mi zalatują Twoje posty..." Post do Vision od Masmeli: "... Twoje posty również trącą hipokryzją..." czyli: wg Masmeli i moje posty i Vison są nasączone ową hipokryzją. -> Na ten zarzut się oburzyłam i wyraziłam swoje niezadowolenie. Koniec kursu, proszę ze mnie zejść, nie siać fermentu, skupić się na sprawie Iwony.
|
|
#2437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio mówisz z tymi mundurami?? O losie !
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
marronelle według mnie to źle zrozumialas post, serio.
Według mojej intepretacji, to było do Vision nie do Ciebie.
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, co znaczy słowo również. Ale akurat Masmeli użyła tego słowa w innym kontekście. Tak mi się wydaje. A zresztą, nie mnie to dotyczy więc się nie wcinam
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepsze jest to,że "dla dobra śledztwa" sam prokurator nie chciał potwierdzić,że Rutkowski dostał ten nakaz milczenia. ;P
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że Rutkowski dostał zakaz ujawniania szczegółów nie ze względu na dobro sprawy a tylko dlatego, że prokuratura nie chce się wstydu najeść. Że on zdołał rozwiązać sprawę (bądź przynajmniej namierzyć ważnych świadków, ustalić fakty itp) a oni jedynie przesłuchali bodajże 80 osób i nic sensownego nie znaleźli..
|
#2443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2444 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę jeszcze raz,bo znowu ważne informacje zgubiły się w kłótniach.
7 września (wtorek) o godzinie 10:25 na TVP1 program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?" na żywo z udziałem m.in. mamy Iwony. PETYCJA do podpisania w sprawie wszystkich zaginionych osób na terenie Polski (na przykładzie Iwony Wieczorek) - chodzi o procedury (m.in. konieczność odczekania 48 godzin,aby móc zacząć poszukiwania, niedziałające monitoringi, sprawdzanie bilingów rozmów telefonicznych i smsów itp.). http://www.petycje.pl/petycja/5721/p...ginionych.html
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Przetłumaczę na fr i puszczę dalej w świat.
|
|
#2448 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pisał,że pewnie na stronkę programu to wrzucą.
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej nie podawaj żadnej.
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak właśnie myślę. Skoro są one zamykane i nawet nie bardzo chcą z nami współpracować (chodzi o pomoc w rozsyłaniu tych linków do filmików) to nie ma sensu. Zamiast tego wstawię ze 2 nowe zdjęcia Iwony.
|
#2452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie to ostatni off top w ramach wyjaśnienia oby nasze przeczucia się sprawdziły tak bardzo bym sobie tego życzyła jak i rodzinie Iwony i wszystkim osobom, którym zależy na odnalezieniu Iwony
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie ma się co przejmować tylko trzeba robić swoje, a strony nie podawaj żadnej bo nie wiadomo do kiedy będzie aktualna. Ten mój filmik troszkę uaktualniłam o te nowe informacje od Rutkowskiego. Jeśli też chcesz jakieś materiały dodać to mam fotki uratowane z zamkniętych stron więc mogę Ci podesłać
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-01 o 16:42 |
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filmiku nie będę uaktualniać bo po 1: Rutkowski już sam się chyba troszkę zamotał,a po 2: tekst jest już przetłumaczony (bo teraz będzie filmik po szwedzku). Ale dzięki,jak coś się zgłoszę. Nadal mam folder ze zdjęciami od Ciebie jakby co.
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zrobię szwedzki filmik to napiszę i wtedy podam linki do wszystkich. Macie może pomysł co jeszcze temu Panu napisać?? Może wyjaśnić mu,że to nie my go wywaliłyśmy stąd i zbanowałyśmy,tylko że zrobił to administrator strony,który uznał post (nick?) za reklamę innego portalu. Pewnie większość z Was (w tym również ja) uważa,że niesłusznie,bo jednak my same kopiując co chwilę jakieś artykuły z różnych stron je w jakiś sposób reklamujemy.
|
|
#2457 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny odwalacie kawał dobrej roboty, podziwiam was za zaangażowanie w sprawie, to co zrobili super moderatorzy z oficjalnej strony Iwony jest żałosne a niby dorosli ludzie... nie wiem co mieli na celu i ja odniosłam takie wrażenie że tam wizaż nie jest poważnie traktowany też nie wiem z jakiego powodu moim zdaniem wasze podejście do sprawy jest o wiele poważniejsze niż ich ... pomimo niektórych kłótni i moim skromnym zdaniem dobrze się stało że vision am została zablokowana bo faktycznie czepiała się drobiazgów i wszczynała nie potrzebne zaczepki .
Mam nadzieje że w sprawie Iwony się coś ruszy że ona żyje i mam takie właśnie przeczucia optymistyczne . |
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Doślij mi jeszcze info o nagrodzie. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=a1kdvHGLSDI Rozsyłamy rozsyłamy... ![]() P.S. Już mi się nie mieszczą wszystkie w podpisie,więc daję tutaj je jeszcze raz wszystkie (w sumie mamy ich już 6),a z podpisu znika najstarszy,czyli angielski. http://www.youtube.com/watch?v=28itwoHdbN8 - angielski http://www.youtube.com/watch?v=ggXRQYPZQxY - rosyjski http://www.youtube.com/watch?v=mCiQO67ZknM - niemiecki http://www.youtube.com/watch?v=B_iWf0gvLFw - francuski http://www.youtube.com/watch?v=NWbT7WEQSSI - norweski http://www.youtube.com/watch?v=a1kdvHGLSDI - szwedzki
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-01 o 19:01 |
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Jako moderator strony pierwotnej sugeruje nie umieszczać linku gdyż jak wiecie dzieje się nieco dziwnie, strona musi zostać zamknięta i zmieniony zostanie jej charakter (użytkownicy chcą stworzyć bazę informacji o osobach zaginionych - nie konkurencja dla itaki, ale opis sytuacji wraz z artykułami prasowymi)
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
znów zajrzałam z myślą o tym że się znalazła . Ja odkąd Iwonka zagineła nie widziałam nic w telewizji na ten temat, czesto coś jest w informacjach? bo nie wiem czy az tak dużo przegapiam czy w mediach nie jest aż tak rozgłaśniane?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

tak bardzo bym sobie tego życzyła jak i rodzinie Iwony i wszystkim osobom, którym zależy na odnalezieniu Iwony 
klask i:świetny pomysł!