Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 19:48   #2461
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Jako moderator strony pierwotnej sugeruje nie umieszczać linku gdyż jak wiecie dzieje się nieco dziwnie, strona musi zostać zamknięta i zmieniony zostanie jej charakter (użytkownicy chcą stworzyć bazę informacji o osobach zaginionych - nie konkurencja dla itaki, ale opis sytuacji wraz z artykułami prasowymi)
Wywaliłam slajdy z adresami stronek,a w zamian tego wstawiłam 3 nowe zdjęcia Iwony.

Właśnie wysłałam maila do redakcji lublin.com.pl z linkami do naszych filmików,oby to coś pomogło.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 19:55   #2462
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Wywaliłam slajdy z adresami stronek,a w zamian tego wstawiłam 3 nowe zdjęcia Iwony.

Właśnie wysłałam maila do redakcji lublin.com.pl z linkami do naszych filmików,oby to coś pomogło.

super

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:15   #2463
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
No właśnie - zamieścili wszystkie inne artykuły, linki do stron www... Nie wierzę,że znowu zapomnieli o linkach na youtubie...
Chyba poskutkowało bo linki na nowej stronie zawisły

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:20   #2464
muszynianka
Zakorzenienie

szaleństwo, 85 zarejestrowanych użytkowników z czego 5 to administracja ;p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:27   #2465
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xtatoo Pokaż wiadomość
VisionAdm jest w końcu zablokowana
Więc teraz dbajmy (raczej Wy dbajcie bo ja głównie czytam) o kulturę i porządek. Żeby nie dopuścić do kolejnych konfliktów/przepychanek.

Plakaty Iwony na przystankach bardzo rzucają się w oczy, zarówno w Gdyni, Sopocie i Wrzeszczu. Gdybym wcześniej nie słyszała o tej sprawie to pierwsze spojrzenie na plakat wywołałoby we mnie myśl: jaka ładna dziewczyna. Dopiero za drugim razem zwróciłam uwagę na napis: szukamy Iwony. Ale może już jestem przewrażliwiona, najważniejsze, że faktycznie plakaty są ogromne i widoczne. Poza tym wczoraj w centrum Gdyni widziałam też na dużym banerze reklamowym (takim jak dvd ze zmieniającymi się reklamami) ogłoszenie o poszukiwaniach Iwony - mniejsze zdjęcie niż na plakacie, napis czarny - przekaz bardzo czytelny i rzucający się w oczy - niemożliwy do przegapienia
W weekend w Zakopanem przy wejsciu na Morskie Oko widzialam plakat zaginionej dziewczyne ale nie Iwony..malutki szarobury...ze zdjeciem praktycznie nic nie pokazującym...i dało mi to do myślenia...takie plakaty nie zwracają niczyjej uwagi...a mnóstwo tam turystow. Fakt miejsce na powieszenie takiego plakatu bardzo trafione gdyz przewija sie tam dużo ludzi z kraju i nie tylko. Tylko polowa sukcesu to plakat z WYRAźNYM ZDJĘCIEM

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2010-09-01 o 22:29
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:38   #2466
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Chyba poskutkowało bo linki na nowej stronie zawisły
Lepiej późno niż wcale?? ;/

Pierwszy filmik (po angielsku) zrobiłyśmy 18 sierpnia... Przez 2 tygodnie mógł się on rozejść,ale nie pomogli nam w tym... A nasze jego rozsyłanie to za mało niestety.

Jak lublin.com.pl nie pomoże,to nie ma sensu ich dalej robić.

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-01 o 22:39
Stary 2010-09-01, 23:15   #2467
muciula25
Rozeznanie

Czyli z niecierpliwościa trzeba czekać weekendu oby sie sprawdziło wierzę z całego serca

Echhhhh no właśnie mnie to dziwi znowu to samo jak poswtała tamta strona to wizaz beeee i same tipsiary nie wiedzace w co sie ubrac na poszukiwania tam siedzą potem rozejm i a piać od nowa to samo ludzie!! nie nadążam ale ja to blondynka jestem i może dlatego hi hi
Stary 2010-09-01, 23:30   #2468
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
Czyli z niecierpliwościa trzeba czekać weekendu oby sie sprawdziło wierzę z całego serca

Echhhhh no właśnie mnie to dziwi znowu to samo jak poswtała tamta strona to wizaz beeee i same tipsiary nie wiedzace w co sie ubrac na poszukiwania tam siedzą potem rozejm i a piać od nowa to samo ludzie!! nie nadążam ale ja to blondynka jestem i może dlatego hi hi
To nie tak. Już nic na nas nie gadają,ale też nie pomagają. Po prostu Wizaż ma sobie radzić sam i tyle...
Stary 2010-09-01, 23:38   #2469
masmeli
Wtajemniczenie

Damy rade kobitki

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 00:56   #2470
xtatoo
Raczkowanie

Pewnie, że damy Iwonka jest najważniejsza i każdy gest, każde działanie jest pożądane!
Cały czas wierzę, że nie jest tak źle jak czasami myślimy, że jest....

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Napisane przez siarczan_sodu Pokaż wiadomość
To czytaj dalej, bo to co napisałaś nie jest miłe
Nie chciałam być miła dla VA
Chodziło mi o to, że ja głównie czytam więc niespecjalnie mam wpływ na to co się dzieje na forum. Proszę nie traktować tego osobiście, po prostu chciałabym wejść na forum o Iwonie i czytać coś co ma sens a nie zarzuty do całego świata, włącznie z mamą Iwonki... Wiem, że jak nie trafi się kolejny zonk - będzie rzeczowo i kulturalnie. I o to chodzi Nikogo nie chciałam urazić, chciałam tylko żeby agresywna forumowiczka dostała bana, bo przestała panować nad tym co pisze... A przecież nie o to chodzi. Fakty są faktami: nieważne, że Adria nie podążyła za Iwoną, nieważne co robi teraz Iwonki mama... IWONY NIE MA! Po tylu tygodniach nadal nie nie wiadomo...
xtatoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 11:52   #2471
vikuniaa
Zakorzenienie

wrocilam i widze, ze chyba nic nowego.. zaraz bede ogarniac zaleglosci..
Stary 2010-09-02, 12:59   #2472
karotka1
Raczkowanie

codziennie kiedy włączam komputer pierwsze co robię to patrze czy może Iwona się już odnalazła i za każdym razem mam ogromną nadzieję że może to już dzisiaj i z lekkim napięciem sprawdzam to właśnie forum... Ale niestety za każdym razem też czuję lekkie rozczarowanie

Mam nadzieję że ta cisza teraz (że Rutkowski ma zakaz mówienia o sprawie mediom) oznacza postęp i lada dzień wszystko się rozstrzygnie i wyjaśni
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:17   #2473
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
wrocilam i widze, ze chyba nic nowego.. zaraz bede ogarniac zaleglosci..

Chyba nawet nie masz zaległości bo raczej nie ma nowych info
Stary 2010-09-02, 13:17   #2474
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karotka1 Pokaż wiadomość
codziennie kiedy włączam komputer pierwsze co robię to patrze czy może Iwona się już odnalazła i za każdym razem mam ogromną nadzieję że może to już dzisiaj i z lekkim napięciem sprawdzam to właśnie forum... Ale niestety za każdym razem też czuję lekkie rozczarowanie

Mam nadzieję że ta cisza teraz (że Rutkowski ma zakaz mówienia o sprawie mediom) oznacza postęp i lada dzień wszystko się rozstrzygnie i wyjaśni
Różnie można interpretowac tę ciszę. Byc moze tak jak piszesz ze Rutkowski nie podaje do mediow pewnych informacji, a w najgorszym wypadku poprostu coraz mniej ludzi sie ta sprawa interesuje. I byc moze ludzie juz wkrotce zapomna, nie beda sie juz w te sprawe angazowac tak jak dotychczas.A tego bysmy przeciez nie chcieli
aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 15:46   #2475
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Może tak być , może nie mają nic szczególnego a specjalnie zakazli info podawać żeby sprawa ucichła bo nie mają nic nowego i nie chcą nacisku od ludzi.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 16:21   #2476
mushroomhunter
Zadomowienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2181932 2]Może tak być , może nie mają nic szczególnego a specjalnie zakazli info podawać żeby sprawa ucichła bo nie mają nic nowego i nie chcą nacisku od ludzi.[/QUOTE]

A może być wręcz odwrotnie - nic nie mówią, bo mają coś, czego powiedzieć nie mogą - naprawdę istnieje coś takiego jak dobro śledztwa. W końcu nie bez powodu prokuratura przesłuchała Rutkowskiego i zamknęła mu usta. Ja jestem dobrej myśli
mushroomhunter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 17:06   #2477
valentina26
Przyczajenie

A ja niestety nie wierze, ze ta dziewczyna jeszcze zyje. I watpie, by w najblizszym czasie odnaleziono jej cialo, skoro do tej pory jeszcze do niego nie dotarli.
valentina26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 17:08   #2478
karotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mushroomhunter Pokaż wiadomość
A może być wręcz odwrotnie - nic nie mówią, bo mają coś, czego powiedzieć nie mogą - naprawdę istnieje coś takiego jak dobro śledztwa. W końcu nie bez powodu prokuratura przesłuchała Rutkowskiego i zamknęła mu usta. Ja jestem dobrej myśli
Oby tak było
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 17:19   #2479
Melissa86
Zakorzenienie

Nowy artykuł:
W sprawie zaginionej Iwony Wieczorek brak postępów [audio]

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...w,%5Baudio%5D/
Stary 2010-09-02, 17:20   #2480
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

No owszem nie twiedze że nie może i tak być i mam nadzieje że tak będzie. Szanse są nikłe żeby żyła i żeby ją odnaleźli ale nadzieje trzeba mieć zawsze cuda się zdarzają
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 17:50   #2481
mmm3m
BAN stały

Dostałam mejla, że mam prywatną wiadomość na pierwszej stronie o Iwonie... o jak miło, zalogowałam się pierwsyz raz od tamtej afery z pochodem, i okazało się, że mój profil jest "podejrzany" (och tak, to ja zabiłam Iwonkę i paru innych, podejrzewajcie mnie o wszystko!) a w związku z tym dzisiejszej wiadomości nie mogę odczytać. Niech się walą, ale skoro nie mogę się logować to niech też usuną mnie z bazy danych by inni nie pisali do mnie na marne :O
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 18:11   #2482
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Dostałam mejla, że mam prywatną wiadomość na pierwszej stronie o Iwonie... o jak miło, zalogowałam się pierwsyz raz od tamtej afery z pochodem, i okazało się, że mój profil jest "podejrzany" (och tak, to ja zabiłam Iwonkę i paru innych, podejrzewajcie mnie o wszystko!) a w związku z tym dzisiejszej wiadomości nie mogę odczytać. Niech się walą, ale skoro nie mogę się logować to niech też usuną mnie z bazy danych by inni nie pisali do mnie na marne :O
Mogę Ci napisać treść tej wiadomości bo chyba wszyscy dostali taka samą:

Cytat:
W imieniu administracji nowej strony poświęconej zaginionym osobom zapraszam do jej odwiedzenia

http://szukamywas.pl

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 18:15   #2483
muciula25
Rozeznanie

Hi hi hi dobre dobre......

Dzis czwartek zaraz weekend .... troche się boje ale jestem optymistycznie nastwiona,że wszytsko będzie
Stary 2010-09-02, 19:28   #2484
kitkulka
Zakorzenienie

Trzymajmy kciuki
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 19:31   #2485
Kimikika
BAN stały

No trzymajmy, bo następny termin "przewidziany" to marzec 2011:/
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 19:33   #2486
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

a tak sobie pomyslalam, czy ktos z bliskich Iwony probowal kontaktu z Aidą tą wizjonerka albo jeszcze lepiej jej babcią, jakos tak ufam jej i jej zdolnosciom... wiem juz wymyslam, ale chyba sie chwytam wszystkiego

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 19:40   #2487
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
To co zrobiłaś, że podejrzany?
Tez dostałam tą wiadomość na maila a w zasadzie dwie.

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:18   #2488
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Mogę Ci napisać treść tej wiadomości bo chyba wszyscy dostali taka samą:
to w sumie dużo nie pominęłam, bo podobna informacja jest na głównej ich stronie

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarna_Złośnica Pokaż wiadomość
To co zrobiłaś, że podejrzany?
Tez dostałam tą wiadomość na maila a w zasadzie dwie.
to chyba przez to, że nie podobała mi się reakcja Mia na pomysł włączenia wątku Łukasza do pochodu/marszu Iwony :O WIDAĆ, POCZUŁA SIĘ URAŻONA I ZADBAŁA O BLOKADĘ.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:38   #2489
Melissa86
Zakorzenienie

Żadnych nowych wieści??
Stary 2010-09-02, 22:44   #2490
muszynianka
Zakorzenienie

czekacie bo jutro 3 i zgodnie z przepowiednią tak?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości