![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
Dziewczyny nie wiecie gdzie moge znalezc taki licznik 'Nie pale od...' (bardzo podbudowujacy
![]() ![]()
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Akashka - zależy gdzie chcesz go umieścić:
http://www.suwaczek.pl/tickers/event ja mam taki, do zamieszczenia na forum, z tym że wizaż kiedyś tak, teraz już nie pozwala na załączanie obrazkowych sygnaturek, oprócz emotek ![]() http://dodatki.net/wlasny_licznik.php albo tutaj, jeżeli chcesz umieścić na blogu ![]() Jana100 - aż wypróbuję ![]() Ja niestety też przytyłam, strasznie jeść mi się chce, dodatkowo byłam na diecie Dukana, i ją porzuciłam i od tego też przytyłam.
![]() ![]() anna mun kaikki kestää! ![]() ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2010-08-26 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co, super
![]()
![]() |
#755 |
BAN stały
|
A ja przyszłam aby się pochwalić,że nie palę od roku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie , nie paliłam 3 lata...
ale rok temu wzielam maszka i od tego sie zaczeło moje popalanie, ale chce z tym w końcu skończyć ! tak wiec zaczynam ...... od dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj mija miesiąc jak nie palę
![]()
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Dziś wypaliłam ostatniego LD Pinka ![]() ostatnia rama LD poszła do kosza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Rozeznanie
|
3mam kciuki za wszystkie rzucające i za te trwające w tym postanowieniu
![]() Wczoraj 5 tyg minęło!!! ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Witacie, witajcie
39 DNI !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() PINK PANTERR ![]() ![]() KAAROOO moje gratulacje ![]() LOVELLYHIPPO trzymam kciuki
![]() |
![]() |
#761 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE ![]() Cytat:
Dawno mnie nie było ale przyznam że muszę tu do as zglądac bo u mnie bardziej i częściej myślę o fajeczkach. Kurcze myślałam że po tylu miesiącach już będę miała spokój a tu guzik. Boję się żebym się czasami nie skusiła. Kasia czy u Ciebie też tak było?
![]() |
![]() |
#762 |
Rozeznanie
|
Moje kolejne podejscie... 2 paczki dziennie pale
![]() ![]() wywietrzylam caly dom, postanowilam ze nie bede palic przy kompie bo wtedy to pale jeden za drugim. Ide wziasc dluugasna kapiel i zaczynac brac tabex.... Oby sie udalo...
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Bez obaw, nosek do góry i brzydkim fajkom mówimy stanowczo "NIE"
![]()
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
powodzenia
![]() |
#765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak nie paliłam strasznie przeszkadzał zapach fajek, unikałam kafejek gdzie pala itp. ale wiedziałam że nie moge wziaść choć maszka, jak TŻ wróciła z Egiptu z fajką woda i smakowali wszyscy smakowe tytonie , wiedziaalm ze nie mogę spróbować bo będzie po mnie ! Gdy ja nie paliłam przekonałam mame by przestała - wziealm ja na odczulanie i nie pali, a paliła 2 paki dziennie. Dlatego ja tymbardziej nie moge palic!!! przez ostatnie kilka mc ukrywałam sięprzed mamą , bo bałam sie ze jak zobaczy mnie z fajką to sama zacznie, ja wiem ze sobie poradze i rzyce skoro juz raz to na taki czas zrobiłam ale mama .... mogła by zacząć na dobre. Kurcze nie pamiętam jak to było 4 lata temu jak rzucałam, wiem że rzuciłam i zaczełam się odchudzać w tym samym dniu. Najgorsze jest to że fajki są smaczne ale paskutnie śmierdzą, szkodzą, i zawalają cere i kondycję , więc cos musiałam wybrać, po za tym teraz wstydziłam się tego że pale !!! i sie ukrywałam nawet przed niektórymi znajomymi. Mam nadzieję ze dam rade przy winku bo przy alkoholu bedzie cięzko nie zapalić ![]() Trzymajcie się kochane i DAMY RADĘ !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... nie wiem czemu, ale to jest błędne myślenie palacza, który pali "ach, palę, bo przecież w każdej chwili mogę rzucić" i nie rzuca, bo jednak nie może
![]() Ja ostatnio prałam tżowi spodnie, to znalazłam paczkę fajek. I nawet mnie nie kusiło (o dziwo) by po kryjomu zapalić, bo bym miała większy wstręt do siebie niż do fajek. Czuję się, jakby minęło trochę więcej niż tylko miesiąc, ale i tak na razie nie mogę powiedzieć, że jestem w stanie rzucić. To jest aż miesiąc i tylko miesiąc. Ale trzymam ![]()
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
Kasiu- mnie również przeszkadza dym może nie aż tak bardzo jak Tobie ale wkurza mnie jak leci mi dym w twarz.
Dziwi mnie tylko że po takim czasie - ponad 7 miesięcy czasami pomyślę o tym że bym sobie zajarała ![]()
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
40 DNI !!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]()
![]() |
![]() |
#770 | |
Rozeznanie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś zaczełam 3 dzionek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja wiem czy są dobre? Palenie jako sama czynność była fajna, ale mnie fajki jako takie nie smakowały. Gratuluję trzeciego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#773 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje 3-go dnia
![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Wiem , ze my to juz wszystko wiemy, ale przeczytac warto http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/art474.html
![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#776 |
Rozeznanie
|
Ja na razie 3 dzien sie ograniczam... I jestem dumna zsiebie, wiem ze to nie to samo co rzucenie tego paskudztwa ale jednak. Dzisiaj od godz 7 rano do teraz wypalilam tylko 5... a jeszcze 3 dni temu to5 palilam do kawy.
Wczoraj za caly dzien 17-siedzecaly dzien w domu na l4 wiec i tak sukces bo normalnie to wypalilabym 2 paki. sprzatam caly dom, myje wszytsko zeby pozbyc sie tego smrodu i jak tylko wypiore fieranki nie bede juz palic w domu! Jak ja bym chciala nie smierdziec papierosami... Zeby w mieszkaniu mi pachnialo a nie smierdzialo... Teraz jak wchodze do kuchni-bo tam pale- to jak czuje te pety to wiem jak to smierdzi... dopiero teraz wiem...
![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie palenie to BYŁA ceremonia... ulubiona muzyka na full i fajka na balkonie.. NIENAWIDZIŁAM palić w słońcu.. cień a najlepiej zima.. Dobra chwila do rozmyślań i podejmowania decyzji. Cóż, płaciłam za to za wysoką cenę. Teraz przyszedł czas by to zmienić... 4 dni wolności. Tęsknię nie za fajkami, ale za ceremonią. Chore - a to co chore wymaga leczenia...
5 dzień leci.. bo nałóg jest zły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Tak, kawa, papieros, książka, albo cokolwiek, usiąść na balkonie, albo na ławce patrzeć w niebo i palić.. Też to lubiłam
![]() ![]()
![]() |
#779 |
Rozeznanie
|
Kawa i papieros
![]() Wlasnie pije pierwsza kawe od 10 lat bez peta w rece ![]() W domu nie pale juz od jakis 6 godzin, popralam fieranki... wrocilam ze spacerku i w domku pachnie a nie smierdzi petami... Dzisiaj wypalilam 8 ... Ale sie ciesze... Teraz dotarlo do mnie ze ja nigdy nie mialam czasuna nic bo trzeba bylo siasc przy kompie i kopcic. Kapiel 5 minut bo trzeba isc zapalic, zakupy szybko bo trzeba wrocic do domku, siasc przy kompie i zapalic... Od xx czasu twierdzilam ze jestem uzalezniona od kompa. A sie mylilam, jak nie pale juz przy kompie to w ogole nie siedze przy nim, tylko jakas muzyczke wlacze i uciekam. Ale bym chciala to rzucic.............
![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Halllllllo - jest tu kto?
![]() Hm, jakie Wy tu rzeczy wypisujecie.............. , kawka, komputer ,ksiazka, rozmyslania , patrzenie w niebo i przy kazdej z tych czynnosci papierosek - no fajnie bylo!!!!!! Ale niestety - Dziewczyny musimy byc piekne, zdrowe, pachnace. Dla mnie zapalenie papierosa to tez byl rytulal. A teraz rytualem jest wypicie pysznej kawki z ekspersu, wypicie popoludniowej zielonej lub czerwonej herbatki z miodem - i szczerze mowiac dla mnie jest to cudowne ![]() Tequilka_84 wiesz co? moze jednak sprobuj przestac palic kategorycznie, bo to ograniczanie palenia z wlasnego przykladu - wcale nie jest skuteczne. Ja tez palilam bardzo duzo i probowalam ograniczac i final byl taki ze zeszlam juz do 3 dziennie a potem stres, babskie spotkanie, chwila zadowolenia itd i poplynelam znowu do dwudziestu paru. A tak jak chociaz jeden dzien wyrzymasz bez fajki to drugiego dnia bedzie Ci juz troche szkoda zapalic - zobaczysz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.